PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Carbon Görünümlü Far

m3rt_06
23/05/2010, 12:28
Geçenlerde Arkadaşlarlarla Konusurken far karartmadan konu acıldı ve artık farı boyamaya gerek olmadını folyo ile kaplasan yeterli olacağını söyledi kendisinde ford fiesta var ve öyle yapmıs şimdi gelelim konuya bu farı siyah folyo yerine carbon folyo ile kaplasam görüntü acısından süper olacağı kesinde aydınlatma acısından sağlıklı olurmu bu konuda usta abilerm varsa yardımcı olabilirlermi

OzzY
23/05/2010, 18:34
aydınlatma sıkıntı yaratmaz çanak kısmı kapanmıcak sonuçta ama folyo o ısıya dayanmaz gibi geliyo bana.

Buremir
23/05/2010, 20:15
ozana arkadaşımıza katılıyorum fazla ısıdan dolayı kabarmalar olabilir hele ki xenonda var ise

schumi
23/05/2010, 21:59
denemekte yarar var zarar yok derim...

OzzY
23/05/2010, 23:28
ozana arkadaşımıza katılıyorum fazla ısıdan dolayı kabarmalar olabilir hele ki xenonda var ise

xenon daha az ısınmazmı abi?

zarar-> fazladan far açılcak kapancak + folyo çöpe gidicek.
folyo önemli değilde farı açıp kapatmak maliyetli bi iş...

schumi
24/05/2010, 00:04
oki ozicim ben üzerine kaplıyacaksın zannetim bir kaç tane gördüm o şekilde yapan o yüzden öyleyse sen tekrar düşün derim :)

nizamavci
24/05/2010, 00:06
Far açılmadan dışarıdan şeffaf folyo yapılsa görünüm nasıl olur?
Bu tür bir uygulamayı tavsiye edermisiniz ?

StrawBeeRy
24/05/2010, 01:07
dışarıdan folyo kötü durmazmı sizce yapan varmı acaba

femoli
24/05/2010, 10:47
Far açıldıktan sonra boyanır (kaliteli bir boya ile) folyo kaplamaının anlamı nedirki , folyo ısıya gelmez kabarır sorun yaratır ve çekilmesi zahmetlidir kıvrımları vermek çok zordur daha basiti (boyamak) varken farklı olsun diye folyo yapmak mantıksız ;)

xenon lambalar diğer halogenlere oranala çok daha fazla ısı verir..

Ne yaptın ali :D

şeffaf folyo yapılma gereğini anlamadım ama kaput koruma gibi farımı koruyacak :)

sowhat788
24/05/2010, 10:58
Folyo sıcağa dayanamaz kalkar kabarır yırtılır,farı aç kapat dert olur

nizamavci
24/05/2010, 11:14
Far açıldıktan sonra boyanır (kaliteli bir boya ile) folyo kaplamaının anlamı nedirki , folyo ısıya gelmez kabarır sorun yaratır ve çekilmesi zahmetlidir kıvrımları vermek çok zordur daha basiti (boyamak) varken farklı olsun diye folyo yapmak mantıksız ;)

xenon lambalar diğer halogenlere oranala çok daha fazla ısı verir..

Ne yaptın ali :D

şeffaf folyo yapılma gereğini anlamadım ama kaput koruma gibi farımı koruyacak :)

:) tabi farıda koruyacak, ben sadece farın siyah ton olması için cam filmi gibi..

femoli
24/05/2010, 11:32
:) tabi farıda koruyacak, ben sadece farın siyah ton olması için cam filmi gibi..
o zman ışığı çok keser hiç tatmin etmez ve belli bir süre kabarma yapar ;)

m3rt_06
24/05/2010, 13:46

onu tavsiye etmem çok kötü duruyor sanki far kararmıs gibi :) (yani kara far deilde güneş, ısı gibi durumlardan kararmıs solmus) gibi durur

femoli
24/05/2010, 17:05
onu tavsiye etmem çok kötü duruyor sanki far kararmıs gibi :) (yani kara far deilde güneş, ısı gibi durumlardan kararmıs solmus) gibi durur
birileri denemiş galiba :D

nizamavci
24/05/2010, 17:16
Bunları duymamız iyi oldu tabi, gereksiz bir maceraya atılmadık :)