PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava kararınca ne izliyoruz & ne yapıoruz

ZAK1980
18/05/2010, 22:22
Arakadaslar aksam haberlerınden sonra bırcok kanalda farklı farklı dızıler oluyor ve yurdum ınsanı acayıp bagımlı olmus bu dızılere aksam oturup herrkes bır dızı ızlıyor hayttan kopuluyor pekı ya sız hava kararınca evde hangı dızıyı,fılımı ızlıorsunuzvea ne yapıorsunuz ?

eexelanss
18/05/2010, 22:23
Ben bi ezeli birde kurtlar vadisini izlerim... Onların haricinde haberlere takılırım...

GP COSKUN
18/05/2010, 22:48
zeynel ben genelde forumda oluyorum ama
internetten açıp türk malı nı izlkiyorum şu sıralar bir tek
birde geçen akşam survivor yarışmasına takıldım biraz

onn.off
18/05/2010, 22:56
tivibu dan national geographic d-smarttan discovery channel no dizi no futbol dizilerin adını dahi bilmem ve hayatımmda ne dizi izledim nede futbol ilgi alanım bilim sinema fotoğraf ve teknoloji olduğu için genel insanların yaptığı standar dizi futbolu yapamıyorum

ZAK1980
18/05/2010, 23:26
Serdar abı Turk malı acayıp bısey dısgıcırtması gıbı boyle komsu benden uzak dursun delırtır boyle komsu adamı
Ben artık tv ızlemıyorum benım odadakı uydu turksatı cekmıyordu merkezı yayından salondakı uydu cekıyor odadakı yok aynı kablodancekıyorlar delırdım 8.kattan asagıya attım sonra ındım asagıya cekıc ıle parcaladım eve cıktım sabah gordum copun orada yetmemıs ustune cıktım zıpladım artık pcden fılım ındıırm ızlıorum yada dızı( the24,the pachıfıc)24 bırgun kalpten goturecek ama ne zaman annemde 3 dk melekler duymasın,5dk paptya,3 dk genıs aile,4ask ve ceza anlayacagın tv ıstesekte ızleymıyorum

narkoz30
19/05/2010, 13:56
Samsung 3D tv aldım 46C8000 şu sıralar tedavi için evdeyim ve supernatural dizisini 3D izliyorumwhalla arkadaşlar tadından yenmiyor. Dünya kupası başladıgında da 2D yayını 3d yapma özelliği sayesinde 3D dünya kupası tadından yenmeyecek.
Önümdeki masada laptop 1 bardak kola ve sandviç bir de elimdeki dumble ile kendimi bu bir ay boyunca lisedeki hallerime geri dönmüş bulacağım darısı sizin başınıza.
Yanlız supernaturali izlemeyen var sa mutlaka izlesin o hortlaklar amma gerçekçi ya biladerler 3D tv de izleyince ve gece izleyince insan yusuf yusufluyor :D:D:D

kaptan_ahab
19/05/2010, 14:01
prison break ın tüm dvd serisi aldım,iyi gidiyor ;)

Ogulcan.Öğüt
20/05/2010, 16:40
Cnbc-e Dizilerini Tavsiye Ederim : Merlin , How I Met Your Mother , Pasific , 24 , Dexter Vs Vs İzlemesi Zevkli Akıcı Diziler ..

Scottie
20/05/2010, 18:26
haftada 3 gün Pazartesi, salı, Perşembe antreman var... 9 a kadar. eve gelmesi 9,30 oluyor. genelde NTVspor izlerim dizilerden Türk Malı ve KVP..... izlerim....

evolodi
21/05/2010, 12:53
dün yine pusu vardi ama sıkti iyice :)tv yi pek sevmiyorum aksam işten eve yemek biraz dinlenmece sonra dişarlarda sürtüyorum ev benim için bi nevi otel :D