PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Fayda'dan yararlanan var mı?

gokhan.bey
09/06/2010, 14:06
Merhaba arkadaşlar 2010 yılında FIAT marka sıfır araç alıpta PARO Kartına FIAT fayda yardımı TL olarak serviste ve benzinde ve paro geçen yerlede kullanabileceğiniz bonus yükleten varmı geçen sene ben sıfır aldığımda araç bedelinin %1 ni yüklemişlerdi bu senede sıfır araç aldım fakat yüklemediler acaba diyorum bir çakallıkmı yapıyorlar duyduğuma göre araç satışı yapan müşteri temsilcileri satış başına bu yüklemeyi kendi kartlarına aktarıyorlarmış bilmiyorum ne kadar doğru net bir bilgisi olan varmı saygılar.

nerhal61
09/06/2010, 14:16
Geçenlerde arkadaşıma sıfır gp aldık eski kasa...Opet ygs kartına 100 tl paro puan yüklenmişti birmot ankara tarafından, ödeme detayı da görülüyordu paro bilgilerinde. Ben de bundan 3 ay önce almıştım ve bana neden yüklenmedi diye sordum. Sebebi ise arkadaşımın 2. fiat arabasını alması imiş. İlk alımlarda böyle birşey yokmuş dediler. Fiatın fayda olayını ben de biliyorum ama orad bir çakallık oldugunu sezmiyor degilim. Misal, arac 30 bin lira ise siz pazarlıga vurdugunuzda size 29 dese siz 28 deseniz tamam diyebilirler. Çünkü zaten yüzde 1 i ifat fayda dan veriyolar , yani hepsini düşüyolar. yani sanki kendileri bir indirim yapmış gibisinden sunuyorlar. Ama artık bunları bildigim için ikincisinde lolo yemeyeceğim ;)

fuzzylife
14/06/2010, 11:44
ya arkadaşlar hayatyımda ilkkez sıfır bi araba alacağım.Fiat puntı evo aalacam.Bu fiat fayda paro kart mevzusunu tam olarak açıklayabilir misin? Opet paro kartım var.Bu imkanlardan yararlanmak için ne yapmalıyım?

pdr42
14/06/2010, 23:17
fiat fayda ne sana fayda ne bana fayda herkese lolo fayda:)) yahu bu faydalardan nasıl faydalanacagız