Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Orjinal teybi kaldırmadan ses?

volkanky
14/06/2010, 01:33
selam arkadaslar aracımı 2. el olarak aldım sesınden pek memnun kalmadım orjınallıgını bozmadan nasıl bı alternatıf bulabılırım veya cok pahalı olmayacak sekılde nelerı degıstırebılırım veya ekleyebılırım tesekkurler

pilotender
15/06/2010, 11:47
valla ben de dünden beri, acaba orjinal teybi hiç yerinden sökmeden ikinci bir teyp takılabilir mi diye düşünüyorum....bir buton ile hangi teybin kullanılacağına karar verilemez mi acaba?arkadaşlardan fikri olan varsa cok sevinirim.

blackhawk
27/06/2010, 13:33
Blaupunkt yetkili servisi orjinal teybin içinden amfi çıkışı alabiliyor hemde servis yaptığı için garanti bozulmuyor.Tecrübesiz ellere de teslim etmemiş oluyorsunuz ve aracın orjinalliği de bozulmuyor....
Bilginize arkadaşlar....:)

Erdem Bozdağ
27/06/2010, 18:49
orjinal teype anfi çıkışı taktırıp istediğiniz sistemi bağlayabilirsiniz ses orjinal anfi çıkışlı bi teyp kadar tatminkar olmasa da fazlasıyla iş görecektir.Tecrübeyle sabittir

puntoturbom
17/11/2010, 17:50
YouTube - Puntoputer (https://www.youtube.com/watch?v=zkqCUQ1rIOA&NR=1)

mymen
19/11/2010, 12:18
arkadaşlar ben daha geçen gün orjinal teyibi çıkarmadan bir tane dek çeviricisiyle teybin orjinal çıkışının bir tanesini deke çevirdim ve içindeki 4 tane orjinal kolonuyla çokta güzel çalıyor benimçok hoşuma gitti sadece bir adet bas taktım ve gerçekten mükemel bir ses alıyorum bilginize......

samprik
23/11/2010, 03:12
bu konuyla ilgili daha fazla bilgi verebilecek olan varmı?

onur44
23/11/2010, 09:39
Blaupunkt yetkili servisi orjinal teybin içinden amfi çıkışı alabiliyor hemde servis yaptığı için garanti bozulmuyor.Tecrübesiz ellere de teslim etmemiş oluyorsunuz ve aracın orjinalliği de bozulmuyor....
Bilginize arkadaşlar....:)

hangi serviste yaptırabiliriz bunu

LeoN48
24/11/2010, 19:59
Orjinal teypten performans alma fikri benim de aklıma çok yatıyor, biraz araştırıcam bakalım.