PuntoMan
13/06/2010, 18:25
OGS cihazı gelince içindeki kullanma kılavuzunda "dikiz aynası arkasında bulunan sıyah kısma yapıştırmayın" tarzı bir uyarı vardı. (ta ifadeyi hatırlamıyorum ama oraya yapıştırmayın diyordu neticede :)) Ben de vardır bir bildikleri diyerek, aynanın alt kısmına dışardan da görülebilecek şekilde yapıştırdım. Ama dışardan banka reklamı yapmak hoşuma gitmiyordu açıkçası :prop0000:
Geçende köprüden çıkışta gişelere geldiğimde uzun süreden beri gözüme batan bu duruma çare olur düşüncesiyle OGS cihazını çıkarıp gişelerden geçerken elimle ayna ile üst tavan arasındaki boşluğa tuttum. Ve bingo :)
Demin eski yerinden çıkardım ve buraya taktım. Yani GP'lerde dikiz aynası ile tavan arasındaki boşlukta da OGS cihazı çalışıyor.:rolleyes:
Bu işlem için yanınızda bulunması gerekenler:
- çift taraflı bant.
- Ucunda yuvarlakımsı kısmı da olan biraz uzunca (işlem yaparken esnemesi için) bıçak
- Kolonyalı mendil (kuş pislikleri ile savaş için muhtemelen arabada vardır :))
- Kuru peçete
Bu yer değiştirme işlemi nasıl yapılıyor:
1. OGS cihazını askılığından çıkarın.
2. Yeni yerini kolonyalı mendille silip kuru peçete ile iyice kurulayın.
3. Askılığı eski yerinden bıçağı altına ittirerek ve esneterek sökün.
4. Camda kalan yapışkan parçalarını (ki illettirler, yapıştı mı bırakmazlar) kolonyalı mendil ile temizleyin.
5. Askılığın arkasında kalan yapışkanı da kalın kısımlarını elinizle kalan artıkları da kolonyalı mendille silerek temizleyin.
6. Askılık kuruduktan sonra çift taraflı bantı dikey olarak boydan boya askılığa yapıştırın.
7. Askılığa OGS cihazını takın ve yeni yerine yapıştırın.
8. Bir müddet (yaklaşık 30-40sn) o şekilde bastırarak tutun.
Faydalı olması ümidiyle :)
Geçende köprüden çıkışta gişelere geldiğimde uzun süreden beri gözüme batan bu duruma çare olur düşüncesiyle OGS cihazını çıkarıp gişelerden geçerken elimle ayna ile üst tavan arasındaki boşluğa tuttum. Ve bingo :)
Demin eski yerinden çıkardım ve buraya taktım. Yani GP'lerde dikiz aynası ile tavan arasındaki boşlukta da OGS cihazı çalışıyor.:rolleyes:
Bu işlem için yanınızda bulunması gerekenler:
- çift taraflı bant.
- Ucunda yuvarlakımsı kısmı da olan biraz uzunca (işlem yaparken esnemesi için) bıçak
- Kolonyalı mendil (kuş pislikleri ile savaş için muhtemelen arabada vardır :))
- Kuru peçete
Bu yer değiştirme işlemi nasıl yapılıyor:
1. OGS cihazını askılığından çıkarın.
2. Yeni yerini kolonyalı mendille silip kuru peçete ile iyice kurulayın.
3. Askılığı eski yerinden bıçağı altına ittirerek ve esneterek sökün.
4. Camda kalan yapışkan parçalarını (ki illettirler, yapıştı mı bırakmazlar) kolonyalı mendil ile temizleyin.
5. Askılığın arkasında kalan yapışkanı da kalın kısımlarını elinizle kalan artıkları da kolonyalı mendille silerek temizleyin.
6. Askılık kuruduktan sonra çift taraflı bantı dikey olarak boydan boya askılığa yapıştırın.
7. Askılığa OGS cihazını takın ve yeni yerine yapıştırın.
8. Bir müddet (yaklaşık 30-40sn) o şekilde bastırarak tutun.
Faydalı olması ümidiyle :)