Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto EVO 28 Karşınızda!!!
Arkadaşlar buda benim EVO28:)
Güzel fotolar Hüseyin, iyi günlerde kullanman dileğiyle...
tesekkür ederim hepimize iyi günlerde kullanmak dilegiyle araclarımızı.
GP COSKUN
17/05/2010, 10:57
güle güle kullan
jilet gibi maaşallah
keykavus
17/05/2010, 11:01
Sağlık mutluluk dolu günlerde kullanmanız dileğiyle kazasız belasız sürüşler dilerim.
güle güle kullan masallah
teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için.
beyaz evo80
17/05/2010, 13:58
hüseyin hayırlı olsun gusel gunlerde kazasız belasız sürüşler
hüseyin hayırlı olsun gusel gunlerde kazasız belasız sürüşler
Saolasın Zafer abi hepimize güzel günlerde kazasız belasız sürüşler.
Güle güle kullan, kazasız belasız inşallah...
BuRaK-BG
17/05/2010, 17:40
güzel araba kazasız belasız kullanın.
Çok güzel.Bundan sonra belki de EVO...
Çok güzel.Bundan sonra belki de EVO...
Bence belki demeyin EVO diyin cünkü gercekten hakediyo bu araba alınmayı.
kazasız belasız ve cezasız günlerde kullan
tesekkür ederim arkadaslar.kazasız belasız hepimize.
krakercocuk
19/05/2010, 11:08
hayırlı olsun
GünahsizSeytan
19/05/2010, 12:00
Hayırlı olsun güle güle eskitin.. maşallah ;)
StrawBeeRy
19/05/2010, 12:04
kazasız belasız cezasız iyi günlerde kullanın
KaMiKaZe
19/05/2010, 22:53
güle güle kullanın.
tesekkürler Orhan bu arada senin aracta 10 numara kazasız belasız.
kazasız belasız güle güle kullan masallah cok güzel
nazar boncugu güzel gitmiş :)kazasiz belasiz inş.
tesekkürler ön kaputtada bi nazarlık var taş yemişiz ufaktan:)
sowhat788
20/05/2010, 14:01
Dün akşam uzun uzun inceledik ve gayet başarılı bulduk Evoyu (özellikle iç tasarımı)
Güle güle kullan abisi
Dün akşam uzun uzun inceledik ve gayet başarılı bulduk Evoyu (özellikle iç tasarımı)
Güle güle kullan abisi
Teşekkür ederim Kubilay abi ama senin aracında çakarları yeter.
93589359936093619362
Ön ve arka tampon evo siyaha boyanmış hali.Eski gri tampon plaka altında kalan yerler boyatılmıstır.
maşallah... kazasız belasız kullan.... nazar değmesin....
alperyonar
09/08/2010, 11:57
Maşallah.. Güle güle kullanın..
StrawBeeRy
09/08/2010, 12:02
maşallah çok güzel abi bu evo siyah güneşte koyu kahverengi gibi duruyor demi
maşallah çok güzel abi bu evo siyah güneşte koyu kahverengi gibi duruyor demi
saolasın kardesim.bordo simlerle siyah karısımı koyu kahve sayılır:)
kanka maşallahı var kazasiz belasiz kullanman dileğiyle allah nazarlardan saklasın kardeşim ama şunu demeden geçemicem ne kadar özenti adamsin iiçi dişi benimkiyle ayni:D :D
StrawBeeRy
09/08/2010, 12:08
saolasın kardesim.bordo simlerle siyah karısımı koyu kahve sayılır:)
dün dükkana evo siyah geldide bakıyorum gölgede siyah güneşte kahverengi ruhsata bakıyorum renk yerinde evo yazıyor çözemedim :)
dün dükkana evo siyah geldide bakıyorum gölgede siyah güneşte kahverengi ruhsata bakıyorum renk yerinde evo yazıyor çözemedim :)
güneşte bordo gibi duruyor ilk geldiğinde teslimat siyahında ben adaama siyah istemiştim bordo dedim bu gölgeye çekti sonra baktım siyah garip bir rengi var çok hoşbence
StrawBeeRy
09/08/2010, 12:11
güneşte bordo gibi duruyor ilk geldiğinde teslimat siyahında ben adaama siyah istemiştim bordo dedim bu gölgeye çekti sonra baktım siyah garip bir rengi var çok hoşbence
evet değişik ve güzel bir rengi var
kanka maşallahı var kazasiz belasiz kullanman dileğiyle allah nazarlardan saklasın kardeşim ama şunu demeden geçemicem ne kadar özenti adamsin iiçi dişi benimkiyle ayni:D :D
Amin cümlemize kazasız belasız.
Kanka seninkinden farklı olsun diye sagını solunu boyattım kornasını bile degistirdim sırf senin ki kadar güzel olmasın diye:D
Evo siyah yazıyor ruhsatta.ben ilk gittim arabayı gördüm hemen forumda sordum içime şüphe düştü kırmızı arabayı boyamıslar siyaha bize öteleyecekler diye tırsmıştım:D
Amin cümlemize kazasız belasız.
Kanka seninkinden farklı olsun diye sagını solunu boyattım kornasını bile degistirdim sırf senin ki kadar güzel olmasın diye:D
korna videosu nerde:Dallah içine sindirsin kanka güzel seçim yapmışsın:)
StrawBeeRy
09/08/2010, 12:26
Evo siyah yazıyor ruhsatta.ben ilk gittim arabayı gördüm hemen forumda sordum içime şüphe düştü kırmızı arabayı boyamıslar siyaha bize öteleyecekler diye tırsmıştım:D
evo siyahta yazmıyor sadece rengi evo yazıyordu dedim ne iş bu araba punto rengi evo yazıyordu :D
korna videosu nerde:Dallah içine sindirsin kanka güzel seçim yapmışsın:)
sana yollayacam birazdan bol bol dinlersin:D seninkide aynısı olmasa güzel secim olmazdı eminim bu araba cok kötü bir secim olurdu:D
evo siyahta yazmıyor sadece rengi evo yazıyordu dedim ne iş bu araba punto rengi evo yazıyordu :D
sadece evo yazıyosa süper arada baska renklerede boyatırım olmadı kaplama yaptırırım polis bakarsa evo bu renk derim:D
StrawBeeRy
09/08/2010, 12:35
sadece evo yazıyosa süper arada baska renklerede boyatırım olmadı kaplama yaptırırım polis bakarsa evo bu renk derim:D
aynen mesela gidip rahatlıkla kaplama yaptırabilirsin polis sorduğunda renk bu dedinmi birşey diyemez :D
krakercocuk
09/08/2010, 13:17
sevgili hsyn28 mesajlarınızı çoklu alıntı yaparak cevaplayınız..üst üste farklı mesj atmayalım lütfen.. kazasız belasız güzel araç
zafermutlu
09/08/2010, 13:42
maşallah araban çok güzel benimkide gelsede bişeyler yapsam.. modlu gibi duruyor araç halbuki hiç birşeyde yapılmadan.. kazasız belasız kullanın...
EvoKoray
09/08/2010, 13:59
arka tampon orjinali dursaydı daha iyiydi bence :) böylede güzel olmuş kazasız belasız sürüşler nazar değmesin ;)
StrawBeeRy
09/08/2010, 14:02
arka tampon orjinali dursaydı daha iyiydi bence :) böylede güzel olmuş kazasız belasız sürüşler nazar değmesin ;)
arka tamponda ne varki orjinal değilmi yoksa benmi yanlış gördüm
EvoKoray
09/08/2010, 14:02
evo siyahına boyanmış :)
https://forum.grandepuntotr.com/vbgarage.php?do=getimage&id=3281https://forum.grandepuntotr.com/attachments/garaj/9359d1281340138-punto-evo-28-karsinizda-stern017-1-jpg
arka tamponda ne varki orjinal değilmi yoksa benmi yanlış gördüm
arka tamponun orta plastik kısmı boyandı ya onu söylüyo Koray gri plastikti plaka altları o kısımlar.
StrawBeeRy
09/08/2010, 14:05
fena olmamış aslında yakışmış
zafermutlu
09/08/2010, 14:19
bencede boyalı hali daha güzel .. plastik çok kötü görünüyor. kaça boyadılar arkadaşım bende gelir gelmez boyatacam..
bencede boyalı hali daha güzel .. plastik çok kötü görünüyor. kaça boyadılar arkadaşım bende gelir gelmez boyatacam..
100 TL ye boyattım 150 lira diyen yerlerde var bütün servislere sormak lazım.
zafermutlu
09/08/2010, 14:45
100 TL ye boyattım 150 lira diyen yerlerde var bütün servislere sormak lazım.
fiyatıda iyiymiş bende boyatacam daha plaka taktırmadan çok hoşuma gitti. senin arabayı görünce ön krom bile hoşuma gitti ama bu yan kapı çıtalarının üstündeki kromu senmi yaptırdın orjinalmi? ( çok hoş durmuş..)
fiyatıda iyiymiş bende boyatacam daha plaka taktırmadan çok hoşuma gitti. senin arabayı görünce ön krom bile hoşuma gitti ama bu yan kapı çıtalarının üstündeki kromu senmi yaptırdın orjinalmi? ( çok hoş durmuş..)
önde kromuda boyat bence ben pişman oldum yakın bir zamanda boyatacam daha yırtıcı durur diye düsünüyorum.kapı cıtaları aldıgımda vardı popkit li aldım aracı yan kapı cıtaları ve tamponlarda koruma bandı var.
zafermutlu
09/08/2010, 14:56
önde kromuda boyat bence ben pişman oldum yakın bir zamanda boyatacam daha yırtıcı durur diye düsünüyorum.kapı cıtaları aldıgımda vardı popkit li aldım aracı yan kapı cıtaları ve tamponlarda koruma bandı var.
çektigin resimlere bakıyorum inceliyorum ön kroma dokunmam kesinlikle.. ilerde belki evo kromundan yaptırmak isteyenler olabilir:) ön krom yan çıtalar büyük uyum saglamış bence tam tersi bagaj kapısı arabanın bütününden yetim kalmış gibi duruyor.. punto ve evo yazısını bir krom parçaya gömmeli yapıpda bagaj kapısına da koysalarmış araba dört dörtlük olurdu fikrim.. ( astra ya benzerdi belkide o yüzden yapmadılar)
çektigin resimlere bakıyorum inceliyorum ön kroma dokunmam kesinlikle.. ilerde belki evo kromundan yaptırmak isteyenler olabilir:) ön krom yan çıtalar büyük uyum saglamış bence tam tersi bagaj kapısı arabanın bütününden yetim kalmış gibi duruyor.. punto ve evo yazısını bir krom parçaya gömmeli yapıpda bagaj kapısına da koysalarmış araba dört dörtlük olurdu fikrim.. ( astra ya benzerdi belkide o yüzden yapmadılar)
aklımdan geciyodu astra gibi olur dicektim yazmısın zaten kösedeki EVO yazısı bence en güzel sekilde konulmus cok hosuma gitti normalde logo iptali yaptırırdım ama buna dokunmaya kıyamadım.
zafermutlu
09/08/2010, 15:12
astranın siyahıda çok süper duran arabalardan çok hoşuma gidiyor.. hüseyin kardeş ben bakdıkca evo ya dahada ısınıyorum agresiflik senin araçta krom bir parçayı boyatmakla olmaz bence şimdiden araç gerçekten ben farklıyım diyor yapılan ne var sadece tampon boyama vede film çekilmiş ( modlu araç gibi dikkat çekiyor) birde body kitlerinin çıktıgını düşün şu aracın en agresien sadesine tampon ekleri ile bu araç ne hal alır.. şuanda full dış modlu araçlar gibi agresif durmaz tabiki çıplak bir araba bence...
astranın siyahıda çok süper duran arabalardan çok hoşuma gidiyor.. hüseyin kardeş ben bakdıkca evo ya dahada ısınıyorum agresiflik senin araçta krom bir parçayı boyatmakla olmaz bence şimdiden araç gerçekten ben farklıyım diyor yapılan ne var sadece tampon boyama vede film çekilmiş ( modlu araç gibi dikkat çekiyor) birde body kitlerinin çıktıgını düşün şu aracın en agresien sadesine tampon ekleri ile bu araç ne hal alır.. şuanda full dış modlu araçlar gibi agresif durmaz tabiki çıplak bir araba bence...
evet astra güzel araba.yay ve jantı yedi mi 10 numara olur bide egzoz yaptırdım mı daha yeter zaten bu arabaya.
zafermutlu
09/08/2010, 15:26
aynı fikirdeyim. 17 jant geniş tabanlı lastik spoiler egzos ayna kapakları bagaj altı çıtası xenon arabanın dışına yaptırcaklarım .. ( film ve tampon boyamayı saymıyorum senden gördüm hoşuma gitti bu plastiklerin boyanması) güle güle kazasız belasız bin kardeşim gerçekten araban hoş olmuş.. maşallah diyeyim...
aynı fikirdeyim. 17 jant geniş tabanlı lastik spoiler egzos ayna kapakları bagaj altı çıtası xenon arabanın dışına yaptırcaklarım .. ( film ve tampon boyamayı saymıyorum senden gördüm hoşuma gitti bu plastiklerin boyanması) güle güle kazasız belasız bin kardeşim gerçekten araban hoş olmuş.. maşallah diyeyim...
Abi saolasın tesekkür ederim:)mercekli far takmayı düsünüyosan xenon alma hemen sonra xenonları degistirmek zorunda kalırsın ama farı degistirmem diyosan sorun yok.bu bagaj altı cıtası ne işe yarıyor sadece görüntü mü.
zafermutlu
09/08/2010, 15:34
Abi saolasın tesekkür ederim:)mercekli far takmayı düsünüyosan xenon alma hemen sonra xenonları degistirmek zorunda kalırsın ama farı degistirmem diyosan sorun yok.bu bagaj altı cıtası ne işe yarıyor sadece görüntü mü.
dogru diyorsun onuda beklemek lazım bu arabalarada bişey çıkartmamışlarki.. bagaj altı çıtası hiç bir işe yaramıyor çok sıradan bişey hatta.. gp aksesuarı..
dogru diyorsun onuda beklemek lazım bu arabalarada bişey çıkartmamışlarki.. bagaj altı çıtası hiç bir işe yaramıyor çok sıradan bişey hatta.. gp aksesuarı..
ben takmam onu ya baktım simdi arkada parlar bide siyah araba.yakında cıkar abarth cıkmıs piyasaya galiba onun parcaları gelir.
zafermutlu
09/08/2010, 15:43
ben deneyecegim bagaj altı çıtasını daha orjinal bişey gelmiyor aklıma ... sana şeyi sorayım hüseyin bu iç aydınlatma arabada nerelerde var? ona göre çok planım varda.. içini çok degişik yapacam bu arabanın..
ben deneyecegim bagaj altı çıtasını daha orjinal bişey gelmiyor aklıma ... sana şeyi sorayım hüseyin bu iç aydınlatma arabada nerelerde var? ona göre çok planım varda.. içini çok degişik yapacam bu arabanın..
abi iç aydınlatma arabanın torpida üstünde teyp hizasında şerit lamba var içerden loş ısık veriyor teyp ve klima konsolu ısıklandırmalı direksiyon ısıklandırması var bence ısıkları 10 numara duruyor sadece o ışıkların rengini beyaz yapsak yeterli olur diye düsünüyorum.birde arka plaka lambasının yerine mtec dipsiz ampul tak beyaz cok güzel oluyor.
zafermutlu
09/08/2010, 15:49
abi iç aydınlatma arabanın torpida üstünde teyp hizasında şerit lamba var içerden loş ısık veriyor teyp ve klima konsolu ısıklandırmalı direksiyon ısıklandırması var bence ısıkları 10 numara duruyor sadece o ışıkların rengini beyaz yapsak yeterli olur diye düsünüyorum.birde arka plaka lambasının yerine mtec dipsiz ampul tak beyaz cok güzel oluyor.
kapılarda var diyorlardı hüseyin orlarda yokmu?
evet abi unuttum kapılarda kapı acma kolunun üstünde ısıklandırma var sadece ön iki kapıda bide cam otomatiklerinde var.
zafermutlu
09/08/2010, 15:55
evet abi unuttum kapılarda kapı acma kolunun üstünde ısıklandırma var sadece ön iki kapıda bide cam otomatiklerinde var.
teşekkür ederim kardeşim araba gelsinde bir kapıları söküp bakarım bu ışıklandırmayı neyle yapmışlar ona göre kafamda canlandırırım.. ( nasılsa müzik sistemi için sökecegiz kapı içlerini)
teşekkür ederim kardeşim araba gelsinde bir kapıları söküp bakarım bu ışıklandırmayı neyle yapmışlar ona göre kafamda canlandırırım.. ( nasılsa müzik sistemi için sökecegiz kapı içlerini)
kapıda tadilat yaptırcan mı abi izolasyon yaptır cok iyi derecede zaten tıkırtı yapıo ses sistemi hepten deli etmesin dikkat et.
zafermutlu
09/08/2010, 16:13
başka türlü iyi bir izolasyon yapılmadan o kapılar dan kesin ses gelir müzik sistemi yapılınca.. gerçi en iyi izolasyon yapılsa bile zamanla yine gelir ses kapılardan sonra sökecez tekrar yapacaz ona alıştık hüseyin.. benim arkadaş var bu konuda uzman o halleder artık ses geldikce nasılsa benim arabam onun arabasıdır vede arabadan tık diye ses gelse durur yolda söker, sesi keser sonra devam eder böyle bir adam yani:) türkiye ikinciligi var ses sisteminde.. gerçi ben bu yaşta artık çok baslı bir sistem yaptırmayacagım 5+1 gibi çıksın ses istiyorum.. ona göre konuştuk yapcaz bişeyler..
istanbulda olsaydın bende yaptırırdım burda tırsıom tanıdık yok dagıtırlar bi yerleri iş almayalım basımıza diye.
zafermutlu
09/08/2010, 16:28
hüseyin bu iş uzmanlık istiyor bazen yaz tatiline gelenlerde görüyoruz adamın aracında 7000 tl lik ses sitemi var ses yok .. bunu çok güvendigin kendini kanıtlamış bir yerde yaptırmanı tavsiye ederim. yoksa sadece parayla çok kaliteli aletleri alırsın ama yanına senden daha ucuza ses sistemi yaptırmış biri çeker vede onun müzigini dinlemek zorunda kalırsın..
hüseyin bu iş uzmanlık istiyor bazen yaz tatiline gelenlerde görüyoruz adamın aracında 7000 tl lik ses sitemi var ses yok .. bunu çok güvendigin kendini kanıtlamış bir yerde yaptırmanı tavsiye ederim. yoksa sadece parayla çok kaliteli aletleri alırsın ama yanına senden daha ucuza ses sistemi yaptırmış biri çeker vede onun müzigini dinlemek zorunda kalırsın..
aynen öle abi bende o yüzden cekinorum biraz bu işlerden tesisat işini oldum olası sevmiom zaten istedigim gibi olmuyo cünkü genelde bu işler.
zafermutlu
09/08/2010, 16:42
sana tavsiyem hüseyin bas olmadan olmaz 1000lik veya 1200lük sublu , mid takımı anfili bir ses sistemi işini görür..
sana tavsiyem hüseyin bas olmadan olmaz 1000lik veya 1200lük sublu , mid takımı anfili bir ses sistemi işini görür..
orjinal teyp kurtarmaz heralde tesisatı o yüzden kurtaran bi sistem almam lazım temiz bi ses alsama yeter orjinali biraz acınca cok bozuyo sesi keyifli bi yanı yok.
zafermutlu
09/08/2010, 16:52
orjinal teyp kurtarmaz heralde tesisatı o yüzden kurtaran bi sistem almam lazım temiz bi ses alsama yeter orjinali biraz acınca cok bozuyo sesi keyifli bi yanı yok.
sormam lazım yanlış bilgi vermim anfi olacak ya 5 yollu teyp orj kalacak işi anfi yapacak.. ama kesin bilgi degil bu çok fazla detay var bu konuda sormadan yanıltmak istemem...
sormam lazım yanlış bilgi vermim anfi olacak ya 5 yollu teyp orj kalacak işi anfi yapacak.. ama kesin bilgi degil bu çok fazla detay var bu konuda sormadan yanıltmak istemem...
şu yay ve janta bi karar verip alsam sıra tesisata bi gelse o zaman bişiler bulurum hiç arastırma yapmadım daha.senin araba ne zaman geliyo gecen 105 lik gördüm bi tane serviste coil over yaptırmıs resmen yer ucagı gibi olmustu.bu tampon boyamayıda o arabada gördüm zaten cok güzeldi o yüzden boyattım.
zafermutlu
09/08/2010, 17:05
şu yay ve janta bi karar verip alsam sıra tesisata bi gelse o zaman bişiler bulurum hiç arastırma yapmadım daha.senin araba ne zaman geliyo gecen 105 lik gördüm bi tane serviste coil over yaptırmıs resmen yer ucagı gibi olmustu.bu tampon boyamayıda o arabada gördüm zaten cok güzeldi o yüzden boyattım.
ayın 5inde gelecek diyorlardı hala gelecek fiatın hangi işi dogru ki .. geldi dediler gümrükte dediler bekliyoruz.. ben arabadan çok motoru merak ediyorum 40km kullandım ama tabiki sürekli kullanmaya benzemez.. birde 6 yıldır dizel kullanıyorum benzinli araç kullanmayı özledim..
bu hafta verirler o zaman beklemek kadarda zor bişi yok hee ben 3 gün bekledim araban var otobüsle eve gidion içine oturuyo valla insanın.
zafermutlu
09/08/2010, 17:16
bu hafta verirler o zaman beklemek kadarda zor bişi yok hee ben 3 gün bekledim araban var otobüsle eve gidion içine oturuyo valla insanın.
bende araba varda altımda koymuyor fazla.. coilover dedinya 105likte kaça yaptırmış serviste bir bilgin varmı bide bu coilover yükseklik ayarı nasıl yapılıyor alçaltıp yükseltmek için aracımı kaldırıyorlar?
bende araba varda altımda koymuyor fazla.. coilover dedinya 105likte kaça yaptırmış serviste bir bilgin varmı bide bu coilover yükseklik ayarı nasıl yapılıyor alçaltıp yükseltmek için aracımı kaldırıyorlar?
abi coilover 2000-2500 TL arası yaptıran serviste calısıyor o yüzden fiyat sormadım.Bildigim kadarıyla aracın altındaki amortisörlerin ordan civata gibi sıkıp gevseterek alcaltılıp yükseliyor.
zafermutlu
09/08/2010, 17:28
abi coilover 2000-2500 TL arası yaptıran serviste calısıyor o yüzden fiyat sormadım.Bildigim kadarıyla aracın altındaki amortisörlerin ordan civata gibi sıkıp gevseterek alcaltılıp yükseliyor.
aracı kaldırcan lastikleri sökecen uzun işmiş degmez yaptırmaya bu paraya içten kontrolü olsa bazı arabalarda varya ozaman iyide bu sistemde kim ugraşır bunla.. vede bu paraya al yay düşür arabayı ..
aracı kaldırcan lastikleri sökecen uzun işmiş degmez yaptırmaya bu paraya içten kontrolü olsa bazı arabalarda varya ozaman iyide bu sistemde kim ugraşır bunla.. vede bu paraya al yay düşür arabayı ..
ben normal 3.5 luk H&R takıcam yeter zaten dizel araba cokta yatmasın yere .evet hem pahalı hemde zahmetli bide ayarını herkeste yapamıyomus galiba.
Arkadaşlar aracıma egzos yaptıracam cumartesi günü sadece egzos ucu mu taktırsam yoksa son susturcu mu taktırsam.dizel arabada son susturucuyla ses nasıl olur benzinli kadar performans vermesede takılabilir mi çok kötü bir ses mi verir yoksa. geniş yassı ağızlı egzos önerebilir misiniz?
zafermutlu
20/08/2010, 11:17
benim düşündügüm egzos ucu taktırmak ( tabiki gelirse hayırlısıyla araba) orj egzos ucunu düşünüyorum...
kilima noldu leyn:D
benim arabam dandik:D:D rahatladın mı simdi ne biliyim olum klimayı arabayı vermiolar ki:D:D
benim düşündügüm egzos ucu taktırmak ( tabiki gelirse hayırlısıyla araba) orj egzos ucunu düşünüyorum...
abi geniş yassı agızlılar daha güzel duruyo denedim ama yaptırırsanda bunu serviste yaptırma bende alırken sordum 250 TL fiyat cektiler sanki son susturucu dahil:D
benim arabam dandik:D:D rahatladın mı simdi ne biliyim olum klimayı arabayı vermiolar ki:D:D
çirkeflik yap kanka o kadan para veriyosun halletsinler işi beni de kaydet telefonuna:D:D
sana numarasını vercem servisin sen ara cirkeflik kanında var sonradan cirkef olunmaz senin gibi doğulur:D:D ne kaydetcem olum her aradıgında tanıtacaksın kendini:D
zafermutlu
20/08/2010, 11:43
abi geniş yassı agızlılar daha güzel duruyo denedim ama yaptırırsanda bunu serviste yaptırma bende alırken sordum 250 TL fiyat cektiler sanki son susturucu dahil:D
250tl çokmuş 100 tl veririm bu hoşuma gitti kibar görünüyor ama parasıda iyiymiş..
sana numarasını vercem servisin sen ara cirkeflik kanında var sonradan cirkef olunmaz senin gibi doğulur:D:D ne kaydetcem olum her aradıgında tanıtacaksın kendini:D
ver len ararim bak nasil hallediyolar iki dakikada:D:D
ver len ararim bak nasil hallediyolar iki dakikada:D:D
hazır arabadanda olcaz iki dakkada:D bi cıkarayım servisten satacam:D
iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileklerimle...
iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileklerimle...
Amin cümlemizinkine kaza bela vermesin.