PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kardeşime(izmir oto) chek-up için teşekkürler

aeron
11/06/2010, 23:56
epey zamandır gitmeyi planlıyordum bu gün gidebildim nihayet, surasina burasına baktirayim diye epey biriktirmistim, ben söyledim usenmeden kendi aklına gelenlerle birlikte baktı sagolsun, lifte kaldırdı detaylı bir inceleme yaptı aracımda, adet olduğu üzere cakmaklik lambasınıda degistirdi, çok yakıyor diye sikayetleniyordum hava sensörü ve bir sensörü spreyle guzelce temizledi, dönüş yolunda(İzmir-Kusadasi) hiç görmediğim degerleri gördüm giderseniz mutlaka yaptırın, ilgisinden çok memnun kaldım gercekten ben yasca daha büyük birini bekliyordum ama karşıma unı. okuyan meraklı bir delikanlı cıktı, üstelik makina muh. okuyormuş aracımızı da tanıyor , firsat bulduğumuzda toplanıp muhabbet edelim diye konuştuk aramizda, cim eline koluna saglık görüşmek üzere.

Ziyaretci046
12/06/2010, 00:35
ne demek abi begenmene sevndim diğer eksikleri de en kısa zamanda yapıp puntonun ihtiyaçlarını gidericez daha bomba olucak kazasız belasız kullanırsın inşallah

BuRaK-BG
12/06/2010, 10:11
izmirde bir kavaklıdere servis örneği kardeşimizin engellenemez ilerleyişi devam ediyor.başarılarının devamını dilerim.

SpyHunter33
12/06/2010, 12:17
:D Al işte bir oto klasiği daha İzmire mi taşınsam acaba ne yapsam :)))
Bu arada hava sensötü ve diğer sensörü spreyle temizlemişssin :) ne uygulamasıdır bu ? Bende baktıracam da bilinçli gideyim diyorum...

gemlikli_55
12/06/2010, 13:09
valla bende bursadan atlayıp gıdecem a valla

gitarist27
12/06/2010, 14:12
Valla bende merak ettim bu sensör olayını. kardeşim bizi aydınlatırsa seviniriz

Ziyaretci046
12/06/2010, 18:53
meslek sırrı :toot0000:elimizden geldiğince her işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz ve kendimiz yapıyoruz o yüzden sorun olmuyo herkesi de bekleriz özellikle izmirli arkadaşlara tavsiyemiz kaliteli ,güzel ve hesaplı hizmeti uzakta aramasınlar :clapping: hepinize çok teşekkürler