PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bravo için teklif aldım..

dallix
08/06/2010, 21:59
Arkadaşlar bugün konya koyuncu fiattan

120 hp dualogic skydome sport beyaz ve assist kit 48 bin lira teklif aldım dolununda dolusu bu artık, benim aracımada tüm taktıklarımı sökmek şartıyla 21 bin lira saydılar aracım punto 1.3 mjet 2007 deneme sürüşü yaptıktan sonra sanırım alıcam 48 bin lira fiyat sizce nasıl??

demon
08/06/2010, 22:32
Bence yazık günah.

jakabo_ank
08/06/2010, 22:41
48 e jeep alırsın be kardeş çok para dediğin bravo. değermi onu düşünmek lazım. içinden gelen neyse onu alacan gerçi. hayrlısıysa al derim

pdr42
08/06/2010, 23:02
salih kardes bende konyadayım ama hic farketmedim seni:)) neyse merhabalar diyelim öncelikle. bende koyuncudan almıstım arabayı. yalnız bende arkadasara katılamadan edemiyecegim cooooook para zevk meselesi ayrı ama bence baska marka modelleride bi degerlendir

Honor COOPER
09/06/2010, 00:09
48000 tl ye mondeo-passat-octavia-mazda6 gibi üst segment araçlar rahat alınır hatta 2006-2008 arası bmw bile almak mümkünken bence verilmez o para.o aracın bana göre eder son rakamı 42000tl dir.

Punto_Can
09/06/2010, 00:33
48bin çok bence, üst sınıf araçların orta seviye donanımlarını alabilirisin... 48bin fiat'a yazık etme ;)

dallix
09/06/2010, 00:37
Mondeo passat özellikle çerçeve içinde wolksvagen araçlar olmasa tüm türkiye sanayisi aç kalır sorunlu ve göründüğü gibi babayiğit araçlar değiller,BMW güzel fakat sürüş pozisyonu bana çok ters alışamadım artı yakıtıda yüksek yedek parça sorunu var,skoda zaten wolskvagen üretimi ve aynı yukarıdaki gibi düşünüyorum şu anda kesin bişey yok belki bu aracın 2. elinide alabilirim ama 120 hp dualogic skydome sport beyaz ve assist kit türkiyede yok en dolununda dolusu bi araç dediğim gibi kesin bişey yok 2. elleride düşünebilirim 37 38 milyar gibide 2. eller bu kadar dolu değil ama.

Bu yazdıklarımıda ekabirliğimden yazmıyorum turbo tamir satış servisim var wolksvagen olmasa açız valla:)

dallix
09/06/2010, 00:43
salih kardes bende konyadayım ama hic farketmedim seni:)) neyse merhabalar diyelim öncelikle. bende koyuncudan almıstım arabayı. yalnız bende arkadasara katılamadan edemiyecegim cooooook para zevk meselesi ayrı ama bence baska marka modelleride bi degerlendir

vallaha ben puntotr sticker ı olan herkese korna çalıyorum hatta olmayanlarada çalıyorum konya da arkanızdan kırmızı bi mjet geliyorsa ve korna çalıyorsa o kesin benim:)

Audi a4 düşündüm fakat fiyatları çok değişiklik gösteriyo abartı motor seçeneği ve donanım seçeneği var aklım karışıyo aldıktan sonrada ah keşke aracımda şu özellikte olsaydı demek istemiyorum.

Zevk veya paranın çok gelmesi gibi mevzular çekmedi bu araca beni yakıt sarfiyatı görünüşü iç kalitesi güvenliği gücü cidden çekti araca beni bu paraya bravoyla aynı boyutlarda bi audi alınırmı bilmiyorum ama araştırmalarım sürecek az para değil.

EvoKoray
09/06/2010, 00:52
yinede sana kalmış zevk meselesi ben olsam o paraya yeni Golf 1.4 TSİ 122 hp alırdım, 1.6 FSİ 102 hp ler 38 bin den başlıyor 44 bin küsüre 1.4 TSİ 122 hp comforline alırsın(yakıtı iyi,güçlü,özellikli) + bin lira sunroof ve paket koyarsın ;)

Erdem Bozdağ
09/06/2010, 01:05
direk mito 1.4 170ps alırdım :)

utku952
09/06/2010, 01:13
Abi hiç olmadı illa o bravoyu istiyorsan 2. el bulursun 30bin km civarında 10 15bintl altına araştır bence...onu 48 e alıp 30 a satmak ta var yani sonradan pişman olma derim :)

emrequzel
09/06/2010, 01:20
bende piyasası ne kadar bilmiorum ama sirocco veya leon alırdım heralde onlarda olmadı honda ya bakardım.sonucda baktıgın araç fiyat. o aracı alsan bile cevrende şunu dicekler sana herne kadar aracın full+full olsada " fiat a 48.000 verilirmi" diceklerdir. arkadasların dediği gibi zevkler ayrı cok da güzeldir eminim ama marka işte satarkende zorluk cekersin.2. ele istediğin fiyata cok az kişi fiat oldugu için soğuk bakacaktır.İçine ne siniyorsa onu almanı tavsiye ederim ama baska marka ve modellere de bakman da fayda var bence...

farukileri
09/06/2010, 01:21
Eğer illa ki bravo alacaksanız yakın şehirlere bakmanızı öneririm,şehirden şehire fark ediyor ciddi anlamda aracın fiyatı.Babam çok ciddi bir araştırma yapmıştı 2001'de vectra için ve opel aydın bayisinden almıştık aracı,denizli'deydik o sırada

dallix
09/06/2010, 01:33
bende piyasası ne kadar bilmiorum ama sirocco veya leon alırdım heralde onlarda olmadı honda ya bakardım.sonucda baktıgın araç fiyat. o aracı alsan bile cevrende şunu dicekler sana herne kadar aracın full+full olsada " fiat a 48.000 verilirmi" diceklerdir. arkadasların dediği gibi zevkler ayrı cok da güzeldir eminim ama marka işte satarkende zorluk cekersin.2. ele istediğin fiyata cok az kişi fiat oldugu için soğuk bakacaktır.İçine ne siniyorsa onu almanı tavsiye ederim ama baska marka ve modellere de bakman da fayda var bence...

10 dk önce sirocco ve leonlara baktım fiyatları yüksek ve yakıtları mantıklı düzeylerde değil sanırım 2. el alıcam haklısınız 48 milyar yüksek aslında bu 48 milyarın en az10 milyarı devlete gittiği düşünülürse kelepir bi araçda denilebilir.

EvoKoray
09/06/2010, 01:42
VW Golf 1.6 TDİ 105 hp 250 tork(5+geri) comforline , senin baktığın Bravo yla aynı fiyata, benzinli dersen alttaki ;)
O fiyata bu tercih şahsen..

-1.4 TSİ 122 HP, 200 TORK (6+geri)
-şehir içi 8.2 / şehir dışı 5.1 / genel 6.2
-0-100 9 saniye daha ne olsun :) 44 bine rahat rahat gezersin ;)

GPS2
09/06/2010, 02:01
42 000 tl BRAVO 1.4 150 bg sport 0 km ...tek geçerim...o paralara...teknik veri olarakta VW ene kaç basar bi karşılaştırın derim...:) dizayn stil on basar zaten...

brabus
09/06/2010, 02:26
yazık olur gerçekten de o paraya

EvoKoray
09/06/2010, 02:43
42 000 tl BRAVO 1.4 150 bg sport 0 km ...tek geçerim...o paralara...teknik veri olarakta VW ene kaç basar bi karşılaştırın derim...:) dizayn stil on basar zaten...

TSİ motor düşük yakıt tüketim yüksek performansıyla ödül almış bi motor,T-jet karşılaştırmanız garip gerçekten(amacım T-jet i kötülemek değil yanlış anlaşılmasın) :)

-1.4 TSİ 122 hp ve 1.4 T-jet 120 hp
-1.4 TSİ 160 hp ve 1.4 T-jet 150 hp sitelerine girip karşılaştırdığınızda çok az fark var zaten :)

*performans,yakıt tüketimi,0-100 hızlanması,Max hız Golf>Bravo
*dizayn olarak Bravo>Golf ;) zevk meselesi..

bjk-17
09/06/2010, 02:43
Bence o fiyata yeni Kasa astra hb alabilirsin dehset bisey. Gerci zevk meselesi bravo da muhtesem ustelik skydomelu :)) iyi dusun karar ver bence

Alp
09/06/2010, 09:32
O paraya yazik edersin, varsa biraz daha limitin 2006 2007 BMW 320d al 177 hp mis gibi...

nerhal61
09/06/2010, 10:55
Kardeş paran var ise aracı da begendiysen git al, değer değmez mevzusu değil...Sadece şu kıyası yap,arabaya 4-5 sene bineceksen mutlaka al, ama 1-2 sene sonra satarım dersen olmaz...Bravo şu anda hem tasarım hem de özellikleri bakımından çok çok önde bir cok arabanın bence de...Benim param olsa kesin alırdım...

Şimdiden hayırlı olsun

akin78
09/06/2010, 11:36
Araba çok güzelde fiyatıda öyle açıkcası.Bende arabamı satarken Bravo alma niyetiyle satmıştım fakat şu anda o paralara Giuletta almayı planlıyorum.O olmazsa Astra dizel inşallah.Bunlarıda listene dahil et bir test sürüşü yap derim.

taneren
09/06/2010, 13:37
Mondeo passat özellikle çerçeve içinde wolksvagen araçlar olmasa tüm türkiye sanayisi aç kalır sorunlu ve göründüğü gibi babayiğit araçlar değiller,BMW güzel fakat sürüş pozisyonu bana çok ters alışamadım artı yakıtıda yüksek yedek parça sorunu var,skoda zaten wolskvagen üretimi ve aynı yukarıdaki gibi düşünüyorum şu anda kesin bişey yok belki bu aracın 2. elinide alabilirim ama 120 hp dualogic skydome sport beyaz ve assist kit türkiyede yok en dolununda dolusu bi araç dediğim gibi kesin bişey yok 2. elleride düşünebilirim 37 38 milyar gibide 2. eller bu kadar dolu değil ama.

Bu yazdıklarımıda ekabirliğimden yazmıyorum turbo tamir satış servisim var wolksvagen olmasa açız valla:)

vw gurubu için söylediklerin gerçekten düşündürücü ama bende garantisi bitmesine 1 hafta kalıpta turbosu patlayan caddy duymuştum.

şimdi herkesin otomobil alırken beklentileri farklıdır.kimisi zevkine alır,kimisi para kazanmak için kimiside ailesi için alır.

benim araçtan beklentim işlevsel olmasıdır.evli iki çocuklu bir babanın gidipte tek kapı spor bir araba alması pek mantıklı değildir herhalde.o kadar para verecek olsaydım toyota verso alırdım nedenmi,güvenli ve büyük bağajı var.tam bana ve aileme göre.
bekar ve biraz daha genç olsaydım bravo,golf,gibi bir araç alırdım.ama 48 bin vermezdim.bu paranın büyük bölümünü donanım ve aksesuara veriyorsun,bence yazık.

BRAVO 5K DYNAMIC PLUS 1.4 T-JET 120 HP (https://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/bravo_fiyat.aspx#) işte bunu alıdım 38.000 tl pazarlıksız.36.000 alınır herhalde

DAL1984
09/06/2010, 15:22
merhaba arkadasım bencede biraz ii düşün güzel para.cok iii düşün ve senin için en iii kararı ver sonradan pişman olma.ne alacaksan içine iyice sinsin.bence sıfır alma satarken büyük zarar edersin.şimdiden hayırlısı olsun.

ibrahim06
09/06/2010, 16:52
İçine siniyorsa hoşuna gidiyorsa,beğendiysen al.Tercih meselesi sonuçta. O paraya şunu bunu alırsın demek istemem.

dallix
09/06/2010, 19:33
33.500 liraya dualogic skydome dynamic bi araç buldum adamla irtibata geçtim aracı gördükten sonra sanırım alıcam araç 2008 model ve lav kırmızı kırmızı istemiyordum ama kısmetse en güçlü aday bu.

dallix
09/06/2010, 19:41
Araba çok güzelde fiyatıda öyle açıkcası.Bende arabamı satarken Bravo alma niyetiyle satmıştım fakat şu anda o paralara Giuletta almayı planlıyorum.O olmazsa Astra dizel inşallah.Bunlarıda listene dahil et bir test sürüşü yap derim.

guilatta güzel bi araç bende niyetlendim bravodan sonra fakat o aracı alırsanız ve araç arıza yaparsa o aracın arızasını çözecek bir koyuncu fiat servisi göremiyorum,sıfır ustalık bol kazık prensibiyle çalışıyorlar en basit örnek polen filtresini değiştirmişler filtre kutusunu içeriye atıp filtrenin tüm pisliğini koltuklara döşemelere boşaltmışlar,selenia yerine castrol koymuşlar 40 dk sürecek iş için 3 saat serviste beklettiler,lastiklerde azot olmasına ramen söndürüp hava basan evlere şenlik bir servisimiz var:D Kendim sanayiciyim periyodik bakımları kendimde yababilirim servise gidiyorumki daha özenli yapılsın ama adamların en ustası çıraktan beter.

sabanci
09/06/2010, 21:30
bencede 48 bin çok çünkü herşeyden önce allah sattırmasın ama bunu satmayı düşündüğünüzde aracı yerinden kıpırdatmasanız dahi 5 bin lira sizden gidicek birde yerinden kıpırdattığınızı düşünün bence o paralara gerçekten güzel araçlar alınabilir...

akin78
10/06/2010, 12:11
guilatta güzel bi araç bende niyetlendim bravodan sonra fakat o aracı alırsanız ve araç arıza yaparsa o aracın arızasını çözecek bir koyuncu fiat servisi göremiyorum,sıfır ustalık bol kazık prensibiyle çalışıyorlar en basit örnek polen filtresini değiştirmişler filtre kutusunu içeriye atıp filtrenin tüm pisliğini koltuklara döşemelere boşaltmışlar,selenia yerine castrol koymuşlar 40 dk sürecek iş için 3 saat serviste beklettiler,lastiklerde azot olmasına ramen söndürüp hava basan evlere şenlik bir servisimiz var:D Kendim sanayiciyim periyodik bakımları kendimde yababilirim servise gidiyorumki daha özenli yapılsın ama adamların en ustası çıraktan beter.

Yaw zaten onu alırsak ne işimiz olur Koyuncuda. :)İşim gereği Bursa'ya gidiyorum sürekli ya orada yada Ankara'da bakacağız bu işlerin çözümüne.

Honor COOPER
10/06/2010, 12:25
Farklı olmak istiyorsan birde LANCİA DELTA ya bak.benzinli turbo 23000€ dizel 120 hp lik 25000€ tek paket zannedersem bravodaki herşey mevcuttur.Ama araç karizma ve asaleti maksimum seviyede taşıyor tıpkı Alfalar gibi.

mye 22
10/06/2010, 14:51
ben bir bravo sahibi olarak 2 seden beri kullanıyorum bende ik defa fıata biniyorum ve alırken cok fazla gezdim ve test sürüşlerine cıktım tüm araçların şunu söyleye bilirim bravo gercekten rakiplerine karşı cok üstün özelliklere sahip bir araba ve cok memenunum 2. el almaya bak ve 35000 tl verdigin zaman istedigin bi bravo alabilecegine inanıyorum kesinikle memnun olacaksın dizellerden hemde her konuda yol tutuş,motor performansı,yakıt konfor,ve kokpit harika uzun yola gitmek için çan atıyosun ve saatlerce inmek istemiyosun o kadar haz veriyoki gercekten karar senin ama ben cok memnunum ve herkeze tavsiye ederim herkeze sevgiler saygılar

ibrahim06
10/06/2010, 15:16
ben bir bravo sahibi olarak 2 seden beri kullanıyorum bende ik defa fıata biniyorum ve alırken cok fazla gezdim ve test sürüşlerine cıktım tüm araçların şunu söyleye bilirim bravo gercekten rakiplerine karşı cok üstün özelliklere sahip bir araba ve cok memenunum 2. el almaya bak ve 35000 tl verdigin zaman istedigin bi bravo alabilecegine inanıyorum kesinikle memnun olacaksın dizellerden hemde her konuda yol tutuş,motor performansı,yakıt konfor,ve kokpit harika uzun yola gitmek için çan atıyosun ve saatlerce inmek istemiyosun o kadar haz veriyoki gercekten karar senin ama ben cok memnunum ve herkeze tavsiye ederim herkeze sevgiler saygılar

Sanırım bu cevap bir bravo kullanıcısından alındığı için en değerlisinden. O paraya bravo alınır mı demek bi bakıma Fiatı kötülemek gibi bişey. Hepimiz kızmıyormuyuz Fiatı kötüleyenlere. Bravonun içi ve malzemesi kaliteli.Benim de param olsa alırdım ama gücüm ancak puntoya yetti.

Bülent10
10/06/2010, 15:16
yinede sana kalmış zevk meselesi ben olsam o paraya yeni Golf 1.4 TSİ 122 hp alırdım, 1.6 FSİ 102 hp ler 38 bin den başlıyor 44 bin küsüre 1.4 TSİ 122 hp comforline alırsın(yakıtı iyi,güçlü,özellikli) + bin lira sunroof ve paket koyarsın ;)

Koraya katılıyorum bence Golf...yazık etme o kadar parana

Scottie
10/06/2010, 17:08
48.000 çok para.... hoşuna gittiyse...içine sindiyse... al derim... insan zaten kafayı kilitledimi almadan rahat edemez..
benim 48.000 liram olsaydı. alırmıydım. hayır..

grandecaglar
10/06/2010, 21:29
kesinlikle çok para ama zevk bu beğendiysen al hayırlı olsun ben olsam 50 bine 1+1 ev alırdım kiraya verip ufak bir kredi çekerdim evin kirasıyla krediyi öder puntoyu satar ikinci el bravo alırdım :rolleyes:

dallix
10/06/2010, 21:43
Yaw zaten onu alırsak ne işimiz olur Koyuncuda. :)İşim gereği Bursa'ya gidiyorum sürekli ya orada yada Ankara'da bakacağız bu işlerin çözümüne.

İstisnai durumlar söz konusu olabilir fakat yetkili servislerin hepsinde bu sıkıntı var en büyük sebebiyse büyük yatırımlar yapılarak açılan servislerin büyük kazanç elde etme çabası ve dükkan açamayacak durumdaki az becerikli kişilerin servislerde usta olarak işe alınması.

dallix
10/06/2010, 21:44
Arkadaşlar 48 bin vermiyorum o işten vazgeçtim 120 hp cam tavan ve beyaz bi bravo bulursanız üstüne atlayın geliyorum:D

ibrahim06
10/06/2010, 23:04
Arkadaşlar 48 bin vermiyorum o işten vazgeçtim 120 hp cam tavan ve beyaz bi bravo bulursanız üstüne atlayın geliyorum:D

Hadi bakalım millet! Adamı vazgeçirdiniz bulun bakayım istediği arabayı :)

dallix
10/06/2010, 23:08
Hadi bakalım millet! Adamı vazgeçirdiniz bulun bakayım istediği arabayı :)

Aynen :) vazgeçirdiler beni
Beyaz skydome dualogic 2009 üstü 120 hp dizel bulun bana paketinden sportundan geçtim yok bu özelliklerde araç,en yakın seçenek 105 hp onuda istmiyorum aynı miktarda yakıtla 15 hp daha fazla olmasının bi sakıncası yok.