Orijinalini görmek için tıklayınız : Yılın bomba fıkrası....
Kriminal
09/06/2010, 15:13
:-)YILIN BOMBA FIKRASI
Bir Beşiktaşlı, bir Fenerli bir de Galatasaraylı
Arabistan'da yasak olmasına rağmen bir otelde içki içerken yakalanır ve mahkemeye çıkarılırlar.
Karar: İDAM!:sapsal:
Bizimkiler itiraz ederler ve ömür boyu hapis cezasına çevrilir
ama o gün bayrama denk geldiği için kral hazretleri ömür boyu hapsi kaldırıp
hepsine 20 kırbaç cezası verir.
Kral bizimkileri pek sempatik bulduğu için de bir kıyak daha yapıp herkese acıyı hafifletmek için bir istek hakkı tanır.:-)
GALATASARAYLI: " -Sırtıma bir yastık bağlayın..." der.
10 yastıktan sonra yastık paramparça olur ve pek fayda etmez, yine de kırbaç acıtmıştır.:sorcerer:
Uyanık FENERLİ bunu görünce: " -Sırtıma 2 yastık bağlayın...'' der.
Ama 2 yastık bile 20 kırbaca dayanmaz. Fenerlide şiddetli kırbaç acısı hissetmiştir.:sapsal:
Sıra Beşiktaşlıya gelince KRAL demişki:
" -Bak Beşiktaşlı sana acıdım. Bu yıl ligde durumunuz kötü,
teknik direktörlerden çok çektiniz bu yüzden sana iki istek hakkı veriyorum...." der.
BEŞİKTAŞLI::firework:
" -O zaman 40 kırbaç vurulsun..." deyince herkes şaşkına döner.
KRAL:
" -Peki ikinci isteğin nedir..." diye sorar,
BEŞİKTAŞLI pis pis sırıtır ve ekler:
" -Fenerliyi de sırtıma bağlayın..."
:Ç
güzel bi fıkra daha paylasım için tesekkürler.:gatherin:
aslında şöyle olsa daha iyi olurdu gibime geliyor...
40 kırbaç vurun yerine fenerliyi sırtıma bağlayın kırbaçıda GALATASARAYLI vursun:D:D:D:D
Kriminal
09/06/2010, 15:21
40 kırbaç vurun yerine fenerliyi sırtıma bağlayın kırbaçıda GALATASARAYLI vursun:D:D:D:D
Mantıklı :P
Fransız erkeğine sormuşlar. "Kadının elini niye öpersiniz?" diye. Fransız cevaplamıs " Kadına saygı duyarım. Erkek ile bir bütünü tamamlar." Alman erkeğine sormuşlar. "Kadının elini niye öpersiniz?" Alman cevaplamış "Kadın kutsaldır. Hayatın devamını sağlar, doğurur." Türk erkeğine sormuşlar. "Kadının elini niye öpersiniz?" Türk erkeği cevaplamış
-" Bir yerden başlamak lazım! "......:D:D:D:D
bravo_sercan
09/06/2010, 21:34
ehehehehehehe 2 side güzelmiş =)
farukileri
09/06/2010, 22:49
Amerikada 22 nolu karayolunda,devriye görevi yapan bir otoyol polisi arabasindan yolu takip ederken, bir araba görmüs.
Bu araci radarla incelemis ve minimum 50 km. ile gidilmesi gereken yolda bu aracin tam 22 km./saat'le gittigini farketmis.
Bu araba yolu tikiyormus. Ve araci durdurup sürücüyü uyarmaya karar vermis. Ve aracin pesinden gidip araci durdurmus, birde ne görsün. Araci kullanan çok yasli bir teyze. Ve aracin arkasindaki koltuklarda da çokkkorkmus 3 tane yasli teyze daha var. Polisi görünce yasli sürücü: Polis bey çok mu hizli gidiyordum? diye endise ile sormus. Polis demis ki; hanimefendi, hizli degil, aksine çok yavas gidiyorsunuz ve bütün otoyol trafigini etkiliyor! Radardan gördügüm kadariyla 22 km. hizla gidiyorsunuz. Yasli teyze: Ama, otoyolun girisinde 22 yaziyordu ve bende bu hizla uymak istedim!
Polis: teyzecigim demis, o 22 otoyolun numarasi. Bu yolda min.50 km
hizla gitmelisiniz.
Kadin tamam, bundan sonra hizlanacagim demis.
Polis tam kendi arabasina giderken, gözü yine arkada oturan, hiç konusmayan ve çok korkmus 3 yasli teyzeye kaymis. Ve sormaya karar vermis sürücüye.
-Teyzecigim birsey sorabilirmiyim? Bu arkada oturan kislerin nesi var? Çok korkmus gözüküyorlar, sanki dillerini yutmuslar gibi!
Kadin söyle cevap vermis:
Valla bende anlamadim, 250 nolu karayolundan çiktiktan beri böyleler.
:D:D:D:D:D
Süpeerrr :)
StrawBeeRy
10/06/2010, 00:58
off biri durdursun yoksa gülme krizine giricez teşekkürler hepinize :D :D :D
farukileri
10/06/2010, 01:18
Roma'da dünyaca ünlü San Pietro Kilisesi'nde büyük bir pazar ayini...Görkemli bir dinsel toren...Papa bile katılıyor. Koskoca meydan mahşer yeri gibi..Kilisenin içi de dışı da tıklım tıklım...Bu arada kilise kapısında iki adam özellikle dikkati çekiyor...Ikisinin de boynunda kocaman birer levha asılı..Birinde "Ben koyu bir Hristiyanim ,lutfen bana yardim ediniz " yazili. Otekinde ise sadece " Ben koyu bir Yahudiyim " yaziyor. Tabii ki kiliseden cikanlar Hristiyan oldugunu ifade eden adama yanasiyorlar ve ellerini ceplerine atip comertce bir seyler veriyorlar. Yahudi oldugunu ifade eden adamda ise siftah yok. Bu arada kiliseden cikan iyi niyetli biri "Yahudiyim " yazisi tasiyana sokuluyor. " Bana bak kardes " diyor , "..durustluk iyi bir sey, ama binlerce Hristiyan kiliseden cikarken , senin Yahudi oldugunu boyle aleni olarak ifade etmen kanimca hic de akillica bir hareket degil. Bak kimse sana para da vermiyor zaten...Bence cikar o yaziyi boynundan, sen de su Hristiyan gibi..." deyince , boynunda " Yahudiyim " yazili adam "Hristiyanim " yazili olana donup sesleniyor :
- Heey !.. Salamon !..Herife bak be !.. Gelmiş bize ticaret ogretiyor...
bu sene feer bizi neden bu kadar çok güldürüyor :)