Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Toplu halde çocuk koltuğu alsak,indirim yaptırsak!

ibrahim06
16/05/2010, 01:27
Benim çocuk 3 yaşında.2 yaşına kadar anakucağı idare etti arabada. Son 7-8 aydır pek kullanmıyorduk.Bildiğiniz üzere 1 haziranda çocouk koltukları zorunlu oluyor. Ne yapmayı düşünüyorsunuz? Fiyatlar uçuk.Çocuk koltuğu olmayanlar Ankara'da toplu halde koltuk almaya ne dersiniz? Böylelikle indirim yaptıramaz mıyız?

GP COSKUN
16/05/2010, 01:29
bence bu işe femoli el atabilir
konuşalım kendisiylede foruma elinden geldiği kadar yardımcı olur

34ozkankurtuldu34
16/05/2010, 03:11
Bence ankara olarak kalmıyalım Bizlerde İSTANBUL.dan katılalım bende isterim 1adet çocuk yok ama allah izin verirse birgün elbet olacak ben varım arkadaşlar Evet FEMOLİ bu konuda bize yardımcı olabilir herkez araştırsın en uygun fiyatı kim bulursa ondan yardım isteriz güzel bir fikir bu toplu alım olayı düşünce on numara tebrikler...

ibrahim06
16/05/2010, 11:48
Şurdakileri Ankara mağazasındı arayıp sordum.Ellerinde yokmuş. Toplu halde istenip getirtilebilir. Marka kraft hem kaliteli hem de hesaplı

(15 - 36 kg) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! (https://www.e-bebek.com/kategori/15_36_kg?f_brand=kraft&page=1)

rodopian16
16/05/2010, 12:53
bence bu çocuk koltuğunun genel ithalatını yapan distribitörler araştırılmalı tanıdık birileri çıkar mı?

ibrahim06
17/05/2010, 00:30
Bu fikre pek ilgi gelmeyecek galiba. Ben bir tane buldum yarın gidip alıcam.135 lira kraft.

sawyer
17/05/2010, 00:37
bende İstanbul grubuna yardımcı olabilirim isteyen olursa bebek giyim mağazasında çalıştığım için isteyen olursa yardımcı olurum

femoli
17/05/2010, 11:22
az bir sabır arkadaşlar benimde ihtiyacım var zaten eğer talep gelirse ithalatcısından çok daha ucuza alabilirz. Şimdi isteyen ama kesin isteyen kimlerse onlar isimlerini bir yazsın lütfen..

Ürün gelmiştir ...

https://www.kemaloto.com/magaza/product.php?id_product=223

fiyat 149 tl türkiyenin her yerine kargo ile gönderi yapılır..

kucukm
17/05/2010, 11:37
ilgilenen arkadaslara tesekkur ederim.

ben istiyorum. murat kucuk - istanbul

BSK
17/05/2010, 14:45
Bana da lazım olacak haberdar ederseniz katılmayı düşünüyorum

ibrahim06
17/05/2010, 17:04
Dostlar dün ve bugün epey bir dolaştım. Hemen hemen hiçbir yerde hesaplı bir koltuk yok gibiydi. Fiyatlar 300 ila 600 arası değişiyor. Son anda resimdeki koltuğu Ankara A-city AVM'de buldum.Peşin 135 liraya aldım. Toptan alsak indirim yaparmısınız dedim bu üründe. Verilen cevapta KrafT'ın şuan bu ürünü 1. hazirana kadar vermediğini, benim aldığım fiyatın şuan iyi olduğunu 1-hafta sonra iki katı olacağını falan söylediler. Ürün idare eder. 15-36 kg lik. Baş kısmındaki kumaşın altındaki köpük bildiğimiz sert köpük. Mal o yüzden biraz ucuz. Ancak toplu alım yapan olursa ben de isterim. Alacak yakınlarım var.

https://i1005.hizliresim.com/2010/5/17/3361.jpg

sancak26
17/05/2010, 17:43
eğer toplu alım olursa bende istiyorum 1 tane.

taneren
17/05/2010, 18:20
arkadaşlar bende alacağım için birkaç gündür araştırıyorum.
yalnız bizim araçlarda isofix bağlantı kancaları mevcut.bu çocuk koltuklarının hepsi isofix bağlantı aparatlı değil anladığım kadarıyla.isofix bağlantı aparatı olmayanlar araca emniyet kemeri ile bağlanıyormuş.
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi.

femoli
17/05/2010, 21:10
İbrahim aldığın koltuk aslında çok güzel vede çok hesplı almışsın şimdi bu ürün 179 tl piyasada ithalatcı firmada bu fiyata veremeyeceğini söyledi :( BU üründen bu fiyatlara bulabilirsem hepinize haber vereceğim bu ürünün kalitesindede başşka ürün yok en azından bu fiyata :)

ibrahim06
17/05/2010, 21:12
İbrahim aldığın koltuk aslında çok güzel vede çok hesplı almışsın şimdi bu ürün 179 tl piyasada ithalatcı firmada bu fiyata veremeyeceğini söyledi :( BU üründen bu fiyatlara bulabilirsem hepinize haber vereceğim bu ürünün kalitesindede başşka ürün yok en azından bu fiyata :)

O zaman Acityde bunu satan Toker bebe bana doğru bilgi vermiş. 135 fiyat verdiğinde toplu alım yapalım indirim yapın demiştim.1 haziranda bu fiyattan bile alamazsın demişti.

taneren
17/05/2010, 21:40
O zaman Acityde bunu satan Toker bebe bana doğru bilgi vermiş. 135 fiyat verdiğinde toplu alım yapalım indirim yapın demiştim.1 haziranda bu fiyattan bile alamazsın demişti.

ibrahim hayırlı olsun,fiyatı oldukça uygunmuş.
üzerinde emniyet kemeri görünmüyor,bu koltuk farklı mı?

ibrahim06
18/05/2010, 00:17
ibrahim hayırlı olsun,fiyatı oldukça uygunmuş.
üzerinde emniyet kemeri görünmüyor,bu koltuk farklı mı?

Evet üzerinde emniyet kemeri yok. ne kadar ekmek o kadar köfte. arabanın emniyet kemeriyle bağlıyorsunuz. Yarın benim oğlan içindeyken bir kaç resim çekerim.

sawyer
18/05/2010, 00:21
Abi dediğim gibi bende ayarlayabilirim dediğim gibi mağazada çalışıyorum hatta size mağazamın linkinide vereyim sadece bi ürün diğer çeşitleride mevcut fiyatta da yardımcı olurum link aşşaığıda bi bakın ihtiyacı olanda bana ulaşabilir
8921 Baby 2 Go 9-18 Kg. Oto Koltuğu | Baby 2 Go | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com (https://www.civilim.com/?urun-detay_7497_8921_Baby_2_Go_9-18_Kg__Oto_Koltugu.html)
Bebek Araç Gereç Ve Taşıma| Oto koltuğu | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com (https://www.civilim.com/catinfo.asp?cid=919)
diğer modelleride ben mağazada gösterebilrim abi

ibrahim06
18/05/2010, 00:43
İstanbuldaki arkadaşlar için iyi olur bence. sanırım İstanul dışına da kargonuz var.

sawyer
18/05/2010, 00:46
ewet abi istanbul dışına da kargomuz var ve ücretsiz
şunuda unutmayın koltuğu alırken dikkat edin isofix olsun çünkü isofix olmadığında koltuğu tam oturtamazsınız isofix yuvaları oladuğu için çok iyi bir şekilde oturuyor ve hatta neredeyse emniyet kemerine bile gerek kalmıyor

femoli
18/05/2010, 10:30
İlyas bu 8921 olan tarzında uygun bir ürün varmı yada bu ürün15 36 sı varmı birde uygun fiyatlar söylersen düşünülebilir...:)

ik77
18/05/2010, 11:26
ewet abi istanbul dışına da kargomuz var ve ücretsiz
şunuda unutmayın koltuğu alırken dikkat edin isofix olsun çünkü isofix olmadığında koltuğu tam oturtamazsınız isofix yuvaları oladuğu için çok iyi bir şekilde oturuyor ve hatta neredeyse emniyet kemerine bile gerek kalmıyor

kardeş benim koltukta isofix özellği var ama nereye ve nasıl bağlanır bilmiyorum.anlatırsan sevinirim.

ibrahim06
18/05/2010, 23:56
135 liraya aldığım kraft koltuğun bu da gerçek resimleri

https://i1005.hizliresim.com/2010/5/18/6103.jpghttps://i1005.hizliresim.com/2010/5/18/6111.jpg

sawyer
18/05/2010, 23:57
İlyas bu 8921 olan tarzında uygun bir ürün varmı yada bu ürün15 36 sı varmı birde uygun fiyatlar söylersen düşünülebilir...:)
mehmet abi sayı ayarlanabilirse ben bütün mağazalar döner sayıyı denkleştiririm
fiyat konusunda da yardımcı olurum hatta taksit bile yaparım abicim

sawyer
18/05/2010, 23:59
kardeş benim koltukta isofix özellği var ama nereye ve nasıl bağlanır bilmiyorum.anlatırsan sevinirim.
abi cep telefonum 542 416 16 59 çarşmba günü ara yardımcı olayım abicim

smartmavi
19/05/2010, 00:19
Arkadaşlar koltuk hesaplıysa ben de çocuk yapmayı düşünüyorum :D

sawyer
19/05/2010, 00:41
Arkadaşlar koltuk hesaplıysa ben de çocuk yapmayı düşünüyorum :D
abi ii espiriydi vala :d :D

poyraz
19/05/2010, 03:18
bu koltuk isi cok iyi tavsiye ederim ben kullaniyorum .bu resimdeki koltugu aracinizin emniyet kemerini kullanarak bagliyorsunuz.
36kg dan sonra 140 cm boya kadar sadece alt oturak kismina benzer bir bolum kullanmaniz gerekiyor.1 yasve civari bebekler icin daha degisik modelleri de var uyku pozisyonu yani yatirilabilen

ibrahim06
19/05/2010, 13:42
bu koltuk isi cok iyi tavsiye ederim ben kullaniyorum .bu resimdeki koltugu aracinizin emniyet kemerini kullanarak bagliyorsunuz.
36kg dan sonra 140 cm boya kadar sadece alt oturak kismina benzer bir bolum kullanmaniz gerekiyor.1 yasve civari bebekler icin daha degisik modelleri de var uyku pozisyonu yani yatirilabilen

Doğru söylüyorsunuz.Koltuk emniyet kemeriyle bağlanıyor. Eh 135 lira fiyatına bakınca ancak bu kadar. Benim kerata pek oturmuyor koltukta. Biraz da şu ceza belası için aldım.

poyraz
19/05/2010, 16:14
eminim ileride alternatifler cogalacak ve fiyatlar dusecek .simdi insanlar almaya mecbur oldugu icin fiyatlar ucuk

GPunto19
26/05/2010, 23:49
bende İstanbul grubuna yardımcı olabilirim isteyen olursa bebek giyim mağazasında çalıştığım için isteyen olursa yardımcı olurum
İstanbul-Sultanbeylideyim nasıl ulaşabiliriz size..Bende koltuk almak istiyorum..

sawyer
27/05/2010, 00:09
İstanbul-Sultanbeylideyim nasıl ulaşabiliriz size..Bende koltuk almak istiyorum..
abi 542 416 16 59 ararsan yardımcı olurum sana

GP ÜMİT
27/05/2010, 14:12
arkadaşlar sorum size saçma gelebilir ama çocuk koltuğu zorunlu diyorlar.ama araçta çocuk yoksa bu bir zorunluluk olmaktan çıkıyor değil mi?

PUNTO33
27/05/2010, 15:19
arkadaşlar sorum size saçma gelebilir ama çocuk koltuğu zorunlu diyorlar.ama araçta çocuk yoksa bu bir zorunluluk olmaktan çıkıyor değil mi?
Güzel soru....bilgisi olan varmı?Çocuk şartmı....

femoli
27/05/2010, 15:25
araçta çocuk yoksa çocuk koltuğunu takmanın ne gibi zorunluğu olacak :)

GP ÜMİT
27/05/2010, 15:30
araçta çocuk yoksa çocuk koltuğunu takmanın ne gibi zorunluğu olacak :)
bilgi amaçlı sormuştuk,ne bileyim burası türkiye,bazen mantıksız şeyler bile mümkün olabiliyor:siritma:

poyraz
28/05/2010, 20:11
arkadaslar yanlizken koltugusokup bagaja koyabilirsiniz .mecbur degilsiniz bos koltugu tasimaya .ne zamanki cocugunuzla seyahat etmek istiyorsaniz ozaman takmaniz gerekecek kucakta cocuk tasima devri bitiyor artik

ibrahim06
28/05/2010, 20:17
arkadaslar yanlizken koltugusokup bagaja koyabilirsiniz .mecbur degilsiniz bos koltugu tasimaya .ne zamanki cocugunuzla seyahat etmek istiyorsaniz ozaman takmaniz gerekecek kucakta cocuk tasima devri bitiyor artik

Gece de olsa gündüz de olsa arabada çocuk yoksa zaten bagaja koyun.Benb öyle yapıyorum. arabada sigara paketi görseler camı dökecek insanlar var bu memlekette. Koltuğu görünce kanepe niyetine almak isterler valla.

WiSTaRiA
28/05/2010, 22:39
Sertaç arkadaşım çocuk yapmayı düşünüyomuş ben ise evlensemmi ne yapsam acaba koltuklar güzelmiş :):):)

tuning060
28/05/2010, 23:23
Arkdaşlar banada yükseldeç lazım oglumun boyu 140cm yükseldeçle 150 olur heralde.....

tuning060
28/05/2010, 23:32
Evet doğru çocugunuz yoksa aracınızdada çocuk koltugu olmaz;ama şöyle bi sorun var yolda giderken kardeşinize,amcanıza,dayınıza,arkadaşınıza çocuguyla rastladınız ne yapacaksınız görmezden gelip almayacakmısınız; o zaman mecburen bitane arabada bulunduracagız.bu benim şahsi fikrim..neyse 1 haziranı beklayelim ve görelim belki bir esneklik yaparlar.düne kadar başbakan üç çocuk yapın diyordu belki koltukları beleş dagıtır....))))

femoli
29/05/2010, 10:14
Çok fazla da büyütüldüğü kadar bir denetim olamayacak benden söylemesi..:)

tuning060
29/05/2010, 11:51
inşallah...

ancester
29/05/2010, 13:24
hükümetin gevşekliği... önce koltuğu zorunlu yapıyorlar. sonra koltuğu aldık nasıl olsa, hanım patlatalım bi tane diyecek vatandaş... sonra buna kardeş lazım...hat-trick'e kadar yolu var.

femoli
29/05/2010, 15:06
hükümetin gevşekliği... önce koltuğu zorunlu yapıyorlar. sonra koltuğu aldık nasıl olsa, hanım patlatalım bi tane diyecek vatandaş... sonra buna kardeş lazım...hat-trick'e kadar yolu var.
Allah iyiliğini versin hiç bu noktadan düşünmemiştim :D:D:D:D:D:D:D:D

Fiassa_199
29/05/2010, 15:25
Bence çocuk büyüyene kadar oto koltuğu ya da puseti kiralamak lazım (Rent a Baby Seat). Hem kaldı ki çocuğu olmayanlar, ya da çocuğu 1.50'den daha uzun ya da 10 yaş üzeri ailelerin otomobilleri ne olacak?

pdr42
29/05/2010, 17:56
oto koltugu kiralanıyor mu yahu

nizamavci
30/05/2010, 15:32
Bende haftaiçi e-bebek'ten 4 yaşındaki kızım için linkteki ISOFIX'Li ürünü aldım. Şuan oto koltuğu ürünlerinde %25 hediye çeki veriyorlar. Türkiye genelinde 8 yerde satış yeri bulunmaktadır.

Britax-Römer Kid Fix Isofix Oto Koltuğu - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! (https://www.e-bebek.com/15_36_kg/britax_romer/britax_romer_kid_fix_isofix_oto_koltugu/BXR-118155600)

AC2315
31/05/2010, 21:55
-''OTO KOLTUĞU TAKLİDİ ÜRÜNLERLE CİNAYETE ORTAK OLMAYIN''-
Önde gelen bir koltuk markasının Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erkin Ültanır ise Türkiye'de çok kaliteli oto koltuğu markaları olmasının yanında, şimdiye kadar süregelen denetimsizlikten dolayı rahatça ithal edilen ve kullanılması son derece sakıncalı oto koltuklarının da bulunduğunu vurguladı.
Özellikle dışarıdan bakıldığında görüntüsü hariç oto koltuğuyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, 100 liranın altında fiyatlara satılan ürünlerden uzak durulması gerektiğine dikkati çeken Ültanır, şunları kaydetti:
''Bu ürünlere daha ziyade 'oto koltuğu taklidi' ürünler diyebiliriz. İşin acı yanı, bu ürünleri üreten firmalarla konuştuğunuzda, ürünlerinin oto koltuğu olmadığını iddia ederler. Ancak ürünü incelediğinizde, oto koltuklarında kullanılan kemer bağlantı yerlerine kadar birçok parçanın, ürünün oto koltuğunu andırması için birebir taklit edildiğini görüyoruz. Maalesef sektörümüzde, mağazalarına gelen ve konu hakkında bilgisi zayıf olan tüketicileri kandırarak, bunları oto koltuğu diye satan bebek mağazası sahipleri ya da yetkilileri de bulunuyor. Yıllardır sektördeki insanlara 'Bu ürünleri tüketiciye satarak, cinayete ortak olmayın' diyorum ama geldiğimiz noktadaki resim, maalesef bu.''
Ültanır, Avrupa standartlarına uygun belli markalar bulunduğunu ifade ederek, ailelere, yeterli araştırma yaptıktan sonra koltuk almalarını önerdi.
-250 LİRANIN ALTINDA SATILAN KOLTUKLAR-
Uygulamanın başlamasıyla emniyet güçlerinin ilk bakacakları şeyin seyir halindeki otomobilde bulunan çocuğun oto koltuğu kullanıp kullanmadığı olacağını dile getiren Ültanır, ''Çocuğun boyu, kilosu ya da oto koltuğunun standartlara uyup uymadığını kontrol etmesi mümkün değildir. Bu durumda hayati görev, tabii ki ebeveynlere düşecek. Ebeveynler, herkesten önce ve yasaların yaptırımına ihtiyaç duymadan, çocuklarının boy ve kilolarına uygun ve Türkiye'de de uygulanacak standartlara göre bir oto koltuğu edinmelidirler'' dedi.
Ültanır, Avrupa standartlarına uyan gerçek bir oto koltuğunun fiyatının 250 liradan başladığını belirterek, ''250 liranın altında perakende satış fiyatı olan oto koltuklarının, Avrupa standartlarına uygun olarak üretilmesi çok mümkün değil'' diye konuştu.

femoli
31/05/2010, 23:17
bana tamamen is guzarlik gibi geliyor ben katilmiyorum en kotunun olmasi hic olmamasindan iyi degilmidir .Hic olmayan aracta oturtuyoruz bosta hic degilse kotude olsa kemer tutuyor. Zannedersem pahali firmalar bu olayi cikardilar ama parsayi ucuz koltuklar kapinca simdide bunu ortaya atmaya calisiyorlar .Cok kalitesiz nasil bisidirki acaba :)

nizamavci
31/05/2010, 23:34
Evet piyasa biraz karışacak gibi.. piyasada oldukça çeşit her keseye uygun çeşitli kalitede ürünler var, seçerken tabi çok dikkatli olmak gerekiyor..mesela ben bu işin erbabı değilim almadan önce mümkün olduğu kadar inernetten forumları takip edip kalite ve kaza testlerinde aldığı ödüller nedeniyle bir üründe karar kıldım. belki pahalı bir ürün olabilir ama bunu kullanacak nede olsa bizlerin çocukları..

Çıkan yönetmelik tartışılabilir ama şu ana kadar bir çoğumuzun düşünmediği bir konuydu ve şu an bir çoğumuzun gündeminde..

Bir çoğumuz bende dahil arabasına cam filmi, çelik jant, spoyler vs.. gibi sadece zevk için bir çok masraf yapıyoruz bence bu üründe hiç bir şeyden ödün vermememiz gerektiğini düşünüyorum.

femoli
01/06/2010, 00:27
bencede cok acil cikmis bir yasa taksilere ve dolmuslara boyle bir uygulama zorunlulugu yok cunku onlarin icinde cocugumuz garantide .yada yolda bir tanidigimizi yolda gorsek cocugu var diye aracimiza almayacagiz . Neyse bu tartisilir bana gore koltuk fiyati ne olursa olsun koltuktur saglam baglandiktan sonra .Kaza esnasinda (allah korusun) hic biri kabuk gorevi gormez sadece one firlamasini onler..

ibrahim06
01/06/2010, 00:57
-''OTO KOLTUĞU TAKLİDİ ÜRÜNLERLE CİNAYETE ORTAK OLMAYIN''-
Önde gelen bir koltuk markasının Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erkin Ültanır ise Türkiye'de çok kaliteli oto koltuğu markaları olmasının yanında, şimdiye kadar süregelen denetimsizlikten dolayı rahatça ithal edilen ve kullanılması son derece sakıncalı oto koltuklarının da bulunduğunu vurguladı.
Özellikle dışarıdan bakıldığında görüntüsü hariç oto koltuğuyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, 100 liranın altında fiyatlara satılan ürünlerden uzak durulması gerektiğine dikkati çeken Ültanır, şunları kaydetti:
''Bu ürünlere daha ziyade 'oto koltuğu taklidi' ürünler diyebiliriz. İşin acı yanı, bu ürünleri üreten firmalarla konuştuğunuzda, ürünlerinin oto koltuğu olmadığını iddia ederler. Ancak ürünü incelediğinizde, oto koltuklarında kullanılan kemer bağlantı yerlerine kadar birçok parçanın, ürünün oto koltuğunu andırması için birebir taklit edildiğini görüyoruz. Maalesef sektörümüzde, mağazalarına gelen ve konu hakkında bilgisi zayıf olan tüketicileri kandırarak, bunları oto koltuğu diye satan bebek mağazası sahipleri ya da yetkilileri de bulunuyor. Yıllardır sektördeki insanlara 'Bu ürünleri tüketiciye satarak, cinayete ortak olmayın' diyorum ama geldiğimiz noktadaki resim, maalesef bu.''
Ültanır, Avrupa standartlarına uygun belli markalar bulunduğunu ifade ederek, ailelere, yeterli araştırma yaptıktan sonra koltuk almalarını önerdi.
-250 LİRANIN ALTINDA SATILAN KOLTUKLAR-
Uygulamanın başlamasıyla emniyet güçlerinin ilk bakacakları şeyin seyir halindeki otomobilde bulunan çocuğun oto koltuğu kullanıp kullanmadığı olacağını dile getiren Ültanır, ''Çocuğun boyu, kilosu ya da oto koltuğunun standartlara uyup uymadığını kontrol etmesi mümkün değildir. Bu durumda hayati görev, tabii ki ebeveynlere düşecek. Ebeveynler, herkesten önce ve yasaların yaptırımına ihtiyaç duymadan, çocuklarının boy ve kilolarına uygun ve Türkiye'de de uygulanacak standartlara göre bir oto koltuğu edinmelidirler'' dedi.
Ültanır, Avrupa standartlarına uyan gerçek bir oto koltuğunun fiyatının 250 liradan başladığını belirterek, ''250 liranın altında perakende satış fiyatı olan oto koltuklarının, Avrupa standartlarına uygun olarak üretilmesi çok mümkün değil'' diye konuştu.

E kardeşim 2010 model arabama Fiat active modeli diye isofixi standart koymamış. Ben ne yapayım gittim 135 TL'ye kraftın izofixsiz olanını aldım. Çık da güzel oturdu arabaya ve çocuğum binmeye bayılıyor şuan.Mecburmuyum dünyanın parasını vermeye. Bu hafta sonu arkadaşa isofixli bişeylere bakrık. Maşallah 1000 liraya kadar gidiyor. ben o paraya salon takımı alır otururm

poyraz
01/06/2010, 02:32
arkadaslar bu isofix'in cocuk koltuklarinda fazla bir espirisi yok kemerlede gayet saglam baglaniyor.bence isofix anakucaginda daha fazla ise yariyor .hele bide araba 3 kapiliysa anakucagini arkaya kemerle baglamak icin ugrasmiyorsunuz isofix aparatinin ustune otutturuyosunuz ve kitleniyor

femoli
05/06/2010, 11:41
Ürün gelmiştir fiyat 149 tl

https://forum.grandepuntotr.com/kampanyalar/17851-otomobil-cocuk-koltugu-guvenlik-oto-koltuklari-kampanya.html

Kemal Oto - Baby max Oto Koltuğu (https://www.kemaloto.com/magaza/product.php?id_product=223)

mavi-punto
05/06/2010, 13:47
İşallah bu koltuk meselesi ekmek poşet makinasına benzemez.Zamanın birinde ülkelerden birinde bir yönetmelikle tüm fırınlara ekmek poşetlemeyi zorunlu hale getirildi.Yurdışına oluk oluk para aktararak makinalar getirildi.10000-15000 dolarlar ödendi.bir süre kullanıldı.sonra çürümeye terkedildi.Şu anda annemlerin evinin karşısındaki fırının yan tarafındada çürümeye bırakıldı.Şimdi bu kanunu çıkaranlara on puanlık uzmanlık sorusu.Yolda gidiyorsunuz.Dışarda iklim şartları ağır yada birden karşınıza bir araç kaza yapmış yada arzalanmış bir araç çıktı.Siz üç kişisiniz ve araçtakiler bir çoçuklu bir aile siz bu aileyi aracınıza alsanız suç ,çoçuk koltugu yok.Yada çoçuklu bir tanıdıgınızı yolda gördünüz.Almasanız nasıl rahat edersiniz.Vijdanınız ne der.Herhalde şunu söyleyecegiz.Siz biraz daha bekleyin.Piyasa taksilerinde koltuk zorunlulugu yok.

GPunto19
06/06/2010, 02:55
Bugün Koçtaşa ve kipaya uğradım..Koltuk kalmamış..Almışken 36 kg'a kadar olanı alayım diyorum yok mu önerisi olan..

alpay2
25/06/2010, 12:02
e-bebek.com dan 119 TL. na aldım. ( 3-12 yaş 9-36 kg. arası, kapıya teslimde ödeme)

fatihhhh
02/03/2012, 14:42
konuyu hortlatayım.
yakın zmanada bebişimiz olacak inşallah.
puset ve sonrası için koltuk düşünüyoruz.
bu konuda bilgi ve tecrübelerini paylaşanlara şimdiden çok teşekkür ederim.

srkaradag
03/03/2012, 00:55
konuyu hortlatayım.
yakın zmanada bebişimiz olacak inşallah.
puset ve sonrası için koltuk düşünüyoruz.
bu konuda bilgi ve tecrübelerini paylaşanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Güvenlik testlerinden geçmiş modelleri tercih edin, pusetlerde kumaşının terletmemesine dikkat edin çocuk su içinde kalmasın, koltuklardada yatış pozisyonuna bakın çocuk rahat uyusun boynu katlanmasın.