Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu da benim makina:)
insomnia06
16/05/2010, 13:52
bu da benim makina::)
hersey super fakat jantlar bozmus bence
GP COSKUN
16/05/2010, 15:26
güle güle kullan hasan maşallah
ufuk_punto
16/05/2010, 15:31
maş. war.araç çok güzel.skydome cok hos..allah kaza bela wermesin.
Güzel araç, kazasız belasız inşallah. Kırmızı da bir başka duruyor yaw :)
Oldukça hoş fotolar Hasan, araç da öyle, kazasız sürüşler....
bu da benim makina::)
MAŞALLAH ÖZELLİKLE TAMPON BAYAA BAŞARILI. BEN BU ARACI ANKAMALLDE COK GÖRÜYORUM. :cheers00: YAKINLARDAYIZ SANIRIM
insomnia06
17/05/2010, 15:51
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.walla çok güzel beyaz bi jant gördüm her an alabilirim ama bence bu haliyle de tatmin edici.ankamall ayağımın altı çok sık olmasa da alışweriş merkezi işim olunca oraya giderim,sen nerde oturuyorsun bulut?
aracın çok güzel duruyor.iyi günlerde güle güle kullan.
eexelanss
17/05/2010, 17:21
Güzel.. Kazasız günlerde kullan.
BuRaK-BG
17/05/2010, 17:43
kazasız belasız maşallah
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.walla çok güzel beyaz bi jant gördüm her an alabilirim ama bence bu haliyle de tatmin edici.ankamall ayağımın altı çok sık olmasa da alışweriş merkezi işim olunca oraya giderim,sen nerde oturuyorsun bulut?
abicim iş yerim ANKAMALL 'DE. Magazacıyım.
insomnia06
18/05/2010, 09:33
abicim iş yerim ANKAMALL 'DE. Magazacıyım.
arabayı aldığım çocuk finlandiyalıydı,kız arkadaşı da ankamall de çalışıyrdu o yüzden sık sık görüyordun sanırım:-)mağaza ismini gönderirsen yolum düşünce uğrarım,tanışmış oluruz.
kocaman ağzıyla jant isterim diyor :)
arabayı aldığım çocuk finlandiyalıydı,kız arkadaşı da ankamall de çalışıyrdu o yüzden sık sık görüyordun sanırım:-)mağaza ismini gönderirsen yolum düşünce uğrarım,tanışmış oluruz.
beklerim abicim. ::)
magaza ''ykm sport''