Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara doluya yakalananlar
Dün felaket yada afet tarzında dolu yağdı yumurta büyülüğünde düştüğü bile oldu .. Medyum bir teyze tarafından :D bu gelen bulut hiç hayıra alamet boz buluttan korkacaksın dedi , ben sanki içime doğmuş gibi balkon altına sıfır girdim daha tam çekmedimki birden bir döküldü , sağdan soldan cat cat pat dışarıya attım kendimi ama hala araca geliyor üzerine kilim battaniye ne varsa örtmeye çalıştım yaklaşık 10 dakika sürdü ve bütün araçlar pert ben iki vurukla kurtardım biri biraz canımı sıksada (kaputta) yinede ucuz atlattık ,
pencereler camlar aşşğıda ağaçlar kırıldı kaç tane kuş öldü gözümün önünde patır patır aşşğı düştü yara alan kuşlar , dün mahşer yaşandı desem yeridir . Harbiden bir ara korkmadım değil hiç durmayacak sandım .:(
Bunada şükür diyorum .. bugünde dikkat edin bugünde düne yakın bir sorun olabileceğini söylediler..
secret_bigi
07/06/2010, 12:29
geçmiş olsun .....
Dün felaket yada afet tarzında dolu yağdı yumurta büyülüğünde düştüğü bile oldu .. Medyum bir teyze tarafından :D bu gelen bulut hiç hayıra alamet boz buluttan korkacaksın dedi , ben sanki içime doğmuş gibi balkon altına sıfır girdim daha tam çekmedimki birden bir döküldü , sağdan soldan cat cat pat dışarıya attım kendimi ama hala araca geliyor üzerine kilim battaniye ne varsa örtmeye çalıştım yaklaşık 10 dakika sürdü ve bütün araçlar pert ben iki vurukla kurtardım biri biraz canımı sıksada (kaputta) yinede ucuz atlattık ,
pencereler camlar aşşğıda ağaçlar kırıldı kaç tane kuş öldü gözümün önünde patır patır aşşğı düştü yara alan kuşlar , dün mahşer yaşandı desem yeridir . Harbiden bir ara korkmadım değil hiç durmayacak sandım .:(
Bunada şükür diyorum .. bugünde dikkat edin bugünde düne yakın bir sorun olabileceğini söylediler..
tüm ANkara lılara geçmiş olsun... bir kaç arkadaşımızda daha fazla hasar var... geçmiş olsun sanada... Allah beterinden korusun. face de izledim. harbiden yumurta gibi düşmüş ya...
jakabo_ank
07/06/2010, 12:34
femoli benim araba ali ustaların orda akşam gelip aldılar. marşpiyel düzeltilip boyanacaktı. tavandada bikaç göçük var onlarıda hallederlermiki. arasamda söylesem. sıkıntı olurmu sonra.
Kriminal
07/06/2010, 12:38
Geçmiş olsun mehmet..Kafana düşmedi dimi aman Allah korumuş :P
sen çok ucuz atlatmışsın tabi skydom var sende.benimkini bi görsen.oturup beraber ağlarız.
kriminal: kafamada geldi bir tanesi şişirdi bile arabanın üzerini kapatacam diye yukarıdan babam bağırıyor bırak arabanın içine edeyim gir apartmana diye .. ee mal canın yongasıymış :)
ilker skydomedan korktum patlatırsa diye tüm kilimleri sky dome koydum o yüzden kaputa yetmedi yani kaputuda örtseymiştim sıfır hasarla kurtaracaktım :(
Çoğu arkdaşımız vakum demiş ama vakum bu iş için deildir minnumum 10 cm göcükler içindir bizimkiler 4 ,5 cm çapında vakum bunları çekmez boşuna umutlanmayın .. boyamaktan başka çözüm yok yada böyle kalacak nazarlıkolarak dursun artık bir tane :)
StrawBeeRy
07/06/2010, 13:02
femoli abi sende bir tane var iyi yırtmışsın bazı kişilerde tavanda 10 tane göçük varmış bkz:romeo_er2 çok üzücü bir durum valla geçmiş olsun
nerhal61
07/06/2010, 13:11
Evet dün o yağmurda araba garajdaydı allahtan...Sonrasında yola cıktım, konya yolunda bir şimşek caktı, araba seyir halindeyken hoplamış sandık...ama sonrasında odlu yagmadı allahtan...
Eger kaputa zarar vermişse hakkatten araçlar ne hale gelmiştir yaw....Geçmiş olsun herkese
benim tavanda küçük 1 tane göçük var, bide sağ stop sizlere ömür nasıl gelip kırdı orayı hala anlamış değilim
silentscream
07/06/2010, 13:40
Ankara daki doluya yakalanan arkadaşlara ve özellikle hasar alanlara cok geçmiş olsun diyorum...Çoğumuzun aracı dısarda..Hepimizin başına gelebilir böyle doğa olayları.
Çok geçmiş olsun..
tolgaank88
07/06/2010, 13:41
garajdaki adamla kavga ettim bana ustu kapalı yere gir abi diyo bende oraya koyarsam evden goremiyorum olmaz diyorum.neyse yer olmayınca mecburen kapalı otoparka koydum su vaziyeti gorunce gidiyim de adama bi kilo baklava felan bişeyler alıyım bari :D :D
garajdaki adamla kavga ettim bana ustu kapalı yere gir abi diyo bende oraya koyarsam evden goremiyorum olmaz diyorum.neyse yer olmayınca mecburen kapalı otoparka koydum su vaziyeti gorunce gidiyim de adama bi kilo baklava felan bişeyler alıyım bari :D :D
Al al bence bir iki kilo ile kurtaramazsın zaten :D börek felanda yaptır ..
ExTReMe_
07/06/2010, 13:46
büyük geçmiş olsun :S
Tüm ankaralı arkadaşlara, hasar görenlere geçmiş olsun. 10 sene öncesinde izmirde de böyle bir şey olmuştu ve tüm servisler, kaportacılar, sanayi komple araba doldu. allahtan gelen şey isyan edemeyiz ama canı yanan arkadaşlara tekrardan geçmiş olsun.
herkese büyük geçmiş olsun...
Tüm Ankaralı arkadaşlara geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın...
baklava mı :D hıımmmm :) bana uyar :D al da yiyelim :D
yav benim anlamadığım bişey var, oran da oturuyorum, ankara merkezde yağmur dahi olmazken bizim burada kardan yollar kapalı olur kışın. ama bu sefer ne hikmetse buraya normal dolu yağdı :S oranı seviyorum :D
bu sabah saat 06.00 ile yarın 05.00 arasında Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Düzce ve İstanbul’un Anadolu yakasında çok kuvvetli ve aşırı yağış, Balıkesir, Kütahya, Uşak, Afyon, Isparta, Eskişehir, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve İstanbul’un Avrupa yakasında kuvvetli yağış beklendiği bildirildi.Açıklamada, lokal su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, lokal dolu yağışı gibi muhtemel risklere karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli olmaları istendi.
Arkadaslar meteorolojinin acıklamaları bu yönde bu illerde oturan arkadaslar araclarınızı kapalı mekanlarda bulundurmanız iyi olur.
Erdem Bozdağ
07/06/2010, 14:24
aynen katılıyorum Cağrıya herkes bu sorunları yaşarken oranda yapmur yapmasına rağmen dolu görmedim hiç.Normalde olsa aşağıya dolu yağarken bize göktaşı filan düşmeliydi:)
Dolunun en şiddetli olduğu anda AnkaMall kapalıdaydı araba, dün çok şükrettim bi yarım saat geç kalsaydım yolda yakalanacaktım. Hasarlı arkadaşlara geçmiş olsun...
tüm ankaralı arkadaşlara geçmiş olsun Allah beterinden korusun
ibrahim06
07/06/2010, 15:13
Femoli dün sen nerdeydin? Ben Etimesguttaydım Allahtan. Oraya çok büyük düşmedi gibi. Dolu yagdığında sadece arabayı seyredebildim dışardan.Yapacak bişey yoktu. Araba şuan leş gibi olduğu için daha bişey göremedim tavanda. Yıkatınca belli olacak.
Herkese geçmiş olsun. Kötü bir durum, inşallah bir daha tekrar etmez.
Ben dün Etlik teydim , kendi evimde zaten özellikle oralara fazla düşmüş diğer yerler nasipini almamış ..
puntoloji
07/06/2010, 16:28
Çökük Sihirbazi (https://www.cokuksihirbazi.com/)
Mehmet cim sana ve tüm anakaradaki kardeşlerimize cok gecmiş olsun...
Mehmet benim kuzenimin izmitte aracına dulu yağdı ve biz burda bulunan bu dükkana gittik adam ne yaptı bilmiyorum ama aracı 2 gün sonra sıfır aldık boya vurmadan halletti resimlere bakarsan anlarsın..
ibrahim06
07/06/2010, 16:46
Ben dün Etlik teydim , kendi evimde zaten özellikle oralara fazla düşmüş diğer yerler nasipini almamış ..
Benim ev MİT'in dibinde Yenimahalede.Evin önüne geldiğimde her yer ağaç kırığı ve yapraklarla doluydu. Demekki Yenimahalle Etlik tarafına çok düşmüş.
Tüm Ankaralı arkadaşlara geçmiş olsun. İnşallah bir daha böyle birşey yaşamayız.
06kaymak
07/06/2010, 17:08
servise 13 araç geldi...kimisinde 2-3 adet kimisinde 50-60 adet göcük var...
turkgames
07/06/2010, 17:09
Tavan mayın tarlası gibi, ön camda komple çatlamış :D
Yarın çökük sihirbazından adamlar gelecek araçlara bakmaya bir ay burada kalacaklar bir ay zman zarfında aracınızı yaptrabilirsiniz..
aracı kasko kapsamında yapıyorlar , ve sıfır hata ile bir araç ortalama bir günde çıkıyor fiyatı kendileri belirliyorlar yarın aracını göstermek isteyenler fiyat almak isteyenlere işyerimize gelsinler hem fikir alıp hemde yaptırabilirsiniz..
zaimkaan
07/06/2010, 19:08
Öncelikle arabasında hsar olan arkadaşlara çok geçmiş olsun, gerçekten üzücü bir durum..:(. ben dün beypazarındaydım oralara bu kadar büyük yağmadı, şans işte...ama yazılanları okuyunca şu soru takıldı aklıma; bizim skydome lar ne kadar dayanıklı acaba?..:)). Bi fikri olan varmıdır?..:))
alperyonar
07/06/2010, 19:23
Hepinize geçmiş olsun. Tam İzmir de olunacak zamanmış:D
Öncelikle arabasında hsar olan arkadaşlara çok geçmiş olsun, gerçekten üzücü bir durum..:(. ben dün beypazarındaydım oralara bu kadar büyük yağmadı, şans işte...ama yazılanları okuyunca şu soru takıldı aklıma; bizim skydome lar ne kadar dayanıklı acaba?..:)). Bi fikri olan varmıdır?..:))
Ben sana söyleyeyim kaan sky dome kilim le örtmeseydim skydome yerine üstü açık bir arabaya binmek zorunda kalacaktım :)
Kriminal
07/06/2010, 19:41
Ben sana söyleyeyim kaan sky dome kilim le örtmeseydim skydome yerine üstü açık bir arabaya binmek zorunda kalacaktım :)
Kötüye bişey olmaz hacııı...
herkese geçmiş olsun
iyiki bilkent etken tatile giriyo :)
Hasar gören araç sahibi arkadaşlara çok geçmiş olsun.Allah'tan bizim muhitte yağmur şeklinde oldu yağış.
nizamavci
07/06/2010, 20:39
herkese geçmiş olsun..
gaziantepunto9676
07/06/2010, 23:17
tüm ankaralı arkadaşlara geçmiş olsun.....
tolgaank88
07/06/2010, 23:23
baklava mı :D hıımmmm :) bana uyar :D al da yiyelim :D
yav benim anlamadığım bişey var, oran da oturuyorum, ankara merkezde yağmur dahi olmazken bizim burada kardan yollar kapalı olur kışın. ama bu sefer ne hikmetse buraya normal dolu yağdı :S oranı seviyorum :D
cagrı nerde oturuyodun sen ? :D :D
dolmusta ıdım kızılaya gıderken dolmuscunun muhabbetıne mısafırlık ettım ankaradakı doludan mercedesın tekıde nasıbını almıs onun on cam catlamıs ve tavanda gocukler olusmus fakat sehır merkezıne yagan doludan bırazdaha buyukmus galıba ankaranını ılcesındeydı bala,ş.kochısar falan.Mehmet abının yaptıgı gıbı halımı sersek ne yapsak bagajda ılk yardımcantasının yanına halıda koyacaz bu gıdısle
Punto_Can
08/06/2010, 00:16
geçmiş olsun arkadaşlar, allahtan urfadayım :) 45 derecede güneşleniyodum dün :D
tempesty
08/06/2010, 00:19
Walla benim evin balkonunda komple cam var , bir an hepsi aşağı inecek zannettim düşünün o kalın camlardan ne sesler geldi...Arabanın tavanı henüz kirli olduğu için herhangi bir durum değerlendirmesi yapamadım , bir ara aklıma geldi ama ceviz büyüklüğünde dolu yağarken dışarı çıkmak da pek akıllıca değildi :)
geçmiş olsun arkadaşlar, allahtan urfadayım :) 45 derecede güneşleniyodum dün :D
Can bılıyorsun degılmı 45 sıcaklıkta fazla kalırsan rengın soluyor aracı golgede bırak derım
ibrahim06
08/06/2010, 00:28
Bugün Yenimahalledeki arabalrın bir çoğunun üstünde göçükler vardı.
Romeo_er2
08/06/2010, 00:45
çok moralim bozuk kitleyin şu konuları :(
GP COSKUN
08/06/2010, 01:30
aracı zarar gören tüm arkadaşlarıma çok geçmiş olsun
zaimkaan
08/06/2010, 09:42
ucuz yırttık desene...:), neyse umarım böyle bir sorunu hiç bir zaman yaşamayız :)
ben bir iki tane nasibimi aldım doludan sırtım kızarmış :D
doluyuda yiynce akışına bıraktım herşeyi :)
Tüm ankaralı arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum
çok moralim bozuk kitleyin şu konuları :(
kardeşim aynen. Benimde cok moralim bozuldu. Benim tavanda 10 kaputtada 4-5 tane var. Ankaralılara tekrar geçmişolsun
Romeo_er2
09/06/2010, 01:13
kardeşim aynen. Benimde cok moralim bozuldu. Benim tavanda 10 kaputtada 4-5 tane var. Ankaralılara tekrar geçmişolsun
geçmiş olsun kanka sanada..bnm ufak tefek ya 1-2 tanesi belli onlarıda halletiriyorum.. ;) no problem yani =)
levomania
09/06/2010, 02:21
femoli ben çook dertliyim çokk benimde tavanda 4 5 tane göçük var bugün dr.vinly gittim 450tl dediler değişik bi sistem uyguluyolarmış. içerideki tavandaki döşemeyi söküp uyguluyolarmış bilmiyorum ne kadar doğru olur? bilgin varmı bu konuda yumurta büyüklüğünde resmen bariiz belli oluyo görünce tavanı canım çok sıkılıyo valla :(
Ankara lılar adına hepinize teşekkürler.Bende skydome var ama o daha tehlikeli sanırım.O saatlerde araç otoparktaydı allahtan.Bende herkeze geçmiş olsun diyorum.
femoli ben çook dertliyim çokk benimde tavanda 4 5 tane göçük var bugün dr.vinly gittim 450tl dediler değişik bi sistem uyguluyolarmış. içerideki tavandaki döşemeyi söküp uyguluyolarmış bilmiyorum ne kadar doğru olur? bilgin varmı bu konuda yumurta büyüklüğünde resmen bariiz belli oluyo görünce tavanı canım çok sıkılıyo valla :(
Levent canını sıkma orj gibi yapıyorlar hemde kaskodan , tam olarak araştırayım haber verecem ;)
Hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar. Allah beterinden korusun. Cana gelecek mala gelsin diyoruz ancak malda canın yongası. Yazdıklarınızı okudukça ben bunaldım, içim kötü oldu. :( :( Umarım emin ellerde yapılacak müdaheleler ile en kısa sürede araçlarınız eskisinden daha güzel olur.
benim ev ümitköyde, gordion alışveriş merkezine 800 m. filan. pazar öğleden sonra evde otururken, eşim "dolu yağıyor" dedi. Arabanın anahtarını aldığım gibi "ben arabayı gordiona götürüyorum" dedim. Eşim dalga geçti ne kıymetli araban varmış diye. Eşim dalga geçinci moralim bozuldu ben de arabayı götürmekten vazgeçtim ve bir sigara yakıp camdan arabaya bakmaya başladım. Bu arada ne göreyim dolular gittikçe irileşiyor. Eşim de doluların büyüdüğünü görünce dalga geçmekten vazgeçti. Hemen arabayı alıp hareket ettim. Bu arada hareket edince dolunun şiddetini daha fazla hissediyorsun haliyle. Gordionunun oradaki köprünün altına girdim ve dörtlüleri yakıp bekledim. Bir çok araba da köprünün altına girdi. Dışarda kalanlar kornaya basıyor ama ne yapacaksın. Çıkarsak köprünün altından bizim arabalar gidecek. Biraz hafifleyince tekrar hareket ettim ve AVM nin kapalı oto parkına girdim. Arabaya baktım göçük yok Allahtan. Camlar da çatlamadan kurtardık. Ama aracı 15 dk. inceledim oto parkta. Sonra dışarı çıktım ne göreyim. Az önce önünden geçtiğim yolu yağmur suları basmış ve araçlar suda gömülü kalmış. Park halindeki araçlar, yolun ortasında kalmış araçlar. Kapıları geçmişti su seviyesi. Yağış durduğu için arabayı otoparkta bıraktım ve eve gittim. Ucuz sıyırdık. Sanırım en büyüğü fındıktan biraz ufaktı. O yüzden bir sıkıntı olmamış. Şu anda bile hava bozuk yağmur yağacak gibi. Dolu yağmasın diye dua ediyorum. Araba evin önünde. Dolu yağarsa kaçacak yer de yok bu saatte. Aracında hasar olanlara geçmiş olsun. Ankaranın her yerine aynı büyüklüke yağmamış anlaşılan.