PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakımlarda farklı yağ kullanımı

makeles
12/05/2010, 15:28
Selamlar
Bakım için servisi aradım aynı zamanda direksiyon mili kontrolu içinde gün aldım..
Servis yetkilisine mobil1 yada castrol marka yağ kullanmak istiyorum temin ediyor musunuz diye sordum.. cevapları olumsuz oldu..
garantide problem olacağını söylediler..
tofaş, selenia ve opet marka yağ dışında kullanmalarına onay vermiyormuş..
tofaşı bilgilendirmeden değişik marka yağ kullanamayız dediler..
bir de örnek verdiler; daha önce müşteri isteğiyle farklı marka yağ koymuşlar daha sonra 3000tl lik masraf çıkmış,
turboya hasar vermiş sonra sekmanlarda vs.vs anlattı baya sorun çıkmış neredeyse mahkemelik olacaklarmış..
bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
opet'in kış performansını beğenmiyorum..

Kriminal
12/05/2010, 15:33
Biraz abartıp atmışlar ...

GP COSKUN
12/05/2010, 16:02
iyi sallamış
ya arkadaş böyle şeyleri okuyunca hasta oluyorum yahu

Kriminal
12/05/2010, 16:11
Abi daraltıyo adamı bunlar..
Hafta sonu servıs kampanyası ıcın cagırıyorlar benı fatura cıkabılır sızde burda olun dıyo bana dedımkı;bunu yapmak zorundasınız ne faturasından bahsedıyosunuz..
Şaşırdı yok o yuzden degıl bakım falan yapılması gerekırse dıyo ..
Ben hallettım merak etmeyın dedım kalakaldı
bana arada servis ayagına bakım parası alacaklar....
Servislerin gercek yuzunu bılmeyen kaldımıkı hırcın olun taviz vermeyın...

makeles
12/05/2010, 16:58
tofaşı arayıp sorsam mı acaba? bide böyle bir kural var mıdır bilmiyorum.. yağımı kendim alıp gitsem sorun çıkartırlar mı acaba?

Kriminal
12/05/2010, 17:11
Yagı alıp gıdersen koymazlar aracına..Servis harıcı ıstedıgın yagı koyarsın

brabus
12/05/2010, 17:56
Göz göre göre yalan sölüyorlar. benim aracıma 2 kere bakımda Selenia koymuşlar, 3. bakımını ben sanayide yaptırdım hiç düşünmeden Castrol Magnatec koydurdum. Opet'i geçen sene eski aracımda kullanacaktım 1-2 kişi olumsuz yorumlar yaptı o yüzden hemen aklımdan çıkarmıştım. Ben servisi dinleyeceksen Selenia yoksa Magnatec kullan derim.

siyahinci83
12/05/2010, 19:05
Yagı alıp gıdersen koymazlar aracına..Servis harıcı ıstedıgın yagı koyarsın

ben birmot servisine 10 bin bakımında opet i kullanmak istemediğimi söyledim dışardan castrol edge getirdim koydular serviste ama servis kağıdına müşteri isteğiyle castrol edge koyulmuştur yazıp imzalattılar