PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kırmak oto servis

hsyn28
13/05/2010, 16:11
Arkadaşlar aracımı kırmak otodan aldım araca birşeyler yaptırcam ufak tefek birde bir kaç parcada sıkıntı var arka kapı acılıp kapanırken yagsızlıktan ötüyor yeni arac olmasına ragmen.Kırmak otoya servise götürcem ama hiçbir fikrim yok servisleri nasıldır acaba bilen arkadaşlar uygun mudur bu servis.Davranışları nasıldır ilgililer mi müşteriyle.aracı saglam verip bozuk geri almayalım sonra.

nemss1306
13/05/2010, 16:31
Arkadaşlar aracımı kırmak otodan aldım araca birşeyler yaptırcam ufak tefek birde bir kaç parcada sıkıntı var arka kapı acılıp kapanırken yagsızlıktan ötüyor yeni arac olmasına ragmen.Kırmak otoya servise götürcem ama hiçbir fikrim yok servisleri nasıldır acaba bilen arkadaşlar uygun mudur bu servis.Davranışları nasıldır ilgililer mi müşteriyle.aracı saglam verip bozuk geri almayalım sonra.

Oncelıkle hayırlı olsn
Bende aracımı kırmak oto araclıgı ile almıstım ama gecen seneki kadrosu yok artık
musterıyle ılıskılerı pek ıyı sayılmaz bıraz orda vakıt gecırdım 110.000 bakımı arka kapı degısımı egr valfi trigel alternator balata falan daha aklıma gelmeyen
bır suru sey bırde medos var ıkısınıde dene derım memnun kaldıgın yere gıdersın sureklı ama bn medosa gıdıorm...:)

ZAK1980
13/05/2010, 16:54
arkadasım bende Medos derim sebebi ise giden arkadaslar oldukça memnun

hsyn28
14/05/2010, 13:41
kilit.