Orijinalini görmek için tıklayınız : İç dış yıkama + cila = 50TL
Arkadaşlar Bursalı arkadaşlar bilir Nilüfer carrefour un altında bir oto yıkamacı var orada iç dış yıkama fiyatını sordum 20 TL dediler
birden gözüme bir yazı ilişti, iç dış yıkama + boya koruma 50 lira yazmışlar
bu nedir dedim (boya koruma olamayacağını düşünerek :) ) iç dış yıkama + cila dedi.
Benim aracımda ufak tefek mesela kapı açarken tırnak sürtmesi, ufak fırça izleri gibi bazı çizikler ya da izler var. Bunlara faydası olur mu acaba bir de cilayı elle atıyorlarmış.
Fiyat nasıldır bir de işe yarayacak bir uygulama mıdır ? (iç dış yıkatmak zorundayım :rofl:)
SpyHunter33
27/05/2010, 21:35
Aslın da cila yapan çok yer varda cila yaparken kullandıkları ürünlerde çok önemli ilk yaptıklarında süper bir görüntü verebilir ama ilerleyen günlerde boyanıza zarar verebilecek durumlarda ortaya çıkablir. Ne kullandıklarını öğrenin derim. Merdiven altı ürünler kullanıpta başınızı ağrıtmasınlar.
cila çizik giderici cilaysa o tür çizikler gider
StrawBeeRy
28/05/2010, 01:49
hangi firmanın yıkaması eğer megıuars ise normal fiyat elle yıkıyorlar 20 lira ama cila için nasıl olduğu bilmediğim için bir şey diyemicem
berkeraaa
28/05/2010, 01:56
bende aynı uygulamayı ankarada 35 liraya buldum ancak bende bunun sadece birkaç günlük parlaklık verecek bir uygulama olduğunu düşünüyorum....
kendim wax attım pırıl pırıl oldu hafif çizikler kayboldu tavsiye ederim..
cila makinası 29 tl wax 30 tl ne gerek var 50..100 tl vermeye alın kendiniz yapın grande punto nun zevki keyfi o zaman çıkıyor
cila makinası 29 tl wax 30 tl ne gerek var 50..100 tl vermeye alın kendiniz yapın grande punto nun zevki keyfi o zaman çıkıyor
ah yapabileceğim yer olsa asla başkasına dokundurtmam zaten de şartlar işte :)
yapmak zorun değilde. kapalı garaj olsa alıcam aletleri.. yapıcam kendim..
WiSTaRiA
28/05/2010, 22:36
Bahsettikleriniz nerde bu fiyatlara?
ben istanbul koçtaş tan aldım
Bursalı arkadaşlar orayı bilirler demiştim ama hiç bir bursalı arkadaş cevap yazmamış :wacko000: :)
cilayı makineyle atmanın bi esprisi yok arkadaşlar. alın meguiars sarı pedlerden bitane (4-5 tl kargo dahil hepsi...) kaliteli bir de cila alın, 1 tanede mikrofiber bez (bimde 1.5 tl) mis gibi yaparsınız valla. ben kendim yapıyorum canavar gibi oluyor. cila normalde parlaklık+koruma sağlar ama bazı cilalar pasta içerdiğinden ufak tefek çizikleri de giderir. tavsiyem makineye boşa para vermeyin cilayı sürücem diye zaten cila ince bir tabaka olarak sürülüp kurumaya başlayınca silinir.