PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam kapama

gp_ugur
06/06/2010, 15:42
Aracımda normalde kontağı kapatıp anahtarı çektikten sonra ortalama 3 dakika camları açıp kapatabiliyordum,ama şu an kontak kapandıktan sonra camları açıp kapayamıyorum.Servise göstermeden önce size danışayım dedim,aynı durum başına gelen var mı acaba?

utku952
06/06/2010, 15:43
Kapılardan biri bile açılsa devre dışı kalıyor belki ondandır.

ZAK1980
06/06/2010, 15:49
benımde basıma geldı kapılar kapalı ıdı kontagı kapattım camı kapatmaya kalktım olmadı sonra duzeldı kendı kendıne su an bı sorun yok bır kacgun takıp et bı olmadı servıse gıt yada farkında olmadan bız bısey yapıyoruzz

gp_ugur
06/06/2010, 16:02
servise gidicem zaten elektriksel bi arıza belli ama arabayı alalım daha 5 ay oldu hemen ufakta olsa bi arıza vermesi beni şaşırttı,geçenlerde de klimadan çok ses geliyodu düzeldi.Bi 5 sene sonra dökülür heralde araba.Bi arkadaşın erasına bindim dandik bi araç gibi görünüyo ama sanki motor gücü ve atikliği benimkine 5 kat basar gibi geldi.1.4 le 1.6 motor arasında bu kadar fark olabilirmi ya.

Scottie
06/06/2010, 16:17
servise gidicem zaten elektriksel bi arıza belli ama arabayı alalım daha 5 ay oldu hemen ufakta olsa bi arıza vermesi beni şaşırttı,geçenlerde de klimadan çok ses geliyodu düzeldi.Bi 5 sene sonra dökülür heralde araba.Bi arkadaşın erasına bindim dandik bi araç gibi görünüyo ama sanki motor gücü ve atikliği benimkine 5 kat basar gibi geldi.1.4 le 1.6 motor arasında bu kadar fark olabilirmi ya.

accent ile GP bence hiç karşılaştırma..... her araba hata olur.... böyle hatalar hep olacaktır.... ben 28 aydan beri kullanıyorum... hiç bir yerinde dökülme olmadı... ufak arızalar elbette olacak... elbette canını sıkacak... ama fazla takma.... aracın garantisi var her şey hallolur...

gp_ugur
06/06/2010, 16:29
accent ile GP bence hiç karşılaştırma..... her araba hata olur.... böyle hatalar hep olacaktır.... ben 28 aydan beri kullanıyorum... hiç bir yerinde dökülme olmadı... ufak arızalar elbette olacak... elbette canını sıkacak... ama fazla takma.... aracın garantisi var her şey hallolur...
aslında aracımdan gayet memnunum,ama biraz daha güçlü olsaydı çok daha memnun kalacaktım,araca bazen 5 kişi biniyoruz zorla gidiyor.Bi daha araba alırsam 1.4 kesinlikle almam heralde

Scottie
06/06/2010, 16:38
aslında aracımdan gayet memnunum,ama biraz daha güçlü olsaydı çok daha memnun kalacaktım,araca bazen 5 kişi biniyoruz zorla gidiyor.Bi daha araba alırsam 1.4 kesinlikle almam heralde

araç 1040 kg. 5 kişi ortalama 80 kilo desek 1440 kilo eder. bagaj full dolu... 1600 kg.... ile ankaraya gittim... araba düz yolda bayılmıyor. ama rampada bayılıyor.... 1600 kilo bayılması normal....

1.4 motor iyiliği şu yönden güzel benzini az yer... performans motoru değil. ama benzinin 3.70 olduğu dönemlerde cimri bir olması avantaj..

tutkuaydin41
06/06/2010, 16:56
arac bide 8 Valf oda etkılıyor 16 V olsa yine biraz GüçLü oLurdu aracınız .

fatihsen67
07/06/2010, 12:38
Arkadaşlar bu bir hata değil ÖZELLİK. Bunu farklı araçlarda da görmüştüm.

Scottie
07/06/2010, 12:48
Arkadaşlar bu bir hata değil ÖZELLİK. Bunu farklı araçlarda da görmüştüm.

konuyu biraz daha dikkatli başından okurmusunuz... böyle hatalar hep olacaktır.

hsyn28
07/06/2010, 12:54
Bu olay bendede var ama ilk basından beri var anahtarı cekince kontaktan camlara bişe yapamıyorum ama anahtar kontakta kapalı iken 2 yada 3 dk acıp kapatabiliyorum.