Orijinalini görmek için tıklayınız : Ayyıldız tim israil savunma bakanlığı sitesini çökertti
GP COSKUN
03/06/2010, 01:10
sizce bu gerçek bir haber mi doğruluk payı nedir
"AYYILDIZ TİM İSRAİL SAVUNMA BAKANLIĞI SİTESİNİ ÇÖKERTTİ..(ÖZEL) Haberi - HABER İNTERNETTE (https://www.haberinternette.com/haber.php?haber_id=4896)
https://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/519945-mossada-agir-darbe
Abi olay şöyle bu cengaverler 1500 tane israil e iat siteyi çökrettiler
asıl hedefleride israil savunma bakanlığı ve mossad bakalım ne yapacaklar
hatta size bir resim ekliyorum bakın :)
GP COSKUN
03/06/2010, 01:48
Abi olay şöyle bu cengaverler 1500 tane israil e iat siteyi çökrettiler
asıl hedefleride israil savunma bakanlığı ve mossad bakalım ne yapacaklar
zaten linke tıklayıp bakarsan göreceksin asıl hedefi 12 den vurmuşlar
şu anda mossadın resmi sitesi hack lenmiş durumda
başarmışlar habere göre
ewet abi bende resmi attım zaten sende bak ona
site hala hack durumda
tam anlamıyla hack degıl arkadaslar index sayfasını degıstırmısler ve gelen gıden ip trafıgını abartı yavaslatmıslar serverları cok yavas calısyormus kısacası nefes alıyor ama sag taraf felc dıyebılırız .Daha gebertemedık yanı
israil Türkıyenın erısımını kesmıs bızım dısımızda dıger dunya ulkelerı israil sitelerıne baglanıyormus bayagı tırsmıslar desenıze .Bu arada hamas gıden yardımları kabul etmıyormus asdod lımanında beklıyormus yardımlar bukadar emek ve insan hayatının fılıstın yonetımının umurunda degıl kısacası yıne satıldık bunlar kurtulus savasındada dogu cephemızı ingılızlere sattılarya bu araplara hersey mustahak dunyanın petrol zengınlerı hepsı ama kus beyınlıler bu zengınlıkte dunyayı yonetmek yerıne ancak kendı evlerını yonetıyorlar bızım dısımızda kımsenın fılıstınıde ıpledıgı yok araplara guven olmaz unutmayınkı TURKUN TURKTEN BASKA DOSTU YOK bosverın artık fılıstınıde bız sehıtlerımıze dua edelım dun Muslum abının yanındaydım isaril buyukelcılıgının onunden gectım karacarsaflılar dolusmus kadının bırı cıkmıs onların yerınde bızde olsaydık keske sehıt olsaydık ,unutmayacagız sehıtlerımız dıye nutuk cekıyordu ıcımden konusacagına gıtsene oraya yıyorsa anca konusursunuz araplara yardım edip protesto edecegınıze kendı ulkenızdekı pkk terorunu proteste edın dıye soylendım durdum kendı kendıme bugunde sehıt verdık yıne ne yazıkkı hamasınmı umrundas yada arplarınmı yuıne gıden can bızım canımız
Valla bu bile başarı helal olsun gençlerimize..
Kriminal
03/06/2010, 12:24
Türk'ün elinden ne kurtulurki....
helal olsun aslanlara...... hükümetin yapamadığını yaptılar.....
işte böyle gençler olduktan sonra sırtımız yere gelmez...
Punto_Can
03/06/2010, 13:06
helal olsun, madem Türksün, göster ürksün...
tam anlamıyla hack degıl arkadaslar index sayfasını degıstırmısler ve gelen gıden ip trafıgını abartı yavaslatmıslar serverları cok yavas calısyormus kısacası nefes alıyor ama sag taraf felc dıyebılırız .Daha gebertemedık yanı
israil Türkıyenın erısımını kesmıs bızım dısımızda dıger dunya ulkelerı israil sitelerıne baglanıyormus bayagı tırsmıslar desenıze .Bu arada hamas gıden yardımları kabul etmıyormus asdod lımanında beklıyormus yardımlar bukadar emek ve insan hayatının fılıstın yonetımının umurunda degıl kısacası yıne satıldık bunlar kurtulus savasındada dogu cephemızı ingılızlere sattılarya bu araplara hersey mustahak dunyanın petrol zengınlerı hepsı ama kus beyınlıler bu zengınlıkte dunyayı yonetmek yerıne ancak kendı evlerını yonetıyorlar bızım dısımızda kımsenın fılıstınıde ıpledıgı yok araplara guven olmaz unutmayınkı TURKUN TURKTEN BASKA DOSTU YOK bosverın artık fılıstınıde bız sehıtlerımıze dua edelım dun Muslum abının yanındaydım isaril buyukelcılıgının onunden gectım karacarsaflılar dolusmus kadının bırı cıkmıs onların yerınde bızde olsaydık keske sehıt olsaydık ,unutmayacagız sehıtlerımız dıye nutuk cekıyordu ıcımden konusacagına gıtsene oraya yıyorsa anca konusursunuz araplara yardım edip protesto edecegınıze kendı ulkenızdekı pkk terorunu proteste edın dıye soylendım durdum kendı kendıme bugunde sehıt verdık yıne ne yazıkkı hamasınmı umrundas yada arplarınmı yuıne gıden can bızım canımız
Arkadasım hemen cıkan bir haber ile böyle konuşma bekle biraz haberin aslı ortya cııkar. Bence bu Hamas ın kabul etmemesi ile ilgili bir gariplik var. Nasıl olsa bir zaman sonra kokusu cıkar. Unutmaki dünyadaki ve Türkiyedeki en büyük medya kuruluşları Ermenilerin yada Yahudilerin elinde. Görmüyormusun adamlar nerde ise bizi suçlu çıkartacaklar. Adamlar medyada saatlerce reklam yapıyorlar. Geçen görüntüde bize tabak atıyorlar diye video yayınlıyordı. Sanki el bombası atıyor gibi yayınlıyorlar. Kimse sen uluslararası sularda ne arıyorsun diyemiyor. Bence bekleyin derim. Zaten bu haberin kaynağı israil ordusu. Onlardan birşey geldimi 3 adım geri çekilcen.