PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Kartaş servis şikayet

suvari_84
10/06/2010, 11:34
arkadaşlar ben en son bakımımı ankara kartaş ta yaptırmıştım. 40,000 bakımıydı ve herşeyin dörtdörtlük olmasını istemiştim. bana bi fatura geldi her türlü yağ cam suyu vb. aklınıza gelebilecek herşey değişmiş. tamam dedim süper daha 6 ay uğramam dedim. arabanın kliması bakımdan 2 hafta sonra sıcak hava vermeyi kesti.arabada bi arıza var ama servise o kadar çok güveniyorum ki hiç aklıma gelmiyor neyse daha sonra başka bir servise gittim ve adam bana aracın motor suyunun haftalar önce bitmiş olduğunu sadece hava soğuk olduğu için motora zarar gelmediğini söledi. hani ben servisten çıkarken herşey tamdı ? aynen servisi aradım hem ankarayı hem istanbulu aradım. ankaradakiler hata bizde demedi ama bedava boya koruma vermeye çalıştılar. istanbul ise kesinlikle hatayı kabul etmedi resmen azarladı tabi bende azarladım :) tamam ben motor suyundan sorumluyum ama araç servise girmiş çıkmış araca muane den geçebilir diye 50,00 tl bile almışsın. aracın motor suyuna bile özen göstermeyen acaba aracımda neye özen gösterdi onu da merak ettim doğrusu??ben anti reklam yapmak istemiyorum ama arkadaşlar güvenilir bi servisi tercih edin. ya motora zarar gelseydi o zaman al at aracı yazık değil mi? neyse ben bundan sonra karaoğuzlara konya yoluna götürmüyorum aracımı. bana bedava boya koruma tekliflerini geri çevirdim şimdi 60,000 bakımı geldi gp min bakalım iyi bir servis bulabilecek miyim?

aeron
10/06/2010, 11:45
iran caddesinde(karum'un karşısı ) kavaklidere servisi var, orda Müslüm beyle diyalog kurun, forum ahalisinin tanıdığı simalardan, gercekten ilgileniyorlar araçla.

Kriminal
10/06/2010, 11:50
Geçmiş olsun eger aracınızın garantısı geçti ise servise gıtmekten vazgecın ıyı bır usta bulup devamlı ona gıdın hem paran cebınde kalsın hem saglıgın :)

suvari_84
10/06/2010, 12:06
teşekkürler :))) ( ya ben bu forumu seviyorum)

2006 model geçti mağlesef. bencede artık büyük servisler pahalı olmaya ve hizmette kaliteyi vermemeye başladı dediğim gibi büyük servisler bitmiştir benim için :)

farukileri
10/06/2010, 12:25
2006 model geçti mağlesef. bencede artık büyük servisler pahalı olmaya ve hizmette kaliteyi vermemeye başladı dediğim gibi büyük servisler bitmiştir benim için :)

Ciddi anlamda kavaklıdere memnuniyet verir.Ben bakıma gittiğimde Bolu'dan sırf bakım için Kavaklıdere'ye gelenler vardı.İstanbul'dan ben de bakım olduğunda açıkçası Ankara'ya kaçmayı planlıyorum servis konusundaki iyiliklerinden dolayı.Orayı kesinlikle tavsiye ederim.

ZAK1980
10/06/2010, 12:58
ohaa yanı servıse bakyaa yuh.
Arkdasım Ankara dakı forumda gp,bravosu olan arkadaslar Kavaklıdere fiat servisine takılıyor bunlardan bırıde benım kartasa 1 kez gıttım bır sey sormaya eve yakın 200 m aracı alıyorlar ıcerı koyuyorlar sen bekleme odasındasın aracına ne yapılıyor gormuyorsun Müslum abıde ıse aracın basında durup ne yapldıgı hakkında soru sorup calısanı cırdırtsan dahı kımse bısey demıyor soruların cevaplanıyor ve ne yapıldıgınıda goruyorsun forumda Muslum abının işçilğinden,fıaytından ,ilgisinde şikayetci olanı gormededım dıger arkadasların dedıgı gıbı bir Kavaklıdere yap sende sonra aracta sorun olmadıgından muhabbete gıdeceksın

alperyonar
10/06/2010, 13:37
Servise aracı verdiğin zaman servis yetkilileri o aracın cam suyuna kadar herşeyine bakıp vermeli. Ankara da başka servis mi yok her zaman onlar kaybeder. Bende aracımı kavaklıdere ye götürüyorum. Sizde isterseniz bir kavaklıdere yi deneyin. Sonrasında sanayiye gitmekle kavaklıdereye götürmek arasında (para,zaman,mekan,) arasında tercihinizi yaparsınız..

suvari_84
10/06/2010, 13:51
valla arkadaşlar bende kavaklıdereye götürcem herkes bu kadar överek konuşuyorsa götürmemek salaklık olur zaten cck 1 diye kuzenimde bu forumda oda kavaklıdere diyordu sizden de olumlu duyunca içim rahatladı en yakın zaman da müslüm abiye götürcem :))

aeron
10/06/2010, 14:51
muslumun aracida gp, servis çalışanının aracı tanıması büyük avantaj, ben rkadan gelen bi sesten bahsettiğimde hemen plastik hortuma benzeyen biseyi ikiye yarip arkada biyeri kapladılar, hem estetik oldu hem sesi kesti, yanımda bozuk olmadıgı için bahşiş veremedim oda ayboldu ayrı konu :)

ik77
10/06/2010, 16:03
sen git müslüm bey e gerisini düşünme.3 aşağı yukarı sanayi ile aynı fiyat.

Du Hast
19/07/2010, 16:41
kartaş hakkında bir iki şey söyleyeyim.
demin aldım enjektör ayarı için.
sökme takma için 50 tl aldılar eyvallah el emeğidir birşey diyemem
ancak
orada beklerken masanın üzerinde duran benim aracın servis kayıtlarına baktım çaktırmadan (iyi birşey değil, hatta çok ayıp birşey..). enjektör tamiri yapan servis 320 lira fatura kesmiş kartaşa
kartaşta bana enjektör tamiri adı altında 420 lira kesmiş.
şimdi müşteriyi enayi yerine koymanın ne anlamı var? tamam ticarette olabilir böyle ancak 100 lira bu boru değilki
adam faturaya 50 lira değilde 150 lira sökme takma yazsa yine eyvallah derim.
diyeceklerim bu. umarım anlatabilmişimdir.
ancak ilgi alaka güzel, suat usta, nadir bey iyi insanlar.
zorunlu olmasam oraya bırakmazdım.
sanayinin gözünü seveyim.

utku952
19/07/2010, 19:09
ancak
orada beklerken masanın üzerinde duran benim aracın servis kayıtlarına baktım çaktırmadan (iyi birşey değil, hatta çok ayıp birşey..). enjektör tamiri yapan servis 320 lira fatura kesmiş kartaşa
şimdi müşteriyi enayi yerine koymanın ne anlamı var? tamam ticarette olabilir böyle ancak 100 lira bu boru değilki

Aynen katılıyorum... Enjektor temzlk ayarı için boscha gitmek daha mantıklı bence

BSK
20/07/2010, 00:22
Kavaklıdere servisini herkes övüyor ben de kötü birşey söylemek istemem ama artık gerçekleri dile getirmek lazım! Girişi çıkışı zor biraz hele sen girerken araba çıkıyosa ve sağda solda araba varsa yandın :icon_smile_8ball: bide kalabalık:surprise: eee herkes övüyo müşteri artıyo haliyle :) halbuki kendimize saklasak... bulmuşuz en kaliteli hizmeti en ucuz fiyata ne yayıyosun millete di mi:realmad:. Neyse Müslüm ve ekibini taktir etmeli memnun kalmayan duymadım daha.

seysey37
20/07/2010, 01:52
aracımı alalı bir yıl oluyor,ve ağaçlı servise götürüyorum gayet memnunum bende ordan tavsiye ederim..çok ilgililer ustalarda gayet ii :)

ZAK1980
20/07/2010, 02:22
Kavaklıdere servisini herkes övüyor ben de kötü birşey söylemek istemem ama artık gerçekleri dile getirmek lazım! Girişi çıkışı zor biraz hele sen girerken araba çıkıyosa ve sağda solda araba varsa yandın :icon_smile_8ball: bide kalabalık:surprise: eee herkes övüyo müşteri artıyo haliyle :) halbuki kendimize saklasak... bulmuşuz en kaliteli hizmeti en ucuz fiyata ne yayıyosun millete di mi:realmad:. Neyse Müslüm ve ekibini taktir etmeli memnun kalmayan duymadım daha.
Arkadasım haklısın o yokusu ınıp cıkmak sıkıntı ben cozumunu buldum kendımce hele yanda araba varsa saglı sollu tırsıyom vallahı gecerken bundan dolayıdırkı Muslum abı sana zahmet arkadaslardan bırısı yukarı bır cıkarsa dıye rıca edıyorum sagolsunlar cıkartıyorlar .Bır ara gerı gerı cıkmam gerektı abı hayatta cıkamazdım zaten arka cam ufak gorus alanı kıstlı yol dar

BSK
20/07/2010, 09:15
aracımı alalı bir yıl oluyor,ve ağaçlı servise götürüyorum gayet memnunum bende ordan tavsiye ederim..çok ilgililer ustalarda gayet ii :)
Evet Ağaçlı servisi de ilgili güzel özellikle Serkan usta çok yardımcı oluyor her konuda. Arabayı ordan aldım çok iyi tanırım ordaki ustaları.

femoli
20/07/2010, 10:45
Arkadaşlar bu kavaklıdere oto servisi dediğniz yer sadece grande puntoyamı bakıyor doblo götürsem anlarmı :D Anlamaz derseniz nereyi tavsiye edersiniz..:)

Biraz sonra dobloyuda bakıma götürcem ailemizin servisi müslüme :)

DAYI
29/07/2010, 12:04
ancak

Merhabalar hakkımdaki güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim..Dışarı işçiliklerinde tüm servislerde bu işlem için personel tahsisi ve araç tahsisi yapıldığı için fatura üzerine fark konmaktadır.Bu işlem garantiden yapılan işçiliklerde dahi tofaşa fatura edilirken aynıdır Asla müşteriyi enayi yerine koymak gibi bir düşünce tarzı ile yola çıkılmıyor.Saygılarımla.

KaMiKaZe
29/07/2010, 12:18
hazır konu varken kartaş için bir sitemde de ben bulunayım sık uğradım bir yer olmasada evimin yanıbaşında(konya yolu) olması münasebeti ile ara sıra ziyaret ettiğim kartaşın giriş ve çıkışlarında marşpiyellerimi vurmaktan sıkıldım!

DAYI
29/07/2010, 12:24
hazır konu varken kartaş için bir sitemde de ben bulunayım sık uğradım bir yer olmasada evimin yanıbaşında(konya yolu) olması münasebeti ile ara sıra ziyaret ettiğim kartaşın giriş ve çıkışlarında marşpiyellerimi vurmaktan sıkıldım!

Merhabalar o konuda kesinlikle size katılıyorum fakat karayollarının asfaltlama çalışmaları sonrasında o bölüme dolgu yapılacak konu ile ilgileniyorum. Saygılarımla.

puntobilo
29/07/2010, 13:29
kavaklıdere muslim den başka fiat servisi önermiyorum ankarada gerisi yalan dolan

DAYI
29/07/2010, 23:36
kavaklıdere muslim den başka fiat servisi önermiyorum ankarada gerisi yalan dolan

Fıat yetkili servislerinde hangi servis hizmetinden memnun kalmışsanız tabiki o servise gideceksiniz bu her kullanıcının en doğal hakkı.Nihayetinde para ile hizmet alıyorsunuz.Bu arada beni bu forumda tanıyan arkadaşlar bilirler yalan dolan ile hiç bir zaman işim olmadı olmayacakta 17 yıldır fıat servislerinde çalışıyorum ve her zaman söylediğim ve yazdığım herşeyin arkasında dururum.Bu farumdada amacım arkadaşlarıma elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışmaktır.Saygılarımla.

femoli
30/07/2010, 11:08
Nadir abi kartaştamısın sen bir tanışamadık seninlede :)

Alp
30/07/2010, 11:23
Fıat yetkili servislerinde hangi servis hizmetinden memnun kalmışsanız tabiki o servise gideceksiniz bu her kullanıcının en doğal hakkı.Nihayetinde para ile hizmet alıyorsunuz.Bu arada beni bu forumda tanıyan arkadaşlar bilirler yalan dolan ile hiç bir zaman işim olmadı olmayacakta 17 yıldır fıat servislerinde çalışıyorum ve her zaman söylediğim ve yazdığım herşeyin arkasında dururum.Bu farumdada amacım arkadaşlarıma elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışmaktır.Saygılarımla.

Nadir abim seni bilen biliyor, ben kendi adima senin Kartas icin bir sans oldugunu dusunuyorum biraz daha sabir ve ozveriyle sen orayida hakettigi yere tasirsin...

DAYI
30/07/2010, 12:22
Nadir abi kartaştamısın sen bir tanışamadık seninlede :)

Merhabalar 2. ay itibari ile Kartaşta çalışmaya başladım en kısa sürede tanışmak dileğiyle.

Du Hast
06/08/2010, 18:51
Merhabalar hakkımdaki güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim..Dışarı işçiliklerinde tüm servislerde bu işlem için personel tahsisi ve araç tahsisi yapıldığı için fatura üzerine fark konmaktadır.Bu işlem garantiden yapılan işçiliklerde dahi tofaşa fatura edilirken aynıdır Asla müşteriyi enayi yerine koymak gibi bir düşünce tarzı ile yola çıkılmıyor.Saygılarımla.
nadir hocam seni bilen biliyor sende beni biliyorsun :) birşey olduğunda direkt size geliyorum :)

ancak servisin uygulamarından hoşnut değilim.
ankara içinde 100 liralık ne gibi bir nakliye ve eleman tahsisi yapılıyor anlamış değilim. her servisin az çok bir kaç ayakçısı vardır verirler ona götürürler getirirler.
bence az çok biliyorum servis olayını. iskitlerdeki hyundai mega çok sevdiğim sınıf arkadaşımın yeridir.

neyse dediğim gibi gerçekten kaliteli insansın sen gerisine gerek yok ;) gelip buraya yazıyorsan gerçekten birşeyler için çabalıyorsun demektir.

nerhal61
19/08/2010, 18:31
Beni tam 1 ay 19 gündür aramayan Kartaş sebebiyle yarın sabah Kavaklıdere'de olacağım...Arabayı alırken iyiydi açıkcası...Ama alırken de demiştim benim için önemli olans atış sonrası ilgidir diye...Uyarmama ragmen müthiş ilgisizlik var...Bugün reno da vw de insanlar servisten memnun kaldınız mı denerek sonrasında geri aranıyor...Değer veriyorlar...Ama bazı yerler ise ooh sattık gitti, pehhh deyip bi sorun olursa ilgileniyorlar...

evolodi
19/08/2010, 19:03
bakalım izmirdekiler nasıl olacak ileride

suvari_84
19/08/2010, 19:13
arkadaşlar fiat kavaklıdere de kampanya var 400,00 tl üstü faturalarda boya koruma bedava :) bugün müslüm abinin ordan aradılar beni. ben bir ay önce gitmiştim memnun kalıp kalmadığımla ilgili anket yaptılar:)

SKELETER
08/09/2010, 02:38
Bugün Kartaş a 5000 km bakımına gittim. Bir aksilikle karşılaşmadım. Herkes kibar, ilgiliydi.