Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkes buraya tıklasın saycam tek tek:D
Merhaba arkadaşlar forumda bir süredir aktif olarak bulunuyorum ama aracımın resimlerini çekip koyana kadar tanışma bölümüne konu açmak istemedim fakat resimler gecikince tanışalım istedim.Resimler en yakın zamanda gelicek.
nerhal61
07/05/2010, 16:27
Vay hemşo! biraz zorlasak akraba çıkabiliriz. Beşikdüzü lüyüm ;) ve ben de inşaat müh.yim...Forum gerçekten çok güzel...
Vay hemşo! biraz zorlasak akraba çıkabiliriz. Beşikdüzü lüyüm ;) ve ben de inşaat müh.yim...Forum gerçekten çok güzel...
Halit abi arabanda siyah olsaymış O zaman akrabalığımız vardır belki diye düşünürdüm:D Meslektaşlarım olmasına seviniyorum forumda biz İnşaatçıların ruhunda var Puntocu olmak.
nerhal61
07/05/2010, 16:47
Halit abi arabanda siyah olsaymış O zaman akrabalığımız vardır belki diye düşünürdüm:D Meslektaşlarım olmasına seviniyorum forumda biz İnşaatçıların ruhunda var Puntocu olmak.
Valla kardeşim, araba acil lazımdı, ben gri ve donanımlı istiyodum ama mart ayında mayıs ortası deyince dedim ne anladım o işten, araba alıyoz bekliyoz, ülkemizde herhalukarda paranla rezil oluyosun...Neyse o ayrı konu da, araba güzel kardeşim, sıfır araç fiyatlarında uygun ve sağlam, ayrıca ben ladası da dahil kötü araba olduguna inanmıyorum artık...
SpyHunter33
07/05/2010, 17:07
:) aramıza hoş geldiniz....
Bu arada Bende Araştırma teknisyeniyim bende inşaatçıyım :) dediğin gibi kanımızda var sanırım ...
ufuk_punto
07/05/2010, 17:25
aramıza hoşgeldiniz..aracınızın fotolarını bekliyoruz.saygılar
Kriminal
07/05/2010, 17:36
İnşaatcılar bır araya geldı tyoplu konuta baslayında ev sahıbı olalım...
Garnde punto sitesi a1 blok no 26
İnşaatcılar bır araya geldı tyoplu konuta baslayında ev sahıbı olalım...
Garnde punto sitesi a1 blok no 26
A1 blok EVO sitesinin size A2 blok Grande Punto sitesi yapabiliriz ancak:D
hoşgeldin..... keyifli forumlar...
Hoşgeldin Hüseyin, keyifli forumlar...
hoşgeldin hemşo :) bende baba giresun görele anne beşikdüzülü arada bi eynesil var :)
Hoşgeldiniz yanlız ben iki kere tıkladım düzeltebilirmiyiz :)
BU yeni yapılacak inşaatta bende bir daire alabilirmiyim :D
nerhal61
07/05/2010, 19:31
hoşgeldin hemşo :) bende baba giresun görele anne beşikdüzülü arada bi eynesil var :)
dünya küçük
GP COSKUN
07/05/2010, 22:33
aramıza hoşgeldin hüseyin
Punto_Can
08/05/2010, 23:47
hoşgeldiniz, keyifli forumlar...
Tekrar hoşgeldin hüseyin Senin arabayı sarıyerde göremedim:D yarı hemşeri sayılırız.
34ozkankurtuldu34
09/05/2010, 21:25
Aramıza hoşgeldiniz iyi formlar geçirmeniz dilegiyle buluşmalarda sizide aramızda görmek isteriz...
Aramıza hoşgeldin Hüseyin, keyifli forumlar.
hoşbulduk arkadaşlar saolun femoli abi ben düzelttim bidaha yanlışlıkla tıklama ya zor düzeltmesi:D