Orijinalini görmek için tıklayınız : Egzotik kırmızı ;)
arkadaslar kusura bakmayınyenı oldugum ıcın ufak sekılde yukleyemedım https://img227.imageshack.us/img227/8277/img0599l.jpg
SpyHunter33
25/05/2010, 20:44
Yok yok ii olmuş :) Allah kaza bela vermesin de birde kendinizi tanışma bölümünden tanıtırsanız çok daha memnun olacağız sizi tanıdığımıza...
bu renk kırmızı turuncu gibi veya egzotik demelrinin sebebi bumu ?
GP COSKUN
25/05/2010, 22:45
aramıza hoşgeldin kemal
ön tampondaki kara delik neyin nesi merak ettim
active dimi aracın ?? yok folyo değilse kapı kolları ayna ve tavandaki skydome takıldım da... kazasız belasız...
skydome degıl ya o folyo.. arkadas jantlar kaca mal oldu lastıkle
Punto_Can
25/05/2010, 23:25
aramıza hoşgeldin kemal
ön tampondaki kara delik neyin nesi merak ettim
arkadaş açık hava filtresi takmış, ucunu o kara deliğin arkasına vermiş ve o kara deliği de rahat hava alsın diye açmış :)
bir arkadaşım 106gti'inda da aynı uygulamayı yapmıştı, ordan biliyorum ;)
GP COSKUN
25/05/2010, 23:26
arkadaş açık hava filtresi takmış, ucunu o kara deliğin arkasına vermiş ve o kara deliği de rahat hava alsın diye açmış :)
bir arkadaşım 106gti'inda da aynı uygulamayı yapmıştı, ordan biliyorum ;)
anladım sağol kardeşim ::)
tahmin ettim ama bilmeden sallamıyım dedim
GPunto19
25/05/2010, 23:54
Çok güzel olmuş arkadaşım..Yalnız ben aracı böyle güzelleştirmekten korkuyorum..Kırmızı zaten göze batıyor güzelleştikçe dahada göze batarsa çekemeyenler çok oluyor..Bir çizik attılar geçen gün baya bi kötü söz çıktı ağzımdan..Allah nazardan ve kötü niyetli kişilerden korusun aracını..
StrawBeeRy
26/05/2010, 00:11
anladım sağol kardeşim ::)
tahmin ettim ama bilmeden sallamıyım dedim
coşkun abi sanada açalım bass hava deliği o kulakçık :D
güzelmiş allah kaza bela vermesin
34ozkankurtuldu34
26/05/2010, 00:14
On numara olmuş buluşmalara bekleriz aracını incelemek isteriz bu hafta çarşamba günü akşamı avcılardayız gelebilirsen yakından incelemek isterim bende kötü niyetli kişilerden tırsıyorum :) yoksa arabayı öyle bir hale getirecegimde birde rakı şişede durdugu gibi durmuyor masraf edip patlatırsam diye korkuyorum :) On numara olmuş araban güle güle kullan aramıza hoşgeldin arkadaşım tanışmak ümidiyle ...
kazasız belasız öncelikle. Ben de çok sevdim aracınızı, renk, uygulamalar çok güzel olmuş.
Nerede ne kadar masrafla hangi işlemleri yaptırdığınızı paylaşırsanız çok faydalı olur bizim için
kazasız belasız gerçekten çok güzel görünüyor...
arkadaşlar öncelikle bütün güzel sözleriniz için teşekkür ederim tampondaki delik motorun hava almasını sağlıoorrr..jantlara gelince 2 liraa ankara malıı..gerii kalanları görüşmelerimizde uzun uzn konuşuruz..