Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto üretimden kaldırılmak mı isteniyor?
Arkadaşlar sıfır fiat almayı planladığım için fiatın sitesiyle akraba olduk sayılır,geçen senelerde grande sayfası full dolu ve çok seçenekliydi bu sene bu seçenekler evoya kaydırılmış grandenin sayfası bomboş kalmış sıfır grande alacaklar için şu anda avtive dynamic emotion seçenekleri yok döşeme seçenekleri 2 adet ikiside siyah kumaş konsol rengi seçilemiyor vs.
benim mi haberim yok grande hafiften emeklimi oluyor?
suvari_84
12/06/2010, 10:07
valla kardeşim aklısın şimdi moda evolara kaymoş ben ilk grandeyi 2006 sonunda gördüm ve hemen aldım ben alırkende Ankaraya grandelerden az gelmişti ellerindeki eski kasa puntoları ve palio ları bitirmeye çalışıyorlardı. benim sana tavsiyem ikinci el alman ben hata yaptım ama benim aldığım ilk grandelerden biriydi. güzel 25-40 binde iyi bir grande bulabilirsin bu sitede hem paran kendine kalmış olur çünkü kontağı çevirdiğin anda arabanın fiyatı düşecek ve seninde dediğin gibi millet evo ya kaymış durumda istediğin özellikleri taşıyan sıfırken 30-35000 tl lik arabayı şimdi 17-18 e alabilirsin hemde full aksamlısını. benim tavsiyem bu yönde kardeşim :)))
forumda dizel gp satiyordu biri ona bak bence, dün 25.500 e satılan 90 lik gp yi kaçırmasaydınız keske daha 27.000 deymiş .
suvari_84
12/06/2010, 10:17
aynen öle ilk çıktığında yanına fiyatı yüzünden yaklaşamadığımız araçlar şimdi 17-18 bin tl. hemde 20-25000 km de ne güzel. hemde full leri :)
Arkadaşlar ben dizel kırmızı gp var zaten,gp ilk çıktığında lise sondaydım ben ve ta o zamanlar hastaydım gp ye almak nasip oldu fakat ben ailemizin üyesi olacak skydome otomatik vites full kit güvenlik paketleri ve beyaz bi gp alıp ölene kadar benle olmasını istedim ve sofor olsun istedim malesef fiat evo isimli araca çok fazla bel bağladığından dolayı gp yi active versiyon hariç üretimi kaldırmış yada koç beyfendi ithalatını durdurdu tam bi bilgim yok fiat a gittim bugün active gp ye sydomlu şekilde 31 milyar teklif aldım active almanında bi manası yok evoyu biraz daha tipli yapsalardı eyvallahda çok rezil bi önü var aracın:(
üretimden kaldıralacağını sanmıyorum sıfır fyatları hala yüksek.. ama ikinci el biraz düşük gidiyor.. farkındaysanız çoğu kişi tarafından evo ların dış tasarımı pek beğnilmedi. GP ların ise dış tasarımı iyi... evoların iççine diyecek yok..GP ların dyn modelini üretmiyorlar sadece ve dyn almak isteyen evo yu veriyorlar... bence üretimden kalkmaz...
Arkadaşlar bence artık bizim araçların yavaş yavaş sonuna geliyoruz.Fiat'ın İtalyadaki sitesinde gördüğüm kadarıyla Türkiye'ye gelen GP ler arasında sadece Start-Stop farkı var.Fiat'ın Almanya sitesinde bile sadece 1,2 65hp lik versiyon mevcut.
Fiat (https://www.fiat.it/cgi-bin/pbrand.dll/FIAT_ITALIA/carconfig/carconfig.jsp?BV_SessionID=@@@@0279129717.12763705 32@@@@&BV_EngineID=cccgadekjegffklcefecejgdfkhdfjk.0&modelKey=199L)
Fiatın saçma politikalarından biri ya gp den daha iyisini yapacak yada üretimden kaldırmayacak evoyu daha iyi olarak görmüyorum inşallah efsaneyi öldürmezler.
Fiatın saçma politikalarından biri ya gp den daha iyisini yapacak yada üretimden kaldırmayacak evoyu daha iyi olarak görmüyorum inşallah efsaneyi öldürmezler.
aynen katılıyorum.... saçma araba palio senelerden beri vaar... GP den bıktılar...
nasıl grande punto çıktıktan sonra eski kasa punto kalktıysa piyasadan, şimdide grande gidecek evo kalacak bu kadar basit. bu bir hata mı? evet bence hata.
GP yi makyajladılar Evo olarak.GP bantlara veda etti malesef stokları erittikten sonra satış listesinden de kaldıracaklar,