Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Seske ve Muzaffer Ertürk Albümü
nerhal61
04/06/2010, 16:54
Arkadaşlar,
Beğenerek dinlediğim bu iki halk müziği sanatçının mp3 leri olan var mı? Nerden buluruz? İnternet bir çöplük ara tara yok....
Yardımlarınızı bekliyorum
Kriminal
04/06/2010, 17:58
Halil bende halk muzıgı dınlerım fakat hıc duymadım bu sahısları ...
nerhal61
04/06/2010, 18:11
Halil bende halk muzıgı dınlerım fakat hıc duymadım bu sahısları ...
Yapma gözüm! Muzaffer Ertürk'ün TRT 2 deprogramı da vardır. Dem bu dem di adı sanırım,
https://www.bedavaturku.com/muzaffer-erturk/zalim-felek-degirmenin-dondu-mu.html
bu linkte online dinleyebiliyosun ama kalite kötü.
Mehmet Seske ise 93 yılında bi albümü var sadece .TRT snatçısı...
Muzaffer Ertürk Hanımın Çiftliği dizisinde Mavi Yazma türksünü söylemişti belki hatırlarsın...
Daha önce dinlemişsindir de isimlerini bilmiyosundur belki..Dinle bana hak vereceksin....mavi yazma yı dinle mutlaka
LimeWire da bile iki tane sarkıları cıktı cok zor abi bulmak.yine arastırıorum.
nerhal61
04/06/2010, 18:23
LimeWire da bile iki tane sarkıları cıktı cok zor abi bulmak.yine arastırıorum.
Sağolasın Hüseyin...Haklısın bulmak zor... Onları indirebildin mi peki?
Kriminal
04/06/2010, 18:23
Yapma gözüm! Muzaffer Ertürk'ün TRT 2 deprogramı da vardır. Dem bu dem di adı sanırım,
Muzaffer Ertürk - Zalim Felek Değirmenin Döndü Mü Türküsü - Dinle - İzle - Şarkısı - Şarkı Sözleri (https://www.bedavaturku.com/muzaffer-erturk/zalim-felek-degirmenin-dondu-mu.html)
bu linkte online dinleyebiliyosun ama kalite kötü.
Mehmet Seske ise 93 yılında bi albümü var sadece .TRT snatçısı...
Muzaffer Ertürk Hanımın Çiftliği dizisinde Mavi Yazma türksünü söylemişti belki hatırlarsın...
Daha önce dinlemişsindir de isimlerini bilmiyosundur belki..Dinle bana hak vereceksin....mavi yazma yı dinle mutlaka
Walla halil ankarada forza cafe varya sakaryada orda mehmet kundak cıkıyodu..Lisedeydım bır zamanlar hasta oluyodum o adama sımdı duydumkı tekrar orda baslamıs yıllar sonra ankaraya gelır gelmez Forza cafe deyım :)
Gel beraber olsun ...
Sağolasın Hüseyin...Haklısın bulmak zor... Onları indirebildin mi peki?
Eyvanına vardım var birtek formatı mp3 ama indirmedim abi.
fizy.com u dene sadece dinlenebiliyor....
nerhal61
04/06/2010, 18:56
Walla halil ankarada forza cafe varya sakaryada orda mehmet kundak cıkıyodu..Lisedeydım bır zamanlar hasta oluyodum o adama sımdı duydumkı tekrar orda baslamıs yıllar sonra ankaraya gelır gelmez Forza cafe deyım :)
Gel beraber olsun ...
Evet o kafeyi bilirim...Hatta bizim havalardan da calan sanatcı geliyo oraya, adını unuttugum bir kemenceci idi...Önümüzdeki ay müsait olucam o zaman gideriz. Bu tarafa gelince haber ver beraber gideriz...
Kriminal
04/06/2010, 19:06
Evet o kafeyi bilirim...Hatta bizim havalardan da calan sanatcı geliyo oraya, adını unuttugum bir kemenceci idi...Önümüzdeki ay müsait olucam o zaman gideriz. Bu tarafa gelince haber ver beraber gideriz...
Gideriz be kardesim eyvallah....
fizy.com da fazlasıyla var. şimdi baktım ama sadece dinleyebilirsin....
birkaç tane buldum. linkleri özelden gönderdim.