Orijinalini görmek için tıklayınız : Mute den sonra frekans değişmesi
abdurrahman aslan
03/06/2010, 17:39
Merhaba arkadaşlar.
Radyoda mute yaptıktan sonra geri açtığımda radyonun frekansı değişiyor. Farklı farklı radyolar açılıyor ne yapmam gerekiyor
Ziyaretçi049
03/06/2010, 17:43
Aynı sorun bendede var tam konu açayım diyordum seni gördüm :D
Napıcaz biz??
direksiyon üzerinden mute yaptğımda radyo search konumuna geçip kanal arıyor , muteyi kapattığımda kanal ararken en son ne bulduysa onu çalıyor.
bende de böyle bir tuhaf durum var ancak bunu arad bir yapıyor.
teybin kendi üzerinden mute yaparsam normal işlevini yapıyor.
sanırım direksiyon daki mute düğmesinden bahsediyorsunuz bendede ses + yükseltme yapınca mute oluyordu tuş takımını açtım plastik kısmı yıkadım elektronik kısmınıda çok az asetonla hafif bir şekilde sildim düzeldi 5 ay oldu hala sorun çıkmadı
garantiniz varsa hiç düşünmeden servise gidin... sorunu halletsinler. benim teyibim iki kere bozuldu. sesi tuşunu teyp üzerindekini açınca ses kısılıyorsu. iki kez yaptırdım serviste....
aynısı bendede oluyo; bide bizim saatleri de düzgün ayarlayamıyolar galiba, gün geçtikçe hata artıyo saatte, 1-2 ayda 3-5 dakka değişiyo, eski palio'mdada aynı şey oluyodu...
16 CSE 79
03/06/2010, 18:40
yanlış hatırlamıyorsam menuden trafic info( on --off ) var onu kapatın düzelir.
sanırım direksiyon daki mute düğmesinden bahsediyorsunuz bendede ses + yükseltme yapınca mute oluyordu tuş takımını açtım plastik kısmı yıkadım elektronik kısmınıda çok az asetonla hafif bir şekilde sildim düzeldi 5 ay oldu hala sorun çıkmadı
Nasıl söktünüz orayı? kırmadan sökmek gerek bende de aynı sorun var.
Nasıl söktünüz orayı? kırmadan sökmek gerek bende de aynı sorun var.
formuda araştır bulursun ben tornavide yani kontrol kalemi ile çıkardım çok kolay
Merhaba
Ben de tuş takımı sorunu yaşadım bir çok arkadaşta çıkıyor. Sonra öğrendiklerimi tecrübemi şu konuda https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/17339-danisma-tus-takimi-sokulmesi-ses-gelme-sorunu-rot-balans.html paylaştım. 11. 12. ve 13. mesajlarda tüm aradıklarını var.
Kısaca tuşa bastığınızda yanındaki tuşlardan birinin görevini yapıyorsa, tuş takımını çıkartıp temizlemeniz dikkatlice pad'i takmanız gerekiyor
Eğer radyoda aramaya geçiyorsa menuden default setting yapınız, düzeliyor
E_N_D_E_R_
15/06/2010, 12:10
Arkadaşlar sakın teybınızı sokmeyın servise falan da gıtmeyın
çok basıt bır çözümü var.aynı sıkıntıyı bende yaşadım ama bıraz uğraştan sonra olayı çözdüm.
çözüm şöyle :menu tusuna basın ılerle dugmesıyle traffıc lınkıne kadar gelin ve onu off konumuna getırın.işleme başlamadan once ekranın altında ''ta'' görünüyor olmalıydı işlemden sonra onu görmemek gerekli yanı offf konumuna getirmeniz lazım.
Türkçesi şu arkadaşlar: Radyo alıcısı mute konumundan sonra trafıcte acıl bır durum olup olmadıgını kontrol edıp bunu haber vermek ıcın sızın yerınıze trafıc akış yayını yapan frekansı bulur ve sıze hazır halde bunu ayarlar sizde tekrar herhangi bir tuşa bastıgınızda sistem çalışır.sanırım yeterlı bir açıklama oldu.
Araçlarınıza zarar vermeyin arkadaşlar.kullandığımız gp leri biraz araştırırsak herşeyi yapabilirsiniz.
Teşekkürler.