PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 13 Haziran Pazar Çatalca Mangal Partisi

Sayfa : 1 [2] 3

34ozkankurtuldu34
04/06/2010, 15:00
Arkadaşlar konuyu dagıtmayalım yer ve zaman belli birtek mekan araştıracagız onuda bu hafta sonu halledecegiz.

34ozkankurtuldu34
04/06/2010, 15:03
[QUOTE=34ozkankurtuldu34;325694]Arkadaşlar konuyu dagıtmayalım yer ve zaman belli birtek mekan araştıracagız.

13 HAZİRAN PAZAR ÇATALCA MANGAL PARTİSİ GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

1-)34ozkankurtuldu34 - Özkan Kurtuldu - İstanbul +2
2-)atmaca615 - Anıl Şahin - İstanbul
3-)PLaTiNuN - Tolga YILDIRIR - İstanbul
4-)whitegold - Soner Şen- İstanbul +2 veya +3
5-)farukileri - Faruk İleri - İstanbul
6-)silentscream - Tolga TACALOĞLU - İstanbul +1
7-) - Tolgay ÖZKAN - İstanbul +2

9-)WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - Tekirdağ +2
10-)İlyas Kösdere - orçunun iş arkadaşı - Tekirdağ +1
11-)evo61 - Özhan Şener - Tekirdağ +1
12-)hotflush - Tuğrul Dönmez - Tekirdağ +1
13-)taner-59 - Taner Beyazıt - Tekirdağ +1
14-)bravo_sercan - Sercan Türköz - İstanbul +1
15-)servogp - Servet Çay - İstanbul +1
16-)nemss1306 - Fırat Osmancık - İstanbul +1
17-)mm_işik - murat ışık- istanbul +1
18-)Elmedin - Elmedin Başkol - İstanbul +1
19-)ExTReMe_ Çağatay Güldalı - İstanbul +2
20-) GP COŞKUN Coşkun Turuca - iSTANBUL anadolu yakası
21-)StrawBeery - Mert Sözge - İstanbul +2
22-)Mjet - Şenol Çıracı - İstanbul
23-) FİORİNO SERCAN - İstanbul +1

whitegold
04/06/2010, 15:11
arkadaşlar bu aralar işten dolayı siteyi pek takip edemiyorum ara ara kontrol edıyor bulusma hakkında bılgı edınıyorum.

13 hazıranda yapılacak bulusma ıcın ne bulusma yerı belırtılmıs,ne resım gosterılmıs,ne fıyat belırtılmıs ve toplanma yerı belırtılmıs?

yanlısmıyım?murat bu pazar kısmet olursa tolga özkan sercan anıl ve tekırdagdan orcunla bırlıkte kesıf yapıp yerı tam olarak belırlıycez arkadasım buluşma noktası saatı flanda pazartesı gunu yada pazar aksamı paylasırız buyuk ıhtımal

StrawBeeRy
05/06/2010, 12:50
13 HAZİRAN PAZAR ÇATALCA MANGAL PARTİSİ GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

9-)WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - Tekirdağ +2
10-)İlyas Kösdere - orçunun iş arkadaşı - Tekirdağ +1
11-)evo61 - Özhan Şener - Tekirdağ +1
12-)hotflush - Tuğrul Dönmez - Tekirdağ +1
13-)taner-59 - Taner Beyazıt - Tekirdağ +1
14-)bravo_sercan - Sercan Türköz - İstanbul +1
15-)servogp - Servet Çay - İstanbul +1
16-)nemss1306 - Fırat Osmancık - İstanbul +1
17-)mm_işik - murat ışık- istanbul +1
18-)Elmedin - Elmedin Başkol - İstanbul +1
19-)ExTReMe_ Çağatay Güldalı - İstanbul +2
20-) GP COŞKUN Coşkun Turuca - iSTANBUL anadolu yakası
21-)StrawBeery - Mert Sözge - İstanbul +2
22-)Mjet - Şenol Çıracı - İstanbul
23-) FİORİNO SERCAN - İstanbul +1

güncel yokmu daha gelen :)

PLaTiNuN
05/06/2010, 13:50
Gelen olur daha Mert sen gel de :D Biz yarın kısmetse (Soner,Özkan,Orçun,Sercan ve ben) sabahtan gidiyoruz Çatalcaya ufaktan bi kayıntı yapıp yer araştırıp herkesi bilgilendireceğiz İstanbul'a yakışır kaliteli bir organizasyon olması için gerekeni yapıcaz...

WiSTaRiA
05/06/2010, 20:51
İnşallah 13 ünde hava güzel olur arkadaşlar...

PLaTiNuN
05/06/2010, 21:23
İnşallah..Ben yarından şüpheliyim bu arada :)

nemss1306
05/06/2010, 21:40
İnşallah 13 ünde hava güzel olur arkadaşlar...
21 tane 13 hazıran grdum abı
herseferınde hava gusldı
neden die sorarsan cewabı belli:D

StrawBeeRy
05/06/2010, 22:15
Gelen olur daha Mert sen gel de :D Biz yarın kısmetse (Soner,Özkan,Orçun,Sercan ve ben) sabahtan gidiyoruz Çatalcaya ufaktan bi kayıntı yapıp yer araştırıp herkesi bilgilendireceğiz İstanbul'a yakışır kaliteli bir organizasyon olması için gerekeni yapıcaz...
geliyorum abi kesinleşti sürpriz bir şeyde getiricem :)

PLaTiNuN
05/06/2010, 23:17
Hadi bakalım şimdiden merak ettim :D

WiSTaRiA
05/06/2010, 23:32
geliyorum abi kesinleşti sürpriz bir şeyde getiricem :)

Hımmm benim cdmimi getiricen :):):)

StrawBeeRy
06/06/2010, 00:21
Hımmm benim cdmimi getiricen :):):)
:D yok abi o ayrı benim bahsettiğimin baş harfi MİTO :)

WiSTaRiA
06/06/2010, 01:22
Punto harici araba getiriceksin herhalde

StrawBeeRy
06/06/2010, 01:24
Punto harici araba getiriceksin herhalde
mitoda gelebilir puntoda bakalım ayarlicaz bişeler belki ikiside gelir :)

WiSTaRiA
06/06/2010, 01:40
hımm :):)

emrequzel
06/06/2010, 05:21
mito 10 numara araç.. bi abimde inceleme fırsatı buldum gercekten parasına ve markasına değer bence fiyatı.. aramızda onuda görmek isteriz mert..hem değişiklik olmuş olur hemde mito yu daha da yakından inceleme fırsatı bulmuş oluruz.

StrawBeeRy
06/06/2010, 12:33
mito 10 numara araç.. bi abimde inceleme fırsatı buldum gercekten parasına ve markasına değer bence fiyatı.. aramızda onuda görmek isteriz mert..hem değişiklik olmuş olur hemde mito yu daha da yakından inceleme fırsatı bulmuş oluruz.
getirmeye çalışcaz abi :)

bravo_sercan
06/06/2010, 19:20
Bügün bize uygun bi yer bulduk, oldukça hoşlaştık, güzelde mangal oluyor =) Detayları Orçun abi yazıcaktır foruma girdigi zaman.
web sitesi : ÇATALCAPARK Restaurant (https://www.catalcapark.com.tr/)
Çaktırmadan çektigim bi kaç fotoyu paylaşıyım :)

https://img156.imageshack.us/img156/2963/img0510i.jpg

https://img4.imageshack.us/img4/1737/img0511zq.jpg

https://img189.imageshack.us/img189/2230/img0512sq.jpg

https://img85.imageshack.us/img85/2255/img0513y.jpg

https://img541.imageshack.us/img541/893/img0516x.jpg

https://img571.imageshack.us/img571/3606/img0517p.jpg

farukileri
06/06/2010, 19:56
ördekler kovalamasın bizi sonra sercanım :D

güzel yermiş hakikaten.Bir de bir sorum olacak,bu buluşmaya kaçta geliyoruz?Ona göre benim başka bir buluşmaya daha gitmem gerekli(bu kendimin müzik grubu ile ilgili).Onlara da ona göre saati söyleyeceğim

bravo_sercan
06/06/2010, 20:01
ördekler kovalamasın bizi sonra sercanım :D

güzel yermiş hakikaten.Bir de bir sorum olacak,bu buluşmaya kaçta geliyoruz?Ona göre benim başka bir buluşmaya daha gitmem gerekli(bu kendimin müzik grubu ile ilgili).Onlara da ona göre saati söyleyeceğim
Çıkamıo abi ördekler dışarı, su kısmında onlar. diger hayvanlarda sakin :D
Haftaya bugun abi. 2 gibi orda planlıyoruz sanırım, eger kahvaltı olmassa

farukileri
06/06/2010, 20:47
Çıkamıo abi ördekler dışarı, su kısmında onlar. diger hayvanlarda sakin :D
Haftaya bugun abi. 2 gibi orda planlıyoruz sanırım, eger kahvaltı olmassa

Hah iyi :D sonra arkamızdan uçarak kovalamaya çalışan ördek kaz gibi hayvanlar olmasın da :D

Sağolasın bilgi için ;)

PLaTiNuN
06/06/2010, 21:00
YER: ÇATALCA PARK RESTAURANT DETAYLI BİLGİ:www.catalcapark.com.tr (https://www.catalcapark.com.tr/)

TARİH:13 HAZİRAN PAZAR
-İLK BULUŞMA NOKTAMIZ YENİBOSNA KOÇTAŞ OTOPARKI SAAT:11.30
-İKİNCİ BULUŞMA NOKTAMIZ BEYLİKDÜZÜ CARREFOUR OTOPARKI SAAT:12:15
ORADAN ÇATALCA GİŞELERE DEVAM EDEREK TEKİRDAĞDAN GELEN DOSTLARIMIZLA BULUŞUP MEKANA KONVOY HALİNDE DEVAM EDECEĞİZ...

- MENÜ -

KARIŞIK IZGARA TABAĞI
1 Ad. dana pirzola
1 Ad. köfte
1 Ad. kuzu şiş
1 Ad. tavuk şiş
1 Ad. tavuk kanat
ve yanlarında közlenmiş biber,domates ve patates kızartması...
1 Ad. Ordöv tabağı ( 4 kişilik)
1 Ad. Salata (4 kişilik)
1 Ad. Güveçte yoğurt (4 kişilik)
1 Ad. Meşrubat (kola,fanta,ayran, meyve suyu vs...)
***BİZE ÖZEL KİŞİ BAŞI FİYAT 30 TL***
NORMAL FİYAT 35 TL
NOT:İSTEYEN YEMEDİĞİ ETİ BAŞKA BİR ETLE DEĞİŞTİREBİLİR

Bunların dışında yenilecek yada içilecek herşey ekstra ücretlendirilip adisyon'a eklenecektir.Masamızda eksik birşey olursada uyaracağız ve ekleteceğiz...Kimsenin zor durumda kalmaması,mutlu ve huzurlu bir şekilde gittiğimiz mekandan huzurlu bir şekilde ayrılmamız için hepimiz kişi başına düşen hesabımızı masada toparlayıp garsona teslim edeceğiz...Dışarıdan herhangi bir yiyecek ,içecek getirmek yasaktır..İşletmede alkol mevcut fakat fiyatlar biraz pahalı yinede indirim sözü aldık indirimsiz normal fiyatlar aşağıdaki gibidir...

70 Cl YENİ RAKI 60 TL
35 Cl YENİ RAKI 30 TL
50 Cl BİRA (TUBORG) 6 TL

Ayrıca isteyen olursa 13.30'a kadar açık büfe kahvaltı imkanı da bulunmaktadır...Kahvaltı normal fiyatı 20 TL ama biz ancak 15 TL ye indirebildik...

Gerekirse benimle irtibata geçebileceğiniz numaram 0544 315 21 83
Sadece Trakya değil tüm GrandePuntoTR davetlidir.. .

GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

8-)WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - Tekirdağ +2
9-)İlyas Kösdere - orçunun iş arkadaşı - Tekirdağ +1
10-)evo61 - Özhan Şener - Tekirdağ +1
11-)hotflush - Tuğrul Dönmez - Tekirdağ +1
12-)taner-59 - Taner Beyazıt - Tekirdağ +1
13-)bravo_sercan - Sercan Türköz - İstanbul +1
14-)servogp - Servet Çay - İstanbul +1
15-)nemss1306 - Fırat Osmancık - İstanbul +1
16-)mm_işik - murat ışık- istanbul +1
17-)Elmedin - Elmedin Başkol - İstanbul +1
18-)ExTReMe_ Çağatay Güldalı - İstanbul +2
19-) GP COŞKUN Coşkun Turuca - iSTANBUL anadolu yakası
20-)StrawBeery - Mert Sözge - İstanbul +2
21-)Mjet - Şenol Çıracı - İstanbul
22-) FİORİNO SERCAN - İstanbul +1

StrawBeeRy
06/06/2010, 21:27
YER: ÇATALCA PARK RESTAURANT DETAYLI BİLGİ:www.catalcapark.com.tr (https://www.catalcapark.com.tr/)

ORADAN ÇATALCA GİŞELERE DEVAM EDEREK TEKİRDAĞDAN GELEN DOSTLARIMIZLA BULUŞUP MEKANA KONVOY HALİNDE DEVAM EDECEĞİZ...

- MENÜ -

KARIŞIK IZGARA TABAĞI
1 Ad. dana pirzola
1 Ad. köfte
1 Ad. kuzu şiş
1 Ad. tavuk şiş
1 Ad. tavuk kanat
1 Ad. Salata (4 kişilik)
NORMAL FİYAT 35 TL

Bunların dışında yenilecek yada içilecek herşey ekstra ücretlendirilip adisyon'a eklenecektir.Masamızda eksik birşey olursada uyaracağız ve ekleteceğiz...Kimsenin zor durumda kalmaması,mutlu ve huzurlu bir şekilde gittiğimiz mekandan huzurlu bir şekilde ayrılmamız için hepimiz kişi başına düşen hesabımızı masada toparlayıp garsona teslim edeceğiz...Dışarıdan herhangi bir yiyecek ,içecek getirmek yasaktır..İşletmede alkol mevcut fakat fiyatlar biraz pahalı yinede indirim sözü aldık indirimsiz normal fiyatlar aşağıdaki gibidir...

70 Cl YENİ RAKI 60 TL
35 Cl YENİ RAKI 30 TL
50 Cl BİRA (TUBORG) 6 TL

Ayrıca isteyen olursa 13.30'a kadar açık büfe kahvaltı imkanı da bulunmaktadır...Kahvaltı normal fiyatı 20 TL ama biz ancak 15 TL ye indirebildik...

GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

elinize sağlık günceli :)

emrequzel
06/06/2010, 21:27
Arkadaşları ellerinize ayaklarınıza sağlık gitmişsiniz çok güzel mekan bulmussunuz.Ama kendi şahsi fikrimi söylüyorum kimse sakın yanlıs anlamasın.
1-Bence piknik denildinmi kendin yapıp yiceksin öyle daha zevkli boyle olunca sanki restaurant dan farkı kalmıyormu gibi geliyor
2-Gelecek arkadaslardan belki bazırarı menudekilerden yemek istemeyebilir.Örneğin köfte yi çok seviyordur ben sadece köfte yerim der mesela ozaman olmıcaktır.
3-Fiyatta kimilerine göre pahalı gelicektir.sonucta oraya çift olarak veya arkadasları ile gelicek olanlar olucak ozaman maliyet kişi sayısına gore carpılcak.

Dediğim gibi arkadaslar kimse yanlıs anlamasın.Sadece gözüme carpanları soyluyorum.Keşifte gidip görenler sizsiniz.Nasıl mekanlar var alternatif olarak bilende sizsiniz.Yoksa alternatif burası olucak yapcak bişi yok..Ayaklarınıza sağlık..

bravo_sercan
06/06/2010, 21:30
Ya emre , yemekteyiz programı yapmaya gibi gerek yokki, sonuçta oraya karnımızı doyurmaya gitmiyoruz. köfte vs.. yemem diyen olursa masadakilerle degiştirir olur biter.
illa kendi etimi kendim pişiricem deniyorsa, masaya mangal gelme imkanıda var.
sana demiyorum he, yanlış anlama =)

pardon köfte kısmını yanlış okumuşum.
sadece köfte yerim diyen olursada, diger etlerini köfteyle degiştiriz masadakilere, razı olurlarsa.
yada ona özel, ordan o kişiye sadece köfte isteriz.

PLaTiNuN
06/06/2010, 21:42
Merak etme Emre bundan daha iyisini bulmayacağımızı bildiğimiz için tercih ettik ve inan buradan kalkıp çatalcaya gidip mangal yapmaya değecek yerler malesef Çatalca dan da uzak o yüzden kimseyi hayal kırıklığına uğratmamak adına güzel bi tesis bulduk burası olsun dedik zaten çok yağmur vardı 5-6 yer gezebildik elimizden gelen buydu ama takdir gelecek olan arkadaşların...sadece şunu söyleyebilirim kendin pişir kendin ye mekanlarında bile masa 25 TL mangal 15 TL içki yasak dışardan içecek yasak buyrun hesabını yapın...

bravo_sercan
06/06/2010, 22:23
?????????

edit : bizim bugunki fotolar Orçun abinin makinadamıydı ?

WiSTaRiA
06/06/2010, 22:56
Arkadaşları ellerinize ayaklarınıza sağlık gitmişsiniz çok güzel mekan bulmussunuz.Ama kendi şahsi fikrimi söylüyorum kimse sakın yanlıs anlamasın.
1-Bence piknik denildinmi kendin yapıp yiceksin öyle daha zevkli boyle olunca sanki restaurant dan farkı kalmıyormu gibi geliyor
2-Gelecek arkadaslardan belki bazırarı menudekilerden yemek istemeyebilir.Örneğin köfte yi çok seviyordur ben sadece köfte yerim der mesela ozaman olmıcaktır.
3-Fiyatta kimilerine göre pahalı gelicektir.sonucta oraya çift olarak veya arkadasları ile gelicek olanlar olucak ozaman maliyet kişi sayısına gore carpılcak.

Dediğim gibi arkadaslar kimse yanlıs anlamasın.Sadece gözüme carpanları soyluyorum.Keşifte gidip görenler sizsiniz.Nasıl mekanlar var alternatif olarak bilende sizsiniz.Yoksa alternatif burası olucak yapcak bişi yok..Ayaklarınıza sağlık..

Tolga kardeşiminde dediği gibi yağmur vardı bayaa ama sizler için haftaya bugüne güzel bir eğlence ortamı ve eğlenceli vakit geçirmeniz için yağmur mağmur dinlemeden 6 yere gittik.. Gittiğimiz yerlerin isimlerini isteyen olursada yazabilirim çünkü merak edip soran olur diye hepsini ayrı ayrı not aldım. Bu çatalca park haricinde diğer yerler 4 kişilik masalara 25 TL mangala 15 TL istediler. Dışardan et getirilmiyecek ve orman işletmeleri müdürlüğünün emriyle içki yasağı varmış...(İçenlerede içirenede ceza varmış anında. Belgeyi bile gördüm gözümle) 4 kişiye 1masa +mangal 40 TL 60 kişi gidicek olsak 15 masa+mangal yapar 40 liradan 600 Lira sadece mangal ve masa ücreti tutuyor.. Etler ve vs'ler hariç. Etlerin kilosu kırmızı et 65TL tavuk 40TL. 60 kişi( 60 kişi diyoruz ama fazlasıda olabilir) en az 25 kilo et desek ve en az 1000 ile 1200 TL arası tutuyor diye hesapladık gene içecekler salatalar vs ler yok. Normal bir piknik alanında yaparsak gene kişi başı 35 ile 40 TL ye gelecek ama catalca parkta kişi başı 30 tl gayet güzel fiyat ve menüde bayaa zengin. Haa isteyen olursa masasının yanına mangal getirtir ve masadaki arkadaşlarının etlerini masa başında mangal yapabilir. Ortam gayet güzel web sitesinden görüp bakabilirsinizde. Gördük gezdik ve test edip onayladık Çatalca Park gayet aile ve nezih bir ortam. Benim düşüncem gayet güzel eğlenilecek bir mekan.. Karar sizin arkadaşlar... Ama Tolga kardeşimin Çatalca park ile kişi başı anlaştığımız listesini tek tek hesaplarsanız 30 TL üzerinde çıkıyor gene. Fiyat gayet normal... Herhangi bir sorunuz olursa Tolgacığımda telefon numarasını bırakmış benide 0532 673 99 05 nolu telefondan arayıp sorabilirsiniz... Hiç sıkılmam üşenmem izah ederim... Sevgi ve saygılarımla....

Elmedin
06/06/2010, 23:08
arkadaşlar tüm yorumları okumadım, sadece resimleri görünce yazma gereği duydum. geçen sene yukardaki resimde görülen yerde doğum günümü kutladık ve ortam güzeldi hamak falan da vardı. kendiniz de pişirebiliyorsunuz.

bunu dile getirmek istedim :)

bu arada ördekler ve kazlar fena. etçil bunlar etçil. resmen etlerimizi tırtıklıyorlardı bakmadığımız bir anda :) . bide rakıya banılmış ekmeğe bayılıyorlar :)

StrawBeeRy
06/06/2010, 23:09
arkadaşlar tüm yorumları okumadım, sadece resimleri görünce yazma gereği duydum. geçen sene yukardaki resimde görülen yerde doğum günümü kutladık ve ortam güzeldi hamak falan da vardı. kendiniz de pişirebiliyorsunuz.

bu arada ördekler ve kazlar fena. etçil bunlar etçil. resmen etlerimizi tırtıklıyorlardı bakmadığımız bir anda :) . bide rakıya banılmış ekmeğe bayılıyorlar :)
:D :D oda güzel

WiSTaRiA
06/06/2010, 23:25

Ördekler ve kazlar kapalı olduğu için rahatsız etmiyorlar kimseyi ama ben bir güzel pişmiş kanat attım hiçbiri yüzüne bakmadı.. Evet ekmeğe bayılıyorlar dediğin gibi rakılı ekmeğe denedim şapır şupur yiyorlar. :):)

farukileri
06/06/2010, 23:35
Bugünkü yağmura rağmen(sabancı'da olmama rağmen orada biraz zorlu şartlarda olduğunuzu tahmin ediyorum,şu anda penceremi vurmaktalar damlalar) keşif yapan herkese teşekkürlerimi sunarım.Gaayet güzel bir mekan seçilmiş,menü de hoş duruyor.İsteyenler için de içki var sanırsam(kendim içmeyeceğım araç kullanacağımdan ötürü,yanlış anlaşılmaya zeval vermeyelim),gayet güzel bir seçim olmuş...

E o zaman pazar günü görüşürüz...Benim baya eğlenceli olacak o hafta sonum(perşembe okulda mangal,cuma LEO devir teslimi,cumartesi ayrı bir toplantı daha,pazar Çatalca)...Sabırsızlıkla beklemekteyim

bravo_sercan
06/06/2010, 23:39
Orçun abi şu resimleri bi ekleyi versen müsayitsen, ama küçük halde olmassa iyi olur =)

WiSTaRiA
06/06/2010, 23:50
resimleri halledicem cnm ama puntişim gezmeye doyamadı:):) hele bir gelsin eve puntişim resimleri koyarım cnm...

bravo_sercan
06/06/2010, 23:53
resimleri halledicem cnm ama puntişim gezmeye doyamadı:):) hele bir gelsin eve puntişim resimleri koyarım cnm...
Sen eve geldin puntiş hala geziyormu abi :D
Enerjisini otlayarak almıyordur herhalde :cheers00:

34ozkankurtuldu34
07/06/2010, 00:12

- MENÜ -

KARIŞIK IZGARA TABAĞI
1 Ad. dana pirzola
1 Ad. köfte
1 Ad. kuzu şiş
1 Ad. tavuk şiş
1 Ad. tavuk kanat
1 Ad. Salata (4 kişilik)
NORMAL FİYAT 35 TL

70 Cl YENİ RAKI 60 TL
35 Cl YENİ RAKI 30 TL
50 Cl BİRA (TUBORG) 6 TL

GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

Merhaba arkadaşlar bugün aranızda bulunumadıgım için hepinizde tek tek özürdilerim ailevi nedenlerden dolayı katılamadım sizlere kısa telefon görüşmemiz oldu gün içinde ama aklım sizlerdeydi bugünkü görüşmeler sonucu güzel bir ortam ayarlamışsınız sizleri tek tek tebrik ediyorum emeginize saglık güzel birgün olacak sanırım bu buluşma 13 Haziranda görüşmek ümüdiyle resimler içinde teşekkürler sitesinide gezdim güzel bir ortam gibi görünüyor masa altından kadeh doldurucaz sanırım dışardan kaçak şişe sokacagız herhalde içki fiyatları uçuk ama bir çözüm buluruz demokraside çareler tükenmez :)
Teşekkürler Hepinizin Emegine Saglık Puntocularada Eglenmek Kalıyor Artık

bravo_sercan
07/06/2010, 00:15
Özkan abi rakı fiyatlarnı bilmiyorumda, bi konuşmada duydguma gore rakılarda 5er lira indrim olucak büyük 55 lira yani.
tekelde ne kadar ?

farukileri
07/06/2010, 00:16
Sen eve geldin puntiş hala geziyormu abi :D
Enerjisini otlayarak almıyordur herhalde :cheers00:

çiftlik yolundan geçerken tarlalardan geçiyordu di mi :P :D

34ozkankurtuldu34
07/06/2010, 00:21
Ben devamlı metrodan alıyorum sercan bilmiyorum ki :) fiyatları hiçte fişe bakmıyorum ay başı ekstra kesildiginde ödenip gidiyor önemsemedigimden bakmıyorum açıkçası ama içmesekte olur o gün bazı arkadaşlar tekridag.dan Altın serisi getireceklerdi onlardan otlanırız :) güzel bir eglence olacak...

bravo_sercan
07/06/2010, 00:29
çiftlik yolundan geçerken tarlalardan geçiyordu di mi :P :D
Yok yok ama yeşillikleri gorunce araba,
her kalkışı, boooooooooooow... booooooow
:D diye oluyordu :d

WiSTaRiA
07/06/2010, 01:04
:) yav sizene arkadaşlar ya benzine katkı atıyorum karıştırmayın.. :))) aa illa sırrımı söyleticeksiniz :):) 50 TL lik benzine yani 13 litre yapıyo 1 litre rakı koyuyorum arabayı sallıyorum benzin ile rakı yani alkol ile anason reaksiyona girince depodaki benzin kabarıyor ve 30 litre oluyor.. Benim puntişte sürekli geziyor...

Ben devamlı metrodan alıyorum sercan bilmiyorum ki :) fiyatları hiçte fişe bakmıyorum ay başı ekstra kesildiginde ödenip gidiyor önemsemedigimden bakmıyorum açıkçası ama içmesekte olur o gün bazı arkadaşlar tekridag.dan Altın serisi getireceklerdi onlardan otlanırız :) güzel bir eglence olacak...

Ayıpsın dostum... Otlamak ne kelime.. Tadımlık 1-2 duble takılırız sonuçta eğlenmeye gidicez ve sıcağın altında çarpılmıyalım içkiden. Geri dönüş var bide :)

bravo_sercan
07/06/2010, 01:33
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

bravo_sercan
07/06/2010, 01:41
GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

Atmaca615 nickli anıl arkadaşımızla görüştüm 13 haziranda aramızda bulunamayacağını iletmemi istedi gerek arabasızlık gerek başka sorunlardan ötürü herkesten özür dilediğini iletmemi istedi kendileri

farukileri
07/06/2010, 01:50
GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

Atmaca615 nickli anıl arkadaşımızla görüştüm 13 haziranda aramızda bulunamayacağını iletmemi istedi gerek arabasızlık gerek başka sorunlardan ötürü herkesten özür dilediğini iletmemi istedi kendileri

Hadi ya...gelememesi kötü olmuş,üzüldüm bak onun adına...

bravo_sercan
07/06/2010, 02:11
yok yok gelicek, siz merak etmeyin. arada parazit yapıyor sanırım burası :D

Edit : Orçun abi puntiş daha gelmedimi. ?
mazotada rakı katsak reaksiyona girermi acaba ?

WiSTaRiA
07/06/2010, 02:13
Gelmemesine üzüldüm... Vardır bir bildiği.. Arabasız olması sorun değil ayarlardık bir şekilde ama belki başka işi çıkmıştır.. Gönüllerimiz bir anıl. Sen gelsende gelmesende kalbimizdesin kardeşim..............

bravo_sercan
07/06/2010, 02:20
Gelmemesine üzüldüm... Vardır bir bildiği.. Arabasız olması sorun değil ayarlardık bir şekilde ama belki başka işi çıkmıştır.. Gönüllerimiz bir anıl. Sen gelsende gelmesende kalbimizdesin kardeşim..............

bi an puntişten bahsediyorsun sandım Orçun abi, sonra saate baktım 1 i geçmiş, bidaha okudum uyandım konuyu. Yok yok gelicek Anıl, siz bakmayın o yazıya =)

WiSTaRiA
07/06/2010, 02:26
mazotla reaksiyona girermi bilmem haftaya pazar deneriz canım :D:D
geldi ama torpidoda unutmuş makinayı. arabada garajda üşendim aşağı inmeye yarını bekliyecen artık :) yarın hallederim söz:):)

bravo_sercan
07/06/2010, 02:33
mazotla reaksiyona girermi bilmem haftaya pazar deneriz canım :D:D
geldi ama torpidoda unutmuş makinayı. arabada garajda üşendim aşağı inmeye yarını bekliyecen artık :) yarın hallederim söz:):)
Ama ben dedim size benim makinayla çekelim diye. yok yok dediniz.
Gerçi benim makinada Soner abinin arabada kalmış :D :D
Foto çekseydik unutmazdım ama sanırım galiba herhalde vs. :S
puntişi sağlam agaça bagla abi, booooooooow diye kalkmasın :D

farukileri
07/06/2010, 02:36
Ama ben dedim size benim makinayla çekelim diye. yok yok dediniz.
Gerçi benim makinada Soner abinin arabada kalmış :D :D
Foto çekseydik unutmazdım ama sanırım galiba herhalde vs. :S
puntişi sağlam agaça bagla abi, booooooooow diye kalkmasın :D

:D:D:D:D olm gece vakti sınav çalışamıyorum senin yüzünden :P:D

WiSTaRiA
07/06/2010, 02:56
booowww diye kalkıyo be kardeşim napayım tutamıyorum ki o yüzdende 1 depo benzin 450 kmde bitiyo :):):)

PLaTiNuN
07/06/2010, 10:08
:dribble0:O ne ya adamın ocağına incir ağacı diker o puntiş...

StrawBeeRy
07/06/2010, 10:52
GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

2-)PLaTiNuN - Tolga YILDIRIR - İstanbul
3-)whitegold - Soner Şen- İstanbul +2 veya +3
4-)farukileri - Faruk İleri - İstanbul
5-)silentscream - Tolga TACALOĞLU - İstanbul +1
6-) - Tolgay ÖZKAN - İstanbul +2
7-)WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - Tekirdağ +2
8-)İlyas Kösdere - orçunun iş arkadaşı - Tekirdağ +1
9-)evo61 - Özhan Şener - Tekirdağ +1
10-)hotflush - Tuğrul Dönmez - Tekirdağ +1
11-)taner-59 - Taner Beyazıt - Tekirdağ +1
12-)bravo_sercan - Sercan Türköz - İstanbul +1
13-)servogp - Servet Çay - İstanbul +1
14-)nemss1306 - Fırat Osmancık - İstanbul +1
15-)mm_işik - murat ışık- istanbul +1
16-)Elmedin - Elmedin Başkol - İstanbul +1
17-)ExTReMe_ Çağatay Güldalı - İstanbul +2
18-) GP COŞKUN Coşkun Turuca - iSTANBUL anadolu yakası
19-)StrawBeery - Mert Sözge - İstanbul +2
20-)Mjet - Şenol Çıracı - İstanbul
21-) FİORİNO SERCAN - İstanbul +1

whitegold
07/06/2010, 11:10

bu arada ördekler ve kazlar fena. etçil bunlar etçil. resmen etlerimizi tırtıklıyorlardı bakmadığımız bir anda :) . bide rakıya banılmış ekmeğe bayılıyorlar :)elmedın bız bunları dun resmen gorduk orda arkadasım:) tavuklar kanatların kemıklerını yıyıyo kopek rakıya bandırılmıs etlerı ordekler kazlar ne verırsen yıyor dedıgın gıbı keyıflı guzel bır yerdı bız kesıf ıcın gıttık 7 kısı olmamıza ragmen buyuk keyıf aldık 13 undekı kalabalık ortamda nasıl olur gerısını sız dusunun artık:) pazar gorusmek uzere...

nemss1306
07/06/2010, 11:27
Benm iş biraz çukura girdi gelemeyebilirim
dogumgunum olması sebebıyle bızmkıler burda olmamı
hep beraber 21. yasımı kutlamamı ıstıor bakalım ne olacak durum
ayrıca bu menu olayına gelınce bn dısardan tavuk,et,balık,köfte gibi şeyler yemiyorm
sebebi 2 gün hastanede geçirince öyle oluyo
işlh bı aksılık cıkmazda orda olurum
nedıyelım kısmet...

whitegold
07/06/2010, 11:30
arkadaslar merhaba, dun orcun tolga anıl sercan ve ben çatalcayıı alt ust ettık gezdık gorduk kı sızlerde resım ve email adrseınden mekanı gormusunuzdur kı harıka bıryer. kendımıızı tek gelıcekmısız gıbı planlamadık aılesıyle esıyle cocuguyla gelecek atkadaslarımızıda dusunerek buldugumuz en guzel en nezıh en cazıp yer burasıydı gercekten,gıttıgımızde hepınız goreceksınız cocugunuz parkta rahat rahat oynarken mınık hayvanat bahcesınde hayvanları ıncelerken sız masanızda rahat rahat yemegınızı yıyıp yemek sonrası hamak uzerınde sekerleme yapabılecegınız dıleyen arkadaslar valeybol futbol vs oynayıp temız hava alıp keyıflıce eglenebılecıgımız bır yer oldugunu ve ıyıkı buraya gelmıs dıyecegınıze hepımız ınandıgımız ıcın burayı tercıh ettık umarız hepınız keyıflı bır hafta sonu gecırır guzel bır bulusma gerceklestırmıs oluruz. tolga ve orcun arkadasımın dedıgı gıbı arkadaslar gezıp gordugumuz fıyat konum mekan olarak maddı manevı her yonuyle en guzel yer burasıydı.dıger yerlerde masalara 25 tl mangala 15 tl alıyorlar vede ıckı ıcmek yasak bııreysel dusunmeyıp herkezı dusunerekten bu tarz yerlere pek cazıp bakmadık.bu yerler ıcın hesap yaptıgımızdada fıyat buldugumuz fıyatlarıncok uzerıne cıkıyordu vede aynı zamanda cekecegımız zahmetı cabası.kısacı arkadaslar gercekten gıttıkten sonra bızlere dahada cok hak verp ıyıkı buraya gelmısız dıycegınıze emınız ınşallah 13 undede kalpler kırılmadan eglencelı keyıflı bol makaralı muhabbetlı guzel bır gun gecırcez sımdıden sabırsızlanıyorum inşallah hava acık olur toplu halde dua edelım arkadaslar:) :)gorusmek uzere hepınız Allaha emanet olun

StrawBeeRy
07/06/2010, 11:33
hava durumundan sağlam kaynaklarım var son dakika bilgilerini iletirim sizlere :)

whitegold
07/06/2010, 11:35
Benm iş biraz çukura girdi gelemeyebilirim
dogumgunum olması sebebıyle bızmkıler burda olmamı
hep beraber 21. yasımı kutlamamı ıstıor bakalım ne olacak durum
ayrıca bu menu olayına gelınce bn dısardan tavuk,et,balık,köfte gibi şeyler yemiyorm
sebebi 2 gün hastanede geçirince öyle oluyo
işlh bı aksılık cıkmazda orda olurum
nedıyelım kısmet...fıratcıgım sen gel yeterkı orda etten harıc yıyebılecegın hersey var arkadasım bız senı hıc ac bırakırmıyız ne senı nede bı baskasını:)

emrequzel
07/06/2010, 11:36
aynen yaa hava nasıl olucak o çok önemli heleki 3 haftadır haftasonunlarının yağmurlu olması beni düşündürüyor.hafta içi kavruluyoruz cumartesi olunca hava kapıyor nedense.inş bu hafta iyi olur ne diyelim

whitegold
07/06/2010, 11:37
hava durumundan sağlam kaynaklarım var son dakika bilgilerini iletirim sizlere :)mert pazar gununu hemen belırlede bılelım o zamsn sımdıden yok yagur flan varsa yagmurlugumuzu alır gelırız ben dun sahsen tedbırlı gıttım yagmurluk kapsonlu t shortsapka uzun kollu tshort ıyıkıde almamısım almayan arkadaslarımın ısıne yaradı :)

whitegold
07/06/2010, 11:39
aynen yaa hava nasıl olucak o çok önemli heleki 3 haftadır haftasonunlarının yağmurlu olması beni düşündürüyor.hafta içi kavruluyoruz cumartesi olunca hava kapıyor nedense.inş bu hafta iyi olur ne diyelimemre boşver kardesım havalar nasıl olursa olusun bızım havamız yerınde olsun herseyın ayrı bır tadı var yagarsada ona gore eglenırız hem seker deılızya erımeyız:)

StrawBeeRy
07/06/2010, 11:41
mert pazar gununu hemen belırlede bılelım o zamsn sımdıden yok yagur flan varsa yagmurlugumuzu alır gelırız ben dun sahsen tedbırlı gıttım yagmurluk kapsonlu t shortsapka uzun kollu tshort ıyıkıde almamısım almayan arkadaslarımın ısıne yaradı :)
şu anda belirleyemiyorum sisteme düşmedi çarşamba yada perşembe alırız bilgileri

whitegold
07/06/2010, 11:54
şu anda belirleyemiyorum sisteme düşmedi çarşamba yada perşembe alırız bilgileriok kardesım

TOLGAYOZKAN
07/06/2010, 12:03
Beyler yeni tişörtler piknik gününe yetişiyor.. Ona göre hazırlıklı gelin sipariş verenler için söylüyorum...

WiSTaRiA
07/06/2010, 12:04
:dribble0:O ne ya adamın ocağına incir ağacı diker o puntiş...

aynen valla tolga hava filtresini çıkarmassam dikecek :):)

elmedın bız bunları dun resmen gorduk orda arkadasım:) tavuklar kanatların kemıklerını yıyıyo kopek rakıya bandırılmıs etlerı ordekler kazlar ne verırsen yıyor dedıgın gıbı keyıflı guzel bır yerdı bız kesıf ıcın gıttık 7 kısı olmamıza ragmen buyuk keyıf aldık 13 undekı kalabalık ortamda nasıl olur gerısını sız dusunun artık:) pazar gorusmek uzere...

Gerçekten güzel birgündü... Arkadaşlar güzeldi ortam güzeldi.. Sonerinde dediği gibi haftaya olacak olan organizasyonuda siz düşünün. Ortam güzel gelecek misafirler puntişçiler güzel...

bravo_sercan
07/06/2010, 15:11
bakalim yan yatti camura batti lastik patladi gibi durumlar olucakmi , icimde oyle bi his var , umarim yanilirim..

PLaTiNuN
07/06/2010, 15:35
Gelmeyecek olan olursada haber verirse çok iyi olur!

whitegold
07/06/2010, 18:08
bakalim yan yatti camura batti lastik patladi gibi durumlar olucakmi , icimde oyle bi his var , umarim yanilirim..aynen serco banada ole gelıo inşallah bende yanılırım :)

farukileri
07/06/2010, 18:46
aynen serco banada ole gelıo inşallah bende yanılırım :)

Benden şüpheniz olmasın,yan yatıp çamura batma çıkma işini sevmiyorum hiç :)

Bu arada havanın bozma ihtimaline karşı zaten tedbirli gelinecek;ancak sürek ağanın düş gününü görenlere(espri mahiyetinde yanlış anlaşılmasın:)) aracımın bagajından şemsiye çıkartabilirim :)

bravo_sercan
07/06/2010, 18:57
çarşambaya kadar yagmur gorunuyor gazetede.
Gittigimiz zamanda yağmur yagsa ne olucakki ( ki biz gittigimizdede yağıyordu, şeker degilizki eriyelim) oturdgumuz masanında üstü kapalı zaten. Serin serin güzel oluyor =)
iyiki mangal başına geçmişim o gün :D

WiSTaRiA
07/06/2010, 19:40
Bende olan resimlerde bunlar arkadaşlar... Biraz geç oldu ama kusura kalmayın :):)
https://i1006.hizliresim.com/2010/6/7/4606.jpg (https://urlal.com/dqqf)
https://i1006.hizliresim.com/2010/6/7/4636.jpg (https://urlal.com/dqqf)
https://i1006.hizliresim.com/2010/6/7/4643.jpg (https://urlal.com/dqqf)
https://i1006.hizliresim.com/2010/6/7/4650.jpg (https://urlal.com/dqqf)
https://i1006.hizliresim.com/2010/6/7/4658.jpg (https://urlal.com/dqqf)
https://i1006.hizliresim.com/2010/6/7/4663.jpg (https://urlal.com/dqqf)
https://i1006.hizliresim.com/2010/6/7/4673.jpg (https://urlal.com/dqqf)
https://i1006.hizliresim.com/2010/6/7/4677.jpg (https://urlal.com/dqqf)
https://i1006.hizliresim.com/2010/6/7/4685.jpg (https://urlal.com/dqqf)
https://i1006.hizliresim.com/2010/6/7/4691.jpg (https://urlal.com/dqqf)
https://i1006.hizliresim.com/2010/6/7/4698.jpg (https://urlal.com/dqqf)
https://i1006.hizliresim.com/2010/6/7/4701.jpg (https://urlal.com/dqqf)
https://i1006.hizliresim.com/2010/6/7/4716.jpg (https://urlal.com/dqqf)
https://i1006.hizliresim.com/2010/6/7/4723.jpg (https://urlal.com/dqqf)
https://i1006.hizliresim.com/2010/6/7/4732.jpg (https://urlal.com/dqqf)
https://i1006.hizliresim.com/2010/6/7/4741.jpg (https://urlal.com/dqqf)

bravo_sercan
07/06/2010, 19:57
3.foto'da bende çıkıyorum diye baktıydım, megersem Soner abiyi çekiliyormuş =)

bravo_sercan
07/06/2010, 21:00
Orçun abi fotograflar AŞIRI büyük abi , açarken oldukça kastırdı bilgisayarlarımızı, Soner abi çıldırmış 3 kere kapatıp açmış bilgisayarını, kitlemiş forum pc'yi :D
Telefon açtı dert yanıyor , sendede varmı diye :d
msnden attım anca :D
Abi tekirdag fotolarını ufacık koydun hıncını bunlardanmı çıkarttın aman abi orta yolu bulsak :D

PLaTiNuN
07/06/2010, 21:29
Yaw durun tatbikat fotoları bu kadar sorun oluyosa buluşma fotolarını hiç düşünemiyorum :D

farukileri
07/06/2010, 21:40
Yaw durun tatbikat fotoları bu kadar sorun oluyosa buluşma fotolarını hiç düşünemiyorum :D

Buluşma fotoları için önerim şudur: tüm fotları bir dosyaya toplayıp(en son tekirdağ buluşması fotoları için orçun abinin yaptığı gibi) bir paylaşım sitesine atma olayına girebiliriz.Güzel de olur herkes de edinebilir çok rahat.Böylece forum kilitlenmez,insanlar delirmez :)

PLaTiNuN
07/06/2010, 21:42
Öyle yaparız artık Faruk çünkü çok resim olucaktır haftaya...

StrawBeeRy
08/06/2010, 00:10
konu aşağılara düşmesin günceli :)

GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

3-)whitegold - Soner Şen- İstanbul +2 veya +3
19-)StrawBeery - Mert Sözge - İstanbul +2
20-)Mjet - Şenol Çıracı - İstanbul
21-) FİORİNO SERCAN - İstanbul +1

TOLGAYOZKAN
08/06/2010, 00:41
Beyler tişörtler buluşmaya yetişiyor bilginize...
Sipariş verenler hazırlıklı gelsin...

34ozkankurtuldu34
08/06/2010, 00:43

- MENÜ -

KARIŞIK IZGARA TABAĞI
1 Ad. dana pirzola
1 Ad. köfte
1 Ad. kuzu şiş
1 Ad. tavuk şiş
1 Ad. tavuk kanat
1 Ad. Salata (4 kişilik)
NORMAL FİYAT 35 TL

70 Cl YENİ RAKI 60 TL
35 Cl YENİ RAKI 30 TL
50 Cl BİRA (TUBORG) 6 TL

GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

WiSTaRiA
08/06/2010, 10:14
Trakya fotoları ufak dedin sercanım bunlarada büyük diyosun eh yani ortası yok kusura bakmayın:):):) valla bilerek hiç ellemeden direk yapıştırdım resimleri :):) tahminde ettim çünkü bayaa zorlanıyodu açılırken.. Neyse haftaya buluşma resimlerini trakya buluşmasında yaptığım gibi rapid share e atıp linki verip ordan indirilmesi daha iyi herkez fotoğraflarına kavuşur ordan... Böyle kasma problemide olmaz :):)
Sonercim kusura bakma biraz çıldırtmışım seni ama sercan ufak olmasın büyük olsun deyince bende hiç oynamadım resimlerle :):)

whitegold
08/06/2010, 12:09
Trakya fotoları ufak dedin sercanım bunlarada büyük diyosun eh yani ortası yok kusura bakmayın:):):) valla bilerek hiç ellemeden direk yapıştırdım resimleri :):) tahminde ettim çünkü bayaa zorlanıyodu açılırken.. Neyse haftaya buluşma resimlerini trakya buluşmasında yaptığım gibi rapid share e atıp linki verip ordan indirilmesi daha iyi herkez fotoğraflarına kavuşur ordan... Böyle kasma problemide olmaz :):)
Sonercim kusura bakma biraz çıldırtmışım seni ama sercan ufak olmasın büyük olsun deyince bende hiç oynamadım resimlerle :):)yok orcuncugum estafurullah sercan abartmıs bıraz :) ama galıba bu resımlerden sonra formu pek takıp edemıycem tabı benım gıbı bı cok kısıde cunku her formda buluşma konusuna gırsem pc kıtlenıyor :) senın canın sagolsun o kadar emek verıp koymusun ben teldende takıp ederım:)

StrawBeeRy
08/06/2010, 12:14
yok orcuncugum estafurullah sercan abartmıs bıraz :) ama galıba bu resımlerden sonra formu pek takıp edemıycem tabı benım gıbı bı cok kısıde cunku her formda buluşma konusuna gırsem pc kıtlenıyor :) senın canın sagolsun o kadar emek verıp koymusun ben teldende takıp ederım:)
:D :D benim eski pcde aynı sorun vardı o yüzden pek girmiyordum foruma çok kasıyordu ama şimdi her saat online :D

whitegold
08/06/2010, 12:14
arkadaslar bu arada ıstanbuldakı sagnak yagıs nedenıyle pazar gununden tereddut edenlere buradan bılgı vereyım persembeden ıtıbaren havalar acık lınktende bakabılırsınızhttps://www.meteor.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx

JuzZz
08/06/2010, 13:46
Bi aksilik cıkmazda bende geliyorum..

PLaTiNuN
08/06/2010, 13:51
GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

23-)JuzZz - Dorukhan Güven - İstanbul

bjk-17
08/06/2010, 14:46
beyler benı de ekleyın. sızlerle tanısmak ısterım :)

bravo_sercan
08/06/2010, 15:02
GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

24-) bjk-17 - Mehmet Dilber

farukileri
08/06/2010, 16:09
listeye bak bir anda arttı sayı...güzel güzeeel

whitegold
08/06/2010, 16:25
ooo super ya pazar cok guzel olucak ınsallah.pazara kadar mu lıste bence dahada kabarır. bu arada pazar gunu gelecek arkadaslar yanlarında gelecek kışı sayısını kesınlestırıp sabıtledıklerınde orcun arkadasımıza bıldırırse sevınırız cunku cuma gunu gıdılcek mekana net kısı sayısı bıldırılcek sımdıden tesekkurler...

E_N_D_E_R_
08/06/2010, 16:53
merhaba arkadaşlar bende katılmayı istiyorum ama hafta sonu okulumuzda sınav olursa katılamayabılırım (görevli olabılırım) ama ben katılamasam da sizlere iyi eğlenceler diliyorum.herşeyin iyi gitmesi dileğiyle...

PLaTiNuN
08/06/2010, 17:44
beyler benı de ekleyın. sızlerle tanısmak ısterım :)

Gel de görelim şu 1.3 90'lığı derken E_N_D_E_R arkadaşımızda 1.3 90'lık çıktı mehmet ikinizde gelirsiniz umarım :D

fkurel
08/06/2010, 17:45
Bugüne kadar buluşmalara katılımım olmadı bu sefer kaçırmam bende geleceğim.

PLaTiNuN
08/06/2010, 17:48
GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

22-)FİORİNO SERCAN - İstanbul +1
24-) bjk-17 - Mehmet Dilber - İstanbul
25-)fkurel - Ümit Urel - İstanbul

whitegold
08/06/2010, 19:13
hey masallah hey masallah hadı istanbulll kalkıyo kalkıyooo:)

WiSTaRiA
08/06/2010, 19:52
katılım artıyo güzelllll

whitegold
08/06/2010, 20:07
katılım artıyo güzelllllbiz eksilmesınden korkuyorduk artıyo orcun masallah zaten gelenler her bulusmaya tekrar gelmek ıstıycektır pazar gununden sonra dımı:)

farukileri
08/06/2010, 20:23
hangi ara arttı yine bu liste ya :) iyidir iyi :) bundan sonra her buluşmaya ordu gidecek...timlere falan mı bölsek :P

34ozkankurtuldu34
08/06/2010, 21:03

- MENÜ -

KARIŞIK IZGARA TABAĞI
1 Ad. dana pirzola
1 Ad. köfte
1 Ad. kuzu şiş
1 Ad. tavuk şiş
1 Ad. tavuk kanat
1 Ad. Salata (4 kişilik)
NORMAL FİYAT 35 TL

70 Cl YENİ RAKI 60 TL
35 Cl YENİ RAKI 30 TL
50 Cl BİRA (TUBORG) 6 TL

GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

22-)JuzZz - Dorukhan Güven - İstanbul
23-) bjk-17 - Mehmet Dilber - İstanbul
24-)fkurel - Ümit Urel - İstanbul
Arkadaşlar Fiorino sercanla görüştüm bugün pazar günü dükkanda çalışacagından dolayı gelemeyecekmiş hepinize selamı var iyi eglenceler diliyor herkeze ama belki bir sürpriz yaparım dedi listeden o nedenle sildim bilginize hafta sonu gelsin artık yaww...

StrawBeeRy
09/06/2010, 02:00
pazar gününün hava durumu açıklandı fakat her saat güncellendiği için değişebilir

13 Haziran Pazar

En Düşük En Yüksek
19 29 https://www.meteor.gov.tr/FILES/imgIcon/99/a1-25x25-gif/-25.gif

bjk-17
09/06/2010, 02:59
Gel de görelim şu 1.3 90'lığı derken E_N_D_E_R arkadaşımızda 1.3 90'lık çıktı mehmet ikinizde gelirsiniz umarım :D

Heheh :) dunya kucuk Tolga, INS bi aksilik cikmazsa pazar hunu goruscez :)

bu arada Ataturk imzasi yapistirdim, cok yakisti kanimca ;)

WiSTaRiA
09/06/2010, 10:27

Çatalca Gişelerinde saat 13.00'te TRakya Grubunun karşılanması herkezle merhabalaşıp kucaklama merasimi ayak üstü biraz sohbet ve konvoy halinde mekana hareket... :)

- MENÜ -

KARIŞIK IZGARA TABAĞI
1 Ad. dana pirzola
1 Ad. köfte
1 Ad. kuzu şiş
1 Ad. tavuk şiş
1 Ad. tavuk kanat
1 Ad. Salata (4 kişilik)
NORMAL FİYAT 35 TL

70 Cl YENİ RAKI 60 TL
35 Cl YENİ RAKI 30 TL
50 Cl BİRA (TUBORG) 6 TL

Herhangi bir durumda bana ulaşabileceğiniz numaram 0532 673 99 05
tüm GrandePuntoTR ÜYELERİ davetlidir.. .

GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

25-)cakir_bayraktar - göksel Bayraktar - Tekirdağ +2
26-)Tuna Tuning - Güner TUNA - Tekirdağ +2
27-)İsmini bilmediğim Trakya Buluşmasında olan bir arkadaş :)
28-)İstanbuldan katılacak olan puntişli bir bayan arkadaş

Arkadaşlar güncel listeyi ekledim... Tolgacım cuma günü ÇATALCA PARK ile görüş istersen yada ben görüşeyim fark etmez tam katılımcı listesini verelim ki herhangi bir sorun çıkmasın daha sonra... ORÇUN ....

farukileri
09/06/2010, 11:53
Heheh :) dunya kucuk Tolga, INS bi aksilik cikmazsa pazar hunu goruscez :)

bu arada Ataturk imzasi yapistirdim, cok yakisti kanimca ;)

Atatürk imzası var mı fazladan yahu?Yapıştırasım var aracıma ciddi anlamda...

StrawBeeRy
09/06/2010, 11:55
imzaları yapıştırıyorsunuz fakat istanbulda ara sokaklarda bırakmayın ben yapıştırdığımdan 1 hafta sonra camı patlatıp tesisatı çaldılar veya biri arabanızı çizebilir haberiniz olsun

PLaTiNuN
09/06/2010, 12:00
Tamamdır ORÇUN müdür ilgilenirim :)

whitegold
09/06/2010, 12:18
katılan arkadaşlar yanımzda gelecek kışı sayısı netleştıyse orcun veya tolga arkadasımıza bıldırebılırsenız ıyı olur cuma gunu mekana kısı sayısı bıldırılecek bı aksılık cıkmaması ıcın.saygılar...

PLaTiNuN
09/06/2010, 12:41
Atatürk imzası var mı fazladan yahu?Yapıştırasım var aracıma ciddi anlamda...

Faruk bende 1 tane var küçük olanından pazar günü getiririm istersen...

emrequzel
09/06/2010, 12:50
Suan haftasonu için güncel olan havadurumu
https://www.resimkoy.net/images/y5rbwlzvo8.bmp (https://www.resimkoy.net/resim.php?resimid=y5rbwlzvo8.bmp)

farukileri
09/06/2010, 13:07
Faruk bende 1 tane var küçük olanından pazar günü getiririm istersen...

Valla getirebilirsen iyi olur abi ya,sağolasın şimdiden

farukileri
09/06/2010, 13:08
Bu sanırsam iyi habere işaret...gaayet sevindirici:thumbup1:

Suan haftasonu için güncel olan havadurumu
https://www.resimkoy.net/images/y5rbwlzvo8.bmp (https://www.resimkoy.net/resim.php?resimid=y5rbwlzvo8.bmp)

WiSTaRiA
09/06/2010, 18:33
pazar günü hava süper... Şortları giyip gelicez demekki :):)

PLaTiNuN
09/06/2010, 18:52
Artık havuzada gireriz ördeklerle birlikte :D :D

WiSTaRiA
09/06/2010, 19:03
aynen vak vakk :):)

bravo_sercan
09/06/2010, 19:11
Tam ben dicektim Tolga abi, sen dedin :D
Deniz şortumunda getiriym, ördeklerle yüzerim =)

34ozkankurtuldu34
09/06/2010, 20:13

Çatalca Gişelerinde saat 13.00'te TRakya Grubunun karşılanması herkezle merhabalaşıp kucaklama merasimi ayak üstü biraz sohbet ve konvoy halinde mekana hareket... :)

- MENÜ -

KARIŞIK IZGARA TABAĞI
1 Ad. dana pirzola
1 Ad. köfte
1 Ad. kuzu şiş
1 Ad. tavuk şiş
1 Ad. tavuk kanat
1 Ad. Salata (4 kişilik)
NORMAL FİYAT 35 TL

70 Cl YENİ RAKI 60 TL
35 Cl YENİ RAKI 30 TL
50 Cl BİRA (TUBORG) 6 TL

Herhangi bir durumda bana ulaşabileceğiniz numaram 0532 673 99 05
tüm GrandePuntoTR ÜYELERİ davetlidir.. .

GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

Arkadaşlar güncel listeyi ekledim... Tolgacım cuma günü ÇATALCA PARK ile görüş istersen yada ben görüşeyim fark etmez tam katılımcı listesini verelim ki herhangi bir sorun çıkmasın daha sonra... ORÇUN ....[/QUOTE]

nemss1306
09/06/2010, 21:08
kararsızlık kotu yha bızmkıler ewde ol dıe tutturuyo
bnde gelmek ıstıorm ne yapsam acep
kacrmakda ıstemıorm 30 tane gp yı :D

bravo_sercan
09/06/2010, 21:09
Evdekilerle akşama kutlarsınız dogum gununu..
Bidaha bu kadar arabayı birarada goremessin fotograflar haricinde.

emrequzel
09/06/2010, 21:17
Beyler zaman gittikçe daralıo ama benim pazar gunu calısıp calısmıcam hala belli değil.hadi beni de yazın listeye...inş bi sorun cıkmaz :S

PLaTiNuN
09/06/2010, 21:39
GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

29-)emrequzel - Emre Güzel - İstanbul

farukileri
09/06/2010, 21:49

La olm sırf senin için ben stüdyomu cumartesiye aldım...gelmezsen çocuğumu keserim ulen!! :D

PLaTiNuN
09/06/2010, 22:00
Kaçıramazsınız bu buluşmayı Fırat ve Emre ayarlayın bi şekilde bakın faruk çıldırır :D

emrequzel
09/06/2010, 22:13
İnş Tolga.. Normalde ben ismimi yazdırınca gelmemezlik yapmam .ama dediğim gibi işe cagırmazlarsa gelicem merak etmeyin :D

nemss1306
09/06/2010, 22:28
way be faruk ne laftı öyle
gelmesek olmaz şimdi
işlh bakalım zaten beraber gidicez burdan haberin ole
2 den yardırırız
1.3-75 show yaparız yollarda

farukileri
09/06/2010, 22:41
Kaçıramazsınız bu buluşmayı Fırat ve Emre ayarlayın bi şekilde bakın faruk çıldırır :D

ahahah :D ortayı biz açıyoruz golü başkası atıyor var mı öyle ya :D

way be faruk ne laftı öyle
gelmesek olmaz şimdi
işlh bakalım zaten beraber gidicez burdan haberin ole
2 den yardırırız
1.3-75 show yaparız yollarda

haah şöylee yola gel bakiim :P :D alırım yoksa anahtarını :P (şaka yapıyorum alınmıyorsundur umarım :) )

e tabi yollar bi show görsün 1.3 75 lerden yahu...1.4-77 de bizle gelir di mi(coşkun abi?)

nemss1306
09/06/2010, 22:43
ahahah :D ortayı biz açıyoruz golü başkası atıyor var mı öyle ya :D

haah şöylee yola gel bakiim :P :D alırım yoksa anahtarını :P (şaka yapıyorum alınmıyorsundur umarım :) )

e tabi yollar bi show görsün 1.3 75 lerden yahu...1.4-77 de bizle gelir di mi(coşkun abi?)

Alınmak mumkun olabılırmı sence bakacez ve gorecez
neler olacak neler bıtecek
yedek kontak anahtarını verırım belkı sana :)

PLaTiNuN
09/06/2010, 23:24
İnş Tolga.. Normalde ben ismimi yazdırınca gelmemezlik yapmam .ama dediğim gibi işe cagırmazlarsa gelicem merak etmeyin :D

İnşallah Emre.seni bilen bilir..iş bu tabi gitmen gerekirse gideceksin...

Fazla show'a gerek yok 1.3 - 75 ler sonra sağa çekk derler :D

StrawBeeRy
09/06/2010, 23:26
arkadaşlar üzülerek belirtmek istiyorum ailevi sebeblerden dolayı aranızda olamayacağım herkezden özür dilerim şimdiden size iyi eğlenceler..

29-)emrequzel - Emre Güzel - İstanbul

bravo_sercan
10/06/2010, 01:43
3-)whitegold - Soner Şen- İstanbul +5 =)
19-)Mjet - Şenol Çıracı - İstanbul
20-)JuzZz - Dorukhan Güven - İstanbul
21-) bjk-17 - Mehmet Dilber - İstanbul
22-)fkurel - Ümit Urel - İstanbul
23-)cakir_bayraktar - göksel Bayraktar - Tekirdağ +2
24-)Tuna Tuning - Güner TUNA - Tekirdağ +2
25-)İsmini bilmediğim Trakya Buluşmasında olan bir arkadaş :)
26-)İstanbuldan katılacak olan puntişli bir bayan arkadaş
27-)emrequzel - Emre Güzel - İstanbul

(Atmaca 615) Anıl gelemiyor -1 : 27 arabayız..
Herkezden Özür diliyor..

farukileri
10/06/2010, 02:19
Buraya ek olarak anadoludan yola çıkacak insanlar için soruyorum: Nerede buluşalım?Saat kaçta buluşalım?

Bizim Yenibosna tarafına gidebilmemiz için malumatınız FSM'den geçmemiz lazım.En yakın yer orası.Bir buluşma yeri ve saati belirleyelim ki ona göre buradan hareket eder,hep beraber buluşur gideriz.

nemss1306
10/06/2010, 03:40
Buraya ek olarak anadoludan yola çıkacak insanlar için soruyorum: Nerede buluşalım?Saat kaçta buluşalım?

Bizim Yenibosna tarafına gidebilmemiz için malumatınız FSM'den geçmemiz lazım.En yakın yer orası.Bir buluşma yeri ve saati belirleyelim ki ona göre buradan hareket eder,hep beraber buluşur gideriz.

Ayarlarız faruk
kartaldan yardırırız otobandan

bjk-17
10/06/2010, 04:22
Valla getirebilirsen iyi olur abi ya,sağolasın şimdiden

Faruk bende yok ama Tolga getırcekmıs zaten. olmazsa avcılara ugrar alırız :) zaten yolum dusse 1 tane de dıger tarafa yapıstırcam :)

bjk-17
10/06/2010, 04:25
arkadaşlar üzülerek belirtmek istiyorum ailevi sebeblerden dolayı aranızda olamayacağım herkezden özür dilerim şimdiden size iyi eğlenceler..

WAlla uzuldum senın arabayı cok merak etmıstım Mert artık baska sefere gorusruz ıns.

PLaTiNuN
10/06/2010, 10:08
27-)emrequzel - Emre Güzel - İstanbul

(Atmaca 615) Anıl gelemiyor -1 : 27 arabayız..
Herkezden Özür diliyor..

Oldu mu şimdi anıl arıcaz seni hee...
Soner o ne öle yaw +5 :D :D

WiSTaRiA
10/06/2010, 10:44
anılsız olurmu yaa...

StrawBeeRy
10/06/2010, 10:55
WAlla uzuldum senın arabayı cok merak etmıstım Mert artık baska sefere gorusruz ıns.
inşallah başka zamana. gelmeyi çok istedim ama kısmet değilmiş size bol eğlencler benim yerimede eğlenin..

WiSTaRiA
10/06/2010, 11:16
Mertçim herzaman dediğim gibi gönüller bir olsun kardeşim...

farukileri
10/06/2010, 11:22
Soner o ne öle yaw +5 :D :D

Arabanın içinden baskın timi çıkacak heralde :D:D

anılsız olurmu yaa...

kambersiz düğün olmaz derler ama...

StrawBeeRy
10/06/2010, 11:22
Mertçim herzaman dediğim gibi gönüller bir olsun kardeşim...
eyw abi aynen yapıcak bir şey yok. duyduğum kadarıyla sen çorluda oturuyomuşsun 2 sene çorluda oturduk biz bir ara arkadaşlarımın yanına gelirsem sana uğramadan gitmicem :)

whitegold
10/06/2010, 12:05
Soner o ne öle yaw +5 :D :Dkanka dua et araba 5 kişi alıyor yoksa oooo :)

whitegold
10/06/2010, 12:08
kacrmakda ıstemıorm 30 tane gp yı :Dfırat abıcım benden sana tavsıye aılen senle gecırmek ıstıyorsa pazarını bızde senınle, e al aılenıde gel be kardesım:)

farukileri
10/06/2010, 12:23
fırat abıcım benden sana tavsıye aılen senle gecırmek ıstıyorsa pazarını bızde senınle, e al aılenıde gel be kardesım:)

Soner abi sorunlara çözüm buldu işte :D ;) hakikaten be fırat al aileni gel abi çatalca ya...güzel bir gün geçirirsin.

PLaTiNuN
10/06/2010, 14:08
Kararsız kalmayın sonra üzülürsünüz son 3 gün artık herkesi bekliyoruz :D

WiSTaRiA
10/06/2010, 17:28
eyw abi aynen yapıcak bir şey yok. duyduğum kadarıyla sen çorluda oturuyomuşsun 2 sene çorluda oturduk biz bir ara arkadaşlarımın yanına gelirsem sana uğramadan gitmicem :)

Mertçim beklerim... Hafta sonları ben çalışmıyorum.. Nezaman gelirsen ara beni.. Müsaitsem görüşürüz kardeşim...

34ozkankurtuldu34
10/06/2010, 19:20
1-)PLaTiNuN - Tolga YILDIRIR - İstanbul
2-)emrequzel - Emre Güzel - İstanbul

Merhaba arkadaşlar bu buluşma için emegi geçen herkeze teşekkürler pazar günü mesai olacagından dolayı çalışıyorum aranızda olamamak beni üzüyor ama yıllık izinlerin başlamasından dolayı işler yogun ve mesai olacak pazar günü ama geçte olsa sizlere katılmaya çalışacagım 16:00 işten çıkıcam gelebilirsem gelirim olmadı buluşma sonrası sizleri teknemde agırlamak isterim gelebilecek arkadaşlar olursa buluşma sonrası teknede bir rakı yaparız hepinize iyi eglenceler arkadaşlar...

WiSTaRiA
10/06/2010, 19:28
Çok sağol dostum senin de olman güzel olurdu ama Allah kısmet ederse iş çıkısı dikkatli gelde bize katılırsın dostum. Aklın bizde kalmasın sen işine bak dostum..

whitegold
10/06/2010, 19:35

Merhaba arkadaşlar bu buluşma için emegi geçen herkeze teşekkürler pazar günü mesai olacagından dolayı çalışıyorum aranızda olamamak beni üzüyor ama yıllık izinlerin başlamasından dolayı işler yogun ve mesai olacak pazar günü ama geçte olsa sizlere katılmaya çalışacagım 16:00 işten çıkıcam gelebilirsem gelirim olmadı buluşma sonrası sizleri teknemde agırlamak isterim gelebilecek arkadaşlar olursa buluşma sonrası teknede bir rakı yaparız hepinize iyi eglenceler arkadaşlar...özkan sen olmadan olmıycak ama iş geregı gelemıyormusun arkadasım yapcak bırsey yok ama zaten bulusma gec olacagı ıcın ıs cıkısıda cıksan gelsen rahatlıkla yetısebılırsın senın ısın zaten corluda,pazar beklıyoruz özkanım

34ozkankurtuldu34
10/06/2010, 19:42
Aranızda olmak için mücadele edicem bakalım kısmet olmadı arabayla giderim işe ordan çıkar gelirim ararım sizleri kalkacak gibi olursanız ben tekneye giderim sizler oraya gelirsiniz müsait olan arkadaşlarla orda muhabete devam ederiz soner sen bide mangal yaparsan teknede on numara olur bende rakıyı açarım tekirdagdan gelecek arkadaşlar rakı ve mangala hayır demezler zaten gelen arkadaşlarada bir nebzede olsa kendimi affettirmiş olurum güzel olur yani bakalım ayarlarız bişeyler artık...Hepinize iyi eglenceler...

whitegold
10/06/2010, 19:45
Aranızda olmak için mücadele edicem bakalım kısmet olmadı arabayla giderim işe ordan çıkar gelirim ararım sizleri kalkacak gibi olursanız ben tekneye giderim sizler oraya gelirsiniz müsait olan arkadaşlarla orda muhabete devam ederiz soner sen bide mangal yaparsan teknede on numara olur bende rakıyı açarım tekirdagdan gelecek arkadaşlar rakı ve mangala hayır demezler zaten gelen arkadaşlarada bir nebzede olsa kendimi affettirmiş olurum güzel olur yani bakalım ayarlarız bişeyler artık...Hepinize iyi eglenceler...ayıp edıyon özkanım mangal yakmak ne demek ama o yemegın uzerıne kımsenın bırsey yemeyı gozu gormaz buyuk ıhtımal ama ben genede peşımden surukleyıp getırırım mılletı bılıosun muhabbetın ıcın 380 km yolun ustune geldım yıne gelırım kardesım

WiSTaRiA
10/06/2010, 19:46
Aranızda olmak için mücadele edicem bakalım kısmet olmadı arabayla giderim işe ordan çıkar gelirim ararım sizleri kalkacak gibi olursanız ben tekneye giderim sizler oraya gelirsiniz müsait olan arkadaşlarla orda muhabete devam ederiz soner sen bide mangal yaparsan teknede on numara olur bende rakıyı açarım tekirdagdan gelecek arkadaşlar rakı ve mangala hayır demezler zaten gelen arkadaşlarada bir nebzede olsa kendimi affettirmiş olurum güzel olur yani bakalım ayarlarız bişeyler artık...Hepinize iyi eglenceler...

Kendini affettirecek bişey yok dostum.. Sonuçta iş bu.. Biraz öncede dediğim gibi aklın bizde kalmasın sen işine konsantre ol.. Artı bu arada arabayla giderim işe demişsin dikkatli git dikkatli gel dostum....

farukileri
10/06/2010, 20:23
Özkan abicim üzüldüm gelemeyeceğine ama umarım yetişirsin.Malum iş her şeyden önce gelir...

34ozkankurtuldu34
10/06/2010, 20:23
Kısmet diyelim artık duruma göre bakacagız arkadaşlar...

nemss1306
10/06/2010, 22:58
fırat abıcım benden sana tavsıye aılen senle gecırmek ıstıyorsa pazarını bızde senınle, e al aılenıde gel be kardesım:)

Ablamla beraber gelıcem galıba veya tek gelıcem
bunun uzerınde duruyorm ayarlamaya calısıorm bısıler....

PLaTiNuN
11/06/2010, 00:14
Kısmet diyelim artık duruma göre bakacagız arkadaşlar...

Haydaa biz Anıl'a bu olmadı şimdi derken sen çıktın :D Neyse inşallah ayarlar gelirsin ya da biz tekneye gelmeye çalışırız...

farukileri
11/06/2010, 02:45
Arkadaşlar selamlar,
Anadolu yakasından kimler gelecek ve nerede buluşacağız?Bunu şimdiden ayarlayayım diyorum.Anadoludan karşıdaki buluşma noktasına konvoy halinde gideriz güzel olur diye düşünmekteyim.
Öncelikle Anadolu Yakası listesini bir oluşturayım diyorum.Ardından nereyi buluşma noktası olarak seçelim?

1-) farukileri - Faruk İleri

listeye devam edin ki en azından plakaları da bilelim diyorum :)

4-)farukileri - Faruk İleri - İstanbul +2

ve bu listeye ben +2 kişi ekliyorum,ben kendim ile beraber 3 kişi olarak gelmekteyim.

bjk-17
11/06/2010, 03:57
inşallah başka zamana. gelmeyi çok istedim ama kısmet değilmiş size bol eğlencler benim yerimede eğlenin..

ıns dostum baska bır organızasyonda gorusuz...

nemss1306
11/06/2010, 08:24
Arkadaşlar selamlar,
Anadolu yakasından kimler gelecek ve nerede buluşacağız?Bunu şimdiden ayarlayayım diyorum.Anadoludan karşıdaki buluşma noktasına konvoy halinde gideriz güzel olur diye düşünmekteyim.
Öncelikle Anadolu Yakası listesini bir oluşturayım diyorum.Ardından nereyi buluşma noktası olarak seçelim?

Ah be faruk herseyde bı sorun herseyde bı ısyan
nedır bu genclık nereye gıdıyosun acelen ne
sakin panik yapma faruk :evet:

PLaTiNuN
11/06/2010, 10:10
Arkadaşlar selamlar,

Faruk anadolu yakasından sen,fırat ve Coşkun abi varsınız belki konuyu halen takip eden Alp abi son dakikada katılabilir eğer sende Coşkun abinin teli varsa görüş derim yoksa söyle ben görüşeyim çözelim bu işi...

Arkadaşlar herkes kişi sayısını bugün net olarak belirtmeli çünkü mekanı arayıp sayıyı söyleyeceğim şimdiden gerekli çalışmalara başlayacaklar (yer düzenlemesi vs.) umarım listede olupta online olamayan arkadaşlar göz ucuylada olsa konuyu takip ediyorlardır.Gelemeyecek olan arkadaşlar lütfen belirtsinler...

farukileri
11/06/2010, 11:29
Ah be faruk herseyde bı sorun herseyde bı ısyan
nedır bu genclık nereye gıdıyosun acelen ne
sakin panik yapma faruk :evet:

Öyle diyosun abi eyvallah da işim çok şu aralar,onlara koşturmaktan takipsiz kalabilirim...kalmış şurda 3 gün
Sakin olmak lazım ama zaman az ;)

Günceldir

whitegold
11/06/2010, 12:30
Faruk anadolu yakasından sen,fırat ve Coşkun abi varsınız belki konuyu halen takip eden Alp abi son dakikada katılabilir eğer sende Coşkun abinin teli varsa görüş derim yoksa söyle ben görüşeyim çözelim bu işi...

Arkadaşlar herkes kişi sayısını bugün net olarak belirtmeli çünkü mekanı arayıp sayıyı söyleyeceğim şimdiden gerekli çalışmalara başlayacaklar (yer düzenlemesi vs.) umarım listede olupta online olamayan arkadaşlar göz ucuylada olsa konuyu takip ediyorlardır.Gelemeyecek olan arkadaşlar lütfen belirtsinler...tolgacım ben + 3 kişi garantı fakat 2 arkadas daha tam bellı olmadı ama sen genede benı 5 kışı gozuyle bak bılıosun takarım peşıme ılla bırılerını:)saygılar canım arkadasım.

PLaTiNuN
11/06/2010, 13:29
GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

19-)JuzZz - Dorukhan Güven - İstanbul
20-) bjk-17 - Mehmet Dilber - İstanbul
21-)fkurel - Ümit Urel - İstanbul
22-)cakir_bayraktar - göksel Bayraktar - Tekirdağ +2
23-)Tuna Tuning - Güner TUNA - Tekirdağ +2
24-)İsmini bilmediğim Trakya Buluşmasında olan bir arkadaş :)
25-)İstanbuldan katılacak olan puntişli bir bayan arkadaş

Birde şu istanbuldan katılacak olan bayan arkadaş kimdir bilen yok mu yada forumumuza üye değil mi???

msanli
11/06/2010, 13:40
Evet arkadaşlar, Tekirdağ olamamıştı (Malum neden), Çatalca olacak inşallah. Benide ekleyin, eşimle beraber geleceğim.

Msanli +1

Sonradan okudum. Bende Anadolu yakasından geleceğim. Anadolu yakasından geleceklerin buluşma noktası Kavacık olurmu?

26-)Msanli - Mustafa Sanlı +1 - Anadolu Yakası

PLaTiNuN
11/06/2010, 13:59
Mustafa abi tekrardan hoşgeldin umarız aramızda olabilirsin...Anadolu yakasından faruk (farukileri),fırat (nemss1306) ve çoşkun (GP COŞKUN) abimiz var onlarla irtibata geçebilirsin...

msanli
11/06/2010, 14:10
Mustafa abi tekrardan hoşgeldin umarız aramızda olabilirsin...Anadolu yakasından faruk (farukileri),fırat (nemss1306) ve çoşkun (GP COŞKUN) abimiz var onlarla irtibata geçebilirsin...

Hoşbulduk Tolga. Aslında aranızdan hiç ayrılmadım. Malum iş güç. 17 senedir çalıştığım firmadan ayrıldım. Yeni bir firmaya başladım, başlar başlamaz yurt dışına çıktım... vs, vs, vs. Yani kısa zamanda hızlı bir tempo oldu. Foruma girmeye bile vakit bulamadım.

Anadolu yakasındaki arkadaşlar... nasıl bir buluşma yapalım. Başlangıç Anadolu yakasından olacak gibi görünüyor. Yer ve zaman. 11:30 Yenibosna olduğuna göre biz 45 dakika öncesinden ilk buluşma noktasından yola çıkmalıyız diye düşünüyorum...

PLaTiNuN
11/06/2010, 14:15
Hoşbulduk Tolga. Aslında aranızdan hiç ayrılmadım. Malum iş güç. 17 senedir çalıştığım firmadan ayrıldım. Yeni bir firmaya başladım, başlar başlamaz yurt dışına çıktım... vs, vs, vs. Yani kısa zamanda hızlı bir tempo oldu. Foruma girmeye bile vakit bulamadım.

Anadolu yakasındaki arkadaşlar... nasıl bir buluşma yapalım. Başlangıç Anadolu yakasından olacak gibi görünüyor. Yer ve zaman. 11:30 Yenibosna olduğuna göre biz 45 dakika öncesinden ilk buluşma noktasından yola çıkmalıyız diye düşünüyorum...

Allah kolaylık versin abi yeni bir iş yeni bir düzen demek inşallah tez zamanda alışırsın saygılar...

nemss1306
11/06/2010, 14:19

Ben kartaldayım abı kartal cıvarında bulusup otobandan fsm
koparız oyle dımı faruk??

msanli
11/06/2010, 14:22
Ben kartaldayım abı kartal cıvarında bulusup otobandan fsm
koparız oyle dımı faruk??

Ok. Fırat. FSM Kullanacaksak Kavacık diyorum. Ben Beykoz'dan geleceğim.

1- Fırat (nemss1306)
2- Mustafa (msanli)
3-

PLaTiNuN
11/06/2010, 14:23
Alp abi ordasın biliyorumm gelmiyo musunn :D :D :D

nemss1306
11/06/2010, 14:27
Ok. Fırat. FSM Kullanacaksak Kavacık diyorum. Ben Beykoz'dan geleceğim.

1- Fırat (nemss1306)
2- Mustafa (msanli)
3-

Biz koparız faruk coskun abı ben snde yolda katılırsın abı bıze olmamı oyle?

bravo_sercan
11/06/2010, 14:39
Bizim bulusma noktamiz neresiyidi ?
Beylikduzumuydu ?
Beylikduzuyse , orda nerde toplaniriz ve saat kacta ?
2 de mi çatalcada olucaktik ?

PLaTiNuN
11/06/2010, 14:44
Hoppaaa sercan naptın :D Konunun ilk sayfasında belirttik ama seninle hiç konuşmamıştık dimi bu konuyu?? İlk buluşma noktası 11.30 yenibosna koçtaş ikinci buluşma noktası 12.15 beylikdüzü carrefour da olucaz... sanırım soner sen ve ben bayrampaşadan gazlıcaz...

msanli
11/06/2010, 14:45
Biz koparız faruk coskun abı ben snde yolda katılırsın abı bıze olmamı oyle?

Olur tabi. Neden olmasın. Dediğiniz gibi FSM'yi kullanacaksanız bana saat verin ki, zamannında orada olayım. Benim Kavacığa gelmem 15 dakika.

farukileri
11/06/2010, 14:54
Olur tabi. Neden olmasın. Dediğiniz gibi FSM'yi kullanacaksanız bana saat verin ki, zamannında orada olayım. Benim Kavacığa gelmem 15 dakika.

Ben direk olarak kavacık'a geleyim,benim için daha iyi olacak.Benimle gelecek arkadaşları da alacağım diğer yandan.Ayrıca kavacık benim direk olarak yolumun üstü,kartal biraz daha iç kısımda kalmakta.O zaman saati kararlaştıralım ki ben ona göre işlerimi ayarlayayım

Bu arada Çatalca'da bir sticker yapıştırma yaparız değil mi benim arabaya =)

bravo_sercan
11/06/2010, 14:55
Hoppaaa sercan naptın :D Konunun ilk sayfasında belirttik ama seninle hiç konuşmamıştık dimi bu konuyu?? İlk buluşma noktası 11.30 yenibosna koçtaş ikinci buluşma noktası 12.15 beylikdüzü carrefour da olucaz... sanırım soner sen ve ben bayrampaşadan gazlıcaz...

Ben konuyu bastan kacirmisim abi ya :) aklima su soz geldi ne alakaysa artik , "balik bastan kokar " :D
+1 siyah bravo gelebilir. Tek yada esi ve bebegiyle , henuz kesin degil, aksama netlesecek.

PLaTiNuN
11/06/2010, 15:00
Waaay balık ben mi oldum yani :D Neyse tamamdır kardeşim akşama bakarız...

whitegold
11/06/2010, 15:15
Evet arkadaşlar, Tekirdağ olamamıştı (Malum neden), Çatalca olacak inşallah. Benide ekleyin, eşimle beraber geleceğim.

Msanli +1

Sonradan okudum. Bende Anadolu yakasından geleceğim. Anadolu yakasından geleceklerin buluşma noktası Kavacık olurmu?

26-)Msanli - Mustafa Sanlı +1 - Anadolu Yakasımustafa abıcım tekrardan aramıza hoşgeldın sanırım trakya buluşmasındakı yazımdan sonragordun çatalca buluşmasını ıyıkı yazmısım abı sana bu sıtede sızın gıbı katılımcılar olması gerekıyor abı maşallah ayagının tozuyla hemen gelıyorsun bızı kırmıyorsun sımdıden cok tesekkurler abıcıgım.

nemss1306
11/06/2010, 15:15

tmm abı bı konusalımda bn çok iyi bilmiyorum
kavacık falan yanlıs bısı soylemıyım

whitegold
11/06/2010, 15:18
Bizim bulusma noktamiz neresiyidi ?
Beylikduzumuydu ?
Beylikduzuyse , orda nerde toplaniriz ve saat kacta ?
2 de mi çatalcada olucaktik ?sercancım sen boylee yaparsan yanmısız vallahı:):) asıkmısın eee o kadar mesajlasırsan olacagı buydu:):) kardesım pazar sabahı ben once tolgayla bulusurum ordan b.paşaya gecer senı alırız ordanda dırek koçtasa gıderız ok kardesım ?

farukileri
11/06/2010, 15:53
tmm abı bı konusalımda bn çok iyi bilmiyorum
kavacık falan yanlıs bısı soylemıyım

Kavacık köprüden önceki son çıkış bölgesi,İETT lerin durduğu yerde büyük ihtimalle bekleriz.Bir karışıklık olursa zaten ararsın benim numaram sende var

Numaram olmayanlar için:0 535 468 24 69

whitegold
11/06/2010, 17:49
tolgacım çagatay kahya ısımlı bı abımız katılmak ıstıyor ısmını eklermısın ıstanbuldan

WiSTaRiA
11/06/2010, 19:22
Mustafa abi seni aramızda görmekten çok mutlu olacağız. Pazar günü görüşmek ve tanışmak ümidiyle...

İstanbuldan katılıcak olan bayan foruma üye değil puntosu var ve kardeşimin arkadaşı yani bende tanımıyorum....

34ozkankurtuldu34
11/06/2010, 19:55
27-)Çagatay Kahya - istanbul

eser1959
11/06/2010, 20:08
Bende bu geziye eşimle katılmak iatiyorum
0505 924 93 98 Anadolu yakası ataşehirdeyim yıllar sonra tekrar çatalcayı bulabilirmiyim,bilmiyorum,tjet,skydome,güvenlik paket,buz beyazı bravo

PLaTiNuN
11/06/2010, 22:39
Ne kadar güzel yeni üyeler ve organizasyona yeni katılanlar var :) Bu arada tüm İstanbul üyelerine mail atan yönetime herkes adına teşekkür ediyorum...

nemss1306
11/06/2010, 23:41
arkadaslar istanbul anadolu yakası hep beraber cıkıorz
kartaldan farukla ben gelıorz
kavacıktan mustafa abı bıze katılcak
baska anadolu yakası varsa ıstıkametımız bu sekıldedır
duruma gore arayın katılıın bıze :)

msanli
12/06/2010, 00:48
=======================
0505 924 93 98 Anadolu yakası ataşehirdeyim yıllar sonra tekrar çatalcayı bulabilirmiyim,bilmiyorum,tjet,skydome,güvenlik paket,buz beyazı bravo
=======================

Eser Bey abicim, Çatalca'yı bulmak gibi bir derdin olmasın. Kartaldan gelen arkadaşlar, Kavacığa kadar gelecekler. Sizde Kavacık otobüs duraklarına gelirseniz ilk buluşmamızı bu noktada gerçekleştirdikten sonra Yenibosna Koçtaş'a doğru yola çıkarız. Sonrası sırasıyla gelir. Ben Kavacıkta buluşma saati olarak 10:30 -10:45 gibi düşünüyorum. Sizin için ve diğer arkadaşlar için uygunmu?
İlk buluşma için bana ulaşabileceğiniz telefon numaram 0532 7748059

gpcool
12/06/2010, 01:02
ya bnm yeni haberim oldu ben çok katılmak istiorum ama 6 da çıkıorum işden :(

msanli
12/06/2010, 01:02
Mustafa abi seni aramızda görmekten çok mutlu olacağız. Pazar günü görüşmek ve tanışmak ümidiyle...

İstanbuldan katılıcak olan bayan foruma üye değil puntosu var ve kardeşimin arkadaşı yani bende tanımıyorum....

Orçuncuğun, bende aranızda olmak için bütün planlarımı ileri tarihe atıyorum. :)

ya bnm yeni haberim oldu ben çok katılmaPk istiorum ama 6 da çıkıorum işden :(

Buluşma Pazar günü Vedat.

gpcool
12/06/2010, 01:06
biliorum ya ben mağazacıyım anca 5 6 gibi çıkıcam

msanli
12/06/2010, 01:10
biliorum ya ben mağazacıyım anca 5 6 gibi çıkıcam

Başka sefere... bu buluşmalar sürekli oluyor burada.

gpcool
12/06/2010, 01:11
artık bidahakine, bu sefer daha erken haberim olur inşallah..

nemss1306
12/06/2010, 01:13
=======================
=======================

Eser Bey abicim, Çatalca'yı bulmak gibi bir derdin olmasın. Kartaldan gelen arkadaşlar, Kavacığa kadar gelecekler. Sizde Kavacık otobüs duraklarına gelirseniz ilk buluşmamızı bu noktada gerçekleştirdikten sonra Yenibosna Koçtaş'a doğru yola çıkarız. Sonrası sırasıyla gelir. Ben Kavacıkta buluşma saati olarak 10:30 -10:45 gibi düşünüyorum. Sizin için ve diğer arkadaşlar için uygunmu?
İlk buluşma için bana ulaşabileceğiniz telefon numaram 0532 7748059

Biz farukla beraber saat 10 da cıkıcaz kartaldan abi...
ona gore katılacak arkadaslar ayarlasınlar....

bu arada unutmayın pazar gnu dogumgunum ve ben ailemı bırakıp
gelıorm unutmatın unuttrmayın :D

msanli
12/06/2010, 01:16
Biz farukla beraber saat 10 da cıkıcaz kartaldan abi...
ona gore katılacak arkadaslar ayarlasınlar....

Pazar sabahı trafik olmaz. 20 - 30 dakikada gelirsiniz Kavacığa.
Yarın akşam netleştiririz Kavacıktan çıkış saatimiz.

WiSTaRiA
12/06/2010, 02:16

Biliyoruz Fıratçım doğum günün olduğunu onun için bu organizasyonu 13 Hazirana denk getirdikki doğum gününü kutlamak için... :):):)

bravo_sercan
12/06/2010, 03:30

Fırat stepnemi hediye edicem sana :evet:

WiSTaRiA
12/06/2010, 03:46
bijon anahtarıda benden :):)

nemss1306
12/06/2010, 08:22
Fırat stepnemi hediye edicem sana :evet:

eywalh on numara olur valla :)

bijon anahtarıda benden :):)

Sagol orcun abı senınle tanısmak hedıye olucak zaten bana :)
bu arada trakyalıyız ya var bıraz cıngenelık be abı :D

PLaTiNuN
12/06/2010, 09:48

GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

26-)Msanli - Mustafa Sanlı +3 - Anadolu Yakası

emrequzel
12/06/2010, 10:36
Tolga su güzergah yerlerini ve saatlerini de tekrardan yazarsan iyi olur.baya gerilerde kaldı.

farukileri
12/06/2010, 11:10
arkadaslar istanbul anadolu yakası hep beraber cıkıorz
kartaldan farukla ben gelıorz
kavacıktan mustafa abı bıze katılcak
baska anadolu yakası varsa ıstıkametımız bu sekıldedır
duruma gore arayın katılıın bıze :)

Fırat ben sana ne demiştim abi =) ben direk olarak kavacık a kapatıyorum.Ben Kartal'a gelirsem yolum uzayabilir :) Saat 10 da çıkıyorsanız ben saat 10:30 da Kavacık otobüs duraklarında olmaya çalışırım.Her şekilde benim yolumun üstü olacak Kavacık,Kartal okuldan biraz uzakta kalıyor maalesef :)

PLaTiNuN
12/06/2010, 11:18
Faruk kardeş Ataşehir'den bize katılacak bi abimiz var Eser Özveren...sanırım pek takip edemiyo forumu bişekilde irtibata geçelimde size takılsın cep telinide yazmış...

PLaTiNuN
12/06/2010, 12:00

GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

28-)eser1959 - Eser Özveren +1 - istanbul Anadolu yakası

bravo_sercan
12/06/2010, 14:31
Güncellektione =) oda neyse artık :D

nemss1306
12/06/2010, 14:52
kartal yokmu yha ben tekmı gelecem smdı kartaldan
bu arada bugun coskun abıyıde aradım bellı olmaz dıo
gelırse benı arıcakmıs
yapma bole faruk kırma benı yanlız bırakma aglarm haa:D:D:D:D

whitegold
12/06/2010, 15:02
nasıl yanı coskun abı gelmıyormu sımdık? dur ben onu arayıp kandırayım:)

PLaTiNuN
12/06/2010, 15:17
Walla ya bi getirtemedik şu adamı :)

msanli
12/06/2010, 15:40
Tolga, Çocukların gelemesinde bir kısıtlama varmı. Yoksa ben +3 geleceğim.

PLaTiNuN
12/06/2010, 15:51
Kısıtlama yok abi zaten mekanın web sitesini gezebildiysen tam çocuklara göre bir yer olduğuna karar verirsin...

msanli
12/06/2010, 15:58
Kısıtlama yok abi zaten mekanın web sitesini gezebildiysen tam çocuklara göre bir yer olduğuna kadar verirsin...

Tamamdır Tolga. Beni +3 olarak değiştirebilirsin. Benim saydığım kadarı ile 60 kişi olduk. Güzel bir buluşma olacak :)

PLaTiNuN
12/06/2010, 16:00
İnşallah alnımızın akıyla sorunsuz keyifle geçiririz vaktimizi :)

eser1959
12/06/2010, 16:27
Ben büyük ihtimalle bir terslik olmazsa geleceğim,net kavacıkta buluşma yerini ve saatini ayarlayalım,bir inşaatçı olarak yıllar sonra A sosyal yaşamayı bırakmam topluma girmem gerek artık,sevgiler

Scottie
12/06/2010, 16:31
orada olup katılmak isterdim... çok güzel bir buluşma olacağı kesin....
organizasyonu yapanların emeğine sağlık...

PLaTiNuN
12/06/2010, 17:59
Ben büyük ihtimalle bir terslik olmazsa geleceğim,net kavacıkta buluşma yerini ve saatini ayarlayalım,bir inşaatçı olarak yıllar sonra A sosyal yaşamayı bırakmam topluma girmem gerek artık,sevgiler

Eser abi anadolu yakasından 3 arkadaş gelecek onlara senin numaranı vereceğim anadolu yakasında nerede, hangi saatte buluşulacak buluşma saatini sana bildirirler...

organizasyonu yapanların emeğine sağlık...

Bizde çok isterdik böyle ortamlara ne kadar hevesli olduğunu fakettim umarım sizde Eskişehirliler olarak yavaş yavaş çoğalır büyük buluşmalara imza atarsınız...

whitegold
12/06/2010, 18:26
organizasyonu yapanların emeğine sağlık...keske cumadan yola cıkıp gelseydın esercıgım senı bı gun mısafır ederdık pazar gunumuzu bırlıkte gecırırdık inşallah bıdahakı sefere. bı bulusmada eskısehıre yapabılırız ıstersenız:)

Scottie
12/06/2010, 18:29
ben her zaman buluşmaya varım... siz yeterki geliyoruz deyin... hemen bir buluşma tertipleyelim...

WiSTaRiA
12/06/2010, 18:30

GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

8-)evo61 - Özhan Şener - Tekirdağ +1
10-)taner-59 - Taner Beyazıt - Tekirdağ +1
11-)bravo_sercan - Sercan Türköz - İstanbul +1
12-)servogp - Servet Çay - İstanbul +1
13-)nemss1306 - Fırat Osmancık - İstanbul +1
14-)mm_işik - murat ışık- istanbul +1
15-)Elmedin - Elmedin Başkol - İstanbul +1
16-)ExTReMe_ Çağatay Güldalı - İstanbul +2
17-) GP COŞKUN Coşkun Turuca - iSTANBUL anadolu yakası
18-)JuzZz - Dorukhan Güven - İstanbul
19-) bjk-17 - Mehmet Dilber - İstanbul
20-)fkurel - Ümit Urel - İstanbul
21-)cakir_bayraktar - göksel Bayraktar - Tekirdağ +2
22-)Tuna Tuning - Güner TUNA - Tekirdağ +2
23-)İsmini bilmediğim Trakya Buluşmasında olan bir arkadaş :)
24-)İstanbuldan katılacak olan puntişli bir bayan arkadaş
25-)Msanli - Mustafa Sanlı +3 - Anadolu Yakası
26-)Çagatay Kahya - istanbul

Arkadaşlar bende 2 tane fire var onları çıkardım. Artı enstrumantal çalan bir arkadaşımız yokmu gitarıyla bizi şenlendirir.. Daha şamata gırgır olur.... Ne dersiniz?
Bu arada Allah kısmet ederse saat 12.00 gibi marşa basıp yola çıkmayı düşünüyorum dostlarım. Saat 13.00 gibi çatalca gişelerinden çıkar canım kardeşlerimle, abilerimle ve dostlarımla kucaklaşırız....

WiSTaRiA
12/06/2010, 18:32
ben her zaman buluşmaya varım... siz yeterki geliyoruz deyin... hemen bir buluşma tertipleyelim...

Ramazan bayramından sonra güzel bir Eskişehir buluşması yada Anıtkabir buluşması düzenlersiniz bizde geliriz.. Sizin oralara İstanbul üzerinden geleceğim için yazıyorum ben yola çıktığım an arkama en az 10a yakın puntiş takar gelirim :):)

Scottie
12/06/2010, 18:37
Ramazan bayramından sonra güzel bir Eskişehir buluşması yada Anıtkabir buluşması düzenlersiniz bizde geliriz.. Sizin oralara İstanbul üzerinden geleceğim için yazıyorum ben yola çıktığım an arkama en az 10a yakın puntiş takar gelirim :):)

eyvallah kardeşim... ben senin kadar iyi organize edemem ama... onu söyleyeyim baştan... ama çok iyi olur bir buluşma gerçekten...

şöylede olabilir... bayramdan sonra 1 hafta gebze de bulunacağım... o zaman siz de bir buluşma ayarlayabilirseeniz.. onada katılabilirim..

WiSTaRiA
12/06/2010, 18:48
Anıtkabir buluşması yada Eskişehir buluşması çok güzel olur gerçekten.. İnşallah Allah kısmet ederse bakarız gebze muhabbetine..

Scottie
12/06/2010, 18:52
Anıtkabir buluşması yada Eskişehir buluşması çok güzel olur gerçekten.. İnşallah Allah kısmet ederse bakarız gebze muhabbetine..

yapalım kardeşim... bir daha ki ay konuyu başlatırız.. bakalım.. herkes fikrini yazar... kimler gelmek istiyor... ona göre planlarız...

WiSTaRiA
12/06/2010, 18:55
olur.. Gayet güzel olur... Güzel bir program yapalım..

Scottie
12/06/2010, 18:57
had bakalım hayırlısı.. burada Eskişehir de yardımcı olabileccek arkadaş lazım. ayarlarız bir şeyler....

WiSTaRiA
12/06/2010, 19:01
Ayarlarız artık bişeyler esercim...

Scottie
12/06/2010, 19:03
sizin konuyu dağıtmayalım... sonra konuşuruz....

buluşmada bol eğlenceler.... darısı başımıza...

WiSTaRiA
12/06/2010, 19:11
Arkadaşlar yarın gelicek olan katılımcılar arasında müzisyen yokmu :)

bravo_sercan
12/06/2010, 19:25
Arkadaşlar yarın gelicek olan katılımcılar arasında müzisyen yokmu :)

Ben iyi ıslık çalarım abi :D
İlk okuldada flutle yag satarım bal satarımı çalıyordum , ama flutum yok şuan:help:

Bu arada Soner abi akşam arabaları bi sirkeli suya batırıp çıkartalım , yarın güzelleşelim =)

eser1959
12/06/2010, 19:32
takriben mahmutbey gişelerinde saat kaçta oluruz

WiSTaRiA
12/06/2010, 19:32
Ben biraz önce geldim sirkeli sudan valla harika oldu... Sirkeli sudan sonra silikonladım arabayı oldu afrodit gibi.. :):) Şimdide düğüne gidiyorum.. Ha bu arada eski insanlar derki sirke nazarı büyüyü öldürür yani anlıyacağınız sirke arabalarımızı parlatmakla kalmayıp nazardanda koruyo bir taşla 2 kuş...:):)

mm_isik
12/06/2010, 19:45

bız tem den gıtmıcez. e-5 ten gıdıcez boogazıcı koprusunden gelıp yolu hıc bırakmadan saga sola sapmadan yenıbozna koçtaş tabelasını gordugunuz gıbı dalın otoparka. bız 11.30 da orda olucaz:)

msanli
12/06/2010, 19:47

Eser abicim, Ben saat 10:30 da Kavacık'tan çıkalım diyorum. 11:30 Yenibosna Koçtaş ve sonrası Beylikdüzü. Sanırım Otoban olayı olmaz. Beylikdüzünden sonra Edirne Asfaltı üzerinden Çatalcaya veya Hadımköyden Otobana çıkarız gibi geliyor bana.

Tam Güzergah konusunda Tolga detay verirmisin.

bravo_sercan
12/06/2010, 19:55
Ben biraz önce geldim sirkeli sudan valla harika oldu... Sirkeli sudan sonra silikonladım arabayı oldu afrodit gibi.. :):) Şimdide düğüne gidiyorum.. Ha bu arada eski insanlar derki sirke nazarı büyüyü öldürür yani anlıyacağınız sirke arabalarımızı parlatmakla kalmayıp nazardanda koruyo bir taşla 2 kuş...:):)
Vaaay, aranbanın her tarafını sirekli suyla yıkayıp siliyim ozaman ben =) gerçi batıl inancım yoktur ama en azından güzel parlatır =)

PLaTiNuN
12/06/2010, 20:40

Eser abi anadolu yakasından faruk arkadaşımıza tel numaranı verdik ancak açmadığını söyledi biz istiyoruz ki sen tek gelme arkadaşlarla buluş arka arkaya gelin...Mahmutbey gişelerle işimiz yok çünkü orada durmaya izin yok...

Eser abicim, Ben saat 10:30 da Kavacık'tan çıkalım diyorum. 11:30 Yenibosna Koçtaş ve sonrası Beylikdüzü. Sanırım Otoban olayı olmaz. Beylikdüzünden sonra Edirne Asfaltı üzerinden Çatalcaya veya Hadımköyden Otobana çıkarız gibi geliyor bana.

Tam Güzergah konusunda Tolga detay verirmisin.

Tam güzergah: Saat:11.30 Yenibosna koçtaş (E-5 üzerinden giderek Ataköy kavşağından sonra yenibosna yanyol'a geçilir...)

Saat 12.15: Yenibosnadan buluştuğumuz arkadaşlarla konvoy halinde E-5 üzerinden beylikdüzü Carrefour'a geçiyoruz...Burada buluşmanın diğer amacı koçtaş'a giderken yanyolu kaçıran arkadaş olursa direk beylikdüzü carrefour'a devam etmesi içindir hiç geriye dönmek için uğraşmaz...Daha sonrada hadımköyden tem'e çıkıp çatalcaya devam edeceğiz Çatalca gişelerde Trakya grubuyla buluşacağız...

Her ihtimale karşı cep numaram 0544 315 21 83

eser1959
12/06/2010, 20:58
farukla konuştuk sabah 10.30 da kavacıkta buluşacaz,bizim herşeyimiz bir,gelecek dediysek geliriz,başka söze gerek yok

PLaTiNuN
12/06/2010, 21:01
Bizde aksini söylemedik abi yanlış anlaşılma yok sadece ulaşılamadığın bilgisi verildi...Yarın görüşmek üzere..

silentscream
12/06/2010, 21:05
Böyle güzel bir organizasyona katılmayı cok istiyoruz.Ancak üzülerek belirtmek isterim ki son 2-3 gündür sağlık problemleri yaşıyoruz..Bu şartlar altında katılmamız biraz zayıf bir ihtimal.Yarın sabah daha iyi olursak , Koçtaş olmadı B.düzü nde görüşmek üzere...
Katılamayabiliriz ihtimaline karşı herkese iyi eğlenceler.

bravo_sercan
12/06/2010, 21:06
Tam güzergah: Saat:11.30 Yenibosna koçtaş (Cevizlibağ'dan yanyol'a geçip yenibosnaya kadar devam edilir aksi takdirde anayol dan koçtaş'a giriş yok)

Tolga abi cevizlibag'dan başka yan yol yok demişsinde. Yenibosnaya gelmeden yanda yan yol var, yenibosna, çobançeşme yanyol diye.
ordan girip. dümdüz sapmadan gidilirse hemen sağ'da koçtaş gorulmektedir.
taa cevizlibagdan yanyola girersek :s ? ? öyle bilmiyorum yani bende.:g0000000:

PLaTiNuN
12/06/2010, 21:11
Walla doğru söylüyosun Sercan ben o yanyollardan ne çekiyorum bir bilsen ay da yıl da bir o tarafa yolum düşer ama düştüğünde de karıştırırım hep o yanyolları aklımda sadece cevizlibağ kalmış kardeşim acaba dediğin sapaktan koçtaş' a ulaşılabilir mi yoksa koçtaş'ı geçtikten sonra yanyol kimsenin işine yaramaz...

bravo_sercan
12/06/2010, 21:18
Walla doğru söylüyosun Sercan ben o yanyollardan ne çekiyorum bir bilsen ay da yıl da bir o tarafa yolum düşer ama düştüğünde de karıştırırım hep o yanyolları aklımda sadece cevizlibağ kalmış kardeşim acaba dediğin sapaktan koçtaş' a ulaşılabilir mi yoksa koçtaş'ı geçtikten sonra yanyol kimsenin işine yaramaz...
evet abi Şirin evleri geçtiktden sonra ilerde, çobançeşme diye bi yanyol var. ordan girilince dumduz gidliyor. sağda otobus duragı solda minibus duragı war. duraklları geçince hemen sagda koçtaş kalıyor.
Koçtaşın otoparkına çıkmamız gerekicek ama, o yol üzerinde toplanamayız.
üstünde açık otoparkı mevcut.

PLaTiNuN
12/06/2010, 21:18
Buluşma noktaları için küçük birer harita...

bravo_sercan
12/06/2010, 21:23
haritayı gorunce kafam karıştı :D Üst geçitin ordan sağ yanaşacınca yan yol tabelasından girilirse 100m ilerde koçtaş kabak gibi ortada oluyor

PLaTiNuN
12/06/2010, 21:30

ORADAN HADIMKÖY İSTİKAMETİNE DEVAM EDİP TEM'DEN ÇATALCA GİŞELERE DEVAM EDEREK TEKİRDAĞDAN GELEN DOSTLARIMIZLA BULUŞUP MEKANA KONVOY HALİNDE DEVAM EDECEĞİZ...

SON GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ

8-)evo61 - Özhan Şener - Tekirdağ +1
10-)taner-59 - Taner Beyazıt - Tekirdağ +1
11-)bravo_sercan - Sercan Türköz - İstanbul +1
12-)servogp - Servet Çay - İstanbul +1
13-)nemss1306 - Fırat Osmancık - İstanbul +1
14-)mm_işik - murat ışık- istanbul +1
15-)Elmedin - Elmedin Başkol - İstanbul +1
16-)ExTReMe_ Çağatay Güldalı - İstanbul +2
17-) GP COŞKUN Coşkun Turuca - iSTANBUL anadolu yakası
18-)JuzZz - Dorukhan Güven - İstanbul
19-) bjk-17 - Mehmet Dilber - İstanbul
20-)fkurel - Ümit Urel - İstanbul
21-)cakir_bayraktar - göksel Bayraktar - Tekirdağ +2
22-)Tuna Tuning - Güner TUNA - Tekirdağ +2
23-)İsmini bilmediğim Trakya Buluşmasında olan bir arkadaş :)
24-)İstanbuldan katılacak olan puntişli bir bayan arkadaş
25-)Msanli - Mustafa Sanlı +3 - Anadolu Yakası
26-)Çagatay Kahya - istanbul
27-)eser1959 -Eser Özveren +1- İstanbul Anadolu yakası

nemss1306
12/06/2010, 22:08
faruk buraları bn hıc bılmem
içmelerden yardr kartala girde beraber akalım
çatalca die edırneden cıkarım valla bırkma benı faruk
faruk faruk faruk duy sesimi
farukkkkkkk.........:D:D:D:D:D

eser1959
12/06/2010, 22:15
ben geleceğim manasında söyledim,telefonda biraz sıkıntı var sadece o kadar yarın tanışmak ve görüşmek dileğiyle saygı ve sevgiler

farukileri
12/06/2010, 23:10
faruk buraları bn hıc bılmem
içmelerden yardr kartala girde beraber akalım
çatalca die edırneden cıkarım valla bırkma benı faruk
faruk faruk faruk duy sesimi
farukkkkkkk.........:D:D:D:D:D

Yok yok bırakmam seni meraklanma :D:D:D

Güzergah bile oluşturdum,gayet hazırız gitmeye...Yarın saat 10 da seninle Kartal köprüsünün orda buluşur araşırız

msanli
12/06/2010, 23:18
Yenibosna Koçtaş'a ulaşım kolay arkadaşlar. Yollarda, Metrobus'den sonra çok değişiklik yapıldı ama, Şirinevlere yapılan kavşağı karıştırmazsak sorun yok :)

farukileri
12/06/2010, 23:24
Yenibosna Koçtaş'a ulaşım kolay arkadaşlar. Yollarda, Metrobus'den sonra çok değişiklik yapıldı ama, Şirinevlere yapılan kavşağı karıştırmazsak sorun yok :)

Yok yok onu karıştırmayız mustafa abi,ben baktım Google Maps üzerinden,yerini öğrenmiş bulunmaktayım.Çok da rahat gideceğiz

nemss1306
12/06/2010, 23:33
Yok yok bırakmam seni meraklanma :D:D:D

Güzergah bile oluşturdum,gayet hazırız gitmeye...Yarın saat 10 da seninle Kartal köprüsünün orda buluşur araşırız

Faruk otobandan gecıorz dımı yanı kartal koprusundn gırıcen mecbur
karma cartıngın ust taraflarında bulusalım shell var orda bulusalım akalım ortamlara olmamı??

Elmedin
12/06/2010, 23:48
arkadaşlar bu ne yaa kaç sayfa yazmışsınız okumaya üşendim resmen. en son 13. sayfada kalmıştım ben galiba :)

arkadaşlar birkaçınız bana özelden özellikle neşet suyuna gelenlerden olup çatalcaya da gelecek biri varsa o bana nosunu gönderirse böylece irtibatta kalmış oluruz. carrefour buluşma noktasında olucam ben :)

farukileri
13/06/2010, 00:22
Faruk otobandan gecıorz dımı yanı kartal koprusundn gırıcen mecbur
karma cartıngın ust taraflarında bulusalım shell var orda bulusalım akalım ortamlara olmamı??

Orada buluşuruz,oradan gideriz beraber.Otobandan da D-100 den de yardırsak olur,farkı sadece bir köprü olur o kadar.Ama otobandan yardırmak biraz daha mantıklı geliyor bana...

nemss1306
13/06/2010, 00:26
Orada buluşuruz,oradan gideriz beraber.Otobandan da D-100 den de yardırsak olur,farkı sadece bir köprü olur o kadar.Ama otobandan yardırmak biraz daha mantıklı geliyor bana...

Tamma faruk sabah saat 10 da sehell de ol canım benım bn hem mazot alaym hemde kgs doldurayım yolda kalmıyalım snra :)

Buremir
13/06/2010, 00:42
şu istanbul buluşmalarına bir türlü katılamadım :( inşallah çok eğlenirsiniz bol bol fotolarınızı da bekliyoruz

PLaTiNuN
13/06/2010, 00:50
arkadaşlar bu ne yaa kaç sayfa yazmışsınız okumaya üşendim resmen. en son 13. sayfada kalmıştım ben galiba :)

arkadaşlar birkaçınız bana özelden özellikle neşet suyuna gelenlerden olup çatalcaya da gelecek biri varsa o bana nosunu gönderirse böylece irtibatta kalmış oluruz. carrefour buluşma noktasında olucam ben :)

Elmedin meraklanma ben varım :) yaz numaramı yinede 05443152183