Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Grande Punto T-JET Sport
Selamlar arkadaşlar,
Bir süredir kullandığım GP'mi ailevi nedenlerden dolayı satıyorum.Arabam şu anda 12,000 km'de.Haziran 2008 çıkışlıdır.Bakımını Haziran'da yaptırıcam.Borcu harcı olmayan çok temiz bir araçtır.Boya koruması yapılmıştır ve hiç fırça sürdürtmedim.Uzatılmış garantisi mevcuttur.Fiyat olarak 25000 TL istiyorum.Pazarlık tabiki kahveye tabidir:)
Resimleri aşağıda ekliyorum bilginize.Sağolun.
https://img185.imageshack.us/img185/9787/copyof20022010.jpg
https://img153.imageshack.us/img153/8125/copyof24032010.jpg
https://img138.imageshack.us/img138/3962/copyof24032010001.jpg
https://img338.imageshack.us/img338/8465/copyof24032010002.jpg
https://img208.imageshack.us/img208/3925/24032010003h.jpg
https://img571.imageshack.us/img571/9641/24032010004.jpg
hayırlı satışlar temiz araç
StrawBeeRy
27/05/2010, 12:05
tertemiz ve kmdeside az fiyat gayet makul alıcak olan kaçırmasın bence
hayırlı satışlar arac cok iyi gözüküo
speedy_16
27/05/2010, 13:24
gayet temiz ve az km li bir araç hayrlı satışlar.
ufuk_punto
27/05/2010, 13:33
walla dehset arac..ihtiyaci olan kisi direk alabilir..yani sorun yasamaz...gayet temiz bir arac
Teşekkürler arkadaşlar,inşallah satabiliriz.Dediğiniz gibi çok temiz şekilde kullandım,alan hayrını görsün diyelim.
hayırlı satışlar fiyatı yüksek :):)
GP COSKUN
28/05/2010, 00:16
hayırlı satışlar
araç gerçekten çok temizmiş
hayırlı satışlar fiyatı yüksek :):)fiyat gayet makul...
hayırlı satışlar. gerçekten güzel araç
ta birşeyi merak ediyorum. fotoların çekildiği yer ataköy mü :D
hayırlı satışlar. gerçekten güzel araç
ta birşeyi merak ediyorum. fotoların çekildiği yer ataköy mü :D
Doğduğumuz büyüdüğümüz yer Çağrı:) Sen de mi desem?
Fiyat konusunda polemiğe girmek istemiyorum,teşekkürler.
krakercocuk
28/05/2010, 00:53
hayırlı satışlar.. fiyatta birazcıcık :) fazla..ama aracın hakkı bu bencede..sadece satışın biraz yavaş gider diye düşünüyorum..alana hayırlı olsun çok temiz araca benziyo
Sağol kardeşim,evet fiyat tam kararında.Duruma göre artık diyelim.
Arabam dediğin gibi temiz.İnşallah değerini bilen bir arkadaşa gider.
ExTReMe_
28/05/2010, 02:53
araç güzel benzin pahalı olmasa varya kesin t-jet'e binerdim arabanın maşallahı var valla ne diyelim siyah asil renk :) hayırlı satışlar
WiSTaRiA
28/05/2010, 11:09
Hayırlı satışlar... T-Jetler çok hoşuma gidiyor ve şuanda bir T-Jet alma taraftarıyım vede alacam galiba.. Hele seninkide siyah tam benlik yanlız bir eksik var şuanki puntişim skydomelu olduğu için okadar rahatlığına alıştımki seninkide skydome lu olsa hemen şimdi gelip almıştım aracını...
Tekrar hayırlı satışlar... Aracının maaşallahı var inşallah değerini bilen biri alır....
ince5757
28/05/2010, 11:10
Gerçekten çok temiz,süper duruyor.Hayırlı satışlar.
Doğduğumuz büyüdüğümüz yer Çağrı:) Sen de mi desem?
Fiyat konusunda polemiğe girmek istemiyorum,teşekkürler.
ailem şimdilik orda. ben ankarada okuyorum. az kaldı 3 hafta sonra mezunum :)
fiyat konusuna gelince gayet ideal...
Hayırlı satışlar... T-Jetler çok hoşuma gidiyor ve şuanda bir T-Jet alma taraftarıyım vede alacam galiba.. Hele seninkide siyah tam benlik yanlız bir eksik var şuanki puntişim skydomelu olduğu için okadar rahatlığına alıştımki seninkide skydome lu olsa hemen şimdi gelip almıştım aracını...
Tekrar hayırlı satışlar... Aracının maaşallahı var inşallah değerini bilen biri alır....
skydomme lu beyaz verelim sana :)
WiSTaRiA
28/05/2010, 19:03
skydomme lu beyaz verelim sana :)
Olabilir... :)
Konuşalım.. Aracının resimlerini ve özelliklerini km model vs leri ilgili bir mail atarsan sevinirim.. Fiyatınıda belirt lütfen :)
Olabilir... :)
Konuşalım.. Aracının resimlerini ve özelliklerini km model vs leri ilgili bir mail atarsan sevinirim.. Fiyatınıda belirt lütfen :)
savaş abimin arabası tektir yaaa. birazdan atar resimleri. beğeneceğinize eminim... umarım anlaşırsınız...
WiSTaRiA
28/05/2010, 19:49
Kısmet...
araç güzel benzin pahalı olmasa varya kesin t-jet'e binerdim arabanın maşallahı var valla ne diyelim siyah asil renk :) hayırlı satışlar
Sağol Çağatay,darısı senin başına.Alırken sky-dome konusunda pek pozitif yorumlar almadım,bu yüzden vazgeçmiştim.Kısmet ne diyelim:)
Arayan arkadaşlar var ama henüz ciddiyete binmedi alış-verişimiz.Teşekkürler yorumlarınıza.
Cam tavanlı araba olmaz:P Havada 6 takla atan bir uçar kaçar olarak çok tırstım,ne yalan söyleyeyim.
Şahane bir araç, hayırlı satışlar, alacak olan arkadaşa da şimdiden hayırlı olsun.
WiSTaRiA
29/05/2010, 10:50
Cam tavanlı araba olmaz:P Havada 6 takla atan bir uçar kaçar olarak çok tırstım,ne yalan söyleyeyim.
Skydome lu araçkullanıyorum okadar zevki büyük okadar konforluki skydomesuz araç almam diye düşünüyorum... Daha önce dende dediğim gibi aracınızın maaşallahı var... Kıymetini bilen biri alır inşallah...
Yok,gerçekten sky-dome güzel ama takladan sonra çok korkmuştum.Zaten tavan üzeri düşmüştüm ve oradan gelen bir çekince var.İltifatların için sağol,seninki de hiç fena değil,yabana atma.
Araca güzel bakmışsın, kmsi de az baya, nerdyese sıfır ayarında.. Fiyatı da tam kararında, hayırlı satışlar.
Hayırlı Satışlar Güzel Araç ...
Takas Düşünürseniz Görüşelim ;)
Romeo_er2
02/06/2010, 01:31
çok temiz maşallah...ah bide hakkettiği fiyata gitse şu t-jet sportlarımız hiç yanmıycak içim...moralini bozmayım ama araba çok temiz olduğu halde 26 çok :( yinede hayırlı satışlar..
çok temiz maşallah...ah bide hakkettiği fiyata gitse şu t-jet sportlarımız hiç yanmıycak içim...moralini bozmayım ama araba çok temiz olduğu halde 26 çok :( yinede hayırlı satışlar..
Eyvallah Ertuğ.Yok canım,ne moralimi bozacam,satılmazsa alamayan üzülsün,yapacak birşey yok.Kısmet işi bu,bazen istesen de 1dk. durmaz biliyosun.Nasip.Belki ikram yaparım ama çok değil tabiki.
ertuğ sen söyleme bari oğlum :)
Arkadaşlar,fiyatı revize ettim.İlgilenen arkadaşlarınıza da söylerseniz çok sevinirim.Sağolun.
Arkadaşlar aracım halen satışta fakat çok arayan oldu,ben biraz nazlanıyorum ancak gidecek gibi.Durumu olan kaçırmasın.İnşallah değerini bilen birine gidecek.
Aracı dün Ankara'ya geldim ve sattım.Faktis'e aracının hayırlı olmasını temenni ederim.Hayatımda yaşadığım en zor satış oldu.
Kavaklıdere'de ki sevgili Müslüm Bey'e de olumlu expertizinden dolayı teşekkür ederim.Gerçekten iyi insan.
eser1959
07/07/2010, 17:47
beyaz bravo 120 hp skydome,güvenlik paket 9500 km 2010 model bravo tjet
33000 tl
eser özveren
05059249398
Romeo_er2
07/07/2010, 21:06
beyaz bravo 120 hp skydome,güvenlik paket 9500 km 2010 model bravo tjet
33000 tl
eser özveren
05059249398
kendinize özel ilan açabilirsiniz ;) mesaj olarak yazmanıza gerek yok :)
Romeo_er2
07/07/2010, 21:07
Aracı dün Ankara'ya geldim ve sattım.Faktis'e aracının hayırlı olmasını temenni ederim.Hayatımda yaşadığım en zor satış oldu.
Kavaklıdere'de ki sevgili Müslüm Bey'e de olumlu expertizinden dolayı teşekkür ederim.Gerçekten iyi insan.
hayırlı olsun valla..aracın gerçekten çok temizdi.... =) aynı işlemleri 10 ay önce bende müsşüm abinin orda gerçekleştirmiştim bi anda anılarım canlandı =)
lionT-JET
07/07/2010, 21:13
alanada satanada hayırlısı olsun..arkadaslar bu arada bende kardesım ıcın 1 adet t-jet sport buldum.45000 km cıvarı temız bır arac 20750 tl uygunmu?
Romeo_er2
07/07/2010, 21:16
ilanı kopyalarmısınız tanırım muhtemelen=)
lionT-JET
07/07/2010, 22:22
aracı hayırlısıyla bır gorelım bır ıkı parca boya var dedı.anlasırsak aileye haftaya bır tjet sport katılacak.ılanı degılde alınca fotograflarını yayınlasam olurmu:)arkadas bıraz sıkısmıs oldugundan uygun verdıgını soyledı..
Romeo_er2
07/07/2010, 22:42
olur belki tanıdığımdır yardımcı olabilirim araçla ilgili..
lionT-JET
07/07/2010, 23:35
acıkcası forumda plakadan arattırdım.foruma uye gozukuyor ama 1 senedır hıc mesaj bıle yazmamıs:(neyse yarın arayıp forum ındırımı yaptırmak lazım:)
aracı hayırlısıyla bır gorelım bır ıkı parca boya var dedı.anlasırsak aileye haftaya bır tjet sport katılacak.ılanı degılde alınca fotograflarını yayınlasam olurmu:)arkadas bıraz sıkısmıs oldugundan uygun verdıgını soyledı..
Boyalı olup olmaması önemli değil.Mühim olan işlemin iyi yapılmış olması.Düşünün;sabah arabanın yanına indiniz,sol kapınız boydan boya çizik.Ne yapacaksınız?Ya ömürbillah o çiziğe bakıp her kapıyı açarken sinirleneceksiniz ya da o bölgeyi güzel şekilde boyatacaksınız.
Mühim olan aracın genel kondüsyonu.İç sesinizi dinleyin,araç size güzel birşeyler ifade ediyorsa küçük sorunların hiç önemi yok.Şimdiden hayırlı olsun.
@Ertuğ,sen arabana ne kadar istiyordun?
lionT-JET
08/07/2010, 11:23
acıkcası ılk sahıbı oldugunu cok temız oldugunu soyluyor.zaten aracı kaportacı ustama ve yetkılı servıse gostermeden almam.benım puntonun motorunu begendıgımden ve t-jet sport un farklı ıc yapısından dolayı tercıh ettım.mesela benım aracta 2-3 yerde cızık vardı.dun ıtıbarıyle rutus boyasıyla bır guzel hallettım.pastadan sonra pek bır sey kalmaz,kalsada artık sınırımı pek bozmaz.
hayırlı satışlar jantları değişelimmi :D benim kapaklı jantlarla değişelim öyle satsan :D
eser1959
10/07/2010, 12:44
skydomme lu beyaz verelim sana bravo 120 hp,güvenlik paket,skydome
Dengesiz
10/07/2010, 13:04
araban dizel olsaydı çoktann almştm :) :P
lionT-JET
10/07/2010, 14:38
[QUOTE=eser1959;340560]skydomme lu beyaz verelim sana bravo 120 hp,güvenlik paket,skydome[/QUOTE
aracınız cok guzel fakat butcemızı asar.aslında kardesımın aklındakı arac tam sızın aracınızdı ama daha sonra alabılırız.hayırlısı olur ınsallah..
eser1959
10/07/2010, 18:11
benzin pahalı ama performans istiyorsan benzinli 4.vites 180
5.vites 205 km yurt dışı işi olmazsa satmaya niyetim yok,haber bekliyoruz duruma göre
sen arabayı gördün çatalcada,9500 km beyaz,güvenlik paketi ve sky dome,120 hp tjet
Romeo_er2
10/07/2010, 23:23
Boyalı olup olmaması önemli değil.Mühim olan işlemin iyi yapılmış olması.Düşünün;sabah arabanın yanına indiniz,sol kapınız boydan boya çizik.Ne yapacaksınız?Ya ömürbillah o çiziğe bakıp her kapıyı açarken sinirleneceksiniz ya da o bölgeyi güzel şekilde boyatacaksınız.
Mühim olan aracın genel kondüsyonu.İç sesinizi dinleyin,araç size güzel birşeyler ifade ediyorsa küçük sorunların hiç önemi yok.Şimdiden hayırlı olsun.
@Ertuğ,sen arabana ne kadar istiyordun?
abi 27 istiyorum ben..hatasız aracım..
narkoz30
10/07/2010, 23:50
Aracınıza en çok kaç lira verildi? merak etttim.
Romeo_er2
10/07/2010, 23:58
satılık ilanı yokki aracın 27.000 veren olursa veririm sadece aşşasına vermem..keyfi benimki,tok satıcıyım valla oturmam pazarlığa =) çıkıyo arada çok beğenen ben vermiyorum..