Orijinalini görmek için tıklayınız : Beni arabaya da nazarlık yapmışlar :(
ibrahim06
17/05/2010, 16:56
Bagaj kapağına birisi dokunmuş.Taş izine de benziyor bisiklet direksiyonuna da. İçine biraz göçmüş ve pasta cilayla kapanmayacak durumda yanyana avuç içi genişliğinde çizikler oluşmuş.. Nihayet benimkisine de bir nazarlık taktılar. :(
GP COSKUN
17/05/2010, 17:05
geçmiş olsun ibrahim
söyliyecek kelime bulamıyorum
Kriminal
17/05/2010, 17:08
Geçmiş olsun ısmaıl bazı arkadaslarında depo kapagını sokmuslerdı :)
GP COSKUN
17/05/2010, 17:11
Geçmiş olsun ısmaıl bazı arkadaslarında depo kapagını sokmuslerdı :)
gülme komşuna gelir başına :friendship:
kaptan_ahab
17/05/2010, 17:18
Geçmiş olsun.
Araçları yıkamamak gerekiyor arkadaşlar.Kirli bırakın araçları,leş gibi kalsın.Sonuçta araçlarımızın çizilmesi, parçalarının eksilmesi, camlarının kırılması o anda aracın yanından geçen psikopatın o anki keyfi durumunun ne olduğuna bağlı.Bu kadar basit.
Kriminal
17/05/2010, 17:20
gülme komşuna gelir başına :friendship:
Çok geldi basıma Ankara 7.caddede parktan cıkarken bı kadın vurdu camurluga cevre bakanının eşiymiş...2-3 sene oldu
Boşver abıcım gülmüyorum zaten :)
Geçmiş olsun İbrahim. Geçen cuma günü de benim arabanın sol arka çamurluğuna birisi sürtüp gitmiş, allahtan sadece vuran aracın -ya da herneyse- boyası çıkmış, çamurluk eğilmemiş. Pastayla sorunu çözdüm, hiçbirşey kalmadı. Araban var mı derdin var. Sokağa bırakınca her an herşey gelebiliyor arabalarımızın başına...
Kriminal
17/05/2010, 17:43
Geçmiş olsun tolgacım
ExTReMe_
17/05/2010, 20:32
gecmıs olsunn
Geçmiş olsun İbrahim, üzücü bir durum ama yapacak birşey yok, nazarlık olsun diyelim...
lionT-JET
17/05/2010, 21:41
gecmis olsun.nazarlik olarak kalsin bence,kesinlikle paslanmaz..
geçmiş olsun
auto kingde halledebilir her nekadar renk tutmama vs riski olsada...
bende bi 10 tane kadar var :D
en son çamurluğu ezmiş geçmiş kapıyıda çizmiş büyük ihtimalle sitenin otoparkında...
Geçmiş olsun abicim. Piyasada şe....z cok
berkeraaa
18/05/2010, 02:27
öncelikle geçmiş olsun....ama yine şanslısınız...Bugün okulum içerisinde kötü bir kazaya tanık oldum...Kampüs içinde 80 civarında bir hızla giden araç park halindeki diğer 4 aracın arasına daldı....4 araçta haşat vaziyette...işin komiği park edenler kusurlu bulundu :D :D
maalesef çok bilinçsiz araç kullanıyoruz....çok daha dikkatli olmamız gerekiyor...
Geçmiş olsun tolgacım
Eywallah Denizcim sağol :)
rodopian16
18/05/2010, 22:53
Çok geldi basıma Ankara 7.caddede parktan cıkarken bı kadın vurdu camurluga cevre bakanının eşiymiş...2-3 sene oldu
Boşver abıcım gülmüyorum zaten :)
çevre bakanının eşi çevreye bakmamış...
banada geri çıkarken geri bakmayan acur denk geldi...