Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuşadasındaki gp'ciler tanışalım
bu aralar Kuşadası'nda cok rastlıyorum dün hatta biriyle biraz kapıştık biraz, foruma girenler varsa ufaktan ufaktan tanışalım, benimki 06 plaka mavi, ayrıca yakıtı temiz istasyon arıyorum Kuşadası'nda ve aracımı çekip kendim yikaabilecegim bir cesme, yardımcı olun kardeslerim Ada'nın yabancisiyiz biraz:)
GRANDEILHAN
10/06/2010, 11:04
merhaba mustafa ben kuşadasında yaşamıyorum ama sık gelir giderim adaya sanayide abimin yedek parça dükkanı var parçada lazım olursa yardımcı olur bezinlik konusuda fiat servisinin yanındaki p.ofisi yada sanayinin hemen ön tarafındaki opet iyidir diye biliyorum...
p.ofisi koctasin yanındaki mi ilhan ?
GRANDEILHAN
10/06/2010, 15:39
evet mustafa..
pilotender
15/06/2010, 12:50
ben temmuz ayının 6 sı gibi inşallah kuşadasında olacağım ve ağustos ayının sonuna kadar da oradayım inşallah. görüşelim tanışalım.
Kriminal
15/06/2010, 12:54
ben temmuz ayının 6 sı gibi inşallah kuşadasında olacağım ve ağustos ayının sonuna kadar da oradayım inşallah. görüşelim tanışalım.
Ender bu sure tatil için degıl dımı..Kıskanmamak elde degıl
pilotender
15/06/2010, 12:58
Abi valla kıskanılcak birşey yok.. Öğretmen olunca mecburen böyle bir tatilim oluyor ama inanın çok sıkıcı oluyor ilk 15-20 günden sonrası.
Kriminal
15/06/2010, 13:11
Kuşadası guzel bır yer fakat sadece yazlıgı olanlar için diye dusunuyorum..Cok fazla secenegı olmayan bır ılce...Ben genelde seferıhısar ekmeksız plajına gıdıyorum doğanın içinde bir koy..Mukemmel
Birde çeşme hastalıgım var yuzmeye balık yemeye bayılıuorum orda...
Allah içine sındırsın guzel mangal yapıyosan gelirim senı zıyarete valla
gelince tanisalim Ender, izmirden de katılım olur belki ilerde bi Kusadasi toplantısı olabilir bilmiyorum, demek ekmeksiz plajı bende iyi plajlar bulmaya çalışıyorum, gecen hafta demircili plajına gittik urlada çok beğendim sakın temiz bı yerdi ekmeksizi de bi görelim ozaman...
intruder
15/06/2010, 14:54
kuşadasına gelirseniz beklerim mutlaka tanışalım..
WiSTaRiA
15/06/2010, 19:59
Bende 5 temmuzda kuşadasındayım 1 haftalığına geleceğim... Tusan Beach Resort'tan rezervasyon yaptırdım...
alperyonar
15/06/2010, 20:04
Yaklaşık 10 yıldır kuşadasında tatil yapıyorum. Hatta geçen haftada oradaydım. Benzini hep sanayinin karşısında ki opetten alıyorum.
11 temmuzda bende oradayım :) hadi toplanmaya ..
alperyonar
15/06/2010, 21:23
11 temmuzda bende oradayım :) hadi toplanmaya ..
Kısmetse bende o aralar orda olmayı planlıyorum :surfing:. Nerde kalacaksın??
pilotender
16/06/2010, 00:23
valla ben Söke'de oturuyorum zaten. Kuşadası'na çok yakın. yazları hep Kuşadası'ndayım. Tanışalım görüşelim arkadaşlar bu yaza. Arabanın arkasında forumun stickeri var zaten. arabalarımızı gördüğümüz yerde, forumdan ........... isimli arkadaş diyerek tel no bırakalım sileceğin altına birbirimize ne dersiniz:) fazla mı uçuk bir fikir oldu ? bir buluşma gerçekten ayarlanabilir kuşadası ve civarında.
ben didimdeyim aslinda ama kusadasinada gelecem bir gun ayarlariz bulusuruz.
GP COSKUN
16/06/2010, 01:07
2 temmuz öğleden sonra kuşadasında olucam bende
PLaTiNuN
16/06/2010, 01:13
aha coşkun abi :D Dayanamadın uzaktan izlemeye dimi en sonunda yazdın bişeler kendine iyi bak aibicim...
1 ayliginami izin aldin oglum cuma cikmiyormusun tatile ohaa :D oldu olacak biraz daha bekle bari .
pilotender
16/06/2010, 01:17
Coşkun Abi valla senle de tanışmayı çok isterdim ama ben 2 Temmuzda mümkün değil olamıyorum orada. 3 ünde Samsun'da doktora gideceğim. Oradan İzmit'e ve İstanbula geçeceğim. Tüm bunlardan sonra Kuşadası'na çevireceğim rotamı. Sen ne zamana kadar Kuşadası'nda olacaksın?
GP COSKUN
16/06/2010, 01:19
1 ayliginami izin aldin oglum cuma cikmiyormusun tatile ohaa :D oldu olacak biraz daha bekle bari .
15 gün benim iznim yavrum
kıdem var bizde:bye10000:
Coşkun Abi valla senle de tanışmayı çok isterdim ama ben 2 Temmuzda mümkün değil olamıyorum orada. 3 ünde Samsun'da doktora gideceğim. Oradan İzmit'e ve İstanbula geçeceğim. Tüm bunlardan sonra Kuşadası'na çevireceğim rotamı. Sen ne zamana kadar Kuşadası'nda olacaksın?
ayın 4 ünde veya 5inde istanbulda olacağım ender o zaman görüşürüz uygun olursa