Orijinalini görmek için tıklayınız : Satıştaki kasko durumu?
hunterturkey
10/05/2010, 22:23
Öncelikle herkese iyi forumlar.Aracimi malesef satmayi dusunuyorum fakat merak ettigim konu aracin kaskosu 5 ay daha devam etmekte acaba 2. el arac satislarinda genelde nasil bir yontem uygulanir.istenen fiyatta kasko parasida dahilmidir.genelde olaylar nasil olur onu merak ediyorum :)
birkac gune kadar ilani forumada vericem.
simdiden herkese tesekkurler...
Honor COOPER
10/05/2010, 22:30
Kasko parası dahil edilmez çünki kasko alan kişiye devredilemez satış kağıdıyla kaskoyu yaptırdığınız ajentaya gidersiniz geri kalan parayı günü gününe size öderler.
hunterturkey
10/05/2010, 22:35
Cok tesekkurler bilgi ve ilginiz icin...
yeni araç almayı düşünüyorsan kaskodan geri kalan paranı alma.kasko şirketine git ben aracımı sattım de kaskonu dondur.yeni araç aldıgın zaman aradaki farkı öder,kaldıgın yerden kaskoya devam edersin.böylelikle kaskoda kazasızlık indirimin falan varsa hakların yeni aracında devam etmiş olur.
Aracınızı sattıktan sonra yeni bir araç almıyacaksanız acentenize noter satış sözleşmesiyle gidip kasko ve trafik poliçelerinizi iptal ettirim iptal tutarını acentenizden alınız..
Şayet kısa süre içerisinde bir araç almayı düşünüyorsanız kasko poliçenizi dondurun yeni araç alınca ona devrettirin..
Trafik sigortası her halükarda satıştan doalyı iptal edilecektir..
Kasko ve trafik sigortaları hiçbir şekilde (ölüm dışında) başka bir şahısa devredilemez...
hunterturkey
12/05/2010, 01:11
tesekkurler...