Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo ses sistemi code error hatası

evolodi
15/06/2010, 12:41
merhaba arkadaşlar ,

dün aracı parkettim radyo da bişi yoktu kapadım neyse 1 saat sonra tekrar çalıştırdım radyoyu açayım dedim code error diye bir yazı çıktı.tuşlara basıyorum yazı gitmiyorum.kapattım tekrar bir süre sonra tekrar açtım yien aynı yazayı tekrar kapadım uzun bir süre açınca radyo kendine geldi.neden böyle bir hata vermiş olabiliir?ya da başka böylebir sorunla karşılaşan var mı acaba?

hsyn28
15/06/2010, 13:28
Onur parkettigin yerde vericiler yada yüksek gerilim hattı varsa yakınlarında böyle seyler olusabiliyor bazen yol bilgisayarındaki arıza ışıklarını bile yakıyor benim basıma gelmişti servisler dahil herkes böyle yerlerde olabilir dediler.o yüzden elektronik araclarda bazen böyle sıkıntılar yaşanıyor nihayetinde düzelmiş canını sıkma rahat ol bi sorun yoktur.

EvoKoray
15/06/2010, 13:52
Onur parkettigin yerde vericiler yada yüksek gerilim hattı varsa yakınlarında böyle seyler olusabiliyor bazen yol bilgisayarındaki arıza ışıklarını bile yakıyor benim basıma gelmişti servisler dahil herkes böyle yerlerde olabilir dediler.o yüzden elektronik araclarda bazen böyle sıkıntılar yaşanıyor nihayetinde düzelmiş canını sıkma rahat ol bi sorun yoktur.

başımıza gelebilir bilmiodum vallaha :)

evolodi
15/06/2010, 14:01
tam da alsancak limanındaki otoparka koymuştum doğrudur teşekkürler hüseyin sorun yoksa sorun yok o zaman :):)

hsyn28
15/06/2010, 14:07
tam da alsancak limanındaki otoparka koymuştum doğrudur teşekkürler hüseyin sorun yoksa sorun yok o zaman :):)
böyle seyler oluyor ve bir müddet sonra geciyorsa sorun yoktur rahat olun arkadaslar.