Orijinalini görmek için tıklayınız : Speedy la cordelio satılık
Sayın arkadaşlar gözüm gibi baktığım gp'mi satıyorum ilgili linkte detayları görürsünüz yeni araç alacağım için satıyorum ''peugeout 5008'' -aile babası olucaz ya 3k artık yetmiyor... :d:d:d:d
Arkadaş link'i unutmuş, ben de starjet olduğundan merak ettiğimden Sahibinden de buldum
Fiat / Punto / Grande 1.4 Starjet Dynamic / ÇOK ÖZEL BİR GRANDE PUNTO !!!!!!!!!!! sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-punto-cok-ozel-bir-grande-punto/detay)
Özellikleri ve Durumuna göre fiyatı çok uygun bence kısa sürede satılır. Bir de boyası var mı varsa nerelerinde yazsanız faydalı olur. Değişeni yoksa benim için mesela sorun teşkil etmez...
Ziyaretçi049
04/06/2010, 12:26
:dribble0: bu nasıl bi fiyat böyle
ExTReMe_
04/06/2010, 12:54
denildiği gibi 1-2 küçük boya olsada fiyat güzel araç da güzel hayırlı satışlar.
bu fiyat ne böyle yolda bulsam vermem bu paraya yanlış falanmı yazıldı acaba?
Dahamı pazarlık edilsin sezgin o nasıl fiyat öle allah iyiliğini versin :D
Değişeni malesef yok :D
Fiyatı galiba yanlış yazmış arkadaş çünkü 21-22 liraya satılan active lerle karıstırmayın diyen kişi 17 fiyat vermez.
hadi abicim hayırlısı olsun inşallah herşey gönlünce olur ama fiyat gerçekteb düşük be abi:)
utanmasa 15'e verecek :)
benim araçta konfor paket yok aynı şekilde 53binde, çok sıkışık olmam durumu hariç 19'dan aşağı vermem şu anda...
PLaTiNuN
04/06/2010, 14:40
Ya beyler bırakın ucuz mucuz demeyi belki adam bi an önce satılsın istiyo 1000-2000 liranın hesabını yapmıyo :) Hayırlı satışlar...
WiSTaRiA
04/06/2010, 19:41
Neden bu araç bukadar ucuz sezgin arkadaşım???
Hayır galeriye götürsende o fiyatı verirler :)
WiSTaRiA
04/06/2010, 21:31
Ne bileyim benim araca çok iyi veriyorlar demekki satsammı ne yapsam :)
Arkadaşlar ilk önce şunu açıklayayım: Aracımın hiç bir vuruğu değişeni yok zımba gibi bir araç sadece küçük sürtmelerden dolayı lokal boya var tertemiz ve zinde bir araç ama şunu düşünücek olursak; tek kapılı bir aracın ne kadara satılabileceğini ?? Haaa yanlış anlaşılmasın hepimizin aracı çok kıymetli ama mutlak acıtan gerçekleri unutmanın doğru olmadığını düşünüyorum... Benim için problem değil ben 17.000 tl'ye aldım bir sene önce yine 17.000 tl'ye satıp 67.000 tl'lik 5008'i 42.000 tl'ye alıyorum ve veya 69.000 tl'lik opel insigna'yı 43.000 tl'ye alıyorum ''fiyatlar sıfır km'' fiyatlarıdır yine yanlış anlaşılmasın... Nasip olursa çok sevdiğim gp mi satıp nakit olarak bu iki araçtan birini düşünüyorum... Hayırlısı ise olur ee malum herkesin görüşü değilmi saygı duymak lazım zaten 17.000 tl bu haftalık bir delikanlı çıkarsa alır yok çıkmaz ise yapacak bir şey yok çünki almak istediğim araçların siyah renginden 1 er tane var galerilerinde bu hafta sonundan sonra rakam yükselişte.... :d:d:d niyetim yeni aracıma önümüzdeki hafta binmek bu olmaz ise zaten koy cebine rahman gitsin :d beklerim 25.000 tl'ye satılmasını '':d active'lere 21.000 diyorlarya onun için'' ee malum dynamic starjet sport temiz 25.000 eder herhalde.... :d:d:d
Arkadaşlar ilk önce şunu açıklayayım: Aracımın hiç bir vuruğu değişeni yok zımba gibi bir araç sadece küçük sürtmelerden dolayı lokal boya var tertemiz ve zinde bir araç ama şunu düşünücek olursak; tek kapılı bir aracın ne kadara satılabileceğini ?? Haaa yanlış anlaşılmasın hepimizin aracı çok kıymetli ama mutlak acıtan gerçekleri unutmanın doğru olmadığını düşünüyorum... Benim için problem değil ben 17.000 tl'ye aldım bir sene önce yine 17.000 tl'ye satıp 67.000 tl'lik 5008'i 42.000 tl'ye alıyorum ve veya 69.000 tl'lik opel insigna'yı 43.000 tl'ye alıyorum ''fiyatlar sıfır km'' fiyatlarıdır yine yanlış anlaşılmasın... Nasip olursa çok sevdiğim gp mi satıp nakit olarak bu iki araçtan birini düşünüyorum... Hayırlısı ise olur ee malum herkesin görüşü değilmi saygı duymak lazım zaten 17.000 tl bu haftalık bir delikanlı çıkarsa alır yok çıkmaz ise yapacak bir şey yok çünki almak istediğim araçların siyah renginden 1 er tane var galerilerinde bu hafta sonundan sonra rakam yükselişte.... :d:d:d niyetim yeni aracıma önümüzdeki hafta binmek bu olmaz ise zaten koy cebine rahman gitsin :d beklerim 25.000 tl'ye satılmasını '':d active'lere 21.000 diyorlarya onun için'' ee malum dynamic starjet sport temiz 25.000 eder herhalde.... :d:d:d
25 bin etmez tabiki 19bin eder. Piyasası o şekilde Sen de uygun fiyata almış hele geçen seneye göre çok uygun. 67 bin TL'lik aracı nasıl 42 bin TL'ye alıyorsun? Engelli indirimi aklıma geliyor
Ben de aynı şekilde aynı ederde araç satın aldım
evet aynen öyle arkadaşım ama dediğim gibi ben tok satıcıyım canım isterse önümüzdeki hafta midem bir şeyden bulanır sarkıtırım biraz daha yani aslında bende ne istediğimi bilmiyorum ama ?? ötv indiriminden faydalanarak alabileceğim o kadar güzel araç varki !! tabi bir de 5 yıl satamayacağımı düşününce bu konuda biraz daha araştırmam gerekiyor ama ortalama 1.5 aydır gitmediğim galeri sormadığım araç kalmadı hayırlısı bakalıom
hayırlısı olsun. iyi satışlar. fiyat süper 17 ye esp li bulsunlar göreyim :)
evet aynen öyle arkadaşım ama dediğim gibi ben tok satıcıyım canım isterse önümüzdeki hafta midem bir şeyden bulanır sarkıtırım biraz daha yani aslında bende ne istediğimi bilmiyorum ama ?? ötv indiriminden faydalanarak alabileceğim o kadar güzel araç varki !! tabi bir de 5 yıl satamayacağımı düşününce bu konuda biraz daha araştırmam gerekiyor ama ortalama 1.5 aydır gitmediğim galeri sormadığım araç kalmadı hayırlısı bakalıom
17 milyara satmanız alacak arkadaşı sevindirecek açıkçası. Takdir ediyorum bu konuda sizi :)
Ama karar vermemişsiniz, araç daha karar vermemişsiniz bence 2-3 hafta sarkıtınız. 60 milyarlık sıfır araba alacak ve 5 sene kullanacağınızı düşünecek olursam arabayı kesinleştirmeniz sonra durup her şeyine karar vermeniz 2 hafta sürer.
17 milyara satmanız alacak arkadaşı sevindirecek açıkçası. Takdir ediyorum bu konuda sizi :)
Ama karar vermemişsiniz, araç daha karar vermemişsiniz bence 2-3 hafta sarkıtınız. 60 milyarlık sıfır araba alacak ve 5 sene kullanacağınızı düşünecek olursam arabayı kesinleştirmeniz sonra durup her şeyine karar vermeniz 2 hafta sürer.
aslında ben kendimi düşünürsem opel insigna 180 hp lik çılgın bir araç ama benzin tüketimi vs. konusunda kaşındırıyor beni ama 5008 hem dizel hemde preminium packte ki özellikler çılgınlık ötesi ve ileride daha büyük bir aile olacağımızı ve aracı eşiminde kullanacağını düşündüğüm zaman 5008 '''bu arada eşim ortopedik engelli'' yani kullanım kolaylığı görüş açıları konusunda...
StrawBeeRy
05/06/2010, 01:57
fiyat çok çok uygun hayırlı satışlar..
aslında ben kendimi düşünürsem opel insigna 180 hp lik çılgın bir araç ama benzin tüketimi vs. konusunda kaşındırıyor beni ama 5008 hem dizel hemde preminium packte ki özellikler çılgınlık ötesi ve ileride daha büyük bir aile olacağımızı ve aracı eşiminde kullanacağını düşündüğüm zaman 5008 '''bu arada eşim ortopedik engelli'' yani kullanım kolaylığı görüş açıları konusunda...
tam anlayamadım mesajınızdan ama dizel 5008 ile turbo benzinli insignia arasında kalmamışsındır umarım dünya kadar farklı araçlar. Böyle bir kararsızlığınız varsa bence uzun süre sarkıtıp net karar veriniz. Sıfır araba alıp uzun vadeli kullanmayı düşünüyorsanız sonuçta. Ben de bu fiyat aralığında 5 ay önce araç aldım. Qashqai 'de karar kıldım. Çok doğru karar vermişim, piyasası olan bir araç ve 5 aylık memnuniyetimden dolayı uzun süre de satmayı düşünmüyorum. Size de tavsiye ederim. Tüketim, görüş açısı vs konularda tatmin edecektir. Kasası çok hafif olduğundan dolayı izmir şehir içinde 8 lt ortalamamız var genelde 3-4 km yol yapıp kapatıyorum motoru. Bu şekilde benzinli araç için bence çok iyi değer. insignia turbo alırsan da lpg taktırırsın arkadaş taktırmıştı. Memnundu çok kişi taktırıyormuş.