Orijinalini görmek için tıklayınız : Kasko fiyatında dualogic yazılmış
Arkadaslar Kasko sırketlerınde fiyat teklifi geliyor Anadolu sigorta FIAT G.PUNTO 5K 1.4 FIRE (77) ACTIVE DUALOGIC 25.200,00 olarak police duzenlemis arac dual logıc vites degilki ve sigortacıların neredeyse hepsi bedeli 25.200 olarak gostermiş normalde 23.100 olması lazım kendım baktım benim arac buydu simdi teklif atana geri dönmem gerekirmi 25.200 ve duallogicten oturu bu teklıfler 25.200 ıse herkes dual dıyemı hesap yapıyor
Sizin aracınızın kasko araç kodu 052313 ve Mayıs 2010 değer 23,100 dür.
Acentenize bu kodu verip tekrar teklif istyeyin..
Eğer kasko poliçenizdeki araç ruhsattaki ile farklılık gösterirse pertte veya benzeri durumlarda sıkıntı yaşarsınız.Hasarınız ödenmez.
Kagan tesekkurler senden sonra sıgorta teklıfcılerıne maıl attım yanlıs dıye bakalım kasko fıyatları acayıp dalgalı 650 -875 arası ztsıgortası 190-224 arası bu gıdısle yaptırmam ya hıcbırını hıssıne kapılıyorum
benimkinde de starjet yazıyor , yıllardır böyle . yenileme zamanı düzelticem diyorum ama unutuyorum hep. pert falan olsa starjet parası ödemezlerde fire parası öderler diye tahmin ediyorum.
Arkadaslar bugun maıllerıme bakmaktan fenalık geldı sebebı ıse kasko fıyat arastırmam kaskocular bir önceki polıceyı scan edıp yollamama ragmen bır fıll duallogic kaskosu cıkartılar durdular tramerde goremeyenlerde oldu ayın 25 ınden sonra bakacam tarmere dusmemıs cunkı artık bugun aldıgım fiyatları paylasmak ıstedım kasko kım ne tutturursa olmus endusuk teklıfı Demirsigorta verdi buyrun bakın
zts: (zorunlutrafık sıg) 190 larda gezınıyor cok degılmı 180 yazmıstı bır arkadas gecenlerde
smartmavi
11/05/2010, 22:32
araç değeriniz yükseldikçe kasko tutarınız da artıyor, ona göre...
Bu arada, benim araba 2007 GP 5k Multijet Dynamic Dualogic.
Benim araç kodum ne? Geçen yıl Ankara sigortaya 1050 vermiştim. Bu sene ortalama ne vermem gerek? 15 günüm kaldı...
araç değeriniz yükseldikçe kasko tutarınız da artıyor, ona göre...
Bu arada, benim araba 2007 GP 5k Multijet Dynamic Dualogic.
Benim araç kodum ne? Geçen yıl Ankara sigortaya 1050 vermiştim. Bu sene ortalama ne vermem gerek? 15 günüm kaldı...
kodu:052327
G. PUNTO 5K 1.3 M.JET (90) DYNAMIC DUALO
2007
26,200
adres:
Kasko Deger Listesi (https://www.tsrsb.org.tr/tsrsb/kasko%20deger%20listesi)
sende bendekı gıbı lıste yap kasko sırketlerının acentelerını bul web sayfasından maıl at senınkı tramerde gozukuyordur kesın
smartmavi
11/05/2010, 23:14
kodu:052327
G. PUNTO 5K 1.3 M.JET (90) DYNAMIC DUALO
2007
26,200
adres:
Kasko Deger Listesi (https://www.tsrsb.org.tr/tsrsb/kasko%20deger%20listesi)
sende bendekı gıbı lıste yap kasko sırketlerının acentelerını bul web sayfasından maıl at senınkı tramerde gozukuyordur kesın
süper fikir teşekkür ederim...
süper fikir teşekkür ederim...
Yoksa gezgez nereye kadar abı maılle fıyat al acayıp farklılıklar var ucrette bıde dıkkat et arac degerıne genelde yanlıs yazıyorlar bırısı 3k fıyat cekmıs yuh dedun 5 kapı yazdıgım halde 3k gondermıs
Sigorta işi çok kapsamlı bir iştir arkadaşlar..Bunu anlat anlat bitiremem burda..Yanlız herşey para değil bunu unutmayın..Ucuz diye gidip yaptırıp hasarda 1 kurus bile alamayan binlerce yüzbinlerce insan var..Fiyatlara kanmayın yani diyeceğim o..Benim sigorta acentem var ama daha bu siteden bir kişiye kasko kesmiş değilim..Sebebini beni bilen insanlar az çok anlarlar.. :)
Sektördeki lider firmalara bakın geri planını araştırın elinize aldığınız teklif poliçeyi iyi okuyun..unutmayınki o poliçede yazanlar haricinde hiçbir hak idda edemessiniz..
Türkiyede faliyet gösteren 48 tane sigorta şirketi vardır..Bunlardan sadece 3-4 tanesi bu işi harfiyen yerine getirir..Şirket ismi vermicem zaten araştıran bulur :)
İşin özü doğru dürüst acente bulup fazlada paraya bakmadan adam akıllı sizi mağdur etmiyecek bir poliçe almanız...
Trafik sigortasınada değinmişsiniz..Trafik sigortalarıda ser tarifeye geçtiği için her şirket farklı rakam verir..Şu anda hususi binek araçlar için en dşük trafik sigortası teklifini veren şirket axa sigorta ve anadoludur..Nisan ayı için böleydi mayıs ayı fiyatlarını araştırmadım değişeceğini sanmıyorum..Belki yol gösteririr size..
Sigorta işinde doğru acenteyle çalıştığınız müddetçe hiçbir sıkıntı yaşamassınız..Emin olun..
benimkinde de starjet yazıyor , yıllardır böyle . yenileme zamanı düzelticem diyorum ama unutuyorum hep. pert falan olsa starjet parası ödemezlerde fire parası öderler diye tahmin ediyorum.
ben tam tersini yaşadım,
araç otomatikti ama kaskoda buna dair bişey yoktu. araba pert olunca otomatik olanın raiç bedeli üzerinden ödeme yapıldı.
Bugun basakgrupama Ankara bolge md gıdecem yanlıs kasko ıle dogru kasko arasındakı fark 2300 tl dun sıgortacının bırıne hesaplattım prımde abı 80 TL fark varmıs bu hatadan oturu aradakı farkın yazıldıgı ve bu farktan kaynaklanan prım tutarının belırtıldıgı ımzalı muhurlu bır belge alıp zıraat bankasına gıdıp kaskoyu yapan salak memura bu ısı yaptıgı gıbı duzelterek ardakı 80 tl yı artık ceptenmı verırı nereden verırse versın artık ısteyecem.
2 yıl once aynı bankadan 1000 usd bozdurmustu annem salak sengıt 1000 usd nın tl karsılıgını ver bırde ustune kasaya koyacagı 1000 usd yı tekrar bıze ver annnemde sen bakma sayma eve gel aksam bankadan 2 kısı geldı bı baktık paraya 1000 usd + 800 tl olmus memurdur cebınden cıkar gunahtır dıye hıc sorun cıkartmadan verdık parayı sonra bankada sıra beklemedık ve bankanın tum personel tanıdık oldu
arkadaslar bır hafta boyunca kızılayda gezmıs oldugum bır cok kaskocu ''abı senın paranı vermezler bosu bosuna ugrasma en fazla kaskodan alacagın 20-30 tl dır'' demelerıne karsın herzamankı gıbı kendı burnumun dıkıne gıdıp hakkkımı aramam sonucunda basak grupama sıgorta aracı duallogıc ten normale dondurdu polıceyıde yenıledı ve gecen sene fazla odedıgım prımı tarafıma ıade etmek durumunda kaldılar netten baktım polıcenın yenılenmesı ve tarafıma 80 tl ıade edılmesıne karar vermısler .
Haklı oldugunuzu dusunuyorsanız ve emınsenın kımseye hakkınızı yedırtmeyın