Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracım otoparkta mahsur kaldı
arkadaşlar bursada kentsel dönüşüm diye toki eski binaları yıktı.yerine gökdelenler yapmaya başladı.bir temelde bursanın büyük otoparklarından biri olan bursaspor katlı otoparkının yanını kazmaya başladılar.benim aracımda o otoparkta cumartesi günü aracımı almaya gittim yaklaşık on metre temel kazmışlar,bu sıradada otoparkın giriş ve çıkış yolları aşağıya çökmüş.çökme olayı cuma günü olduğundan otoparkın içi full araç dolu bütün araçlar içeride mahsur kalmış durumda.
Kriminal
24/05/2010, 18:49
Allah kolaylık versın ama kısa zamanda duzeltırler sanırım...
speedy_16
24/05/2010, 19:00
geçmiş olsn özliceksnz biraz gp nizi desenize :) ama en azından arıcınza bişey olmamış bi kaç gün kullnmassnz kısa zamnda problem aşılır inş
Ne traji komik bir şey malesef plansız programsız bir ülkedeyiz enteresan :S
geçmiş olsun ya , yıkılan sadece giriş çıkış olsun. bu plansız programsız projeler sayesinde otoparkın sağlam kaldığına dua edin. Allah beterinden saklasın üstad...
arkadaşlar cumartesi, pazar olduğundan hiç bir işlem yapılmamış.daha bugün heyet gelmiş inceleme yapmışlar.yarın ne olacagına karar verilecek.görevli en az bir hafta diyor.yarın yetkili birini bulacagım yarın belli olacak.ama asansörle aracın yanına gidip hasret gideriyorum.içerisi araç dolu tek ben madur değilim.her halde en kısa zamanda bir çözüm getirecekler.ayrıca otopark para kesiyor.otoparkın kapalı kalması demek işletmeci içinde zarar.
geçmiş olsun
otopark nasıl para keser yaw. ben aracımı çıkartamıyorum üstüne bide paramı vericem. çıkarsınlar ozaman.
StrawBeeRy
24/05/2010, 20:06
maalesef burası türkiye bu tip durumlara pek şaşırmıyorum artık Allah sabır ve kolaylık versin umarım en kısa sürede aracınıza kavuşursunuz..
Çok şanssız bi durum olmuş... avrupa da olsa firmadan söke söke tazminat + araç temin edilirdi. iyi otoparkı yıkmamışlar...
ibrahim06
24/05/2010, 20:42
Otoparkın girişini çıkışını yık ondan sonrada para kes oohh. otoparkçıdan şüphenmeye başladım. geçmiş olsun.
şaka gibi valla, olacak o kadar daki parodilerden birini yaşıyorsunuz :)
GP COSKUN
24/05/2010, 22:33
ohhhh
canıma değsin ümit abi sen bursa şampiyon oldu diye beni kızdırırmısın
böyle arabana el koyarlar işte
ama eğer uzun sürecekse inşaat bir telefonun yeter yollarım arizona yıldızını sana
abim benim
SKELETER
24/05/2010, 22:33
Otopark görevlisine, yetkili kimse onunla görüşmek istediğinizi söyleyin. Para vermek bir yana araç kiraladım zarara girdim zararımı karşılayın yoksa avukata vekalet veriyorum ve dava açıyorum deyin. Artistlik yaparsa dava açın. Birde üstüne mahkeme masrafı ve vekalet ücreti ödesin kazma.
Yada napıyorsan yap arabamı çıkarmak için yol bulun yoksa savcılığa yediemin görevini suistimalden suç duyurusunda bulunacağım deyin otoparkçı anlar. Anlamazsa durumu anlatan bir dilekçe yazın. Şikayetçi olduğunuzu belirtin adliyeye gidip suç duyurusunda bulunun.
Burasi Turkiye hic birsey olmaz, yetkililerin keyfine kalmis hersey isterse 5 dk da halleder isterse 1 hafta surundurur.
whitegold
25/05/2010, 14:06
gecmıs olsun abıcığım Allah beterınden korusun
hiç bir şeklide otopark ücreti alamazlar zaten tüm zararları yapan firmanın sigorta şirketi karşılamak zorunda bu tip işler sigorta olmadan yapılamaz...
arkadaşlar ben o otoparka aboneyim,her ay düzenli şekilde aidatımı ödüyorum.benim aracım içeride kaldı,benim aracım dışardaykende otoparkın girişi çökebilirdi.bu sefer aracımı koyacak yerim olmayacaktı.benim sorunum aracım içerde kaldığı için aracımı kullanamam,benimle birlikte içerde yaklaşık yüz üzerinde araçta mahsur kaldı.bu sabah gene gittim,heyet geldiği yol yapılsa bile tekrar çökebilme tehlikesi oldugundan,yan tarafa yapılacak bina bitene kadar yan duvarlardan çıkış yapmak için yan duvarların giriş ve çıkış için yıkımı düşünüldüğü söylediler.heyetin kararını bekliyorum,ama bir haftalık bir süre aracım içerde mahsur gibi gözüküyor.çünkü bu dördüncü gün heyet incelemesinden başka bir iş yapmadılar.
birde yanlış anlaşıldım herhalde burada işletme sahibide mağdur,çünkü bu otopark busanın en büyük otoparklarından biri buranın bir gün dahi kapalı kalması,işletme içinde çok büyük maddi kayıp demektir.burada tokinin hatası çok büyük,yolun çökecegini bile bile temel kazmışlar.bu temel kazma sonucu otopark binasına başka zarar vereceğinide sanmıyorum.çükü otopark çok büyük bir alanı kaplıyor.eger zaten binaya zarar verirse,yerin altından metro çalışıyor,bursa metrosuda bu olaydan çok büyük yara alır.
ohhhh
canıma değsin ümit abi sen bursa şampiyon oldu diye beni kızdırırmısın
böyle arabana el koyarlar işte
ama eğer uzun sürecekse inşaat bir telefonun yeter yollarım arizona yıldızını sana
abim benim
ya coşkuncuğum aracın kaldığı otopark zaten bursaapora ait,fenerliler bak araç teklif ediyor diye bu senin mesajını gösterince bana zaten altıma bmw çekerler...:tongue00:
ama yinede arizona yıldızını teklif etmen bile çok güzel incelik kardeşim benim teşekkür ederim.araç lazım olduğu zaman kardeşimin aracıyla idare ediyorum.
Ziyaretçi049
25/05/2010, 15:25
Peki kazıyı yapan firmaya dava açsanız size araç temin etse olamazmı böyle birşey?
Yada kasko şirketinizle bir görüşün araç talep edin geri kalan ücretide bu hatayı yapan firmaya ödetin.
Çok saçma bir olay bu ya :S
Peki kazıyı yapan firmaya dava açsanız size araç temin etse olamazmı böyle birşey?
Yada kasko şirketinizle bir görüşün araç talep edin geri kalan ücretide bu hatayı yapan firmaya ödetin.
Çok saçma bir olay bu ya :S
bu hatayı yapan firma toki yani toplu konut idaresi,bir manada devlet otopark işletmeciside bursaspordan kiralayan medikalpark hastahane.
Ziyaretçi049
25/05/2010, 15:42
Hatayı devlet kurumu yaptı diye haklı olacaklar değil ya, sonuçta madur olmuşsun hakkını aramak suçmu?
bence burası Türkiye dememek lazım. Burada çok güzel hak aranır. Hakkını da araman lazım. Orada sizin gibi 10 tane mağdur arkadaş bir suç duyurusunda bulunun bence, sorumlu olanlarda cezalandırılsın hangi taşeron firmaysa sorumlusu fazlasıyla öder. Bir de aracınız şirket üzerine falansa hakkınızı daha fazla arayabilirsiniz. Bu tarz bariz konular çok daha çabuk mahkemede sonuçlanabiliyor.
Hatayı devlet kurumu yaptı diye haklı olacaklar değil ya, sonuçta madur olmuşsun hakkını aramak suçmu?
madurum ama karşı tarafında yaklaşımı çok önemli,adamlar kötü birşey demiyorlar ki,hakkımı aramayı bende bilirim ama adamlar gerçekten çok iyi niyetli bu iyi niyet karşısında insan bazı şeyleri düşünemiyor.aracımı bir hafta kullanmasam ne olur yani.ben gp yi aldığım günden beri aynı otoparka çekiyorum,bütün güvenlik ve işletmeyle nerdeyse kardeş gibi olduk.devamlı yüz yüze bakıyoruz ve aracımı onlara emenet ediyorum yani benim orada bir yanlış yapmam söz konusu değil.sadece geçmiş olsun dileklerimi bildirdim ve yol yapılıp otopark tam olarak nezaman faliyete geçeceğini sordum.bilgi aldım.
toki yani yolu yıkan kişilerlede otopark hakkını arayacaktır tabiiki
Hakkını aramak en dorusu da şimdi düşündüm de adama ateş ederler evet burası turkiye :) otoparkçıları da bilirm ama Bursaspor un resmi parkıysa ona bişey diyemem :D
Ziyaretçi049
25/05/2010, 19:51
Sen otoparkçılara dava açmıyacaksınki abi, Toki'nin işini yapan taşeron firmaya dava açıcaksın. Ama davranışları iyi diyorsan tabi ayıp olur.
Ama birde işin diğer yanı var sen dava açmasan bile o otoparkta arabası kalıpta işe arabası ile giden vatandaşlar kesin haklarını arıyorlardır bazı insanlar sabah biner arabaya akşam iner yani :)
arkadaşlar aracımını bıraktığım otopark bursasporun resmi otoparkı,fakat otoparkın hemen üstü medikalpark hastahanesi.medikalpark bursaspordan bu otoparkı süresi nekadar bilmiyorum ama kiralamış.kapıdaki güvenlikler ve bütün ilgilenenler medikalpark personeli.bu otoparka bizim gibi abone olanların yanında,hastahaneye gelen kişilerin ve hastahane personeli araçlarını bırakıyor.bugün altıncı gün sabah yine otoparka gittim,hiç bir işlem yapılmamış.yetkili kişyle görüştüm.yan duvarın açılması için belediyeden yazı bekliyorlarmış.otopark çıkışındaki inşaat bittikten sonrada toki yolu yapacakmış.ama bu süre zarfı içindeki maduriyetleri için otopark olarak hakkını arıyorlarmı bilmiyorum.