Orijinalini görmek için tıklayınız : Kriminal'S Garage
Kriminal
11/06/2010, 22:56
Buda benım kızım :)
.
Kriminal
11/06/2010, 23:00
Devammmm
yanıyor... yanıyor.... allah nazardan saklasın....
allah kaza bela vermesin kardeşim.... keyifli keyifli kullan....
Punto_Can
11/06/2010, 23:05
güzel günlerde kazasız cezasız kullan abi, allah nazarlardan saklasın...
Kriminal
11/06/2010, 23:05
Yeni çıktı frından bunlarrrrrrr saol kardesım benım :)
PLaTiNuN
11/06/2010, 23:10
Maşallah nazar değmesin kızına :)
tutkuaydin41
11/06/2010, 23:40
Renk Yanıyor abi.. :D ....Kazasız beLasız....
Yeni mi boyattın araba yı sanki verniği fazla gelmiş.:)Şaka bi yana resmen yakıyor.İyi günlerde kullanman dileklerimle...
bende resimleri çekip koyacağım siteye ama Eskişehir bu aralar yğmurlu hep... arabayı yıkatamıyorum.. hemde vakit yok...
Kriminal
12/06/2010, 00:41
Yeni mi boyattın araba yı sanki verniği fazla gelmiş.:)Şaka bi yana resmen yakıyor.İyi günlerde kullanman dileklerimle...
Walla bu aksam yıkattım arabayı sonra karar verdım resımlerını cekmeyı..Boya degısen yok abıcım orjınal nos var turbo var xenon bixenon dixenon falan var..ful HD bide :)
StrawBeeRy
12/06/2010, 00:56
maşallah Allah kaza bela vermesin tabi hakan abi polis onun sayesinde sök öndeki plakayı biz söküyoruz hemen esemize yapıışıyolar hoop kardeş plaka nerde tampon boyancak abi o yüzden takmıyorum diye diye dilimizde tüy bitti :D :D :D
tutkuaydin41
12/06/2010, 00:57
maşallah Allah kaza bela vermesin tabi hakan abi polis onun sayesinde sök öndeki plakayı biz söküyoruz hemen esemize yapıışıyolar hoop kardeş plaka nerde tampon boyancak abi o yüzden takmıyorum diye diye dilimizde tüy bitti :D :D :D
plaka sokuk deilki dikkatli bak Paint çalısması war orda :D
StrawBeeRy
12/06/2010, 01:02
büyüterek bakmadım valla ilk bir iki resime baktım hiç dikkat etmedim :D
şimdiben yazacaktım... plakayı resim çekmek için mi söktü diye.. sen yazınca bir kez daha baktım dikkatli bakınca belli oluyor...
tutkuaydin41
12/06/2010, 01:05
şimdiben yazacaktım... plakayı resim çekmek için mi söktü diye.. sen yazınca bir kez daha baktım dikkatli bakınca belli oluyor...
KAcırmam abi boyle seyLEri, genellıkle arabada boya ve değişen warsa :D
Kriminal
12/06/2010, 01:06
Way arkadaş yaaa Eser senden nasıl kaçtı hayret :)
Aga çalışma var tamponda ....
Way arkadaş yaaa Eser senden nasıl kaçtı hayret :)
Aga çalışma var tamponda ....
kardeşim araba acaip gözümü aldı... göremedim...
Kriminal
12/06/2010, 01:10
kardeşim araba acaip gözümü aldı... göremedim...
Eywallah paşa çamaşır suyuyla yıkadım beyazlamıs dımı :) :dilcikartma:
süper olmuş...
insan araba böyle temiz olunca acaip gezesi geliyor... ben arabayı yıkatıorum...çok binesim geliyor...
Her yerde kırmızı diyorum :D güzel araç kazasız belasız sürüşler
Kriminal
12/06/2010, 01:16
Utku zamanında 3 lira fazla verdim kırmızı aldım..Bizde böyle :)
Kriminal
12/06/2010, 01:18
süper olmuş...
insan araba böyle temiz olunca acaip gezesi geliyor... ben arabayı yıkatıorum...çok binesim geliyor...
Eskişehir gibi degıl buırası bıraz once arkadasım geldi fethıyeden ızmırın gırısıne kadar yagmur vardı fethıyeden berı dedı ama burda bulut bıle yok şimdi yıkatıyorum sonbahara kadar boyle temız kalıyo dermişim :)
GünahsizSeytan
12/06/2010, 01:18
Oo izmir güzeline bak hele :) cok cık maşallah allah kaza bela vermesin abi güle güle kullan.. Nazar boncuğu nerde :)
Kriminal
12/06/2010, 01:19
Oo izmir güzeline bak hele :) cok cık maşallah allah kaza bela vermesin abi güle güle kullan.. Nazar boncuğu nerde :)
Walla nazarlık vıteste var bıtane..bıde bagajda Sivasspor bayragı ve nazarlıgı :dilcikartma: :)
Eskişehir gibi degıl buırası bıraz once arkadasım geldi fethıyeden ızmırın gırısıne kadar yagmur vardı fethıyeden berı dedı ama burda bulut bıle yok şimdi yıkatıyorum sonbahara kadar boyle temız kalıyo dermişim :)
toz da mı olmuyor....kimbilir sonra yıkatmaya kaç para veriyorsundur...
200 lira falan mı...
Kriminal
12/06/2010, 01:21
sonbaharda füme oluyo zaten arac pasta cıla ancak cıkarıyo ama uzerındekı kir katmanı boyayı koruyor tavsıye ederım :)
GPunto19
12/06/2010, 02:10
Cesaretinize hayranım..Valla ben İstanbulda arabayı yıkamak istemiyorum açıkçası..Göze çok batıyor..Allah nazardan korusun çok güzel araç..Kazasız belasız günler diliyorum..
StrawBeeRy
12/06/2010, 02:12
sonbaharda füme oluyo zaten arac pasta cıla ancak cıkarıyo ama uzerındekı kir katmanı boyayı koruyor tavsıye ederım :)
:D bugün daha beterini gördüm dükkana siyah audi A5 coupe geldi malum o araçlar 4*4 olduğu için çamura sokmuşlar arabayı bakalım çekiyormu diye araba kapılara kadar çamurdu ve çamurluk içlerinde yer kalmamış çamur artık lastiklere sürtüyordu ilk önce su tutup çamuru akıtıp sonra yeri yıkayıp yine arabayı köpükleyip bu sefer detaylı yıkama yaptık 1.5 2 saate yakın bir iç-dış temizlik yaptık ama imanımız gevredi genelde yıkamada yıkarken sövülüyor haberiniz olsun :D
Denız senın kız bayagı susluymus dostum dıkkat et kıskananların nazarı değmesın
:D bugün daha beterini gördüm dükkana siyah audi A5 coupe geldi malum o araçlar 4*4 olduğu için çamura sokmuşlar arabayı bakalım çekiyormu diye araba kapılara kadar çamurdu ve çamurluk içlerinde yer kalmamış çamur artık lastiklere sürtüyordu ilk önce su tutup çamuru akıtıp sonra yeri yıkayıp yine arabayı köpükleyip bu sefer detaylı yıkama yaptık 1.5 2 saate yakın bir iç-dış temizlik yaptık ama imanımız gevredi genelde yıkamada yıkarken sövülüyor haberiniz olsun :D
aynı paraya mı yıkıyorsunuz normal bir arabayla... bu kadar çamur var deyip fiiyhatı arttırmıyorsunuz değlmi..
Kriminal
12/06/2010, 14:12
Denız senın kız bayagı susluymus dostum dıkkat et kıskananların nazarı değmesın
Süslüdür benım kızımmm....
Cumadan cumaya yıkarım ben kımseye yıkatmam kendım yıkarım prille inanılmaz parlatıyor arabayı..Süngerle bol köpük..
Arabayı sildikten sonra bırde arıtma suyu yada normal satın alınan suyla bezi ıslatıp silerim boya matlasmasın dıye..Lastiklere silikon kullanıyorum sanayıden kiloyla alıyorum..
nasıl sıkılmıyorsunuz ben yıkıyorum bir hevesle.. silerken sıkılıyorum...
benzin kapağındaki tazmanya süper duruyor :)
nizamavci
12/06/2010, 16:30
Maşallah, nazar değmez inşallah...
süper olmuş...
bende her haftasonu yıkatıyorum.. hanım fena delleniyor :) yıkamacıyı zengin ettin diye :)
Maşallah, nazar değmez inşallah...
bende her haftasonu yıkatıyorum.. hanım fena delleniyor :) yıkamacıyı zengin ettin diye :)
ben kendim yıkayınca yıkamacılar gibi içini güzel temizlemiyorum ki...o yüzden bir yıkamacı keşfettim... yıkanınca içi yeni gibi oluyor... 13 lira veriyorum ama 2 hafta içi tertemiz... içerdeki plastik kaplamaları süper temizliyorlar.... ama her yıkamacı gibi içerdeki dikiz aynasını söylemezsen silmiyorlar.. kronik hastalık mı ne.... kaç yıkamacıya gittim... hepsi unutuyor..
StrawBeeRy
13/06/2010, 00:43
aynı paraya mı yıkıyorsunuz normal bir arabayla... bu kadar çamur var deyip fiiyhatı arttırmıyorsunuz değlmi..
devamlı müşterimiz ve filo olarak geldikleri için aynı fiyat
GünahsizSeytan
13/06/2010, 00:45
Arabaları ne zaman değişiyoruz deniz abi :D
Kriminal
13/06/2010, 16:37
Arabaları ne zaman değişiyoruz deniz abi :D
Tolga 20 temmuzda eye cıkıyorum :)
Ankara-kayseri-sivas-tekrar ankara-didim-bodrum-kuşadası-çeşme-izmir :)
GünahsizSeytan
13/06/2010, 19:24
Tolga 20 temmuzda eye cıkıyorum :)
Ankara-kayseri-sivas-tekrar ankara-didim-bodrum-kuşadası-çeşme-izmir :)
Abi buyur gel beklerim herzaman, başımın üstünde yerin var :) sivas sonradan eklendi sanırım listeye :)
alperyonar
13/06/2010, 22:49
Allah kaza bela veresin. Güle güle kullanın..
Kriminal
14/06/2010, 09:25
Abi buyur gel beklerim herzaman, başımın üstünde yerin var :) sivas sonradan eklendi sanırım listeye :)
Evet 2 gün sivasta köy şenlikleri var orda olmam lazım
Heeeeeeeeeytttttt........ Kardeşimin arabasına bak sen beeee......
Kazasız belasız inşallah Denizim.... Yanıyor walla alev alev...
Kriminal
14/06/2010, 19:25
Heeeeeeeeeytttttt........ Kardeşimin arabasına bak sen beeee......
Kazasız belasız inşallah Denizim.... Yanıyor walla alev alev...
Eywallah kardesım saolasın...
İşte bizimde düldül bu öyle derlerya :)
Cep telefonuyla cektım daha prof olabılırdı aslında...
Ankaraya geliyimde senle bı 7.cadde yapalım tamam dondurmaları sen ısmarla :)
Kırmızııııııııııııııııııı :d
Kriminal
14/06/2010, 19:40
Yanıyo bunlar yanıyooooooooooooooooo
Eywallah kardesım saolasın...
İşte bizimde düldül bu öyle derlerya :)
Cep telefonuyla cektım daha prof olabılırdı aslında...
Ankaraya geliyimde senle bı 7.cadde yapalım tamam dondurmaları sen ısmarla :)
Ismarlarım be kardeşim, ayıp ediyosun. Sen hele bi gel de !!!!
Kriminal
15/06/2010, 13:14
Ya benım çalışma arkadaşım budur abicim yaa her ne kadar ben yatıyor o calısıyor olsada :)
Ya benım çalışma arkadaşım budur abicim yaa her ne kadar ben yatıyor o calısıyor olsada :)
Harbiden de yatıyosun be olum. Senin zammmı 3-5 puan düşürteyim de gör sen :toot0000:
Kriminal
28/06/2010, 18:25
:)
Kriminal
07/07/2010, 11:49
Güncel...
imdesign
07/07/2010, 16:50
Maşallah diyelim nede olsa Kırmızı... :)
Tabi tolgam bekliyoruz yapacağız birşeyler...
Kriminal
07/07/2010, 18:15
Eyw abi saolasın...