Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam
meraba arkadaslar yenı uyeyım ve gp almak ıstıyorum tavsıyelerınızı beklıyorum
arkadaslar sıfır km de almak ıstıyorum ıkıncı el araba almayı sevmıyorum yorumları ona gore beklıyorum
hoşgeldiniz... keyifli forumlar....
tesekkur ederım
arkadaslar sızce 3 kapı gp mı? yoksa 5kapı gp mı? ayrıca dızel mı benzınlı mı almalıyım tum arkadaslardan yorum beklıyorum çunku kısa zamanda alıcam + olarak modıfıyede yapmayı dusunuyorum sızce hangı model olmalı....?
arkadaslar sızce 3 kapı gp mı? yoksa 5kapı gp mı? ayrıca dızel mı benzınlı mı almalıyım tum arkadaslardan yorum beklıyorum çunku kısa zamanda alıcam + olarak modıfıyede yapmayı dusunuyorum sızce hangı model olmalı....?
3 kapı satılırken 5 kapıdan biraz daha zor satılır. çok km yapacaksan dizel almanı öneririm. benznli arabalar içinde de en az yakan arçlardan bir GP.
Aybek arka arkaya mesaj yazmazsan iyi olur. eğer arka arka mesaj yazacaksan önceki mesajın altında düzenle var eklemek istediğin yazıyı oraya eklersen daha iyi olur...
pekı gp mı almalıyım yoksa evo modelını mı?
GünahsizSeytan
20/06/2010, 15:18
ben benzinliyi tavsiye etmem alacaksanız 1.3 multijet 75\95 bg dynamic modellerinden birini tercih ederseniz daha cok memnun kalırsınız.. İyi bir araştırmayla multijet edinebilirsiniz , modifiyeye uygun bir araçtır..Tercihiniz spor bir araçsa Tjet(3k) modelide mevcuttur .. değilse 3k yi ilerde değiştirmek isteyebilirsiniz :) Tamamen size bağlı..
Hangisi hoşunuza giderse :) Sanırım araç alma kriterlerinizde herhangi şart yok?
bu tamamen sana kalmış.. Gp dış tasarımı güzel.. evonun içi...
... karar senin.. sıfır alacaksan evo al derim.. sırf içi için.
aramıza hoşgeldin.araç alırken senin beklentilerin neler onları bilmemiz lazım ki sana yardımcı olabilelim.örneğin:ekonomik mi olsun,performanslı araç mı istiyorsun.
Aramıza hoşgeldin, keyifli forumlar.
StrawBeeRy
23/06/2010, 21:01
hoşgeldin eğer modifiye yapıcaksan grande al bence
keyifli forumlar
Hoşgeldiniz aktif forumlar dilerim
Bence sıfır almak mantıklı değil temiz bir aracı sıfırından çok çok aşşağı bulabilirsiniz, Tabi bu tercih meselesi
Erdem Bozdağ
28/06/2010, 12:46
hoşgeldiniz
keyifli forumlar