PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Oto - 70 bin km bakımı

LeoN48
13/06/2010, 17:36
Yıllık bakımı gelen aracımı güvenle Oto'ya götürdüm ve adaşın usta ellerine teslim ettim. Aracın ciğerini bile sağolsun hava, yağ ve polen filtrelerini değiştirdi, motor yağını castrol 5w30 ile değiştirdi (piyasa fiyatının 75% ine hem de !), daha önce en son 60 bin km'de servisin koyduğu selenia vardı, farkı zamanla görücez. Ayrıca işi daha da ileri götürüp bazı sensörlere yönelik çalışmalarda bulundu, yakın zamana kadar bu işi daha da geliştireceğine inanıyorum, çünkü tanıyanlar bilir öğrenmeye ve bilgisini geliştirmeye çok istekli. Tüm işlemler bitince ilk gözlediğim ölen 2. vitesin tekrar canlanmasıydı. Eskisi gibi artık koltuğa yapıştıran bir 2.vitesim var :) 120 ve üstü hızları bu haftaiçi denediğimde gözlemlerimi yazarım. Ayrıca akü kontrolü, ön fren balataları kontrolü, motor suyu-cam suyu kontrolü, araç altı kontrol, motor kontrolü, şanzıman yağı kontrolü gibi rutin denetimler de yaptı. 'a tüm özverisi ve yardımları için teşekkürü borç biliyorum.

LeoN48
13/06/2010, 18:14
Servislere neden güveniriz? Yaptıkları işin garantili olması, orjinal parça kullanmaları ve işin ehli olduklarını iddaa etmeleri en önemli faktörler. Peki tüm bu saydıklarımı çok daha büyük bir özveriyle yapan, sattığı-taktığı her türlü parçanın arkasında duran, garanti veren, size güven veren ve işi yaparken aracınıza ne olup bittiğini anlatan, aracınızı görmenize izin veren, sizle ilgilenen, ve tüm bunları servise verdiğiniz paranın yarısından bile daha aşağıda miktarlara yapan kaç yer var? Bu soru dahil aklınıza takılan tüm soruların, sorunların yanıtı Oto arkadaşlar. Servis kazıklanmalarına son vermek için daha neyi bekliyorsunuz, biraz daha soyulmayı mı?

Ziyaretci046
13/06/2010, 22:55
eyw adaş begennmene sevindim kazasız belasız kullan kırmızının eksiklerini giderdik yaza hazır hale geldi

LeoN48
15/06/2010, 01:47
Bu gece forum bornova dönüşü ankara caddesinde düz yolda yol eğim kazanana dek yaklaşık 2-3 dk boyunca 5. vites 90 km sabit hız 2000-2100 d/d'da 2.9-3.3 arasını okudum. Yaşasın bakım :)

brabus
15/06/2010, 01:57
ben de eve giderken 8 lt - 15 lt arası okudum :) sürekli oynuyordu
bir daha bakımı ben de 'ta yaptıracağım, nazımızın geçtiği bir arkadaşın olması sevindirici :) ben ondan memnun kalırım da; o benden memnun kalır mı müşterisi olarak bilemiyorum :)

Ziyaretci046
15/06/2010, 12:37
bir daha bakımı ben de 'ta yaptıracağım, nazımızın geçtiği bir arkadaşın olması sevindirici :) ben ondan memnun kalırım da; o benden memnun kalır mı müşterisi olarak bilemiyorum :)

yok abi ne olcak ben alışkınım zaten kendimde öyleyimdir arabaya birşey yaptırayım elektirikçide yıkamacıda içine girerim sorun değil her zaman beklerim ...

brabus
15/06/2010, 21:39
yok abi ne olcak ben alışkınım zaten kendimde öyleyimdir arabaya birşey yaptırayım elektirikçide yıkamacıda içine girerim sorun değil her zaman beklerim ...

adnan menderesteym bak erken gelsem ugrardm

Ziyaretci046
23/06/2010, 17:02

senin triger kayışını değiştirelim servistekinin kaçta biri fiyatına o zaman gör hem de orjinal dayco:fun:

LeoN48
07/07/2010, 00:13
Adaş'a ücretsiz davlumbaz tamiri ve hafif aşağı düşmüş ön tamponu orjinal yerine getirmesinden dolayı teşekkürlerimi sunarım.