Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aynalara italyan bayrağı folyo?

ufuk_punto
10/06/2010, 14:46
arkadaşlar üyelerimizn birinin aracında gördüm.tek aynada italyan bayrağı war.bnde yapmayı düşünüorm.yalnız kendim cekebilrmiyim.kolay olur mu sizce.yapılışı nasıl???

Scottie
10/06/2010, 15:07
aynalara çekmek biraz zor Ufuk.... sonuçta düz bir zemin değil. çok uğraştırabilir...

Ziyaretçi049
10/06/2010, 15:45
Bu İtalyan bayrağının fanatikliği nedir anlamıyorum?
Başka bir şeymi var yoksa sadece renk güzel olduğu içinmi böyle birşey yapılıyor???

Açıkcası ben imkanı yok öyle birşey yaptırtmam arabama Allah'a şükür Türk'üm olursa Ay Yıldız olur arabamda, zamanım olsa Atamızın imzasını yaptırtıcam kaputa ama zaman yok işte :wallbash:

ufuk_punto
10/06/2010, 15:54
Başka bir şeymi var yoksa sadece renk güzel olduğu içinmi böyle birşey yapılıyor???

Açıkcası ben imkanı yok öyle birşey yaptırtmam arabama Allah'a şükür Türk'üm olursa Ay Yıldız olur arabamda, zamanım olsa Atamızın imzasını yaptırtıcam kaputa ama zaman yok işte :wallbash:
allaha cok şükür bende türküm.sonuna kadar.altındaki araba italyan be abicim.bırakda fanatiklik olsun..bence gayet hoş oluyor.kesin yapıcam.bizde atamızın imzasını yaptırcaz.spoiler bekliorz

aynalara çekmek biraz zor Ufuk.... sonuçta düz bir zemin değil. çok uğraştırabilir...
reklamcıya yaptırmak en mantıklısı o zmn

Scottie
10/06/2010, 16:01
reklamcıya yaptırmak en mantıklısı o zmn

çok uğraştırır.. yaparken acaip canını sıkar.. en iyisi reklemcıya yaptırmak...

GünahsizSeytan
10/06/2010, 17:05
allaha cok şükür bende türküm.sonuna kadar.altındaki araba italyan be abicim.bırakda fanatiklik olsun..bence gayet hoş oluyor.kesin yapıcam.bizde atamızın imzasını yaptırcaz.spoiler bekliorz

Herkezin kendi zevki tabiki ama Araba italyan diye bayrağınımı yaptırmak lazım be abi plakan türk :S :cool:

ufuk_punto
10/06/2010, 17:11
Herkezin kendi zevki tabiki ama Araba italyan diye bayrağınımı yaptırmak lazım be abi plakan türk :S :cool:
zevktir..modifiye yaşam tarzıdır.modifiye aynı zamanda herkesin kendi seçimiyle bitiyor.bence türk bayragı yerine italyan bayrağı daha hoş duruor.yanlış anlaşılmasın.bayrağımı çok seviyorum.ama arabada olmuyo..

Scottie
10/06/2010, 17:20
zevktir..modifiye yaşam tarzıdır.modifiye aynı zamanda herkesin kendi seçimiyle bitiyor.bence türk bayragı yerine italyan bayrağı daha hoş duruor.yanlış anlaşılmasın.bayrağımı çok seviyorum.ama arabada olmuyo..

zevk meselesi... inanın bana zaten o bayrağın italyan bayrağını olduğunu anlayacak kişi sayısı çok azdır. hem italyan bayrağı yapıştırdı diye italyan olmayacak...
sadece zevk meselesi.... ben şimdi görüyorum... amerika bayraklı... italya bayraklı, man utd. forması giyen var... onlar ne kadar normalse bu durumda normaldir...

ufuk_punto
10/06/2010, 17:22
zevk meselesi... inanın bana zaten o bayrağın italyan bayrağını olduğunu anlayacak kişi sayısı çok azdır. hem italyan bayrağı yapıştırdı diye italyan olmayacak...
sadece zevk meselesi.... ben şimdi görüyorum... amerika bayraklı... italya bayraklı, man utd. forması giyen var... onlar ne kadar normalse bu durumda normaldir...
tesekkrler abicim bu acıklama için..süper..

WiSTaRiA
10/06/2010, 17:40
Bence kendin yap ve yapmasıda kolay... Kendin yaptıktan sonra çok zevk alacaksın yaptığın işten.. Sadece saç kurutma makinasıyla aynalarımız oval olduğu için şekil verdiriceksin ısıtarak yapıştıracağın malzemeyi...

Murat Gürakan
10/06/2010, 17:58
elalemin bayrağının arabalarımız üstünde ne işi var. Tamam itayan arabadır amerikandır almandır bilmemnedir farketmez. Kendi bayraklarımız yakılsın bizde heryerde yüceltelim onları...

Scottie
10/06/2010, 18:23
konunun kilitlenmesini talep ediyorum.. başka yerlere doğru gidiyor...

Erdem Bozdağ
10/06/2010, 18:42
katılıyorum Eser abiye
bu iş tamamen zevk meselesi
konu siyasi boyuta kayıyor gitgide
ithal arabaya biniyor ithal benzin kullanıyorken herşeyimiz ithal olmuşken bayragını yapmak çok mu?
takdir sizin
bu iş tamamen kişisel zevktir baragı yaptıran kendi bayragını az seviyordur çok seviyordur diye bi yaklaşım bence olmaz
adminler bence bu konuya el atacaktır cunku Ufugun sordugu soru tam cevaplanmazken konu nerelere gelmiş

whitegold
10/06/2010, 19:17

Açıkcası ben imkanı yok öyle birşey yaptırtmam arabama Allah'a şükür Türk'üm olursa Ay Yıldız olur arabamda, zamanım olsa Atamızın imzasını yaptırtıcam kaputa ama zaman yok işte :wallbash:orhan hepımız Allaha sukurler olsunkı TURKUZ elhamdullah ama araclarımız ıtalyan oldugu ıcın onu temsılen yapılan bırsey sahsen benım arabamdada var ama aynalarda deıl ayna vıda kapagının ustunde duruyor hepımız mıllıyetcıyızdır mutlaka ay yıldız ılk tercıhımızdır ama ıtalyan bayragı taktık dıyede destekcısıyız tararftarıyız demıyoruz sonucta bındıgımız arac ıtalyan:) saygılar orhancıgım

Scottie
10/06/2010, 19:27
daha cok yazmak istedigim seyler var ama susuyorum....

GünahsizSeytan
10/06/2010, 19:28
:):thumbs_down2:

sabanci
10/06/2010, 20:57
bende arkadaşlara katılıyorum bende düşünüyordum italyan bayrağını ama sadece renkleri güzel olduğu için ama çok şükür sonuna kadar TÜRKÜM VE BUNUNLA GURUR DUYUYORUM

Scottie
10/06/2010, 21:43
yorum yok.....
zorlamayın beni... arkadaşlar tekrar rica ediyorum.....

konuyu kilitleyebilirmisiniz.....

tolgaank88
10/06/2010, 22:24
zevk meselesini nereyi getirmişler
bi ara benim aracımda ve istanbuldan derya abinin aracında vardı,folyo ile mumkun değil cunku aynanın dısına cekiyorsun ama 3-4 tazikli yıkamada kenarlardan gelmeye baslıyor,ayna kapagını cıkarıp içlerine kıvırırsan bir ihtimal ama ayna kapagını cıkarırsan gidip boyattır en guzeli o olur ;)
denemiş biri olarak soyluyorum folyo olayına aynalarda girme azıcık daha ustune koyup boyattır emin ol daha saglıklı olur hatta maliyetlide diger turlu 2 ayda bir folyo cektirirsin :)

savagi
10/06/2010, 22:44
bencede folyoya girme kardeşim.en güzeli düzgün boyattır 10 numara olur.
bu arada zevk meselsi arkadaş ister italyan bayrağı yapar ister başka bir bayrak.
kimi ilgilendirir ki?
ha deseydi arkadaşlar böyle bişey yapmak istiyorum sizce uygun mudur o zaman cevap hakkı doğardı herkese...

Murat Gürakan
10/06/2010, 23:23
Kimseyi ilgilendirmez zaten isteyen istediğini yapar. Ama burası sosyal paylaşım sitesiyle isteyende istediği yorumu yapar arkadaş taki gerçekten bir takım insanlara sataşma laf atma çarpıtma gibi kasıt olmadığı sürece. Vede öylede birşey olmadığı için gereksiz yere çekilmesin laflar başka yere.

StrawBeeRy
10/06/2010, 23:27
isteyen istediği yorumu yapar isteyende istediği şeyi yapar sonuçta kendi kullanıcak tartışmaya girmeye gerek yok konu daha fazla uzamasın ... :locked00:

tolgaank88
10/06/2010, 23:53
isteyen istedigi yorumu nasıl yapıyor sosyal paylaşım sitesi olması her konunun altına gerekli gereksiz yorum yazılmasını mı gerektiriyor size sorulan soru folyoyu nası çekerim kendim ceksem olur mu diye,nasıl olur diye değil?
sorunun cevabını biliyorsanız yazın bilmiyorsanız sırf mesaj atmak icin siyasi dusuncelerinizi yazmayın.
ha ne guzel cevap burası sosyal paylaşım forumu,oldu motor karuma altında gs fener muhabbeti yapalım.

savagi
10/06/2010, 23:57
isteyen istedigi yorumu nasıl yapıyor sosyal paylaşım sitesi olması her konunun altına gerekli gereksiz yorum yazılmasını mı gerektiriyor size sorulan soru folyoyu nası çekerim kendim ceksem olur mu diye,nasıl olur diye değil?
sorunun cevabını biliyorsanız yazın bilmiyorsanız sırf mesaj atmak icin siyasi dusuncelerinizi yazmayın.
ha ne guzel cevap burası sosyal paylaşım forumu,oldu motor karuma altında gs fener muhabbeti yapalım.
nokta :)

Murat Gürakan
11/06/2010, 00:11
Yaptığın şey asıl gayette sataşma arkadaş. Konu ile ilgili yazılmıştır gayette. Bunun gs ile motor koruma arasında fark kadar bir fark olmadığını düşünüyorsanız yazık .
İsteyen istediği şeyi yazar ama bu yazılan şey kimseye sataşma kavga çıkartma vs gibi sözler içermediği sürece. Bunun ayrımını hepimiz yapabiliriz.

PLaTiNuN
11/06/2010, 00:31
Muratçım ve adaşım Tolga...Gereksiz yere gerginlik yaratmayın birbirinizi kırmayın klavyeden yazıp ekrana iç dökmek çok kolay ve bir o kadar da kapatması zor yaralar açar...Bırakın konunun asıl cevapları fikir sahipleri tarafından verilsin siyasi veya milli duygulara kapılıpta zaten tartışılmaz olan Türklüğümüzü birde tartışarak kanıtlamaya çalışmayın...

tolgaank88
11/06/2010, 00:44
"aynalara folyoyu kendim cekebilir miyim sizce kolay olurmu yapılışı nasıl"
sorusuna
" elalemin bayrağının arabalarımız üstünde ne işi var. Tamam itayan arabadır amerikandır almandır bilmemnedir farketmez. Kendi bayraklarımız yakılsın bizde heryerde yüceltelim onları..."
diyorsun ve buna konu ile igili diyorsun
neyse bunu diyorsan herseyi yaz sen bosver devam et forum senin yardır gitsin

Buremir
11/06/2010, 01:41
Ben kendim boyayarak yapmıştım folyodan çok daha güzel ve sağlıklı olduğu kesin şimdi bir arkadaşıma verdim o kullanıyor boyatmanı tavsiye eederim

Ne yapsam moda oluyor yahuu :))

Ziyaretçi049
11/06/2010, 09:25
Konu gereksiz yere gerilmiş kusura bakmayın düşüncelerimi çekinmeden yazıyordum ama bunu herkes kaldıramıyor galiba :)

Bilmiyorum belkide fazla ön yargılıyım ama olayın birde şu yönünden bakın, diyelim bir başkasıda tuttu arabasının kaputuna kocaman pkk bayrağı yapıştırdı buna tepki vermeden durabilecekmisiniz?
"Banane herkesin kendi zevki istediğini yapar" derseniz bravo derim. Belki biraz fazla milliyetçi olabilirim ama kimsenin kalbini kırarak yorum yapmak vs. istemem.

Tekrar diyorum kusuruma bakmayın konu gereksiz yere uzamış ;)

Erdem Bozdağ
11/06/2010, 10:21
Bence herkesin yapması gereken kulladıgınız telefondan ev eşyasında arabadan kıyafete nekadar türk malı kullanıyoruz nekadar ithal mal kullanıyoruz.Sadece bayrak kullandı diye biri vatanını az seviyo olmuyacak.Herkesin elini vicdanına koyup şuan etrafındaki mallara bi baksın .Yediği yemekten içtiği suya kadar.Hangi ürün bizim kaldıki biz bi araba aynasından tartışıyoruz.Aslında konusulcak okadar çok şey varki biz neyin tartışmasındayız

Scottie
11/06/2010, 10:24
Bence herkesin yapması gereken kulladıgınız telefondan ev eşyasında arabadan kıyafete nekadar türk malı kullanıyoruz nekadar ithal mal kullanıyoruz.Sadece bayrak kullandı diye biri vatanını az seviyo olmuyacak.Herkesin elini vicdanına koyup şuan etrafındaki mallara bi baksın .Yediği yemekten içtiği suya kadar.Hangi ürün bizim kaldıki biz bi araba aynasından tartışıyoruz.Aslında konusulcak okadar çok şey varki biz neyin tartışmasındayız

eyvallah.. Erdem...

sowhat788
11/06/2010, 10:25
Grande punto
Ayna
Folyo
İtalyan bayrağı
Milliyetçilik
Pkk ya tepki vermemek
...... vs birşey mi içiyorsunuz

Scottie
11/06/2010, 10:26
grande punto
ayna
folyo
italyan bayrağı
milliyetçilik
pkk ya tepki vermemek
...... Vs birşey mi içiyorsunuz

+1000

SpyHunter33
11/06/2010, 10:37
Folyonun Ayna larda uzun süre kalacağını sanmıyorum. En iyisi Kaportacıda cüzzi bir miktar ile boyatmaktır diye düşünüyorum....K.bakmayın konuyla alakasız oldu cevabım ama.:D:D

Erdem Bozdağ
11/06/2010, 10:38
folyonun ayna larda uzun süre kalacağını sanmıyorum. En iyisi kaportacıda cüzzi bir miktar ile boyatmaktır diye düşünüyorum....k.bakmayın konuyla alakasız oldu cevabım ama.:d:d

+1000000

Murat Gürakan
11/06/2010, 10:39
"aynalara folyoyu kendim cekebilir miyim sizce kolay olurmu yapılışı nasıl"
sorusuna
" elalemin bayrağının arabalarımız üstünde ne işi var. Tamam itayan arabadır amerikandır almandır bilmemnedir farketmez. Kendi bayraklarımız yakılsın bizde heryerde yüceltelim onları..."
diyorsun ve buna konu ile igili diyorsun
neyse bunu diyorsan herseyi yaz sen bosver devam et forum senin yardır gitsin

Arkadaş senin derdin ney yaa? Varsa sorunun pm at özelden yada telimi vereyim konuş. Gereksiz muabbet yapma olayı farklı tarafa çekme insanlarıda germe! Kişisel olarak bana saldırmanın amacı ney çekemediğin olay ney arkadaş? Konunun gereksiz yere uzamasını bilmemne yapmasını istemiyorum sen burda gereksiz konuştun bunu demende gerek olan bieşy yoktu diye gerçekten düşnüyorsan sus o halde uzatma konuyu fakat yazdıkları herşey bir takın şeyleri fitiller niteliklilte
----
Ne türklüğümü kimseye kanıtlarım ne olayı siyasi yere çekerim. SAdece filrimi söyledim çekemeyen kaldıramayan bir takım ne düşündüğünü çok merak ettiğim zihniyetler olayı farklı yere çektiler. Yazık size olayları düşünebilcek en uç ve saçma yerinden düşünüyorsunuz.

WiSTaRiA
11/06/2010, 10:49
Arkadaşlar Demokratik hür bir memlekette yaşıyoruz.. Tamam hepimiz TÜRKÜZ ve elhamdülillah MÜSLÜMANIZ. Ama niye bukadar arkadaşımızın arabasının aynasına italyan bayrağı istemesine takıldınızki. Peki şöyle düşünün Türk damarları kabardı ya bazı arkadaşlarımızın (sakın yanlış anlaşılmasın vatanım ve ülkem için seve seve kanımın son damlasına kadar savaşırım) giydiğiniz kıyafetler mesela yediğiniz yemekler içtiğiniz içeceklere örnek vereyimmi? Hepimizin kullandığı yediği içtiği ve giydiği şeyler; Mcdonals Burger King - KFC - Coca Cola - Miller - Levis - Tommy Hilfiger - Nike vs vs daha sayılacak okadar çok şey varki sadece bunlar başlıkları.. Bir italyan renklerinin aynaya yapıştırılması için yapılan yaygaraya bakın ya.. Ama bizim sürekli hayatımızın içinde olan şeyler hep yabancı hep yabancı.. Şimdi aradan bir kaç kişi çıkıcak ne alaka yazdıkların bence çok alaka arkadaşlar. Hepimiz birbirimizin düşüncelerine fikirlerine saygı duymalıyız... Hepimiz milliyetçiyiz ve Ulu Önder ATATÜRK'ün yolunda ilerliyoruz..... Bunuda birdaha belirtmek isterim beni yobaz vs sanmayın.. Sevgi ve Saygılarımla.......

Scottie
11/06/2010, 10:56
arkadaşlar demokratik hür bir memlekette yaşıyoruz.. Tamam hepimiz türküz ve elhamdülillah müslümanız. Ama niye bukadar arkadaşımızın arabasının aynasına italyan bayrağı istemesine takıldınızki. Peki şöyle düşünün türk damarları kabardı ya bazı arkadaşlarımızın (sakın yanlış anlaşılmasın vatanım ve ülkem için seve seve kanımın son damlasına kadar savaşırım) giydiğiniz kıyafetler mesela yediğiniz yemekler içtiğiniz içeceklere örnek vereyimmi? Hepimizin kullandığı yediği içtiği ve giydiği şeyler; mcdonals burger king - kfc - coca cola - miller - levis - tommy hilfiger - nike vs vs daha sayılacak okadar çok şey varki sadece bunlar başlıkları.. Bir italyan renklerinin aynaya yapıştırılması için yapılan yaygaraya bakın ya.. Ama bizim sürekli hayatımızın içinde olan şeyler hep yabancı hep yabancı.. şimdi aradan bir kaç kişi çıkıcak ne alaka yazdıkların bence çok alaka arkadaşlar. Hepimiz birbirimizin düşüncelerine fikirlerine saygı duymalıyız... Hepimiz milliyetçiyiz ve ulu önder atatürk'ün yolunda ilerliyoruz..... Bunuda birdaha belirtmek isterim beni yobaz vs sanmayın.. Sevgi ve saygılarımla.......

+1000

arkadaşlar boşuna tartışmayın. tamam herkes fikrini söyledi. herkese saygımız var... tartışmayı bitirelim lütfen..

Erdem Bozdağ
11/06/2010, 10:56
sanal delikanlılıgı seviyoruz millet olarak
facebookta atatürk için 1.000.000 kişilik grup oluştururuz ama anıtkabirin orda buluşalım desek 1.000 kişi bulunmaz
nedense parmaklarımız çok iyi çalışıyor

savagi
11/06/2010, 10:58
Arkadaş senin derdin ney yaa? Varsa sorunun pm at özelden yada telimi vereyim konuş. Gereksiz muabbet yapma olayı farklı tarafa çekme insanlarıda germe! Kişisel olarak bana saldırmanın amacı ney çekemediğin olay ney arkadaş? Konunun gereksiz yere uzamasını bilmemne yapmasını istemiyorum sen burda gereksiz konuştun bunu demende gerek olan bieşy yoktu diye gerçekten düşnüyorsan sus o halde uzatma konuyu fakat yazdıkları herşey bir takın şeyleri fitiller niteliklilte
----
Ne türklüğümü kimseye kanıtlarım ne olayı siyasi yere çekerim. SAdece filrimi söyledim çekemeyen kaldıramayan bir takım ne düşündüğünü çok merak ettiğim zihniyetler olayı farklı yere çektiler. Yazık size olayları düşünebilcek en uç ve saçma yerinden düşünüyorsunuz.
sadece fikrimi söyledim! diyorsun...
iyi de sana bu konu hakkında fikrini soran olmadı ki.yangına körükle giden sensin.konuyu saptıran sen.üste çıkan yine sen.unutma ki herkes EN AZZZ! senin kadar milliyetçi,EN AZZZ! senin kadar ATATÜRKÇÜ ve en azz! SENİN KADAR TÜRKİYEE' aşığı sevgili arkadaşım.Bu yazdığım son mesajdır.konu alakasız yerlere gidiyor.

Scottie
11/06/2010, 11:02
sakin arkdaşlar.. sakin..

tamam konuyu fazla uzatmayalım..

WiSTaRiA
11/06/2010, 11:02
sanal delikanlılıgı seviyoruz millet olarak
facebookta atatürk için 1.000.000 kişilik grup oluştururuz ama anıtkabirin orda buluşalım desek 1.000 kişi bulunmaz
nedense parmaklarımız çok iyi çalışıyor

Sana Tüm Yüreğimle Katılıyorum Kardeşim..... 1000 Kişiyi bulursan öpte başına koy 100 Kişi çıkartabilecekmisin bakalım....

tolgaank88
11/06/2010, 11:04
asıl senin sorunun ne ki sana karsı mesaj atıcagımı dusunuyorsun ne sanıyorsunki kendini sana karsı mesaj atıcakmısım sen yokken biz vardık bu forumda.kubilay abi haklı ne içiyorsunuz ya siz ne kullanıyorsunuz soyleyin bilelim.konuyu dunden beri farklı yere cekenler sizlersiniz gelmiş konuyu farklı yere cekme ortalıgı germe diyorsun,ortalıgı geren mesaj sana ait oku okudugunu anlamıyorsan orasını bilemem.
benim dunden beri anlattıgım konuya alakasız mesajlar yazılması,sende direk ustune almıssın ne yaptıgını ii biliyorsun cunku sonrada ortaya turkluk atıp uste cıkmaya calısıyorsun,her mesajında aynısı.
artık benim mesajlarıma alıntı yaparak konusma yukarıda yazıyorum hala devam ediyorsun ufugun sorusu ne senin verdigin cevap ne
bu topice attıgın kacıncı mesaj ufuga karsı hiçbir yardımın yok mesaj atmak icin boyna yazıyorsun ben soyleyim ben boyleyim.

sowhat788
11/06/2010, 11:05
Folyo:
-Kendi başına yapman biraz sıkıntılı ama herhangi bir reklamcı rahatlıkla 10-20 TL ye yapar
-Sıkıldığında söküp atarsın

Boya:
-Folyodan sağlam olur daha canlı durur
-Eski haline dönmek için tekrar para harcamanız gerekir

tolgaank88
11/06/2010, 11:05
sadece fikrimi söyledim! Diyorsun...
Iyi de sana bu konu hakkında fikrini soran olmadı ki.yangına körükle giden sensin.konuyu saptıran sen.üste çıkan yine sen.unutma ki herkes en azzz! Senin kadar milliyetçi,en azzz! Senin kadar atatürkçü ve en azz! Senin kadar türkiyee' aşığı sevgili arkadaşım.bu yazdığım son mesajdır.konu alakasız yerlere gidiyor.

+9999

WiSTaRiA
11/06/2010, 11:11
Arkadaşlarım kardeşlerim bu konuyu kapıyalım burada lütfen.. Tatsızlığa hiç gerek yok.. Kalp kırmaya tatsızlık çıkarmaya değermi? Lütfen canlarım.. Biz puntocuyuz ve forumumuza yabancı biri gelse şuraya bak puntocular birbirlerini yiyor derler. Yapmayın puntişlerimiz okadar tatlı okadar sevimli bir oyuncaklarki bizde okadar iyi oturaklı ve karakterli insanlarız..Kalp kırmaya gerek yok... Mustafa arkadaşımız (sowhat788) noktayı koymuş resmen 2 seçeneğide sunmuş kim nasıl arzu ederse yapmasını öneririm ve burada da bu tatsızlığın kapanmasını sizlerden kardeşlerimden canlarımdan rica ediyorum... Lütfen...

WiSTaRiA
11/06/2010, 11:37
hadı arkadaslar bu tatsız atısmaları bırakalım. Hepımız yuzyuze bakıcaz sonucta:.....

StrawBeeRy
11/06/2010, 11:53
ne kadar gereksiz tartışmalar olmuş birbirimizi kırmayı ne kadar çok seviyoruz ama bilmiyoruz ki yarın öbür gün bbirbirimizin suratına bakıcaz kim ne yaparsa yapar buna kimse karışamaz sadece fikir var nasıl olur diye sorulmuş fakat olay milliyetçiliğe çekilmiş tamam bizde millliyetçiyiz içimizde vatan sevgisi ve atatürk sevgisi herkezden çok var bence artık tartışmayın boş yere birbirinizi kırmanıza gerek yok konuda daha fazla uzamasın......

Murat Gürakan
11/06/2010, 11:58
BEncede artık uzamasın. Kesinlikle ters tarafa çekilcek bir düşünce ile bir şey yazmadım. NE türkçülükten nede milliyetçilikten bahsettim. Umrumda olmaz kimsenin düşüncesi herkes kendine müslümandır kendine milliyetidir atatürkçüdür herneyse. OLayı bu tarafa çeken zihniyetlerin amacı nedir kesinlikle bilmiyorum. Biro soru sorulmuş ve isteyen istediği cevabı yazar evet. Ama saçmada olsa gereksizde olsa bunu sorgulayıp hüküm vermek sadece mod ve admine düşer. Eğer değilseniz gereksiz yere sen bunu dedin, sunu dememeliydin demek gereksiz. MEsaj sayısı ilede kıdemmı oluyor bunuda kafadan atın.Yarın bir gün surat surata gelince utanacağınız laflar yorumlar yapmayn.

Erdem Bozdağ
11/06/2010, 12:04
gücümüz anca kendimize
herkesin amacı bu değilmi hep birbirini yesinler
bu millet hep yedi birbirini kendi içinde
biz daha forumda bile birbirimize düşüyorsak gelecek için hiç umutlanmayalım

ufuk_punto
11/06/2010, 13:11
keşke sormasaydm.ne kadar abartıldı ya.aboow.yeter yapınca görürsünüz artık.kimse karışmasın.tatsızlıkta cıkmasın

JASMINE
11/06/2010, 13:23
Daha fazla gerginliğe yol açmaması açısından konu kilitlenmiştir.