Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo Grisi
Herkese selam,
Showroom'da gördüğümüzde bu rengi beyaz sanmıştık, çok açık bir gri. Bu forumda arama yaptım, göremedim, kimsede yok mu? Eğer bu renge sahip olan varsa fotoğrafını ekler mi? Güneş altında nasıl duruyor merak ettim.
Saygılar, sevgiler.
ibrahim06
09/05/2010, 00:05
Buyrun benim punto.Evo grisi. Bildiğiniz metalik griye yakın bişey
https://i1005.hizliresim.com/2010/5/8/6323.jpg
GP daki Titanyum Gri ile aynı değil mi bu Evo Grisi?
galiba bayide metalik beyaz görmüş.
Buyrun benim punto.Evo grisi. Bildiğiniz metalik griye yakın bişey
https://i1005.hizliresim.com/2010/5/8/6323.jpg
Teşekkürler, sanırım bayi yanlış söyledi bize, ya da bize öyle gözüktü, çünkü daha açık bir renkti. Bu arada Allah nazardan saklasın, kaza bela vermesin, iyi günlerde kullanmak nasip etsin.
galiba bayide metalik beyaz görmüş.
Haklı olabilirsiniz, bayi bize yanlış söylemiş olabilir, çünkü ilk başta bize beyaz gözükmüştü ve yukardaki fotoğraftaki Evo'dan daha açık renkli olduğu kesin.
Gördüğün renk bu renk ise Metalik beyaz olur kendisi resim net değil cep telefonu ile çektim ama en yakın zamanda güzel resimleri ekleyeceğim
bu arada EVO larda dikkatimi çektim Metalik Renkler Güneş altında farklı gölgede farklı renk oluyorlar yani iki renkli araba :D
nerhal61
11/05/2010, 10:38
Bence evoya en çok yakışan 3 renk var mevcutların içinde...Beyaz (metalik ya da opak)- Siyah ve Kırmızı...Özellikle fiatın kırmızı rengi çok canlı, opel ya da vw ledeki gibi cırtlak değil, ben kırmızısını cok begeniyorum...Sizce?
ben siyahını begeniyorum fakat sadece evoda.kırmızı grande de cok hoş duruyor bana göre Halit abi evo kırmızısı resimde gördüm hosuma gitmedi.
benim grajdan bakın renge
nerhal61
11/05/2010, 17:59
ben siyahını begeniyorum fakat sadece evoda.kırmızı grande de cok hoş duruyor bana göre Halit abi evo kırmızısı resimde gördüm hosuma gitmedi.
Zevkler ve renkler ;)
Zevkler ve renkler ;)
Sende haklısın tabi abi:)
Gördüğün renk bu renk ise Metalik beyaz olur kendisi resim net değil cep telefonu ile çektim ama en yakın zamanda güzel resimleri ekleyeceğim
bu arada EVO larda dikkatimi çektim Metalik Renkler Güneş altında farklı gölgede farklı renk oluyorlar yani iki renkli araba :D
Evet, gördüğümüz bu olsa gerek. Aracınız güzelmiş, güle güle kullanın, allah nazardan saklasın.