Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kıskandım

fuzzylife
19/06/2010, 14:23
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Fırsat buldukça siteye takılıp mesaj yazıyorum yeni şeyler öğreniyorum(Her ne kadar henüz arabama kavuşamamış olsam da).Yalnız bir şey dikkatimi çekti.Genelde forumda buluşan,beraber aktivitelere katılan arkadaşlarımız güzel ülkemin batı yakasında ikamet eden arkadaşlar.Mardinli bir Evo'cu olarak(her ne kadar D.Bakırda ikamet etsem de) neden Doğu ve Güneydoğu toplantıları olmuyor acaba? Yada benim şöle bi fikrim de var. Ben arabayı aldıktan sonra tüm grandepunto.com'cuları Diyarbakıra davet etsem, bir Hasankeyf turu yapılsa fotolar çekilse gezilse fena mı olur acaba? Tabi bu sadece tasarı aşamasındaki bir fikir.Tartışılıp neden değerlendirmeye alınmasın?

JASMINE
19/06/2010, 14:59
Güzel bir fikir Murat. Ancak buluşma sabır işidir. Sen öncülük yap başlat zamanla 1-2 araçla başlayan buluşma zamanla 20-25 araca kadar çıkacaktır. Emin ol :) :)

BuRaK-BG
19/06/2010, 17:07
yasemine katılıyorum. kısmet olursa o civarlara geldiğimde veya geldiğimizde neden olmasın.

ugurozer
19/06/2010, 17:18
foruma uye olan arkadaşların birçoğu batı tarafından ve bunların içinde de toplantılara gelme oranı %1 dersek doğuda buluşma olduğunda buluşmalara katılan batı yakasındaki arkadaşların bu iş güç ve pahalılıkta oraya gelmesi çok zor e o civardada punto kullanıcısı olup foruma uye olan çok az durum boyle olunca zorlaşıyor malesef

GP ÜMİT
20/06/2010, 00:38
muratcığım aramıza hoşgeldin.öncelikle sen aracını al.yakın zamanda yalova toplantımız var.seni de o toplantıda aramızda görmek isteriz.sitedeki arkadaşlarla yüzyüze tanışma imkanın olur.daha sonra bir konu açıp grup halinde bir toplantı düşünebiliriz.seni güzel bir şekilde burada ağırlayalım.yolumuz diyarbakıra düştüğü zaman orada da uğrayacak bir dostumuz olsun.

Punto_Can
20/06/2010, 00:43
ben ankaralıyım ama siverek'te görev yapıyorum. siverek diyarbakıra yaklaşık 80-85km. diyarbakır'da düzenlenecek herhangi bir organizasyona katılabilirim :)

fuzzylife
20/06/2010, 01:20
öncelikle hepinize teşekkür ediyorum.iyi ki bu aileye katıldım diyorum.Projeme gelince....Dediklerinize katılmamam imkansız.Ama özetle şunu söyleyebilirim ki burada her daim size yardımcı olacak sizi ağırlayacak tarihi Diyarbakır surlarında ciğer yedirecek, şehrin merkezinde künefeyle ağzınızı tatlandıracak, dostluğun baki kalması için Gazi Köşkünde bir acı kahve içirecek bir arkadaşınız var unutmayın...

ben ankaralıyım ama siverek'te görev yapıyorum. siverek diyarbakıra yaklaşık 80-85km. diyarbakır'da düzenlenecek herhangi bir organizasyona katılabilirim :)
Seninle mutlaka görüşelim derim ya.Walla ilkolur bu şekilde toplantı sayımız artar.

igeroglu
20/06/2010, 16:20
Bu forumu seviyorum :)

JASMINE
20/06/2010, 16:26
Bu forumu seviyorum :)

Bizde :) :)

fuzzylife
20/06/2010, 18:41
walla bende seviyorum hem de çoooooooooooooookkkkkk :)

bi de artık arabama kavuşsam süper olacak ya............... :(

Punto_Can
20/06/2010, 22:20
Seninle mutlaka görüşelim derim ya.Walla ilkolur bu şekilde toplantı sayımız artar.

ben buralarda çok çırpınıyorum ama ne gaziantep ne de şanlıurfa tayfasından ses seda çıkmadı, galiba buralarda diyarbakır buluşması ilk olacak...

fuzzylife
20/06/2010, 22:32
allah nasip ederse ilk olacak.Hatta ben Temmuz'uun ilk haftası Antep'e gidip aracımı alırken antepli puntocularla neden görüşmeyelm.

Punto_Can
20/06/2010, 22:47
hemen hemen her hafta sonu antepdeyim, aracını alacağın gün hafta sonuna gelirse antep'te de görüşebiliriz...

fuzzylife
20/06/2010, 22:48
hafta sonu olur mu bilmem ama ben burdan çıkmadan önce mutlaka seninle tekrar iletişime geçerim.

mehmetbasli
21/06/2010, 21:33
Diyarbakır buluşması mı?...

fuzzylife
21/06/2010, 22:17
Diyarbakır buluşması mı?...
neden bu kadar şaşırdın arkadaşım ya ?

mehmetbasli
21/06/2010, 22:25
Ne bileyim o kadar yer dururken

fuzzylife
21/06/2010, 23:42
ne alaka?

attserkan
22/06/2010, 00:13
bende katılıyorum murat kardeşim haklısn bu güzel bir teklif inşallah zamanla olacaktır çünkü tanışma biraz zaman alabilir ondan sonrası çok kolay olur diye düşünüyorum.ayrıca seni tebrik ediyorum

Punto_Can
22/06/2010, 00:23
en kısa zamanda diyarbakır veya gaziantep de görüşmek üzere :)
yolun düşerse siverek'e de beklerim mutlaka ;)

byspayn
22/06/2010, 13:24
Murat abi senin adına çok sevindim biz gelemiyoruz ama en azından gelebilecek forumdaşlarımızın olması çok sevindirici :)

hhhed
22/06/2010, 16:13
bence de güzel fikir ah zaman elversede katılsak...

byspayn
22/06/2010, 18:13
Murat abi senin adına çok sevindim biz gelemiyoruz ama en azından gelebilecek forumdaşlarımızın olması çok sevindirici :)

sevgili kardeşim Eskişehir benim çok sık geldiğim bi şehir.Abim orda görev yapıyor.Sık sık gelirim.Ha arabayl olmaz ama otobüsle flan çok sık gelirim.

ayrıca fikrime destek veren tüm forumdaşlarıma teşekkür ediyorum. Umarım en kısa zamanda bir şekilde buluşuruz.

siverek Konusuna gelince görüşme ihtimalimiz çok yüksek arac ı Antep'ten alınca malum dönüş için siverek'ten geçeceğim. Neden görüşmeyelim ki orada :)

Buraya geldiğinde müsait olursan haber verirsen görüşürüz abi :)

fuzzylife
23/06/2010, 15:28
sevgili kardeşim Eskişehir benim çok sık geldiğim bi şehir.Abim orda görev yapıyor.Sık sık gelirim.Ha arabayl olmaz ama otobüsle flan çok sık gelirim.

ayrıca fikrime destek veren tüm forumdaşlarıma teşekkür ediyorum. Umarım en kısa zamanda bir şekilde buluşuruz.

siverek Konusuna gelince görüşme ihtimalimiz çok yüksek arac ı Antep'ten alınca malum dönüş için siverek'ten geçeceğim. Neden görüşmeyelim ki orada :)

Buraya geldiğinde müsait olursan haber verirsen görüşürüz abi :)

tabiki görüşürüz neden olmasın :)