Orijinalini görmek için tıklayınız : Subwoofer yeri
igeroglu
08/06/2010, 18:11
Arkadaslar bu yaz 2 oval, anfi, subwoofer taktıracağım ama sub un yeri konusunda babamla cok tartısıyoruz bagaja istemiyor malesef :(( Baska nereye yerlestirilebilir sub bi bilginiz varmı? Panzota falan takılmaz sanırım ??
whitegold
08/06/2010, 18:17
takılır arkadasım ama ınankı ıyı bı ses alamazsın bence soketlı kabın alırsan herangı bı yuk koydıgında bası sokup eve koyabılırsın bagajınıda rahatlıkla kullanabılırsın sahsen benımkı ole cokta rahat oluyor tasıması harıc:) sen babanı kafalamaya calıs kabın sart anlıycagın:)
igeroglu
08/06/2010, 18:24
evet böyle olabilir benim hic aklıma soketli gelmemisti :) Eywallah :)
SpyHunter33
08/06/2010, 18:52
Soketli miiiiiiiii
sen soketli deyince birden kafamda şimşekler çarptı :D sağ olasın yavv. hemmen gidip tesisatçı abilerle görüşmem lazım :D
E_N_D_E_R_
09/06/2010, 18:19
Merhaba arkadaşlar;
bende soketli subwooofer kullanıyorum bagajımda ihtiyaç anında sökebiliyorum ve çok kullanışlı oluyor.
Sizlere de tavsiye ederim.
bravo_sercan
09/06/2010, 18:41
zaten soketsiz nasıl oluyorduki =)
Allah korusun lastik patlasa yolsa, stepneyi çıkartmak için once tesisatçıyımı cagırmamız gerek =)
ben kullanırkende böyleydi.
2tane baglanan kablosu vardı, onlardan kurtarınca kucaklayıp indiriyordum..
Vidalı olur genelde iki adet ucun bağlandığı yer Sercan arkadaşında dediği gibi soketsiz nasıl oluyor ? Aynen bende 2 adet vidayı gevşetip amfiden gelen kabloları çektikten sonra çıkarıyordum bagajdan..
kaptan_ahab
09/06/2010, 23:20
Hoparlörden gelen vidalara takıyorsunuz kabloyu ve ucuna erkek jak lehimleniyor,mümkün olduğunca kısa tutmakta fayda var.Anfiden gelen kabloyuda biraz uzunca tutarak yine ucuna dişi jak ı lehimliyorsunuz.Geriye Soner beyin dediği gibi sadece kabini taşıma sorunu kalıyor :)
Burda dikkat edilecek husus jak ları alırken dışının plastik olmasına dikkat etmeniz.Dışı sarı metal olanlardan almıştım ben.Geçenlerde bagaj yüklü olarak yapılan bir seyahat sırasında jakın bagajda bir demire değmesi sonucunda müthiş bir çatırtı geldi,yaklaşık 4 saniye kadar devam etti.Tesisatın dengesi bozuldu ve alakasız sesler gelmeye başladı.Eyvah tesisat yandı derken küçük bir masraf ile olayı atlattık.Jakları sonrasında komple bantladım.
benim bildiğimde jaklı oluyordu zaten bir tornavidayla hallediyosun benimkide şahsen öyle :)
canpolat21
26/06/2010, 15:20
valla ben kabloyla fln uğraşmıyorum 2 kablonun girdiği 4 soketli siyah yuvarlak tıkaçı elimle takıp çıkarıyorum p1222 orj kabin 400rms 2ohm 1600watt çift bobin...
blackhawk
27/06/2010, 13:05
Slim bas kullanırsanız bagajda daha az yer kaplayacaktır.Ayrıca arkadaşların dediği gibi çok sıkıştığınız yerde vidalı terminali söküp kutuyu alabilirsiniz. Sadece dikkat etmeniz gereken kutuyu çıkardıktan sonra müzik dinleyecekseniz eğer söktüğünüz kablolar birbirine temas etmemeli....
Zevkli müzik dinlemeler....