Orijinalini görmek için tıklayınız : Oto sağolsun :)
DumanOglu
19/05/2010, 00:10
Bugün gene otodaydım bu 3 oldu sanırım :) saolsun çok ilgileniyor. Araba su kaçırıyordu bi borusu çatlamış baya uğraştırdı ama sonunda cillop gibi oldu bide plaka lambasının biri yanmıyordu ampülü değiştirdik
Ziyaretci046
19/05/2010, 00:45
eyw abi su borusu senin şansına katalizörün altındaki yerden çürümüş sökerken ellerim kollarım baya çizildi ama şarz dinamosuyla direksiyon pompasını sökmeden hallettik güle güle kullan abs işini de birgün geldiğinde çözücez
GünahsizSeytan
19/05/2010, 00:58
İşin rast gelsin kardesim. İzmire gelirsem düşürelim benim arabayıda :)
Ziyaretci046
19/05/2010, 01:07
İşin rast gelsin kardesim. İzmire gelirsem düşürelim benim arabayıda :)
gel tolga biladerim zaten gelip de haber vermezsen artık bilmiyorum yazarım deftereee:Ç
yalnız a giden arabaların hepsinin plaka lambası patlak oluyo ne ayak ben çözemedim :D:D
Ziyaretci046
19/05/2010, 01:49
yalnız a giden arabaların hepsinin plaka lambası patlak oluyo ne ayak ben çözemedim :D:D
valla bende çözemedim ampulçü başı oldum hediyem oluyo nasılsa şimdi yeni moda bi de şey çıktı çakmağın ampulü değiştirelim hemen sorun o olsun bst :Ç
valla bende çözemedim ampulçü başı oldum hediyem oluyo nasılsa şimdi yeni moda bi de şey çıktı çakmağın ampulü değiştirelim hemen sorun o olsun bst :Ç
cmax o tarafa gelcek diye onunda plaka lambası gitmiş :D:D ama gelmeden hallederim ben :D:D
çakmak lambası pek fark edilmiyo, ordan elektrik alcağım zaman farketmiştim patladığını kim bilir nezamandır yanmıyodu :D
StrawBeeRy
19/05/2010, 12:02
otooo istanbul şubesi istiyoruuzzz :)
Hahaa, plaka, park ya da çakmak, ben de onlardandım :) Sağolsun halletti.
DumanOglu
19/05/2010, 12:12
Klima düğmesinin lambasıda yanmıyor benim teyibi falan sökeyim lambayı buluruz heralde :)
Ziyaretci046
19/05/2010, 14:15
bugün aydından 100,000 km bakıma gelen arabanında plaka çakmak yanmıyodu hallettim beni buluyooo
Ziyaretci046
19/05/2010, 14:16
otooo istanbul şubesi istiyoruuzzz :)
istanbuldan önce bir yer var oraya açıcam izmirde işleri bitirirsem:D
Benim plaka lambası değildi ama arka sol park stopda sorun vardı. Hallettik :D
ancester
19/05/2010, 17:51
istanbuldan önce bir yer var oraya açıcam izmirde işleri bitirirsem:D
fiat bu kalitede devam ettiği sürece ve servisler böyle devam ettiği sürece sen biraz zor bitirirsin:D. birine el ver bari de istanbul cemaati de nemalansın.
Murat Gürakan
19/05/2010, 22:41
Her yerde bir oto konusu var arkadaş :D
FAsılda sesi çıkmıyordu otonun şimdi dili çözülmüş :P
----
Başarılara devam ;)
Ziyaretci046
19/05/2010, 22:57
Her yerde bir oto konusu var arkadaş :D
FAsılda sesi çıkmıyordu otonun şimdi dili çözülmüş :P
----
Başarılara devam ;)
eyw abi yol yorgunluğu sesim genelde çok çıkmaz dinlerim , düşünürm ama bazen de çok konuşurum teşekkürler :siritma:bir daha ki sefere fasılda açılışı ben yapayım :merhaba: