Orijinalini görmek için tıklayınız : Levent Komser Evleniyor Snipershoot Hep Beraber Düğüne
Eski arkdaşlar tanır yenilerde tanışmış olur , Levent arkdaşımızın haftaya cumartesi düğünü var gelmek isteyen arkdaşlar toplanıp hep beraber gidelim bu mutlu gününde yanlız bırakmayalım ,;)
Yer : Anıttepe Polis Akademisi Kampüsü
Yörükevi...
Tarih: 26 haziran Cumartesi 19 :00
Anıttepe polıs evı nerede ve nerede bulusacagız dısardamı polıs evının parkındamı
zeynel saolsun yakın arkdaşlarından ses yok ama sen konuya cevap vermişsin en azından .. tam yeri unuttum :D adını daha doğrusu öğrenip tekrar düzelteceğim ;)
bahcelili_ali
18/06/2010, 15:12
Arkadaşlar Polis Akademisi Anıttepe Cumartesi Saat:19.00
Duymayan Kalmasın Ve ortaklaşa birşeyler alacağız katılacaklar femoli mehmet abiye ulaşsınlar. Düğün Yemeklidir Lcv içinde gelecekler mutlaka burda adını belirtsinler.
1-Mehmet ÖZCAN
2-Ali ÖZTÜRK
Arkadaşlar Polis Akademisi Anıttepe Cumartesi Saat:19.00
Duymayan Kalmasın Ve ortaklaşa birşeyler alacağız katılacaklar femoli mehmet abiye ulaşsınlar. Düğün Yemeklidir Lcv içinde gelecekler mutlaka burda adını belirtsinler.
1-Mehmet ÖZCAN
2-Ali ÖZTÜRK
3-Faruk TUZLU
4- Burak Forevega
5-Tolgaank88
6- Çağrı
bahcelili_ali
18/06/2010, 15:30
1-Mehmet ÖZCAN
2-Ali ÖZTÜRK
3-Faruk TUZLU
4- Burak Forevega
5-Tolgaank88
6- Çağrı
7-Orhan ERDOĞAN
KaMiKaZe
18/06/2010, 15:38
1-Orhan ERDOĞAN
2-Mehmet ÖZCAN
3-Ali ÖZTÜRK
4-Faruk TUZLU
5- Burak Forevega
6-Tolgaank88
7- Çağrı
aşağı kalacak değiliz...
bahcelili_ali
18/06/2010, 15:43
:)))))
1-Orhan ERDOĞAN
2-Mehmet ÖZCAN
3-Ali ÖZTÜRK
4-Faruk TUZLU
5- Burak Forevega
6-Tolgaank88
7- Çağrı
aşağı kalacak değiliz...
ne kadanda kasıntısın sen ya hakkattende türk mal 'ısın :)
bahcelili_ali
18/06/2010, 17:25
ankaradan 7 kişi miyiz şimdi?
serdar2362
18/06/2010, 17:43
Durun yaw gitmeyin. Bende geliyorum.:D
Ziyaretçi049
18/06/2010, 17:50
Şimdiden arkadaşa mutluluklar dilerim :)
1-Çağrı
2-Mehmet ÖZCAN
3-Ali ÖZTÜRK
4-Faruk TUZLU
5- Burak Forevega
6-Tolgaank88
7- Orhan ERDOĞAN
aşağı kalacak değiliz...
altta kalanın canı çıksın.... :D
haa bide unutmadan femoli bey yanlış yazmışlar. bugün ayın 18 yani 26sı yarın olmuyor :D düğün haftaya arkadaşlar.... :D
Durun yaw gitmeyin. Bende geliyorum.:D
işte bu yaw sedar abim her zman hazırdasın süpersin :)
altta kalanın canı çıksın.... :D
haa bide unutmadan femoli bey yanlış yazmışlar. bugün ayın 18 yani 26sı yarın olmuyor :D düğün haftaya arkadaşlar.... :D
sus ulan :D daha yemek bilem yemedim olur o kadar :D
1-Mehmet ÖZCAN
2-Ali ÖZTÜRK
3-Faruk TUZLU
4- Burak Forevega
5-Tolgaank88
6- Çağrı
7- Serdar ÖZLÜ
8- Orhan ERDOĞAN
tolgaank88
18/06/2010, 19:47
saolsun beni iyi tanıyanlar levent abimi bu gecesinde yalnız bırakmayacagımı bilir..
geliyoruz komserriiiiiimmmmm...
tüh ya
c.tesi yine ankarada yokum. en azından ilk kez sizinle buluşmuş ve abimizin mutlu gününde birlikte olurduk.
yetti bu sınavlar :(
26 haziran cumartesi Haftaya cumartesi gelmek isteyen tüm arkdaşları bekliyoruz bir nevi buluşma yapacaz akşamınada kokoreç partisi :)
serdar2362
19/06/2010, 12:09
işte bu yaw sedar abim her zman hazırdasın süpersin :)
Senin olduğun her yere varım. Aslan kardeşim.
bahcelili_ali
19/06/2010, 18:14
lcv için geç kalmayın
lcv için geç kalmayın
lfc o camış :D
Punto_Can
20/06/2010, 01:07
levent abiye benden çok çok selam söyleyin :)
beni hatırlamazsa tolga,burak abi, ben ve şu an hatırlamadığım 2 kişiyle birlikte burak abinin evinde bjk maçı izlediğimizi hatırlatın :)
kendisine bir ömür boyu mutluluklar dilerim...
Romeo_er2
20/06/2010, 19:43
ekipte bi eksik benim :( aynı gün kuzenim evleniyor..ailecek oraya katılmam gerektiği için gelemiyorum malesef :(
Punto_Can
20/06/2010, 21:24
atla gel punto can ;)
listeye benide ekleyin :)
26 haziran cumartesi günü oradayım :)
özlem giderelim yaw :)
Punto_Can
20/06/2010, 22:44
1-Mehmet ÖZCAN
2-Ali ÖZTÜRK
3-Faruk TUZLU
4-Burak (Forevega)
5-Tolgaank88
6-Çağrı
7-Serdar ÖZLÜ
8-Orhan ERDOĞAN
9-Ali Can ŞAHİN (Punto_Can)
Güncel...
bahcelili_ali
20/06/2010, 23:56
lfc o camış :D
senin kadar deynek hayatımda görmedim daha:ressam:
ReNoVaTio
21/06/2010, 14:42
1-Mehmet ÖZCAN
2-Ali ÖZTÜRK
3-Faruk TUZLU
4-Burak (ReNoVaTiO)
5-Tolgaank88
6-Çağrı
7-Serdar ÖZLÜ
8-Orhan ERDOĞAN
Güncel...
Levent abime şimdiden mutluluklar dilerim. Işim geregi geç saatte cıkıyorum. Errken cıkabilirsem gelmeye calısıcam. Ama kokoreç saatine kesinlikle geliyorum
1-Mehmet ÖZCAN
2-Ali ÖZTÜRK
3-Faruk TUZLU
4-Burak (ReNoVaTiO)
5-Tolgaank88
6-Çağrı
7-Serdar ÖZLÜ
8-Orhan ERDOĞAN
10-Bulut
1-mehmet özcan
2-ali öztürk
3-faruk tuzlu
4-burak (renovatio)
5-tolgaank88
6-çağrı
7-serdar özlü
8-orhan erdoğan
9-ali can şahin (punto_can)
10-bulut
tanks!! :))
Atakan KÖRO
23/06/2010, 13:37
şimdiden hayırlı olsun bir ömür boyu mutluluklar diliyorum :)
ReNoVaTio
25/06/2010, 17:51
iii de memo kardeş nerde buluşcaz:D
Ben yolu bilmiyorum böylelikle buluşma yeri belli oldu benim tükkan :D
ReNoVaTio
25/06/2010, 18:11
Ben yolu bilmiyorum böylelikle buluşma yeri belli oldu benim tükkan :D
istersen polatlıda buluşalım memo kardeş.:ryb:ankaranın içinide bilmiyor değilsin ya:D
gonuşma len :D Gelmeyenin lastiğini patlatırım :D hem leventin evinden gelin çıkaracağız erken gelin ayağın mecbur olm hakkat bilmiyorum kaybolurum sonra :(
gonuşma len :D Gelmeyenin lastiğini patlatırım :D hem leventin evinden gelin çıkaracağız erken gelin ayağın mecbur olm hakkat bilmiyorum kaybolurum sonra :(
ben birazdaan geliyorum femoliciiim :D
tolgaank88
26/06/2010, 15:12
dugune gelicek arkadaslar levent abi ile konustum saat 5.30 da levent abinin evinin onunde bulusuyoruz.
ReNoVaTio
26/06/2010, 15:39
biz beraber geçel,m tolga ben evi çıkaramayabilirim
:d
tolgaank88
26/06/2010, 15:44
abi ben arkadası alıcam beytepeden ordan geçicem komserime beytepeye gelirsen olabilir ama sen şimdi orayada kızılcahamam felan dersin :D
ReNoVaTio
26/06/2010, 15:46
heheh ulen ben yine memonun oraya kalacamya hayırlısı:DDD okadar konuştum birde:DDD çenesinden kurtulamam artık:DDD
tolgaank88
26/06/2010, 15:59
abi sen çağrı ya takıl dicem de o da mehmet abinin yanına gitcek.istersen tarif ediyim ;)
abi istanbul yolundan carfour a dondun.ilk kavsak var,onu geçtin,devam ederken yol hafif sola donuyor azıcık da yokus cıkıyorsun hemen orda ilk ışıklar geliyor,o ışıkladan sag yapıyorsun direk gidiyorsun,bu direk gittiğin yolda sol tarafında pazar yeri felan olucak hiç sağ sol yapmıyorsun direk gidiyorsun o yolun sonunda zaten levent abinin sitesi karsına çıkıyor ;)
yani kısaca carfoura donup direk gidiyorsun 2. ışıktan sağa ardından direk devam ediyorsun o yolun bittiği yerde levent abinin evinin sitesi bizde orda olucaz zaten ;)
ha hala bulamam diyorsan ben beytepeden donerken beni carfour un orda bekle ordan alıyım seni ;)
sanırım bu sonuncusu en kısa çözüm :D :D
ReNoVaTio
26/06/2010, 16:02
len tolga sende benle kafa buluyon haa:Dmemonun orayı biliyorum zaten:Dben en iisi memonun oraya geçim:D
tolgaank88
26/06/2010, 16:06
abi memet abini dukkan değil o levent abinin evi :D :D :D
bahcelili_ali
28/06/2010, 18:39
resimler nerede
https://www.izlesene.com/video/oyun-levent-ceylan-snippershoot-muhtesem-dugun/2299821
Çok güzel bir gündü hiç bu kadar gülmemiştim bundan sonra bu grup her yere gidecek haberiniz ola :D
Gelmeyenin topuğuna sıkarım , bir kişi gelmesede olur o kendini biliyor :D
Levent ceylan snippershoot muhteşem düğün | İzlesene.com (https://www.izlesene.com/video/oyun-levent-ceylan-snippershoot-muhtesem-dugun/2299821)
Çok güzel bir gündü hiç bu kadar gülmemiştim bundan sonra bu grup her yere gidecek haberiniz ola :D
Gelmeyenin topuğuna sıkarım , bir kişi gelmesede olur o kendini biliyor :D
ben de biliom :D :D :D :sorcerer:
Punto_Can
28/06/2010, 22:14
kim o ya? o kadar yolu teptim geldim, üzerime alınıyorum haa :)
ayrıca ankara'dan urfa'ya kadar her radara selam verdim, ama nedense kimse bana selam vermedi :D:D:D
ayrıca ankara'dan urfa'ya kadar her radara selam verdim, ama nedense kimse bana selam vermedi :D:D:D
ben de eve dönerken kameralara selam verdim de sonuç gene aynı :D
ayrıca sen diilsin alican. arkadaş birazdan damlar sanırsam :D
Bu arada ömür boyu mutluluklar diliyorum. En kötü günlerinde bile yüzleri bu videodaki gibi gülsün.
bu arada ömür boyu mutluluklar diliyorum. En kötü günlerinde bile yüzleri bu videodaki gibi gülsün.
aaaaamiiiiiiiiiin
Punto_Can
28/06/2010, 23:40
Bu arada ömür boyu mutluluklar diliyorum. En kötü günlerinde bile yüzleri bu videodaki gibi gülsün.
amiiiinnnn darısı nişanlılara... :D :D :D
amiiiinnnn darısı nişanlılara... :D :D :D
Güzel bir haberde sizden bekliyoruz artık :) :)
Delimisin olm sen niye üstüne laınıyorsun senin yerin bir başka unutma ;)
insan olmayan kıyafetlerden bahsediyorum ben o kendini biliyor ,:D
tolgaank88
29/06/2010, 12:48
aminnnnnn
yok alicancım sen değilsin tabi ki ;)
alican radara hızlı girerken selam vericen yavas giderken selam verince olmaz :D :D
Punto_Can
29/06/2010, 14:02
alican radara hızlı girerken selam vericen yavas giderken selam verince olmaz :D :D
bende diyorum bu işte bi gariplik var ama... :D
duba gördüğünde kaçacaksın radar gördüğünde selam vereceksin..
Punto_Can
29/06/2010, 20:41
duba gördüğünde kaçacaksın radar gördüğünde selam vereceksin..
offf karnım ağrıdı :D nerde burak abi? :D
Burak daha kendine gelememiş en son dubalardan kaçarken görmüşler bir daha haber alamamışlar :D:D
tolgaank88
29/06/2010, 21:42
duba gordum mu dayanamıyorum direk kaçıyorum :D :D
Punto_Can
29/06/2010, 22:05
:D :D :D keşke biraz daha erken katılabilseydim ya, neler kaçırdığımı merak ediyorum :D
tolgaank88
29/06/2010, 23:18
can sen burak abinin kaçma maceralarında varmıydın :D
Punto_Can
30/06/2010, 01:02
evet vardım :D duba maceralarında da vardım ama onlardan öncesini merak ediyorum :)
Dedim ya uzun zamandır böyle gülmemiştim artık çenemi tutuyordum :D BU ortamı seviyorum ya :)
Punto_Can
30/06/2010, 16:20
gerçekten bende uzun zamandır böyle güldüğümü hatırlamıyorum :D ekip az ama öz dü gerçekten. burak abinin o maceraları aklıma geldikçe kendi kendime gülüyorum hala :D en kısa zamanda aynı ekibi tekrar toplayalım. bu aralar hiç buluşma falan yok mu ya? ankara'ya gelmek için ufacık bir bahane arıyorum bu aralar :)
bu hafta bu hafta :D
aklımda az ama özlük bir buluşma var yine , katılmak isteyen tabikide buyursun gelsin ;)
Punto_Can
30/06/2010, 18:21
beklemedeyim abi ;)
serdar2362
01/07/2010, 14:53
Şimdi düşünüyorum. Acaba dubayada selam mı versek..?:D
Şimdi düşünüyorum. Acaba dubayada selam mı versek..?:D
:D:D:D:D:D ne diyim sana serdar abi :D
Punto_Can
01/07/2010, 20:30
heheheh bu da farklı bi yorum tabi :D
polis dubaya selam verenleri durdurmuyormuş :D :D :D
LEVENT ABİME TEKRAR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUM.
Tüm eglencenin sonuna katılmama ragmen çok mükemmel bi akşamdı. Arada sırada gülmek gerek:dj: