PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Maille ilgili bir soru

Erdem Bozdağ
08/06/2010, 13:24
Arkadaşlar windows mailime imza olarak şirket resmimi koymak istiyorum ama birtürlü beceremedim.İmza kısmından normal yazıları vs ekleyebildim ama şirket logosunu naptıysam birtürlü imzaya ekleyemedim bu konuda bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevinirim

brabus
08/06/2010, 15:40
Detaylı bilgi alırsam yardımcı olabilirim. Windows mail'i nedir öncelikle. Outlook express veya Outlook'a tanımlı eMail adresi mi? Böyleyse imzanı küçük bir websayfası gibi hazırlayıp, imza olarak tanıtman yeterli

Erdem Bozdağ
08/06/2010, 16:14
windows mail outlook express ile aynı mantıkla çalışan bir program maillerimin altında şirket logusu ve bilgilerim olsun istiyorum yazı kısmını halettim ama logo kısmını koyamadım.Ertan küçük websayfası gibi hazırla derken neyi kastettin?

brabus
08/06/2010, 20:07
windows mail outlook express ile aynı mantıkla çalışan bir program maillerimin altında şirket logusu ve bilgilerim olsun istiyorum yazı kısmını halettim ama logo kısmını koyamadım.Ertan küçük websayfası gibi hazırla derken neyi kastettin?

kusura bakma konuya abone olmamışım, şimdi gördüm mesajını. Windows Mail'i bilmiyordum express'le aynıymış

Windows Mail yada Outlook Express'de e-postalara imza eklemek (https://www.aso.com.tr/bilgi/b/229-windows-mail-outlook-express-epostalara-imza-ekleme.html)

kısaca basit bir web sayfası yapıyoruz. isim, ünvanın, firma bilgisi, ve ekstra yazılar logo falan. Sonra bunu htm formatında kaydediyoruz. bunu gösterdiğin anda iş bitiyor.

Ekteki zip'in içindeki dosyayı yukardaki sitedeki gibi dener misin? olması durumunda yapalım hemen kolay bir iş.

Erdem Bozdağ
08/06/2010, 23:16
abi büyüksün valla oldu:):):)nasıl bi dertten kurtardın beni:)
çok teşekkür ederim son olarak şu htm yi nasıl olusturcam o kaldı bi tek :)

brabus
09/06/2010, 02:03
abi büyüksün valla oldu:):):)nasıl bi dertten kurtardın beni:)
çok teşekkür ederim son olarak şu htm yi nasıl olusturcam o kaldı bi tek :)

Office Word'te hazırlarsan save as htm olması lazım.
frontpage varsa yine yapabilirsin
veya istediğini bana yazarsın sonra hazır halde alırsın :)