Orijinalini görmek için tıklayınız : The 24 dizisi bitti :(
Arkadşlar 2007 yılında izlemeye başladığım cnbc-e de yayınlanan The 24 dizisini 1 hafta beklemek yerine indirip öyle izlyordum 30 dk önce 8 sezon 23-24 fınal bolumlerıni izledim buyuk bır heyecan ıle ve bıttı 8 sezon finalmıs yapımcısı 9 yıldır yayınlanan dizinin 9 sezonunu cekmeyecekmiş çünki zarar vermek istemiyormus diziye
Bundan önce prısıon break ve the pacıfıc ızlıyordum onlarıda bıtırdım
lostu sevemedim hic bakmadım şimdi ben ne izleyeyim dizi öneriniz nedir heyecan atraxsiyon veren hangisidir.
geyık kısmına yazmısım harbı geyık oldu bu yazdıklarımda
Türk malını izle:):) Asıl olarak KYLE XY ı izlemeni tavsiye ederim.
barbar74
26/05/2010, 16:34
Spartacus Blood and Sand dizide bir erkeğin istediği herşey var. Savaş, kan, erotizm tavsiye ederim
Spartacus Blood and Sand dizide bir erkeğin istediği herşey var. Savaş, kan, erotizm tavsiye ederim
Spartacus karakterini canlandıran oyuncunun kansere yakalanmasından dolayı dizinin ikinci sezonunun ne zaman çekileceği belli değil deniliyor... :closedey:
lost. preson break.24.biten ve hiç unutamayacağım diziler.bu dizileri izledikten sonra yerli dizilerin ne kadar kalitesiz olduğunu daha iyi anlayabiliyor insan.tabi istisnalar hariç.
SpyHunter33
26/05/2010, 17:11
lost. preson break.24.biten ve hiç unutamayacağım diziler.bu dizileri izledikten sonra yerli dizilerin ne kadar kalitesiz olduğunu daha iyi anlayabiliyor insan.tabi istisnalar hariç.
Ben Preson Break'tan sonra dizilere bakış tarzım değişti. Bir daha hiç bir atraksiyonlu diziyi izleyemez oldum çok yavan ve boş geliyor artık :) Bu arada tavsiye olarak Supernatural tavsiye ederim bende...
Kriminal
26/05/2010, 17:15
....EzeL....
....EzeL....
kenan olmasa o diziyi kimse izlemez.konu fena değil gerisi boş.
ben bu aralar şu 3 diziyi takip ediyorum
desperate housewives
flashforward
fringe
Fringe tavsiye edeceğim bir dizi.
Hemen hemen izlediğim tüm diziler yazılmış umutsuz ev kadınları , lost , prason , super national, kyle xy ,house, matroashkı bu dizilerin hemen hepsini kaçırmadan diyemiyorum ama hepsini seyretmişliğim var..
Lost bir başkaydı ve fiyasko bitti tüm yapmcıları kınıyorum...
SpyHunter33
26/05/2010, 18:36
Lostun konusu Lost ( kayıp ) nereye bağlayacaklarını bilemediler :D
Lost'un yerine Found dizisini yayınlayacaklarmış... :)
Bu kadar etkileyici sürükleyici bir dizinin sonu bu kadar fiyaskomu biter be kardeşim :)
mehmet internette lost ile ilgili yorumları okuduğumda tüm izleyicilerin son için hayal kırıklığı yaşadıklarını gördüm.bende aynı fikirdeyim.ama sonu bağlanamayacak kadar kördüğüm olmuştu bence.
Prısıon break sonunu ızleyemedım ne yazıkkı aman kımsede anlatmasın tum bolumlerı ındırecem 24 du torparlıyorum o bıtsın prısıonda aksam 8 sabah 6 yadek ızledıgımı bılıyorum bıtmesı cok kotu oldu,24 de kalp krızı gecırtecek bır dızı ıdı bu ıkısı kadar hıc bır dızı adrenalın vermez herhalde Turk dızıler cıdden bos
Supernatural ve flashforward ı tek gecerim 24 ü cok izliodum ama artık bıktım jack bauer den :D adam 9canlı ölmedi gitti bir d sürekli konu terör ve hep doğu ülkelerinden bahsediliyor bizim gibi :) hatta bi kere türk terorsitler hava sahamızda gibi diyaloglar geçmişti haberlerde cıkmıştı...
Lost’un yapımcıları David Lindelof ve Carlton Cuse’ün tüm sorulara cevap vermek için hummalı bir çalışma yürüttüğü, önümüzdeki aylarda piyasaya çıkacak 6. sezon Lost DVD’sindeki “Bonus” bölümünde akıldaki soruların yanıtlanacağı belirtildi.
Bu dizi kurtlar vadisi gibi bir dizi miydi?