Orijinalini görmek için tıklayınız : Alınık ayna kapak takımı
korn1996
15/06/2010, 00:09
ayna kapağı lazım araç new orleans mavi.. fakat siyah varsa oda olur.. serviste biton para istiyolar.. temin konusunda yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim..
sysworm001
16/07/2010, 02:27
valla usta benimde sol ayna kapağı kırıktı çok aradım bulamadım nikelajlı taktirim dedim oda hoşuma hiç gitmedi servisten tanesi 25 ytl ye aldım bilginiz olsun
nette şu an hatırlamıyorum hangisi, ama yedek parça satan siteler var orda grande punto parça aratın olması lazım... bir bakın derim
ayna kapağı lazım araç new orleans mavi.. fakat siyah varsa oda olur.. serviste biton para istiyolar.. temin konusunda yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim..
ikiside mi yok ki tk istiyorsun ve üstteki büyük kapağı istiyorsun değil mi
KaMiKaZe
18/07/2010, 20:59
grande punto mirror cover items - Get great deals on Vehicle Parts Accessories, Grande Punto items on eBay UK! (https://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=grande+punto+mirror+cover&_sacat=0&_dmpt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&_odkw=grande+punto+mirror&_osacat=0&bkBtn=&_trksid=m270)
buradan beğendiğinizi alabilirsiniz.
seysey37
18/07/2010, 22:28
hiç gerek yok uğraştığına değmez,ben boyattım plastik astarlı gayette güzel oldu garaj'dan bakabilirsin..serviste boyattım 50-60tl verdim,dışarda daha ucuza boyattırabilirsin ;)