Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 hafta kadar cd çalarsızım
Bugün aracımı Bözüyük otomotiv'e bıraktım. cd çalar ses açma düğmesi ses açılırken birden kısılıyordu. düğme ikinci kez bozuluyor. cd çalar sökülerek teknik servise gönderildi. yenisi ile değişir mi acaba. 1 hafta kadar cd çalar olmadan bineceğim arabaya. bol bol arabanın sesini dinleyeceğim...
Eğer üçüncü kes bu sorun olursa yenisi ile değiştirmek zorundalar..
Eğer üçüncü kes bu sorun olursa yenisi ile değiştirmek zorundalar..
üçüncü olursa zaten zınaracam...
daha önce kimsenin başına geldimi acaba?
Eser seni çok iyi anlıyorum. Benimde tuşların yazıları siliniyor diye servise götürmüştüm. Teyp söküldü bir hafta cep telefonundan radyo ile idare ettim. Ancak beklediğime değdi sıfır oldu mis gibi :)
Eser seni çok iyi anlıyorum. Benimde tuşların yazıları siliniyor diye servise götürmüştüm. Teyp söküldü bir hafta cep telefonundan radyo ile idare ettim. Ancak beklediğime değdi sıfır oldu mis gibi :)
bende düşünüyorum da acaba yapılmasa ve yeni modellerde mp3 çalarlı olarak satılıyor. banada MP3 çalarlı gönderirler mi ? yeni olsun başıma ağrıtmasın bir daha. dün alışamadım elim hep radyoya gitti. müzik olmadığı için hep neden radyo açık değil düşündüm. elimi attım boş...
sağol Jasmine. tuşlarda hayırlı olsun güle güle kullan..
bugün cd çalarıma kavuştum şükür...
SpyHunter33
18/05/2010, 20:41
Hayırlı olsun. Yenisi ile değişim yapmadılar deil mi ? yani servis tamirini yapıp geri yolladı sanırım ?
aynen öyle yenisini geöndermediler.. tamir yapmışlar..
SpyHunter33
18/05/2010, 20:44
Olsun en azından aracın içinde ses var artık :)
arabanın sesini dinlemeye alışmıştım...