PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eurovision'da Manga 2. oldu.

ibrahim06
30/05/2010, 02:39
Almanya 1.,Türkiye 2.Romanya 3. oldu. Oylamada Romanya adına mesaj göndermiştim. Benim gözümde Manga 1. Sebebi ise şu algülüm ver gülümcü Letonya Estonya Litvanya vesaire takımı. Bunlardan bize zerre oy çıkmaz ama bu ülkeler hep birbirlerine oy vererek en az 100 ouan etkilyorlar yarışmayı. İş tamamen siyasi.

poyraz
30/05/2010, 02:50
almanya en son 1984 de birinci olmus ve simdi ama bu kiz guzel soylemisdi

alpimmm
30/05/2010, 03:47
Almanya 1.,Türkiye 2.Romanya 3. oldu. Oylamada Romanya adına mesaj göndermiştim. Benim gözümde Manga 1. Sebebi ise şu algülüm ver gülümcü Letonya Estonya Litvanya vesaire takımı. Bunlardan bize zerre oy çıkmaz ama bu ülkeler hep birbirlerine oy vererek en az 100 ouan etkilyorlar yarışmayı. İş tamamen siyasi.

Manga'yı kutluyorum bende, çok güzel bi şarkı + yorum. Almanyanın şarkısı da güzeldi ama bence bizimkinden değildi. bu arada Yunanistana gıcık oldum, bizim kültürümüzdeki herşeyi kendilerininmiş gibi tanıtıyorlar. bu kezde kemençemizi kullandılar. ayrıca ritimler de hep bizim ritimler. herşeyleri taklit. birde ermenistanın Türkiye'yi hedef alan şarkı sözlerini de kabul edip yarışmaya almalarına sinir oldum. Off :( eurovision=siyaset resmen. ama tekrar söylüyorum Manga mükemmeldi ve içten kutlarım.

justneedyou
30/05/2010, 06:25
herkes yine birbirine komsusuna oy verdi. Şaşırtıcı olan Hırvatistanın bize tam puan vermesi oldu. Tabi ki Manga'nın en büyük avantajı başka Rock grubunun olmamasıydı. Olsun çok güzel bir netice.İnşallah seneye Almanya'da gurbetçilerimizin desteği ile kaliteli bir eser çıkarsa 1. oluruz :D

narkoz30
30/05/2010, 09:26
Bugün açık öğretim sınavım vardı sınav belgesi postayla gelmediği için unuttum yada geldi biri aldı çöpe attı 60 dairelik apartmanda herkes birbirine gıcık bina giderlerinden dogan husumet var :D tabii bizim de yaşdan dolayı sanırım kafa artık eskisi gibi tarihleri falan da hatırlayamıyor akşam sporu falan bir iki dizi izlemeden sonra (yabancı dizi) uyuyakalmışım. Bu yerli dizilerin abuk subukluğu yüzünden türk kanallarının hiçbirini izlemiyorum cnbc-e ve tnt gibi kanallar hariç. Eurovision ise yılda bir kere olsun kaçırılmaması gereken kültürel bir faliyet ama maalesef sözde avrupa diye bu faliyete alınan başta ermenistan ve diğer asya avrupa kırma ülkeleri ve az gelişmiş avrupa ülkelerinin siyasi şımarıklıklarını dinlemektense uyumak daha iyidir. zzzzzzzzzzzzzzzzzz

SpyHunter33
30/05/2010, 09:44
Aynen katılıyorum hakan abi. Hiç seyretmek bile istemedim Her şey o kadar yapmacık geliyor ki. Yunanistan her şeyimizi sahipleniyor zaten maşallah. ermenistan bizimle kafayı bozmuş. Bence Türkiye Eurovision'a bile girmemeli diye düşünüyorum. Denmeli ki bizim bunlarla uğraşacak zamanımız yok daha önemli işlerle uğraşıyoruz hadee gidin başka bahçede parkda çayırda oynayın :D

Scottie
30/05/2010, 12:19
millet bize oy vermiyor. hatirlayin gecmiste 12 puan ermenistan a veriyorduk. bencede katilmayalim artik...

siromar
30/05/2010, 14:38
dünyanın sallamadigi bizim ise milli mesele yaptığımız bir yarışma , 2. olduk diye övünenemedim doğrusu.

ozdkay
30/05/2010, 16:06
her sene aynı şeyler.. vermeyen yine vermiyo.. performans müzik
kalitesine bakılmıyor.. yinede tebrik ederim manga çok sevdiğim
bi gruptur. almanyadan çok daha iyilerdi.. o kız biraz sempatikliğinden
kazandı gibi...

Scottie
30/05/2010, 17:13
bize puan veren yok biz yalakalık olsun diye herkese puan vermişiz...

PLaTiNuN
30/05/2010, 19:51
Almanya 10. kez 12 puan alınca yarışmanın rengi belli oldu ve yattım uyudum...artık hiçbir zevki çekişmesi olmayan tamamen siyasi,komşuluk ilişkilerinin ön plana çıktığı şarkılarınsa 2.planda kaldığı bir organizasyon haline geldi yazık emeklere...

ibrahim06
30/05/2010, 23:58
dünyanın sallamadigi bizim ise milli mesele yaptığımız bir yarışma , 2. olduk diye övünenemedim doğrusu.

Avrupa da gene de takip ediliyor. Hele de Almanyada. Dünkü canlı yayında Hamburg da binlerce insan birikmişti. Ayrıca dün ve bugün Alman Pro 7 kanalı 2 saatlik program yayınladı.

taneren
31/05/2010, 00:16
Avrupa da gene de takip ediliyor. Hele de Almanyada. Dünkü canlı yayında Hamburg da binlerce insan birikmişti. Ayrıca dün ve bugün Alman Pro 7 kanalı 2 saatlik program yayınladı.

valla ibrahim almanların ilgisine bende şaşırdım doğrusu.avrupalılar bu sene daha ilgiliydiler sanki.