PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık navigasyon

gokhan.bey
29/05/2010, 12:40
merhaba arkadaşlar bende çinden navigasyon getiriyorum ve bizzat kullanıyorum 4,3" veya 5,0" dokunmatik ekran + bluetoth + FM transmitter + video + mp3 + 2Gb SD card + Windows modu bildiğiniz dizüstü bilgisayarı gibi çalışıyor ve bir diz üstünde ne varsa içinde var bütün ofis programları , expoler aklınıza ne geliyorsa ayrıca extra mio modu var direk windows 7 modunda menülerine hasta olucaksınız direk cep bilgisayarı ve navigasyon ve aracınızda telefunuzla eşleşip blume özelliğinide kullanabiliyorsunuz ve kendine ait yol bilgisayarı var aracın hızını varış süresini yol üzeinde nerde konaklayabilirsin nerde ne marka benzinli var nerde ne restorant var bir sürü oyun FM transmiter özelliği, var oğluvar harita olarak IGO8 ve IGO AMİGO kullanıyor cihaz kaliteli ve şık isteyen olursa foruma özel 4,3" 220 TL ye 5,0" 260 TL ye adresinize kargo dahil gönderirim beğenmesseniz kullanmadan geri gönderebilirsiniz bazen anında gönderemeyebilirim elimde cihaz kalmadığı zaman siparişten bekliyorum 2 haftaya kadar sürebiliyor bilginiz olsun bu özellikte hiç bir yerde bulamassınız özel mesaj atın detaylıbilgi için arayabilirsiniz telefonum resimlerinide ekledim resimleri ben çektim gördüğünüzün aynısıdır ve bütün menüler aktif çalışıyor

0533 663 70 55 gökhan

akin78
31/05/2010, 00:30
Fotoğraf eklermisiniz mümkünse?

WiSTaRiA
31/05/2010, 01:13
Hayırlı Satışlar gökhan.. Resim eklersen daha güzel bir ilan ve daha rahat satış olur...

gokhan.bey
31/05/2010, 23:14
resimler ve detayları ekledim arkadaşlar

WiSTaRiA
31/05/2010, 23:23
Teşekkürler...
Bu resimlerini eklediğiniz navigasyon 220 TL lik olanmı 260 TL lik olanından mı acaba?

gokhan.bey
31/05/2010, 23:29
resimdeki 220 TL lik 4,3" ekran modelidir 5,0" modelide aynı model fakat ekran biraz daha büyüktür

pdr42
01/06/2010, 02:08
bunların 40 gb hafızalı olnları vardı aynı cinden getiriyorlardı. bi kelek yaptılardı bana. guzele benziyor indash diye geciyor sanırım. sorun su ki bizim cd caların yerine bu giirmiyor. birde haritada sesli yonlendirme var mı diger bir husus garantisi yok bu aletin guncelleme olarak haritları kullaanabilecekmiyiz. aslında cok guzel bir alet ama iste yinede dusnuyor insan

gokhan.bey
01/06/2010, 13:40
cihaz navigastonu ve kendi menüsü tamamen türkçedir sesli yönlerdide var ve türkçedir cihazın garantisi yurt dışı garantisi var eğer cihazdan kaynaklanan bir problem olursa yurtdışına yani çindeki satış noktasına kendiniz geri gönderebilirsiniz bu süreç en az 1 ay sürer onuda belirteyim ayrıca harita programı IGO8 dir en son sürüm yüklüdür yani 2009 güncelliğinde güncellemelerinide kolaylıkla ve tamamen ücretsiz internetten rahatlıkla indirebilir ve yükleyebilirsiniz