Orijinalini görmek için tıklayınız : Mert's Garage :):)
Araç satıldı sahibi silmemi rica etti!
sis farıda eklebilirsin tabi istersen.bu sekliyle bile gayet hoş duruyor.kazasız belasız
ufuk_punto
31/05/2010, 14:00
allah kazadan beladan esirgesin.gelin gibi maş. güzel arac.
sis farıda eklebilirsin tabi istersen.bu sekliyle bile gayet hoş duruyor.kazasız belasız
Önümüzdeki Hafta içinde işh olacak listemin başında o var:)
allah kazadan beladan esirgesin.gelin gibi maş. güzel arac.
saolasın bukadar hoş duracağını almadan önce bilmiodum :)
bravo_sercan
31/05/2010, 14:03
Maşallah, kazasız belasız kullanın.
aracı satıyor gibi liste yapmışşsnız sanki =)
ufuk_punto
31/05/2010, 14:04
saolasın bukadar hoş duracağını almadan önce bilmiodum :)
kardeşim peki bu fiat logosunu abarth yapsak nasıl durur??? birde imza nasıl koyuyorsun mesah yazınca fiat logosu çıkıyor ya
kardeşim peki bu fiat logosunu abarth yapsak nasıl durur??? birde imza nasıl koyuyorsun mesah yazınca fiat logosu çıkıyor ya
Buyur BURDA (https://forum.grandepuntotr.com/ser-kursu/17748-mesajlarin-altina-resimli-imza-atma.html#post323970) Başlık halinde yazdım :)
Kardeşim merhabalar. Maşallah kazasız belasız. Aracın modifiye etmek için bir sürü eksiği var tabiki ama bu kişinin bakış acısına göre degişir. Bence ilk önce 5 cm lik yay ile başlayabilirsin. Aracın daha tatlı duracaktır. Sonra jant . Sis farı. Vs.. Devam edebilirsin. Ama bana göre ilk önce alçaltmalı aracı. Fazla alçak bi araca sahip oldugum için şiddetle öneriririm. Bana göre görsel acıdan bizim gp lere yakısıyo alçaklık
Kardeşim merhabalar. Maşallah kazasız belasız. Aracın modifiye etmek için bir sürü eksiği var tabiki ama bu kişinin bakış acısına göre degişir. Bence ilk önce 5 cm lik yay ile başlayabilirsin. Aracın daha tatlı duracaktır. Sonra jant . Sis farı. Vs.. Devam edebilirsin. Ama bana göre ilk önce alçaltmalı aracı. Fazla alçak bi araca sahip oldugum için şiddetle öneriririm. Bana göre görsel acıdan bizim gp lere yakısıyo alçaklık
alcak aracları bende beğeniyorum jantı düşünüyorum jantle birlikte pıstırcam aracı şimdi teneke jantla pıstırmayım diyorum:) jantı aldığım gün arac sürüngen olacak:) böyle jip gibi binilmiyor ya
alcak aracları bende beğeniyorum jantı düşünüyorum jantle birlikte pıstırcam aracı şimdi teneke jantla pıstırmayım diyorum:) jantı aldığım gün arac sürüngen olacak:) böyle jip gibi binilmiyor ya
aracını ne kadar alçaltacaksın bilmiyorum ama. En fazla 5 cm yay takarsın. 5 lik yaylada pek fazla sürüngen olmuyo malesef. ünvanı henüz vermedim kimseye :) bu arada ufak bi uyarıda bulunayım. Jant alırken ölçülere dikkat et. Farklı ölçüler araca spor yay taktıgında sana sorun cıkarabilir. Sürtmeler olabilir. 5 LİK YAYLA ARACIN SÜRÜNGEN OLMAZ AMA CAMURLUK AGZINA SÜRTMELER OLABİLİR. ÖLÇÜYE DİKKAT. BEN BU YÜZDEN 2 KERE JANT DEĞİŞTİRDİM
aracını ne kadar alçaltacaksın bilmiyorum ama. En fazla 5 cm yay takarsın. 5 lik yaylada pek fazla sürüngen olmuyo malesef. ünvanı henüz vermedim kimseye :) bu arada ufak bi uyarıda bulunayım. Jant alırken ölçülere dikkat et. Farklı ölçüler araca spor yay taktıgında sana sorun cıkarabilir. Sürtmeler olabilir. 5 LİK YAYLA ARACIN SÜRÜNGEN OLMAZ AMA CAMURLUK AGZINA SÜRTMELER OLABİLİR. ÖLÇÜYE DİKKAT. BEN BU YÜZDEN 2 KERE JANT DEĞİŞTİRDİM
suan aklımda o.z. süpertursimolar var umarım uyar araca tmm sürüngen olmaz:):)
suan aklımda o.z. Süpertursimolar var umarım uyar araca tmm sürüngen olmaz:):)
güzel jant. Dediğim gibi ölçülere dikkat.
güzel jant. Dediğim gibi ölçülere dikkat.
16'' düşünüyorm ya fazla abartıya kçmak istemiyorm
StrawBeeRy
31/05/2010, 22:21
aracını ne kadar alçaltacaksın bilmiyorum ama. En fazla 5 cm yay takarsın. 5 lik yaylada pek fazla sürüngen olmuyo malesef. ÜNVANI VERMEDİM KİMSEYE :) bu arada ufak bi uyarıda bulunayım. Jant alırken ölçülere dikkat et. Farklı ölçüler araca spor yay taktıgında sana sorun cıkarabilir. Sürtmeler olabilir. 5 LİK YAYLA ARACIN SÜRÜNGEN OLMAZ AMA CAMURLUK AGZINA SÜRTMELER OLABİLİR. ÖLÇÜYE DİKKAT. BEN BU YÜZDEN 2 KERE JANT DEĞİŞTİRDİM
:D ben alıcam abi senden az kaldı :D
bu arada güzel araç bencede ilk başta jant+ süründür bende eibach 5 cm yay mevcut istersen verebilirm fiyatta anlaşırız
kazasız belasız kullanın
:d ben alıcam abi senden az kaldı :d
bu arada güzel araç bencede ilk başta jant+ süründür bende eibach 5 cm yay mevcut istersen verebilirm fiyatta anlaşırız
kazasız belasız kullanın
mert allah süründürmesin :d
nerhal61
01/06/2010, 15:24
Mert, modifiye photosop ta 1. müşterin bekliyor ;)
kazasız belasız iyi parlıyor... :)
superpunto
02/06/2010, 13:47
Kazasız belasız Maşallah ! + yay düşünüyorsan 5cm iyi olur
bende 3.5cm var pişman oldun aldığıma çok düşmürmüyor 3.5cm, Birde senin araban Beyaz Renk ayna kapaklarını kırmızıya boyatırsan veya kaplatırsan çok iyi durur