Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehir'li üyelere sticker dağıtabilirim.
Eskişehir'li üyelere ücretsiz Sticker dağıtabilirim. elimde 10 adet sticker var. bu stickerları Eskişehir de yaşayan üyelere dağıtabilirim.
Eskişehir de yaşayan Sticker isteyen Arkadaşlar telefon numaram:
0 554 628 09 50
Çok güzel eser kutluyorum seni :)
GP COSKUN
17/05/2010, 11:15
güzel bir düşünce
tebrikler
Eser bir tane benim için ayırabilirsen sevinirim. Rusyada olduğum için buluşmaya gelemedim ama Eskişehir'e gelince sticker almaya gelirim.
Merhabalar, kargo parası bizden olmak kaydıyla Ankara'ya gönderebilir misiniz acaba?
sancak26
17/05/2010, 12:51
eskişehirli GP ciler olarak esere teşekkür ediyoruz. dünkü doplaşmamızda stickeri olmayan üyelerimize dağıttı.
ayrıca ata imzasıda dağıttı.
ocean_1919
18/05/2010, 03:41
Eser baya aktif maşallah. Ata stickeri için teşekkür ederim.
Eser bir tane benim için ayırabilirsen sevinirim. Rusyada olduğum için buluşmaya gelemedim ama Eskişehir'e gelince sticker almaya gelirim.
ayırdım bir tane....
Merhabalar, kargo parası bizden olmak kaydıyla Ankara'ya gönderebilir misiniz acaba?
özelden adresinizi mesaj atın en yakın zamanda göndreyim...
Kriminal
18/05/2010, 13:04
Eser bı tanede bana ayırırmısın eger fazla gelırse :) Ata imzası
Eser bı tanede bana ayırırmısın eger fazla gelırse :) Ata imzası
ayırdım fakat nasıl ulaştırayım sana deniz.
Kriminal
18/05/2010, 18:00
pm yolluyorum
arkadaşlar son 5 adet sticker kaldı var mı isteyen....
GPunto19
26/05/2010, 15:09
arkadaşlar son 5 adet sticker kaldı var mı isteyen....
Sticker talebinde bulunmuştum ama yollama fırsatları olmadı sanırım..Mümkünse İstanbula bir tane yollar mısınız?Kargoyu öderim..
Sticker talebinde bulunmuştum ama yollama fırsatları olmadı sanırım..Mümkünse İstanbula bir tane yollar mısınız?Kargoyu öderim..
ödenek yoktu sanırım o yüzden gecikmiş olabilir.
özel mesaj at. kargo adresi ve telefon numaranı yarın yolarım.
bende ankaradayım eğer fazla varsa bende istiyorum 1 tane adresi özelden atıyorum
bende ankaradayım eğer fazla varsa bende istiyorum 1 tane adresi özelden atıyorum
yarın gönderirim...
Erdiyılmaz benim sticker gönderdiğim istekte bulunan arkadaşları sticker istek lidtesinden çıkartabilirmisiniz? onlara göndereceğiniz stickerları başkalarına gönderirsiniz diye düşünüyorum..
GPunto19
26/05/2010, 20:13
yarın gönderirim...
Erdiyılmaz benim sticker gönderdiğim istekte bulunan arkadaşları sticker istek lidtesinden çıkartabilirmisiniz? onlara göndereceğiniz stickerları başkalarına gönderirsiniz diye düşünüyorum..
Ben talepte bulunmuştum..Silebilirsiniz..
yarın gönderirim...
beni yanlış anlamayın ben daha fazla kişiye ulaşalım diye böyle bir şey talep ettim.
GPunto19
29/05/2010, 17:14
Eser teşekkürler sticker bugün bana ulaştı..
Abi elinde halen varsa 1 tane de bana ayırır mısın :)
Abi elinde halen varsa 1 tane de bana ayırır mısın :)
tamam ayirdim... nasil teslim edicem... hosgeldin bu arada.
tamam ayirdim... nasil teslim edicem... hosgeldin bu arada.Eser benim stickerle ata imzası kaynamasın :) arada
Eser benim stickerle ata imzası kaynamasın :) arada
sanada ayirdim. merak etme....
tamam ayirdim... nasil teslim edicem... hosgeldin bu arada.
hoşgeldin dileklerin için de ayırdığın sticker için de ayrı ayrı teşekkür Eser abi. Bu aralar sınav dolayısıyla biraz yoğunum da 1 hafta içinde ben sana PM ile bildirsem nerden teslim alabileceğimi sana da uygunsa... :uhm00000:
hoşgeldin dileklerin için de ayırdığın sticker için de ayrı ayrı teşekkür Eser abi. Bu aralar sınav dolayısıyla biraz yoğunum da 1 hafta içinde ben sana PM ile bildirsem nerden teslim alabileceğimi sana da uygunsa... :uhm00000:
tamam bildir ....onemli degil....
Eser teşekkürler sticker bugün bana ulaştı..
ben tesekkur ederim.. iyi gunlerde kullan....
sticker geldi çok teşekkür ederim
sticker geldi çok teşekkür ederim
güle güle iyi günlerde kullan.
Bugün Eser Abi ile yüzyüze tanıştık onun gibi birini tanıdığım için mutluyum :)
Sticker'ı da teslim etti bana. Garaja eklerim fotoloarı yapıştırdıktan sonra...
Tekrar teşekkürler Eser Abi.. :)
Bugün Eser Abi ile yüzyüze tanıştık onun gibi birini tanıdığım için mutluyum :)
Sticker'ı da teslim etti bana. Garaja eklerim fotoloarı yapıştırdıktan sonra...
Tekrar teşekkürler Eser Abi.. :)
eyvallah Oğuz...bende tanıştığımıza memnun oldum...
Hiç önemli değil....
eser benimde tanismak istedigim insanlarin basinda geliyor yardim severligi ve katkilarindan dolayi ;)
eser benimde tanismak istedigim insanlarin basinda geliyor yardim severligi ve katkilarindan dolayi ;)
eyvallah Mehmet bir gün gelicem ankara ya tanışırız o zaman dükkana gelirim...