Orijinalini görmek için tıklayınız : Yok artık daha neler demeyin !!!!
meteorengin
06/06/2010, 01:36
evet sizlerle başıma gelen talihsiz bir olayı paylaşmak istiyorum duydugunuzda ve izlediğinizde hayret edeceksiniz... :surprise::surprise::surprise:
Bende bekliyordum zaten ne zaman aracıma bir nazar degecek diye sonunda oldu olan...
yaklaşık 1.5 ay önce egzotik kırmızı bir punto aldım sizinde bildiginiz gibi dikkat cekici bir arac bakan bir daha bakıyor.Aracımı gören arkadaş eş dost herkes begeniyor içten içe kıskanıyorlar da sanırım tabi arada fiat almasaydın keşke gibi bilmiş cümleler kurmayıda ihmal etmeden ... Neyse yeni olan aracıma bir de yeni lastik aldım 4 adet
Lastik aldıktan iki gün sonra bir gün işe gitmek için kalktıgımda bir de ne görüyüm arka lastigim patlamış tabi sabah sabah o şaşkınlık ve sinirle biraz ugraştan sonra stepneyi taktım ve yola devam arabaya binmeden kaput kısmında leke gibi bişey gördüm ama çamur falandır sonra silerim deyip fazla aldırış etmedim aradan iki gün geçti ve ben arabamı yıkamaya indim elimde süngerle bir de ne görüyüm meğerse leke sandıgım kısım çıkmıyor boya çizilmiş artı hafiften iki yerde göçme ve çatlama var.... Sinirden deliye döndüm tabi kime çatacağımı şaşırdım arabama dikkatli bakanlara arabanın yanında dolaşan çocuklara falan başka gözle bakmaya başladım ve açıkçası biraz paranoyak oldum. iki yönlü derinlemesine çizik var ve ne araba vuruguna ne de başka bişeye benziyor.Neyse Bir iki gün böyle depresyon halinde takıldım sonra aklıma birden oturdugum binanın güvenlik kameraları geldi.Hemen yöneticinin yanına çıktım ve durumu anlattım beraberce son 4-5 günün kamera kayıtlarını incelemeye başladık tabi bu duruma neyin sebep oldugunu bilmediğimizden aracın yanına kedi bile yanaşsa görüntüyü durdur tekrar izle vs.. ayrıca 5 gün * 24 saat izlemek gerçekten çok zordu görüntüyü çok fazlada hızlandırmıyordu alet ve işin gece kısmıda vardı iki günümüz böyle zehir oldu üstelik bişey bulacağımızında garantisi yoktu başka yerdede olmuş olabilirdi. Sonra ümitsizce saatler boyu izlerken bişey fark ettik ve suçluyu bulduk kim mi dersiniz????
o zaman linkteki videoyu indirip izleyin...
Not: indirdikten sonra gelen playerı çift tıklayıp açın ve tekrardan 3 nolu kamerayı çift tıklayıp play diyin...
StrawBeeRy
06/06/2010, 01:40
geçmiş olsun nazar değmiş
bu arada link göremiyorum
meteorengin
06/06/2010, 01:42
linki attım izleyin bakalım :(
bravo_sercan
06/06/2010, 01:52
geçmiş olsun.
bakalım kim çıkıcak.
bi arkadaşınız falanmı ?
StrawBeeRy
06/06/2010, 01:55
yuhh be harbiden yok daha neler peki kaçıncı kattan geldiği felan bellimi ? bir sonuç varmı
operatormurat
06/06/2010, 01:57
engin meraktan ölüceez,ama bide seyredebilsek......
StrawBeeRy
06/06/2010, 01:59
indirip açıp 3. kareye tıklayıp seyredin
bravo_sercan
06/06/2010, 02:04
ohaaa :s
gölgeyi görünce, kuş falan gelicek sandım.
üstüne bilerek atılmış olmamalı dimi ?
GPunto19
06/06/2010, 02:04
Geçmiş olsun nerden geldiği belli mi?..Gidip konuştun mu?
valla izledim ama seçemedim yukarıdan bişeymi attılar?
meteorengin
06/06/2010, 02:08
konuşmak ne kelime binayı başına yıktım sahibinin nerdeyse yarım saat sonra sahibi geliyor malum şeyi alıyor bir de ne yapsa beğenirsiniz.... eliyle siliyor falan bişey olmuşmu diye sonra aynen yoluna devam sinirden gözüm döndü resmen agzıma ne geldiyse saydım butun binaya rezil ettim... yıkamış ve sonra balkona asmış o ruzgarlı havada varmı böyle bisey yaaa sanki mistakil ev burası:@:@:@:@ ayrıca orada çocuklar insanlarda geziyor ya arabaya degilde bir insana olsaydı olan siz düsünün gerisini artık...
Bu arada seçemeyen arkadaş için söylüyorum kamerayı çift tıklayarak tam ekran yap daha rahat görebilirsin o zaman
valla olayı gördükten sonra tırsmaya başladım ne kadar önlem alırsan al fark etmiyor kardeşim ucuz atlatmışsın allah daha kötüsünden korusun
bravo_sercan
06/06/2010, 02:09
valla izledim ama seçemedim yukarıdan bişeymi attılar?
üst katlardan , katlanabilir sandelye düşüyor.
farukileri
Çok kötü olmuş ama hakikaten ya...nereden nasıl gelmiş,nasıl arabayı bulmuş...hakikaten talihsiz serüvenler dizisi olmuş bu
çok çok geçmiş olsun
GPunto19
Kotası sınırlı olanlar vardır ben anlatayım müsadenizle..Yukardan bir gölge beliriyor aracın üzerinde daha sonra bir iskemle-sandalye neyse o katlananlardan o düşüyor kaputun üzerine..Sandalyeyi almaya gelen yok video süresince..
Geçmiş olsun tekrardan..
Yeni gördüm çok geçmiş olsun,çok büyük adilik ister bunu yapmak ama benim arabama biri yapsın ve görüyüm bunu o arabayla ezerim o kişiyi.
operatormurat
06/06/2010, 02:12
engin geçmiş olun bilader,güpegündüz kasten atılacağını sanmıyorum,dikkat edersen şiddetli rüzgar var kamera bile sallanıyor,plaj sandalyesine benziyor rüzgardan havalanmış olmalı diye düşünüyorum....
meteorengin
06/06/2010, 02:14
herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar...
talihsizliğin bu kadarı işte yapcak bişey yok boya kısmına pasta cilayla hallettim ama işte hafiften göçük var o kısımda . Siz arabaya binmeye kıyamayın gözünüz gibi bakın millet arabanızın içine etsin :@
engin geçmiş olun bilader,güpegündüz kasten atılacağını sanmıyorum,dikkat edersen şiddetli rüzgar var kamera bile sallanıyor,plaj sandalyesine benziyor rüzgardan havalanmış olmalı diye düşünüyorum....
kasten degil zaten ona biraz cesaret isterde o rüzgarlı havada balkon korkuluklarına sandalye asılırmı??? düşününki orada o saatte bir çocugun oldugunu ne olur sizce? bence görüntüyü izleyenlerin cevabı aynı olacaktır...
yok artık.
ilk önce gölgesi beliriyor. ne kadar yüksekten düşüyor o öyle.
kimin yaptığını bulmuşsunuzdur herhalde.
inanılmaz sorumsuzluk.
ben çocuklar çıkıp zıplamıştır falan diye düşünüyordum ama beterin beteri varmış.
geçmiş olsun.... hayret bir olay..... o an ki psikoloji ile iyi dövmemişsin.....
meteorengin
06/06/2010, 02:26
geçmiş olsun.... hayret bir olay..... o an ki psikoloji ile iyi dövmemişsin.....
Dövemedim çünkü bayandı malesef ama dövmekten beter ettim:@
geçmiş olsun. hadi uçar düşer vs kabul edelimde, komşusun yahu git bi özür dile tamir ettireyim de...
insan değil bunlar...
link 10 defa yüklendiği için artık göremiyoruz =D
meteorengin
06/06/2010, 02:32
geçmiş olsun. hadi uçar düşer vs kabul edelimde, komşusun yahu git bi özür dile tamir ettireyim de...
insan değil bunlar...
mazeretide ben görmedim arabaya geldigini bu kadar basit onun için yani
Limit doldugu için indiremedim ama söz konusu sandalyeymiş. Bu kadarı da pes yani ben olsam her yandan hakkımı arar dava vs. en yüksek tazminatı almaya çalışırdım... komşu falan dinlemem yani ayıp insan bi gelir der böle böle en azından dürüst olursun bir şekilde halledilir di. geçmiş olsun. benim başıma daha böyle bişey gelmedi ama kesinlikle nazar var bizim puntiş te de düz yolda ya köpek cıkar ya araba spin atar öle garip garip olaylar geliyor başıma.
EvoKoray
06/06/2010, 02:55
insan değil bunlar...
kadında komşuluk,insanlık denen birşey kalmamış,cana geleceğine mala gelsin geçmiş olsun
geçmiş olsun kardeşim...linkin indirme kotası dolmuş olayı izlemeyedim...ama söylediğiniz tarife göre düşen sandalyenin boyutunu az çok gözümde canlandırabiliyorum...insan 15-20 tl lik ayakabısını terliğini birşey olmasın diye evin içine alırken,25000-30000 tl lik malını dışarıda bırakıyo yani çevredeki diğer insanlara,,,,İNSANDIR benim gibi düşünür diye emanet edip gece herşeyden habersiz yatağa gidip uyuyor...Ama gel gör ki sonuç ortada... Allah gerçek hepimizi boyle kontrolsüz SIĞIRlardan(kusura bakmayın!!!!) korusun diyorum...
geçmiş olsun kardeşim...linkin indirme kotası dolmuş olayı izlemeyedim...ama söylediğiniz tarife göre düşen sandalyenin boyutunu az çok gözümde canlandırabiliyorum...insan 15-20 tl lik ayakabısını terliğini birşey olmasın diye evin içine alırken,25000-30000 tl lik malını dışarıda bırakıyo yani çevredeki diğer insanlara,,,,İNSANDIR benim gibi düşünür diye emanet edip gece herşeyden habersiz yatağa gidip uyuyor...Ama gel gör ki sonuç ortada... Allah gerçek hepimizi boyle kontrolsüz SIĞIRlardan(kusura bakmayın!!!!) korusun diyorum...
Lınkı yenılemenı beklıyoruz aklında olsun Sıgıra kufur etmeyelım lutfen bızım komsunun Honda sı var dısarı park etmıs sabah bı bakmıskı arabanın tavanda kemık (Tavuk kemıgı) yenmıs yenmıs asagıya atılmıs oda arabanın tavana gelmıs bence kasıtlı bısey cunku arada bahce var atılsa normal sekılde bahceye duser yanı bunlara sıgır demek bıle yanlıs .insancıklar bence
Artık komsuyu gorunce dalgamı gecıyom sızın aracın bugunkı menude ne vardı dıye,kapalı garaj var oradada sagolsunlar komsular park ederken ya tampona yada dıkıze surtuyor zaman zaman reklamlardakı gıbı aracları eve cıkartsak ne guzel olurdu kafamız rahat olurdu
grandecaglar
06/06/2010, 04:20
geçmiş olsun benim aracın tavanına balkondan birşey atılmış ve göçük oldu ezildi gitti 1 yıldır tavanım ezik :kizgin:
tanreall
06/06/2010, 08:38
engin kardes gecmıs olsun seyrettım gercekten kotu.benımde arac egzotik kırmızı acayip tırsıyorum bısı olucak diye ama gel gorkı balkondan sandalye dusuyor olacak ıs deıl
bir seferinde apartmanın üst katlarından yanan sıgara atmışlardı. tamda arabanın ön sileceklerinin ordaki plastik bölüme düşmüş. araba yansa ne olacaktı ?!!
dedim gidip bütün dairelere bağırıp çağırayım ama yapmadım. Allah cazalarını versin.
en güzeli müstakil garaj ama istanbulda çok zor.
imdesign
06/06/2010, 13:44
Çok büyük geçmiş olsun ne kadar kızarsak kızalım pişkinliğimiz sayesinde bir
şekilde üste çıkarız...
bu olay aklıma komşumuz olan bir bayanın
ben aracımı çalıştırmak üzere iken yanıma park edip inerken kapısını apansızça
ve insafsızça çattt sesi gelecek bir hızla (gücünümü deniyorsun e insan)
açıp sonra o vurduğu hız etki tepki olduğu için tekrar kapanıp bu seferde
aynı şiddetle ve sesle açıp ve gözümün içine göremedim, bilemedim tavrıyla
bakınca işte o zaman Allah yarattı demeyip.... Bu arada mahallemizdeki
tek kırmızı benim. Mahalleye girdiğimde farımı teyibimi camımı herşeyimi kapatıyorum
ertesi gece bir kaza olmasın diye.
Çok geçmiş olsun. Maalesef ne kadar dikkat edersek edelim bu tarz olaylar oluyor. Bunu yapan komşunun bir arabası olsaydı ve aynı şey onun başına gelseydi tepkisi yine böyle umursamaz bir şekilde mi olurdu acaba?
abi çok çok geçmiş olsun üzüldüm valla..
Geçmiş olsun. Malesef insanları anlmak bazen zor oluyor. Çekemeyen mi dersin, dikkatsiz ve umursamaz davranan mı dersin, ne ararsan var. Yapacak bir şey de yok. Allah beterinden saklasın. Biz arbamızı iyi bir yere parkedelim de ondan sonrası Allah'a kalmış. İnşallah bir şey olmaz. Konuyla pek ilgili değil ama, büyük şehirlerde terör saldırıları da olabiliyor. Adamlar(!) gelip arabanı ateşe verebiliyor. Allah korusun. Bunu yapanlara da akıl, fikir versin, biraz da insanlık...
geçmiş olsun,
bayağı uzun zaman oldu ama 15 yıl kadar önce oturduğumuz bir binanın en üst (5.katı oluyor) katında oturan ailenin küçük oğlu eline ne alırsa aşağı cumburlop:sapsal:.
örn:bıçak,satır,ütü,bardak vs.:whistlin::prop0000: neyseki kimseye bişe olmamıştı.
velet şimdi büyümüş liseye gidiyordur herhalde.
Geçmiş olsun,sizin olayın bir benzeri seneler önce Ankara da başımıza geldi yukarıdan atılan sandalye kızkardeşime gelmişti.İnsanlar pervasızca davranabiliyorlar..
bugun de ankaradaki doluda dolayı tavanda göçük oldu :)
Allah'tan gelen birşey olacak yani evdede değildim yağış sırasında..
ama nazar diye birşey var..
benim 10 senelik biraz sorunlu (ben öyle diyorum) arabayı aldığım ilk gün görüp geldi hayırlı olsun demeden bu araba kimin diye sordu, sonra kaça aldın dedi. bende 19 dedim oha ne yaptın bunlar 15 e gidiyor dedi. bende 15 e bulursan gel sana ben alayım dedim :) sonra ağzının ucuyla hayırlı olsun deyip gitti.
ertesi gün geri geri yanaşırken son model audi a6 ya çarptım..
bir kaç gün sonra tekrar aynı şahısla konuştuktan sonra enjektörler işeme yaptı vuruntulu çalıştı baya araba..
şimdi ise ne selam veriyorum nede evenin önünden geçiyorum. bakıyorum balkonda ise yönümü değiştirip alt taraftan gidiyorum..
WiSTaRiA
07/06/2010, 02:00
Çok geçmiş olsun.. Gene iyi durmuşsunuz o sandalyeyi geçirirdim kafasına resmen
:d
geçmiş olsun, kazadan çok gelip özür dilememeleri büyük terbiyesizlik. 2 kuruşluk sandalye için aşağıya inip bide sağına soluna bakmıştır sağlam mı diye, senin arabanı umursamamıştır. Bu tipler böyle....
Çok geçmiş olsun hava rüzgarlıda olsa önlem almak lazım balkona sabitleyeceksişn yada içeri alacaksın bu kadar basit çok geçmiş olsun ..
sanırım linki bi ben goremiyorum
halit1472
28/03/2013, 15:52
Abi link yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkk
fotobelit
28/03/2013, 16:12
Ömer kardeşim yaklaşık 3 yıl omuş..Linkin olmaması normal..
DarknessFall
28/03/2013, 16:18
Abi link yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkk
lütfen mesaj atmadan önce konu tarhine bakın.
biancoangelo
29/03/2013, 00:34
Zırt vırt hortlatmayın bu konuları yaaa. On dakkadır konuyla meşgul oldum.
erenemre
29/03/2013, 02:23
ulan ya bende konuyu hararetle okudum korku filmi izler gibi heryerde link arıyorum meğerse konu 3 senelikmiş hortlatan kimse Allah cezasını vermesin :D
StrawBeeRy
29/03/2013, 02:31
ulan ya bende konuyu hararetle okudum korku filmi izler gibi heryerde link arıyorum meğerse konu 3 senelikmiş hortlatan kimse Allah cezasını vermesin :D
ahahahah bende diyorum ne diyo bunlar :D :D :D
2 ile GT-I9300 cihazımdan gönderildi
shellcininabisi
29/03/2013, 17:50
imza :)